![]() |
![]() |
![]()
Létrehozva:
|
|
Rendszergazda ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sziasztok!
Ide várunk mindenkit, aki részese volt egy (vagy több) dM koncertnek 2009-ben. Reméljük már az első koncert után lesznek hozzászólások (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]() |
![]()
Létrehozva:
|
|
Newborn ![]() ![]() |
A helyzet az, hogy én is úgy láttam, hogy valóban nagyon nem volt formában Dave. Ahogy kezdődött a koncert, már látni
lehetett a kivetítőn az arcát. Nyúzott és fáradt volt, szerintem szegényke még fogyott is abból az amúgy sem túl nagy darab fizikumából. Szegény, még igazából alig épült fel a betegségből. Messze nem tudott szegény úgy ugrálni ahogy szokott és ahogy szeretjük. Nem volt bohóckodás, csak minimális. A Master and Servant alatt a hangja is elment, Martin meg rossz helyen lépett közben. Nagyon imádom őket, jó volt ez a koncert , de nem volt az igazi. Hangszerelési gondok is voltak, vagy hangosítási, mert bizonyos számok nem szóltak túl jól, pl: Strange Love. Látvány első osztályú volt, de valahogy nem volt kontakt a közönséggel, ami ritka a Mode koncerteken. Martin sem volt még annyira sem közvetlen mint megszoktuk tőle és Dave se teremtette meg a szokásos kapcsolatot a rajongókkal. Valószínűleg a turné félbeszakítása sem tett jót a dolognak, mintha kicsit kiestek volna a ritmusból. Én így látom. Imádom őket, de a tények tények. A lényeg hogy januárban megint látjuk őket, reméljük jobb formában. |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Newborn ![]() ![]() |
halál komolyan olvasom a hozzászólásokat az indexen meg itt is , ti melyik koncerten voltatok? baromi jó modekoncert volt, talán az egyik legjobb amelyiken voltam. ha itt nem volt kontakt a közönséggel akkor nem tudom hol, mellesleg a közönség egyszerűen állat volt, végigugráltuk az egészet, jah, volt hogy elcsesztek egy - két dolgot, de az pont arra jó, hogy ha majd megveszed a live cd-t a koncertről akkor nem lesz sablonos. mi messzebb voltunk jóval, de nem úgy nézett ki mint akik egy sablon koncertet adnak, mellesleg, egy budapesti a koncert soha nem lesz sablonos, mert a nagyérdemű annyira lehengerlő, ami nem lehetséges, hogy ne ragadjon át a dm-re. az egyik legjobb volt amin voltam, külföldivel nem is tudom összehasonlítani, de a pestiek közül is az egyik legjobb volt. komolyan.
Csatolt állományok
|
|
|
![]() ![]() |