![]() |
![]() |
![]()
Létrehozva:
|
|
Newborn ![]() ![]() |
Hát...........nem is tudom mit mondjak......talán még Martin Counterfeit2 albumában sem csalódtam akkorát,mint a Hourglass-ban.Nem tudom ki hogy van vele,de nekem igazából egyetlen szám sem tetszik az albumról!!!!Egyik számra sem tudom azt mondani,hogy EZ ütős!!!!Ami számomra hallgatható,az a Down,meg a Reaload.Kiváncsi lennék,h ki hogyan értékelné az albumot .........mondjuk egy 5-ös listán.Én egy gyenge kettest adnék............. (IMG:http://forum.freestate.hu//style_emoticons/default/sad.gif)
|
|
|
![]() |
![]()
Létrehozva:
|
|
Newborn ![]() ![]() |
Most kaptam csak kézbe az albumot.
Az első szám (saw something) nagyon jó. A többi első hallásra értékelhetetlen. Természetesen neki fogok rugaszkodni párszor, de nem szeretem azt a k...a gyenge dumát, hogy hallgatni kell. Sajnos a DM "Playing the angel"-re és erre is csak azt tudom mondani, hogy nyavalygás és üvöltözés van a lemezen. És hihetetlenül zajos az egész, ami nem tudom miért jó. Hol vannak a briliáns dallamok, amiket ők valaha tudtak ? Miért nem tudnak ma egy vegytiszta "Never let me down"-t, "strange love"-ot, "waiting for the night"-ot, "walking in my shoes"-t írni (és még sorolhatnám) ? És nem igaz az a sokak által hangoztatott vélemény sem, hogy Alan hiányzik ehhez, mert az ő távozása után azért még megszülettek olyan ékszerek, mint az "it's no good", vagy a "sister of night". Persze jó sok nyavalygós szám mellett. Dave-éknek meg kellene hallgatniuk néha egy "Coldplay- White Shadows"-t, vagy egy "Placebo- Song to say Goodbye"-t, mert amit ők már hosszú ideje csinálnak az sajnos csak nyavalygás, erőlködés. |
|
|
![]() ![]() |