![]() |
![]() |
![]()
Létrehozva:
|
|
Rendszergazda ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sziasztok!
Ide várunk mindenkit, aki részese volt egy (vagy több) dM koncertnek 2009-ben. Reméljük már az első koncert után lesznek hozzászólások (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]() |
![]()
Létrehozva:
|
|
Newborn ![]() ![]() |
Gondolom még mindenki alszik a tegnap este és hajnal után. Én sajna nem tudtam after partyra menni, mert már 07.00-től dolgoznom kellett. A koncertet azért végig énekeltem (bár inkább kiabálásnak lehtene hívni). Nem bánom, hogy teljesen eláztam az esőben, úgyis itt ülök 19.00-ig az egyik orvosi ügyeleten......(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) A koncertélményeket még próbálom rendszerezni. Annyira emlékszem, hogy nagyon meglepődtem, hogy 23.30 körül járt mire kiértünk a stadionból. Úgy éreztem, hogy kábé fél órát voltunk bent. Szerintem Dave-nek nem lehet panasza, nem sokat kellett énekelnie......(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Egy dolog van amiért kicsit csalódott vagyok. David szólhatott volna legalább 1 dicsérő mondatot a kitartásunkért. Úgy gondolom, nem minden rajongótábor csinálja végig azt amit mi tettünk abban a zuhogó esőben. Vagy már hozzászoktattuk őket, és természetesnek veszik?
|
|
|
![]() ![]() |