![]() |
![]() |
![]() ![]()
Létrehozva:
|
|
Rendszergazda ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
A koncert után biztos sokan osztanátok meg fotóitokat, emlékeiteket egymással. Ez az a hely, ahol ezt könnyedén megtehetitek. Örömmel várjuk mindannyiótok hozzászólásait, képeit, beszámolóit!
|
|
|
![]() |
![]()
Létrehozva:
|
|
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Háháhháá!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ez nagyon beteg!!! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (de tetszik (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) )
Hát ha sikerül képeket meg videókat készíteni, akkor tuti felpakolom ide is. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) (Csak a videókhoz rá kellene jönnöm miként tudok felvenni a telefonommal, mert eddig nem igazán használtam ezt az opciót, de megoldom. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ) Egyébként köszönet még egyszer a pólóért, nagyon szupi! Az utóbbi napok DM-termése nálam: (IMG:http://fc07.deviantart.com/fs48/f/2009/172/e/d/DM_collection46_by_Useless_girl.jpg) |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Rendszergazda ![]() ![]() ![]() ![]() |
dM 2009! Ja a jegyek lemaradtak... Most töltöm az elemeket, Pozsony és Bp remélem lesz vagy 200 kép!
![]() |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Folytatásnak egy MODEos ebéd utáni tisztítás (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
![]() |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Faith, Niki ezen jót mulattam.
Nekem is ilyen főzőlapon van. Majd kipróbálom, hátha ezzel a módszerrel tisztább lesz. (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
niki: ez NAGYON jóóóó!!!! XDDDD
Preci: téged meg nagyon irigyellek! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (Egy kérdés kedves moderátorok/adminok: felhasználó nevemet nem tudnám átcserélni Useless-girl-re újra regisztrálás nélkül?) |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Done!
Más. Képek. Ne kívülre töltsétek a képeket, hanem ide. Ha kint van, akkor elveszhet, később csúnya lesz a lap, és egyébként szétveri a dizájnt is. Céleszerűbb itt használni a FELTÖLT módszert (fájlt kiválaszt, feltölt) a végén pedig a Csatolmányok sorban a lenyíló menüben lehet vállogatni a feltöltött képekből, és beszúrni azokat a hozzászólásba. Valahogy így: ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Köszönöm szépen, Faith! (IMG:style_emoticons/default/happy.gif)
Képek: rendben, legközelebb így teszek én is! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Newborn ![]() ![]() |
Egyik kedves barátom mesterműveit szeretném veletek megosztani.
Íme... ![]() ![]() ![]() by Anda |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Egyik kedves barátom mesterműveit szeretném veletek megosztani. Íme... ![]() ![]() ![]() by Anda Nagyon tetszik! Én is akarok körmömre csinálni, most adtál tippet is. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Juj ezek nagyon durván jó körmök!!! (Bár a hegyesek kicsit ijesztőek... (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) )
Még pár hónappal ezelőtt Anita barátnőmmel DM-eztünk egyik hétvégén, és ez lett az egyik eredmény (noha sehol sincs a barátnőd munkáihoz képest XD) ![]() Ja a bal oldali kéz az enyém, a másik Modecsibéé. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Painkiller ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Egyik kedves barátom mesterműveit szeretném veletek megosztani. Íme... ![]() ![]() ![]() by Anda Szép, aprólékos munka! Meddig tartott míg elkészültek az alkotások? |
|
|
![]() ![]()
Létrehozva:
|
|
Newborn ![]() ![]() |
Sziasztok!!!
Először is köszi Faith-nek,h sikerült feljutnom a fórumra!:D Másodszor r101-nek,h feltette a képeimet!!:) Harmadszor pedig a dícséreteket!:):* Anda |
|
|
![]() ![]()
Létrehozva:
|
|
Newborn ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Sziasztok!
Jesszus Anda! Ez valami gyönyörű! Holnap reggel megyek körmöshöz, remek ötlet:) Majd kivillantom:) bár a hegyessel szerintem nem tudnék utána dolgozni! Még mindig esőt mondanak kedd estére? |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Még mindig esőt mondanak kedd estére? Igen, a két napos előrejelzés pedig már többé-kevésbé megbízható. Annyi baj legyen, ez senkinek sem fogja szerintem elrontani az élményét (kivéve ha Dave nem megy ki emiatt a kifutóra illetve nem kezd el vetkőzni, de nem hinném, hogy erre sor kerülne). |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Érdekes hogy 4 ember szerint fantasztikus volt a 23-i koncert ami még le sem ment. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Megpróbálom majd holnap délután nullázni a szavazást... Addig kérem, ne szavazzatok, de a nem szavazok gombra se nyomjatok!
...sikerült. |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Hehe, én direkt nem szavaztam, pedig megkísértett. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Na most mondták a slágerben hogy eső és viharos szél lesz, de fülledtebb levegő. Kicsit azért jó lenne ha melegedne az idő, olyan 20 fokra - mondjuk a tömegben amúgy is melegebb lesz. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
wááá!!! ráz a hideg, pedig csak a holnapi koncertet reklámozó szöveg ment a Slágerben! :DDDD
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Newborn ![]() ![]() |
Ha ráz a hideg akkor itt van néhány kép még 2006-ból,Budapestről. Lehet hangolódni!!! Holnap ISTENtisztelet!!!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Newborn ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Newborn ![]() ![]() |
![]() Hű az előbb csak a lényeg maradt le: szóval a reggeli után output is van, ehhez ajánlok klotyópapírt: |
|
|
![]() ![]()
Létrehozva:
|
|
Kérem ne használjatok képeket az aláírásban, magát a fix aláírást is fölöslegesnek tartom, csak rendezetlenné teszi az oldalt. Köszönöm!
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
![]() Hű az előbb csak a lényeg maradt le: szóval a reggeli után output is van, ehhez ajánlok klotyópapírt: Hehehehheeee! Ez nagyon jó! XDDDDD nekem még a Wrong premier utánról van ez: ![]() Ez az albérletben volt mikor kimentem az erkélyre cigizni és amint megfordultam, tök véletlen így álltak be a csikkek. Persze, hogy meg kellett örökítenem ezt a hasonlóságot az Echo awards-os színpadképpel. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Newborn ![]() ![]() |
MI EZ A KÖNYV???
