![]() |
![]() |
![]() ![]()
Létrehozva:
|
|
Rendszergazda ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
A koncert után biztos sokan osztanátok meg fotóitokat, emlékeiteket egymással. Ez az a hely, ahol ezt könnyedén megtehetitek. Örömmel várjuk mindannyiótok hozzászólásait, képeit, beszámolóit!
|
|
|
![]() |
![]() ![]()
Létrehozva:
|
|
Newborn ![]() ![]() |
Nagy élmény volt a koncert, én a második sorból figyeltem az eseményeket pont a Martin előtt. In chains-re bevonulás kellemes csalódás, megható pillanat. A színpad előtt nem tapasztaltam különösen nagy tombolást, csak a Question és az Enjoy alatt ment az irtózatos bugi. A Come back szólt a legjobban az albumhoz képest szerintem, csúcspont nekem Strangelove. Az eső hangulatosabbá tette a koncertet, bár a sok műanyag esőkabáttól nem mindig láttam és iszonyúan eláztunk.
Idegesített viszont egyes elemek viselkedése és a kiemelt állóhelyen sokan voltak ilyenek. Beengedésnél mint az állatok egymást tiporva, mintha azon múlna. Mások ottragadtak a 85-ös lázadó korszakban és feltűnően méregetnek. Megint mások agresszív hungaristák, akiknek azért tetszik a DM, mert fel lehet venni a feketét meg a bakancsot. Volt aki azt tervezgette, hogy megver, amiért udvariasan megkértem koncert előtt, hogy ne tolakodjon be elém. Nem biztos hogy ilyen közegbe szeretnék tartozni. A Depeche-es lányokat viszont innen puszilom, nagyon aranyosak voltak ahogy szívvel-lélekkel ugráltak, mosolyogtak. (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Küldök egy képet, hátha valaki felismeri magát.
Csatolt állományok
|
|
|
![]() ![]() |