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Newborn ![]() ![]() |
Sziasztok!Sajna keddig esőt mondanak!!!Szerdától persze már nem várható(IMG:style_emoticons/default/sad.gif) De ha nem is esik este,tiszta sár lesz minden (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
MI EZ A KÖNYV??? milyen könyv? az enyémre gondolsz a póló mellett? a sár lenne a legkisebb gondom. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Sziasztok!Sajna keddig esőt mondanak!!!Szerdától persze már nem várható(IMG:style_emoticons/default/sad.gif) De ha nem is esik este,tiszta sár lesz minden (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Azért ez nem a Sziget, itt csak nem lesz a sárból akkora probléma. Inkább készüljünk arra, hogy hűvös lesz estére, tömeg ide vagy oda. |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Newborn ![]() ![]() |
[quote name='Useless-girl' date='2009.06. 22. - 14:59:48' post='1829']
milyen könyv? az enyémre gondolsz a póló mellett? IGEN! Orbital? Fan book? Mi a szösz ez? |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Kérlek szépen a Filterben vettem 2000ft-ért múlt pénteken a pultos csajtól.
Elég igényes kiadvány Németh Ferenc írta és szerkesztette (nem tudom, hogy ez mond-e neked valamit). Amolyan underground könyv, ami összefoglalja a banda közel harminc éves munkáját sok-sok képpel illusztrálva. Tartalom: a banda albumai + háttérinfók az együttesről, az összes dalszöveg (B-sideokkal együtt, magyarul is) és diszkográfia Szerintem igényes kiadvány. Tegnap kezdtem el olvasgatni (Vince kiválásánál tartok (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ). |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Newborn ![]() ![]() |
Azért ez nem a Sziget, itt csak nem lesz a sárból akkora probléma. Inkább készüljünk arra, hogy hűvös lesz estére, tömeg ide vagy oda. Hááááááááááát,ha így folytatja az eső,akkor bokáig elmerülünk! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Én már beszereztem egy esőkabátot is. (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) Tényleg ha ennyire esik ,akkor hogyan oldják meg,h ne tegye tönkre az a sok ember a gyepet??? |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Megjöttünk Pozsonyból! A koncert minden várakozásomat felúlmúlta! Nagyon jó volt, nekem jobban tetszett, mint a PTA.
Viszont ezeket a körülményeket nem kívánom senkinek, és remélem nem ez lesz itt ma. Kb. a 6. szám után leszakadt az ég, gyakorlatilag, mintha zuhany alatt álltunk volna, irtó brutál. Dave mindössze egyetlen egyszer jött ki a kifutóra. Addigra a kis dv felvevőm lemerült (nem töltöttem fel) és telefonnal vettem volna, erre befutott egy hívás, azért pár secet elkaptam. Imádkozzunk, hogy ne legyen ilyen idő itt! Már félúton Pozsony felé majd vissza fordultunk, úgy szakadt akkor is, de Preci tolta aquaplanning-el is. (IMG:style_emoticons/default/ninja.gif) Aztán azon gondolkodtunk, hogy eladjuk a jegyeket és inkább hazajövünk, de ha már ott voltunk, megküzdöttünk... Egy órával korábban kezdték a koncertet, gondolom tekintettel az időjárásjelzésre, hogy még valami lemenjen normális körülmények között a vihar előtt. Szerintem erre itt is esély van, érdemes 8-kor már ott lenni. Na mindegy, most röviden ennyi. Bedobok pár képet. ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Nagyon-nagyon rossz minőség, de valami csak "átjön"
2009.06.22. depeCHe MODE - Peace - Live In Bratislava - Encore http://www.youtube.com/watch?v=NcmHHUaEoTs 2009.06.22. depeCHe MODE - Never Let Me Down Again - Live In Bratislava - Hands http://www.youtube.com/watch?v=dNEpYmSXEQc 2009.06.22. depeCHe MODE - A Question Of Time - Live In Bratislava http://www.youtube.com/watch?v=T7B3RBm_CS0 2009.06.22. depeCHe MODE - Live In Bratislava - Waiting http://www.youtube.com/watch?v=-6sB1kfPy68 2009.06.22. depeCHe MODE - In Chains - Live In Bratislava http://www.youtube.com/watch?v=0b5nKbVkO3w 2009.06.22. depeCHe MODE - Wrong - Live In Bratislava http://www.youtube.com/watch?v=TIzoh-uT-g0 |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Hááááááááááát,ha így folytatja az eső,akkor bokáig elmerülünk! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Én már beszereztem egy esőkabátot is. (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) Tényleg ha ennyire esik ,akkor hogyan oldják meg,h ne tegye tönkre az a sok ember a gyepet??? a gyepet ilyenkor lefedik egymásba akasztható/illeszthető szürke vagy fekete elemekkel mint valami szőnyeget, úgyhogy nem lesz baja a főnek. Faith: ejha, remélem nálunk nem lesznek ilyen mostoha körülmények! De legalább hősiesen megküzdöttetek! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Most vettem észre, hogy mikor képeket töltötök fel, be sem kell szúrni a szövegbe, elég őket feltölteni, írni valami szöveget, és magától berakja a szöveg végére.
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Newborn ![]() ![]() |
Én még új vagyok itt, eddig csak suttyomban olvastam (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) )
Hát, én reggel totál le voltam törve... hülye idő. De most hogy olvasgatom a fórumot, már jobb, sokkal jobb (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Kezdek igazán bezsongani. Köszi nektek! |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Newborn ![]() ![]() |
Sziasztok!
Szép jó reggelt mindenkinek! Az idő pocsék,de a hangulatom az egekben! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Reggeli kezdésnek betettem a Devotion dvd-t!Egy kis bacardi mellé........... (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Reménykedjünk benne,h nem fog este esni és fergeteges lesz a koncert!!!!!! |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Newborn ![]() ![]() |
Épp most ment az iroda ablaka alatt egy kocsi egész picit hangos Wronggal (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
kééééééééész vagyok! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Newborn ![]() ![]() |
Most már úgy vok vele,h nem érdekel,h esik az eső,szétszedjük a stadiont!!!!!!!! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
REACH OUT AND TOUCH DAVE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
totálisan egyet értek! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
nem férek a bőrömbe! Most már úgy vok vele,h nem érdekel,h esik az eső,szétszedjük a stadiont!!!!!!!! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) REACH OUT AND TOUCH DAVE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
két óra és INDULÁS!!! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Newborn ![]() ![]() |
Jaj.... Egyszerűen rohadt jó volt eső ide vagy oda, szerintem mindenki lesz*rta. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Egy életre szóló élmény volt... *sóhaj*(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Fantasztikus, istenkirály űberállat volt! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Bevállalnám megint és megint (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Mikor kiléptek a szinpadra azt hittem, h ott halok meg. (Ugyanis, Martin volt az első XD) Láttam mindent, csúcsszuperállat volt! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Napfelkelte után irok részletes beszámolót XD
|
|
|
![]() ![]()
Létrehozva:
|
|
Newborn ![]() ![]() |
Ku..va jó volt,csak még vagy 2 órát nyomhattak volna még
Csatolt állományok
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Newborn ![]() ![]() |
Én teljesen odavagyok !!!! Nem nagyon térek magamhoz, kell még egy pár nap, de én mindig ezt élem át ! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Newborn ![]() ![]() |
SziasztoK!
Székesfehérvárról mentünk a koncertre. Egy kis beszámoló: http://raves.sfblogs.net/2009/06/24/universe-in-budapest/ ui: setlist dalait hallgatom már reggel óta (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Slowblow ![]() ![]() ![]() |
[quote name='Precious101' post='1845' date='2009.06. 23. - 10:21:21']
![]() ![]() Ezer köszönet ezért a Dave képért! én is ott voltam az első sorban, leírhatatlan a koncert (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) Sajnos már az elején kifogyott az elemem ezértalig néhány kép sikerült és mikor David és Martin előre jöttek már nincs meg (IMG:style_emoticons/default/unsure.gif) Vélemény az estéről:A koncert maga tökéletes volt.Most olvastamdavidről hogy még nem teljesen gyógyult meg,és amit lenyomott! Eszméletlen volt!!!!!!!! Ami nem tetszett, egyes rajongók viselkedése,igazán kellemes volt, amikor épp elkezdődött volna a Dm, és egy nőt meg egy pasit kiemeltek a tömegből, és persze pont rajtam keresztül. ez k..va kellemes volt. és a nő ott hisztizett, hogy "nem vesztek ki, nem vesztek ki" a jó fej biztonsági csávót meg összekarmolta. meg amikor a kapunyitáskor vártunk és nem akartak beengedni!befele meg elkezdtem könnyezni (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) De Zitám jobb erőben volt és foglalt! |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Newborn ![]() ![]() |
hú de jó volt
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Abszolút FENOMENÁLIS volt az egész koncert!!!!!! Igaz, hogy bőrig áztunk, de kit érdekel??? MEGVOLT AZ ELSŐ SOR életemben először!!!!!! (Kb. Martin előtt)
Egy hosszabb beszámoló, képek, és videók (nem túl jó hangminőséggel) várhatók a mai és a holnapi nap folyamán! Még én se térek magamhoz!!!! Teljesen kész vagyok! Csak azt sajnálom, hogy az afterre nem jutottam el. De majd legközelebb! (Remélem januárban is lesz (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ) Na még egy kis pihi aztán munkához látok. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) És NAGYON KÖSZI a képekért emberek!!!! |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Newborn ![]() ![]() |
nekem még jol is esett ez a "kis zuhany" (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
nemtudom ki hogy van vele de én már nyár eleje óta szeretnék egyszer bőrig ázni... hát most erre is sor került! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) mivel az itt jelenlevők többsége ott volt a koncerten nem kell különösebben ecsetelnem mien jo érzés amikor ugrálásnál arcodba a vizes hajad csapodik, éneklésnél a kiszáradt szádba nem esik csak az eső különben meg a spagettipántos felsődben érzed h a válladon és a karodon patakokban folyik le - de már a hajadbol is csavarni lehetne... felfrissit, uj erőt ad a tombolásra ésss.... még extrémebbé teszi az amugyis mellkasodból dübörgő basszust (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ugyan a kocert eseményeiről leginkább a kivetitőről kaphattam betekintést, a zenét hallottam és iszonyatosan élveztem életem elő nagy koncertjét! külön köszönet a barátomnak aki sohasem fáradt ahhoz, hogy örömet szerezzen nekem és kitarto fáradhatatlanul emelgetett végig... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) a végére talán ő is - habár "csak a kisérőm" volt - ugyanugy élvezte a koncertet, mint akármeikünk... életre szolo élmény volt. ugy gondolom, mint közönség, nagyon jó hallgatóságnak bizonyultunk; odaado, hálás fanatikusoknak (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) köszönjük a Fiuknak a csodálatos estét és adjunk hálát egészségüknek (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Newborn ![]() ![]() |
Szeretnék valami bombasztikusat mondani, de nem tudok. Élvezetes buli volt. És a végén a Waiting for the night alatti meghittség... Áhhh.! Ilyet még nem tapasztaltam...!
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Nem tudom a stefánia felől hogy volt a bejutás, mert elvileg arról az oldalról mentem volna be, de ott lehet, hogy az első sor nem lett volna meg, kár, mert Martinról nincs képem.Pedig olyan aranyos volt, hogy ő is kijött oda a kifutóra.......ááááh
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Az újságból is kivágtam már a cikket, de itt az elektronikus verzió:
http://www.blikk.hu/sztarblikk/igy-tancolt...han-152058.html Lilian23: én is imádom az esőt és tényleg adott pluszt is a koncihoz, csak utána volt kellemetlen (ezért is kellett kihagynom az after partyt) |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Newborn ![]() ![]() |
A sok pozitív nyilatkozat után jöjjön egy sokaknak nem tetsző vélemény:
Nekem nem tetszett a koncert, a szervezés sz*r volt. Ülőhelyen voltam és az nagyon nem tetszett, hogy sokan felálltak beállva ezzel más látóterébe. A szervezők meg sem próbálták leültetni őket. Megjegyzem, hogy más koncerten, más helyen ez nem így működött. Aki állva akar nézni egy koncertet, miért az ülőhelyre vesz jegyet? A D.M. még jó is lett volna, de a szervezők áldásos munkája elvette a kedvünket és a sok paraj hozzáállása. |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Oldman: talán azért vettek ülőt mert nem szeretik a tömeget vagy erre volt pénzük, esetleg elfogytak az olyan állók, amit szerettek volna. Velünk is ez lesz a helyzet januárban, nekünk is csak ülő jutott, de mi sem fogjuk végigülni, inkább lemegyünk valamelyik korláthoz vagy majd meglátjuk. Nem tudok egyetérteni veled, én nem bírnám ki, még akkor sem ha csak ülő jegyem van, hogy végigüljek egy DM koncertet. Véleményem szerint nem színházba veszek jegyet, ahol max. csak a végén áll fel a néző.
Mondjuk a szervezés valóban hagyott némi kívánni valót maga után, de túl lehetett élni és biztos vagyok benne, hogy a többséget kárpótolta a koncert. |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Newborn ![]() ![]() |
Nem értek Veled egyet, több dologban is. Ha jól tudom az ülőhely volt a legdrágább (legalábbis ahol mi ültünk annál az álló 7e HUF-al lett volna olcsóbb, ha állót akarok.) Rendben ne bírd ki, hogy ülve maradsz, de tiszteld más szórakozását úgy, hogy nem zavarod meg azzal, hogy elé állsz. Szerintem sokan pont azért vettek ülőhelyet, hogy "nyugodtan" tudják élvezni a koncertet és ne egy paréj hátát, ERNYŐJÉT kelljen néznie a D.M. helyett.
Ismét pont a szervezőknek hogyan lehetett ernyőt bevinni???!!! Oldman: talán azért vettek ülőt mert nem szeretik a tömeget vagy erre volt pénzük, esetleg elfogytak az olyan állók, amit szerettek volna. Velünk is ez lesz a helyzet januárban, nekünk is csak ülő jutott, de mi sem fogjuk végigülni, inkább lemegyünk valamelyik korláthoz vagy majd meglátjuk. Nem tudok egyetérteni veled, én nem bírnám ki, még akkor sem ha csak ülő jegyem van, hogy végigüljek egy DM koncertet. Véleményem szerint nem színházba veszek jegyet, ahol max. csak a végén áll fel a néző. Mondjuk a szervezés valóban hagyott némi kívánni valót maga után, de túl lehetett élni és biztos vagyok benne, hogy a többséget kárpótolta a koncert. |
|
|
![]() ![]()
Létrehozva:
|
|
Oldman, a nevedből ítélve - és nem szeretnélek megbántani - lehet, hogy nem kellene dM koncertre járnod! Soha nem láttam még olyan dM koncertet, ahol ültek az ülőhelyen. De más könnyűzenei koncertet sem! Ez nem erről szól. Ide szórakozni megy az ember, nem ülni. Ha ülve szeretnéd nézni, ajánlom a DVD-t... nekem még viccnek is rossz lenne ülő közönséget látni egy dM koncerten. A zenekar hangulatát is biztosán csorbítaná! Na jó mondjuk USA-ban a küzdőtéren is székek vannak, meg hot-dogot, hamburgert árulnak a sorok között koncert alatt. Az ülőhely ára pedig a legnagyobb árverés. A lehető legtávolabról látsz gyakorlatilag pici pöttyöket. Non sense.
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Oldman: oké, az persze hogy bosszantó, ha beállnak eléd az ülőhelyen, de ez van. A többség nem fog a seggén maradni, ezt el kell fogadni. (Mi annak idején hogy ne zavarjuk azért annyira az ülősöket, lementünk a szektor egyik korlátjához tombolni, de hát vannak akik nem tudnak, nem gondolnak rá, vagy simán nem akarnak.) Ha magamból indulok ki, akkor tuti, hogy olyan eksztázisban lennék, hogy át se futna az agyamon, hogy mögöttem hányan vannak. Ezért egyet kell értenem Faith-tel, ha ezt nem tudod benyelni, akkor talán jobban jársz a DVD-vel, vagy esetleg ha te is felállsz. (Ezt most nem rosszból mondom, csak egyszerű ténymegállapítás.)
Hogy oldjuk a helyzetet, pár ABSZOLÚT fantasztikus kép tegnapról: http://hvg.hu/image.aspx?id=ff09dbdd-7ae2-...05-0514a7db57d5 |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Newborn ![]() ![]() |
Nem bántottál meg, a húsz év alatt mióta szeretem a DM-et nekem se ez volt az első koncertem (ott nem is ültem, de most már mivel öregszem csak az ülőt mertem vállalni (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) )
Aki nem ülni akar, annak ott a dühöngő. Miért nem oda vett jegyet?! Érdekes módon a Coldplay és a Lenny koncerten nem volt ilyen gond, vagy intelligensebb a rajongótábor vagy a szervezők voltak jobbak? Nem is látsz ülő közönséget egy koncerten mivel ott a dühöngő szektor. Mindenkinek el kellene döntenie még a koncert előtt, hogy milyen jegyet vesz és aszerint viselkednie. Oldman, a nevedből ítélve - és nem szeretnélek megbántani - lehet, hogy nem kellene dM koncertre járnod! Soha nem láttam még olyan dM koncertet, ahol ültek az ülőhelyen. De más könnyűzenei koncertet sem! Ez nem erről szól. Ide szórakozni megy az ember, nem ülni. Ha ülve szeretnéd nézni, ajánlom a DVD-t... nekem még viccnek is rossz lenne ülő közönséget látni egy dM koncerten. A zenekar hangulatát is biztosán csorbítaná! |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Egy dolgot felejtesz el. Szerintem nincs olyan együttes, akihez a dM-et hasonlítani lehetne. Nincs olyan együttes, akinek ennyire fanatikus rajongótábora van. Akiknek majd harminc év után még rajongói klubbjaik vannak hetente!!! Pláne Magyarországon durva a dolog. Az említett előadókon én is ülnék, talán még el is aludnék. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Newborn ![]() ![]() |
Akkor biztosan velem van baj és nem azokkal a kevesekkel akik az ülőhelyeket keverik a dühöngővel. Lehet DVD-t kell vennem, de csak DM-ből, mert mint írtam máshol nem volt ilyen gond vagy a szervezők ügyesebbek (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) .
Oldman: oké, az persze hogy bosszantó, ha beállnak eléd az ülőhelyen, de ez van. A többség nem fog a seggén maradni, ezt el kell fogadni. (Mi annak idején hogy ne zavarjuk azért annyira az ülősöket, lementünk a szektor egyik korlátjához tombolni, de hát vannak akik nem tudnak, nem gondolnak rá, vagy simán nem akarnak.) Ha magamból indulok ki, akkor tuti, hogy olyan eksztázisban lennék, hogy át se futna az agyamon, hogy mögöttem hányan vannak. Ezért egyet kell értenem Faith-tel, ha ezt nem tudod benyelni, akkor talán jobban jársz a DVD-vel, vagy esetleg ha te is felállsz. (Ezt most nem rosszból mondom, csak egyszerű ténymegállapítás.) Hogy oldjuk a helyzetet, pár ABSZOLÚT fantasztikus kép tegnapról: http://hvg.hu/image.aspx?id=ff09dbdd-7ae2-...05-0514a7db57d5 |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Egyébként engem az tud a legjobban kiakasztani, ha valaki rágyújt a tömegben, mondjuk minden második dalon. Szivem szerint a cigi árát szoroznám egy tizessel, mindjárt más lenne a helyzet.
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
sajnálom, hogy ezek a dolgok rontottak számodra az élményen, de hát ez van. (főleg ha azt nézzük, hogy nálunk mennyire elkötelezettek és lelkesek a rajongók! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ) Tényleg, ha esetleg láttad vagy hallottad, milyen volt a közönség? (mert mi első sorból a hangfal mellől annyira nme hallottuk - meg néha magamtól is megsüketültem (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) )
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Newborn ![]() ![]() |
Ja ha a fanatizmus=bunkóság akkor ki is szálltam, Neked van igazad.
Biztosan utálni fog mindenki, de nagyságrendekkel volt jobb az említett előadók koncertje, mint a tegnapi DM. Pedig mint írtam már 20 azaz húsz éve a kedvencem a DM. Egy dolgot felejtesz el. Szerintem nincs olyan együttes, akihez a dM-et hasonlítani lehetne. Nincs olyan együttes, akinek ennyire fanatikus rajongótábora van. Akiknek majd harminc év után még rajongói klubbjaik vannak hetente!!! Pláne Magyarországon durva a dolog. Az említett előadókon én is ülnék, talán még el is aludnék. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) A dühögő közönsége nagyon ott volt (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) . sajnálom, hogy ezek a dolgok rontottak számodra az élményen, de hát ez van. (főleg ha azt nézzük, hogy nálunk mennyire elkötelezettek és lelkesek a rajongók! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ) Tényleg, ha esetleg láttad vagy hallottad, milyen volt a közönség? (mert mi első sorból a hangfal mellől annyira nme hallottuk - meg néha magamtól is megsüketültem (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ) |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Newborn ![]() ![]() |
IGEN ! OTT VOLTUNK ÉS ARATTUNK MEGINT A RAJONGÁSUNKKAL ÉS KITARTÁSUNKKAL ! HA CSAK A KIVETÍTŐN LÁTOTT KÉPEK JUTNAK ESZEMBE MIKOR 35.000 EMBER KEZE EGYSZERRE VAN A MAGASBAN...... MÉG MOST IS KIRÁZ A HIDEG AHOGY VISSZAPÖRGETEM A 14 ÓRÁVAL EZELŐTT ÁTÉLTEKET !!
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Ja ha a fanatizmus=bunkóság akkor ki is szálltam, Neked van igazad. Felállni az ülőhelyen dM koncerten kötelező, nem bunkóság. Nem felállni = naív álmodozás. Biztosan utálni fog mindenki, de nagyságrendekkel volt jobb az említett előadók koncertje, mint a tegnapi DM. Zeneileg biztos jobbak voltak, mert azok zenekarok. A dM pedig fogalom! |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Newborn ![]() ![]() |
FELADOM (IMG:style_emoticons/default/wacko.gif)
Felállni az ülőhelyen dM koncerten kötelező, nem bunkóság. Nem felállni = naív álmodozás. Zeneileg biztos jobbak voltak, mert azok zenekarok. A dM pedig fogalom! |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
IGEN ! OTT VOLTUNK ÉS ARATTUNK MEGINT A RAJONGÁSUNKKAL ÉS KITARTÁSUNKKAL ! HA CSAK A KIVETÍTŐN LÁTOTT KÉPEK JUTNAK ESZEMBE MIKOR 35.000 EMBER KEZE EGYSZERRE VAN A MAGASBAN...... MÉG MOST IS KIRÁZ A HIDEG AHOGY VISSZAPÖRGETEM A 14 ÓRÁVAL EZELŐTT ÁTÉLTEKET !! Jaja, igen, emlékszem!!!! És az egyik percben fel is kiáltottam, hogy "FREESTATE-ES PÓLÓ!!!" mikor az egyik lány, aki valakinek a nyakában ült, volt a kivetítőn a kéztenger fölött. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hú de nagy látvány lehettünk hátulról is! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Oldman: talán azért vettek ülőt mert nem szeretik a tömeget vagy erre volt pénzük, esetleg elfogytak az olyan állók, amit szerettek volna. Velünk is ez lesz a helyzet januárban, nekünk is csak ülő jutott, de mi sem fogjuk végigülni, inkább lemegyünk valamelyik korláthoz vagy majd meglátjuk. Nem tudok egyetérteni veled, én nem bírnám ki, még akkor sem ha csak ülő jegyem van, hogy végigüljek egy DM koncertet. Véleményem szerint nem színházba veszek jegyet, ahol max. csak a végén áll fel a néző. Mondjuk a szervezés valóban hagyott némi kívánni valót maga után, de túl lehetett élni és biztos vagyok benne, hogy a többséget kárpótolta a koncert. Szia! Én az M bal szektorban voltam. Már az elején felálltam ügye, ahogy kezdődött, annyira megörültem, hogy itt vannak. Aztán második szám a Wrong. Hú annyira ütős volt, hogy tomboltam mint egy állat. Akkor az egy kezemen meg tudtam volna számolni, hányan álltak...de hát Wrong úristen, ki bírja ki azt ülve mint a színházban? Jobbról-balról mellettünk németek, szlovákok voltak, akik szintúgy velünk ugráltak énekeltek, de akkor még más alig. Aztán így is maradtunk természetesen...negyedénél már mindenki állt az ülő részeken is. De fura volt, mikor rászólt egy magyar a mellettünk lévő szlovákra, hogy üljön le, mert nem lát...Természetesen nem ültünk le! Na még jövök majd! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Newborn ![]() ![]() |
Egyébként engem az tud a legjobban kiakasztani, ha valaki rágyújt a tömegben, mondjuk minden második dalon. ez engem is zavart tegnap (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) mellettem volt egy nő, aki elég gyakran rágyújtott :S előrébb kellett mennem mert már nem bírtam. |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Newborn ![]() ![]() |
Szia!
Én nem szóltam rá senkire habár én is az M szektorban voltam (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) . Én nem emlékszem, hogy annyian álltak volna. l Szia! Én az M bal szektorban voltam. Már az elején felálltam ügye, ahogy kezdődött, annyira megörültem, hogy itt vannak. Aztán második szám a Wrong. Hú annyira ütős volt, hogy tomboltam mint egy állat. Akkor az egy kezemen meg tudtam volna számolni, hányan álltak...de hát Wrong úristen, ki bírja ki azt ülve mint a színházban? Jobbról-balról mellettünk németek, szlovákok voltak, akik szintúgy velünk ugráltak énekeltek, de akkor még más alig. Aztán így is maradtunk természetesen...negyedénél már mindenki állt az ülő részeken is. De fura volt, mikor rászólt egy magyar a mellettünk lévő szlovákra, hogy üljön le, mert nem lát...Természetesen nem ültünk le! Na még jövök majd! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Newborn ![]() ![]() |
A tegnapi koncert fantasztikus volt! Eddig voltam 3 koncin, ez volt a 4. A két nővéremmel mentem, mindenki talpig feketébe. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) A hangzás remek volt, a kivetítőn megjelenő kisfilmek káprázatosak voltak. A setlistre semmi panasz nem lehet (bár egy kicsit neheztelek, hogy az In sympathy helyett PoT volt)
|
|
|
![]() ![]()
Létrehozva:
|
|
Newborn ![]() ![]() |
Jó reggelt!
Hát ez az a koncert, ahol nem voltam hajlandó végig venni egy számot se. 2xer 1 perc a koncertből, melyek ha nem is előről készültek, visszaadják a hangulatot (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Link1>> Question of Time Link2>> Precious Merem remélni, hogy nem törlik az accomat a youtube-on miattuk (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) DM videó is bánná (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) Minden tiszteletem azoké, akik tudom, hogy végig vették a koncertet, és össze fogják vágni egy dvd anyaggá. Láttam olyat, aki végig csak az adott kivetítőt vette rendületlenül (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Habár nem elől voltunk, de hatalmas buli volt ! Köszönjük !!! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Newborn ![]() ![]() |
Szevasztok! Én az E szektorban voltam,és állt mindenki,k..jó volt a hangulat,mindenki táncolt stb...Megmondom őszintén aki ezt végig üli az nem tud igazán lázba jönni...szerintem!
Más! Ami megható volt és tetszett...Jött a küzdőn egy mozgássérült emberke(nem láttam,hogy fiú e vagy lány) egy darabig figyeltünk és sajnáltuk,hogy mit fog ott hátul látni,mondom semmit...Aztán jött egy pár ember és eltolták a keverő pult irányába ,majd felvitték a keverő pulthoz előre tolták egy idős őszhajú hölgy kiséretében..Onnan kukkolta végig a koncertet...Nem tudom kinek az ötlete volt,de nagyon örültünk,hogy oda vitték ....Így is lehet..... |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Newborn ![]() ![]() |
Ha már az ülés/állás a téma, egy apró, enyhén személyes megjegyzés (nem itt a helye, de muszáj kiadnom magamból) annak aki - remélem - magára ismer:
Zöld pólós, szemüveges, kb. 185 cm magas, 35-40 év körüli, mellette rövid vörös copfos barátnője. Kiemelt állójeggyel kb. a dühöngő közepén, 20 m-re a szinpadtól. Ez az ember és barátnője ott álltak előttem, neki "köszönhetően" nem sokat láttam a koncertből (ami egyébként frenetikus volt). Ott állt egész végig mint a cövek ! Meg se mozdult, csak mint egy dermedt szikla, ott állt és kész. Semmi éneklés, semmi öröm vagy újjongás, csak ott ÁLLT ! Esődzsekije nem volt, a szemüvege átázott, de ő továbbra is csak ÁLLT. Körülötte tombolás, üvöltés, rajongás, de ez az ember még a NLMDA alatt is csak OTT VOLT mint egy jégtömb, tapottat se mozdult. Könyörgöm: az ilyen MINEK megy DM koncertre, pláne MINEK vesz kiemelt álló jegyet, ha nem is élvezi ?? Szóval üzenetem zöld pólós sziklának: Hogy a jó b***s ***** anyukádat és a barátnődét is !!! Na. Ennyi. Sorry még1x az anonim személyeskedésért, de muszáj volt. |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Folytatásnak egy MODEos ebéd utáni tisztítás (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ![]() holdbéli táj http://kepfeltoltes.hu/090624/20090604_006...ltoltes.hu_.jpg najó homokozóban :-) |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Newborn ![]() ![]() |
Akkor biztosan velem van baj és nem azokkal a kevesekkel akik az ülőhelyeket keverik a dühöngővel. Lehet DVD-t kell vennem, de csak DM-ből, mert mint írtam máshol nem volt ilyen gond vagy a szervezők ügyesebbek (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) . Én is ülőhelyre vettem jegyet, mert a kiemelt állóhelyek elfogytak. Ahhoz pedig már öreg vagyok, hogy 2-3 órával hamarabb aszalódjak a tömegben, hogy jó helyem legyen, mert ha nem az első sorokban állsz a dühöngőben és nem vagy túl magas nem látsz semmit. Míg az ülőhelyre elég a koncert kezdése előtt bemenni, és végig látsz mindent. Ha más feláll és te is felállsz látsz mindent. Aki végig tud ülni egy DM koncertet az nem érzi egyáltalán a feelinget, nem kamara zenekar. Aki ilyenre vágyik menjen unpluged koncertre (Ákos is adott ilyet) még ott is felálltak a végén. Amúgy nekem nagyon tetszett. Amikor esni kezdett a lagymatagabb közönség visszahúzódott és akkortól volt igazán jó a buli, akkor mát mindenki állt az ülő szektorban is és táncolt meg énekelt. Képzeld el a zenekar arcát, ha bevilágítva a közönséget ülő embereket lát. Nem jobb az álló tapsoló tömeg? Mi a P szektorban voltunk és a Never Let Me DA-re mindenki lengette a kezét. Nagyon jó látvány volt. Januárban találkozunk! |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Newborn ![]() ![]() |
Leírhatatlanul gyönyörű este volt! Az a jó pár óra, amit Budapesten vártam, megérte. A koncert kezdéséig azt hittem, a szektorom (M jobb) nem fog megtelni. (IMG:style_emoticons/default/unsure.gif) DE rájöttem, a profibbak, előtte ettek, és csak pont kezdésre értek oda. (ill. pár perccel előtte.) Majdnem végigállva az egészet, hangosan, többször önkívületi állapotba kerülvén (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ... az eső, először levettem bőrdzsekim, jól esett a kis eső. De amikor a Peace végére nem láttam a szememben lévő víztől, mivel megfeledkeztem az esőről, meg a szám végére, igazából mindenről, rájöttem, hogy a bőrdzsekit fel kellene azért venni. A Master & Servant-nál kicsit megijedtem, de szerintem Dave, igazi showmanként jól jött ki a szituból. (azt hiszem a mikrofonját kicserélték, mert azt igazából nem láttam. (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) ) Reggelre értem haza, kezelhetetlenként a fáradságtól, a torkom begyulladt, az esőben boldogan áztam el. Én élveztem minden pillanatot. Első koncertem volt. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Amikor rákezdett az eső, sok embert látván, mintha jobban előretört volna bennük a "hangoskodás" vágy és állva kísérték utána a dalokat. Mellettem egy brazil házaspár ült, nagyon szimpatikusak voltak, akárcsak a többi 30akárvalahány ezer ember. Élőben, a depeCHe MODE túlszárnyalt mindent, a Strangelove-nál a cenzúra, szerintem részleges volt, ugyanis a piros kontrasztból ki lehetett venni a kisvideót. Szívesen olvasnám el mások véleményét, ezzel is buzdítván titeket, írjátok le véleményeteket, képeket és videókat is szívesen megnéznék. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Nem értettem, a szektoromban a negyede állt csak fel (M jobb), én csak akkor ültem le, amikor kidörzsöltem a szememből a vizet, hogy lássak. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) De a Never Let Me Down-nál azért már a 70-80%-a állva lengedezett, gyönyörű látvány volt. WE LIVE IN BUDAPEST! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) See you next time (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ))
ui.: Useless-girl, szőkés hajú vagy most ? |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
görgessetek le, egy kis videó összevágás és képek:
http://www.hirado.hu/Hirek/2009/06/23/22/E...ncertjerol.aspx |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Newborn ![]() ![]() |
Nagyon jó volt a koncert, én is ültem, mert nem vagyok egy tombolós fajta. Viszont azt tudtam, hogy ha beindulnak az emberek, akkor úgyis fel fognak állni, mert egy ilyen zenét nem lehet ülve végignézni. Érdekes MODE-on amikor elindult az In Chains senki nem kezdett ugrálni. Azt hittem Jean Michel Jarre koncerten vagyok, de aztán a Walking -nál minden a helyére került. Alattam-mellettem ült két öltönyös fazon, Beavis és Butt-head szindróma (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Nem volt náluk esőkabát sem, bőrig áztak, és faarccal végigülték az egészet. Hát ennyi, jó volt az egész, nem bántam meg:)
Az esőre való tekintettel játszhatták volna a "The sun and the rainfall"-t (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Király: hát inkább kikopó-félben lévő lilás-vörös van a szőkés-barna hajamban. XDDD (de eltéveszthetetlen ismertetőjegyeim a jobb karomon lévő piros anyajegyek (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) )
miért kérded? pesti koncertvideók youtube-on: http://www.youtube.com/results?uploaded=w&...rch_type=videos |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Newborn ![]() ![]() |
Useless-girl: Csak mert épp tegnap délelőtt néztem a képed itt freestate-n, és amikor láttalak a koncerten, kicsit más volt a hajad. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Newborn ![]() ![]() |
Az F szektorban ültem/álltam. A koncert előtt pár perccel beült mögénk 3 fiatal (1 lány és 2 fiú). A jegyük nem oda szólt, nem tudom hogy sikerült nekik. De nem is ez a lényeg. A koncert első felét végig pofázták (bocsánat a kifejezésért) full hangosan a forma 1-ről és arról, hogy milyen szar az új DM, és miért nem csak a régi dalokat játsszák. Már ott tartottam, hogy ledöntöm őket az első sorba ( mi a 33-asban voltunk, ők meg mögöttünk), amikor eleredt az eső. Ezek után felpattantak és elhúztak onnan. Kérdem én minek jön ki az olyan koncertre, akit nem is érdekel??
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Newborn ![]() ![]() |
Mi is ülőhelyen voltunk a P szektorban, legszivesebben álltam volna az első sorban és ott tombolok, de sajna se keret nem volt rá sem a társaság többi tagja nem szeretett volna ott benn állni a sűrűjében DE nagyon nagyon jó volt ettől függetlenül. Először csak pár emberke állt fel végül mindenki állva tombolt ahogy elnéztem a szektorunk jó 90%-a tuti. Személy szerint utálom az esőt de ennek most vmi fantasztikus feelingje volt ahogy tapsoltunk mint az őrült és mindenfelé csapódott a víz (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Na meg belátni mind a harminc x ezer embert és látni ahogy mindenki tapsol meg lengeti a kezét, ez vmi frenetikus látvány. Szóval összegzésként csak azt tudom mondani hogy isteni volt, nagyon jól éreztük magunkat és nagyon jót buliztunk! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Egyetlen dolog ami nem tetszett az a kivetítés volt, jobb lett volna ha többet mutatják a srácokat de hát ez van, ami a legfontosabb, a hang eljutott hozzánk tökéletesen (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Ami még nagyon jó volt, mikor mentünk fel délután szegedről, folyamatosan figyeltük a páylán az autókat, hogy melyikben ül feketeruhás társaság és már kezdtünk elkeseredni hogy egy DM-sel sem futunk össze, aztán mikor megálltunk az inárcsi pihenőnél, volt öröm. Gyakorlatilag hemzsegtek a fekete ruhás DMesek, na akkor éreztük csak igazán h basszus mindjárt koncert (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Oda-vissza tomboltunk a kocsiban, de hát minden zene sokkal jobb volt azért ott élőben! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Leelan: nagyon feelinges lehetett látni azokat a DM-eseket! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Mi csak a stadionok körül láttunk először DM-est (mondjuk mi fél 1-re már kinn voltunk a Puskásnál és akkor még nem sokan voltunk).
Király: van képem a freestate-en? XD Hol? Már nem emlékszem rá (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) A kapunál láttál vagy már a tömegben? |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Newborn ![]() ![]() |
Ja igen, az Aréna Plázában a Freestate-s és depeCHe MODE-s polósok, meg a fekete ruhások hemzsegtek. Jó érzés volt. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Mikor elindultam az arénához, rengeteg kisebb-nagyobb társaságokat láttam, akikről tényleg egyből érezhető volt, hogy na, depesesek! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Élmény volt a várakozás is, 34 ezer ember ugyan azt szereti amit te, a gondolkodása is hasonló, stílusról nem is beszélve.
Useless-girl: már a tömegben. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Newborn ![]() ![]() |
Useless-girl: Hát igen, pláne, hogy jó volt a belépőnk is (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Épp maxon üvöltött a Wrong mikor letekert ablakokkal megérkeztünk a parkolóba (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Tök jó volt mindenki nevetett egymásra, mintha ismerősök lennnék. Bár elvégre azok voltunk, mindenkit egy cél mozgatott (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]() ![]()
Létrehozva:
|
|
Newborn ![]() ![]() |
Nagy élmény volt a koncert, én a második sorból figyeltem az eseményeket pont a Martin előtt. In chains-re bevonulás kellemes csalódás, megható pillanat. A színpad előtt nem tapasztaltam különösen nagy tombolást, csak a Question és az Enjoy alatt ment az irtózatos bugi. A Come back szólt a legjobban az albumhoz képest szerintem, csúcspont nekem Strangelove. Az eső hangulatosabbá tette a koncertet, bár a sok műanyag esőkabáttól nem mindig láttam és iszonyúan eláztunk.
Idegesített viszont egyes elemek viselkedése és a kiemelt állóhelyen sokan voltak ilyenek. Beengedésnél mint az állatok egymást tiporva, mintha azon múlna. Mások ottragadtak a 85-ös lázadó korszakban és feltűnően méregetnek. Megint mások agresszív hungaristák, akiknek azért tetszik a DM, mert fel lehet venni a feketét meg a bakancsot. Volt aki azt tervezgette, hogy megver, amiért udvariasan megkértem koncert előtt, hogy ne tolakodjon be elém. Nem biztos hogy ilyen közegbe szeretnék tartozni. A Depeche-es lányokat viszont innen puszilom, nagyon aranyosak voltak ahogy szívvel-lélekkel ugráltak, mosolyogtak. (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Küldök egy képet, hátha valaki felismeri magát.
Csatolt állományok
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
(IMG:style_emoticons/default/unsure.gif)
Nagy élmény volt a koncert, én a második sorból figyeltem az eseményeket pont a Martin előtt. In chains-re bevonulás kellemes csalódás, megható pillanat. A színpad előtt nem tapasztaltam különösen nagy tombolást, csak a Question és az Enjoy alatt ment az irtózatos bugi. A Come back szólt a legjobban az albumhoz képest szerintem, csúcspont nekem Strangelove. Az eső hangulatosabbá tette a koncertet, bár a sok műanyag esőkabáttól nem mindig láttam és iszonyúan eláztunk. Idegesített viszont egyes elemek viselkedése és a kiemelt állóhelyen sokan voltak ilyenek. Beengedésnél mint az állatok egymást tiporva, mintha azon múlna. Mások ottragadtak a 85-ös lázadó korszakban és feltűnően méregetnek. Megint mások agresszív hungaristák, akiknek azért tetszik a DM, mert fel lehet venni a feketét meg a bakancsot. Volt aki azt tervezgette, hogy megver, amiért udvariasan megkértem koncert előtt, hogy ne tolakodjon be elém. Nem biztos hogy ilyen közegbe szeretnék tartozni. A Depeche-es lányokat viszont innen puszilom, nagyon aranyosak voltak ahogy szívvel-lélekkel ugráltak, mosolyogtak. (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Küldök egy képet, hátha valaki felismeri magát. jesszusom nem hiszem el az izraeli pasi aki elettem állt felrakta amikor martin, meg dave odajött elénk ott álltam melette (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) lehet neki angolul megköszöni (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) http://www.youtube.com/watch?v=mDcoruEeZA0 a többi videót is nézzétek meg, és most jön ki rajtam a koncert izomlázstb, de megint pestre megyek,suli... am én Robbien épphogy ülőjegyet kaptam még 2006-ban az utolsó jegyek egyike volt, és kifejezetten tomboltam, és ott is rámszóltak minek állunk fell. Lejjebb mentem, ennyi...de a DM első sor isteni volt! |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
még hozzá akartam tenni, némely embernek feltűnési viszketegsége volt....no comment.
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Leelan: huh, ez a Wrongos belépő valóban remekül sikerülhetett! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) És olyan jók ezek az apró örömök az életben! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)
Martinék az Anton kiállításon: http://uk.news.search.yahoo.com/search/new...252&prop=uk |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Newborn ![]() ![]() |
Nem találok szavakat,annyira fantasztikusan éreztem magamat! Egész nap "be voltam sózva"-megőrjítve ezzel a páromat (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) A kapunál meg sem nézték a táskámat,simán bevittük a fényképező gépet,pedig paráztam miatta.Beszereztem egy WRONG-os pólót/nagyon pöpec (IMG:style_emoticons/default/happy.gif) aztán irány a lelátó.Felszerelkeztünk mi az eső ellen de hiába,totál bőrig áztunk,bár engem nem is érdekelt,tisztában voltam vele,hogy elázunk.Totál "bevadultam"tőle és igazából még plusz hangulatot adott az egész koncertnek-ahogy a fények megvilágították a szakadó esőt-ez örök emlék lesz mindannyiunknak! (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) Nekem a Peace nagyon bejött kicsit pörgősebb ütemmel,Never let me...alatt sokkhatás mint mindig és maga a látvány ahogy az egész stadion keze a magasba...még most is libabőrzök ha rá gondolok leírhatatlan élmény ez,könnybe lábadt a szemem...Strangelove ezt nagyon vártam,csakúgy mint a Mastert,fergeteges volt!Waiting-nél az a meghittség ahogy Dave énekelt,jó lenne ha minden este az ágyam mellett elénekelné altatódalnak (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Imádtam az egészet,elejétől a végéig (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)
A baj csak az volt,hogy az a 2óra kb.10 percnek tűnt!Olyan gyorsan eltelt,de még bírtam volna (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Én végig tomboltam a 2órát erősen,pedig ÜLŐ helyem volt,a színpaddal és Dave-el pontosan szembe! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Nem ülve,hanem állva,ugrálva,táncoltunk volt ott minden.Ja és az egész szektorban nem láttam ülő embereket... Oldman:Nem azért de ha 20 éve szereted a DM-et,akkor talán ez volt életed első koncertje,hogy nem vagy/voltál tisztában a "szokásokkal"?! (IMG:style_emoticons/default/huh.gif) Szerintem alap,hogy mindenki tombol lelátón vagy küzdőtéren.El se tudnám képzelni,hogy végigülöm és úgy hallgatom őket.Azért veszek ülő jegyet,mert nem vok valami magas,tomboltam én már küzdőtéren-semmit se láttam a színpadból és folyton kifogom a 2méteres embereket! (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Így meg összekötöm a kellemest a hasznossal:látom az egész showt és még tombolhatok is (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) A januári koncertig tűkön ülök újra,nagyon várom már!Természetesen ülő jeggyel a birtokomba,színpad "bal oldalán",közelebb hozzájuk! See you next time! |
|
|
![]() ![]() |