2400 Oldal V  « < 2191 2192 2193 2194 2195 > »   
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
> A Fekete Sereg :), Ki itt belépsz, hagyj fel minden reménnyel... :D
Angelus
post 2010.09. 07. - 21:48:58
Létrehozva: #43841

devotee

Elteszem magam holnapra, mert mindjárt holnap XD Legyetek rosszak! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

Lola, Placizzál (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Puszika!!!!!!!!!!!!!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
lolacska
post 2010.09. 07. - 22:12:01
Létrehozva: #43842

devotee

hehe
gyorstalpaló belevetődés. de azért ismerem meg szeretem én őket, amúgy nem is pályáztam volna meg a nyereményjátékot. jelentem nálam a post blue a favorit (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) perpill

na engem mélységesen nem érdekel hogy mennyien leszünk. legyünk ott, azt annyi (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.09. 07. - 22:19:30
Létrehozva: #43843

devotee

és kapjál te is állójegyet és legyen meg az első sor!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
más tényleg nem számít! XD ja de, annyi, hogy jöjjenek el a Placis fiúk és nyomják is le a koncit, ne csak álljunk ott és várjunk, hogy üzend hogy váááársz.... XD

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!!!!!!!! BE VAGYOK ZSONGVA!!!! itt sikongatok a fejemben XDDDD

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!
BATTLE FOR THE SUN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) jujjj de jó lesz üvölteni!!!!!!!!

Angie: remélem azért, hogy csak elfelejtették cserélni a Ticketizén a képet. De majd meglássuk. Jó lenne, ha az egész csarnok meglenne, mert amúgy nem tudom hova kell oldalra futni XDDD

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!!!!! és ez a DÁÁÁÁÁÁJV!!!!!!!! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)

(IMG:http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc4/hs609.snc4/58977_152724734756443_100000567521816_399892_6454440_n.jpg)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
lolacska
post 2010.09. 07. - 22:37:08
Létrehozva: #43844

devotee

jól van Usi, úgy látom you forgot to take your meds (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) á de rossz volt (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
de nembaj, belefér (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
aranyosan zsongsz

na, az lesz, hogy majd üzletelek lehet a jeggyel ott a helyszínen (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

pápá, jóéjt
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.09. 07. - 22:41:53
Létrehozva: #43845

devotee

egyszer ezek a pasik fognak kinyírni, ez már tuti!!!! XDDDD
Change your taste in men... - na azt inkább nem, jók ők az én kis mazochista lelkemnek XDDD

Lola: jó volt az a poén! XDDD kézenfekvő XD hehe (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
na még én is cigizek egyet aztán jól lefekszem aludni. holnap 8-kor órám lesz.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.09. 08. - 05:40:31
Létrehozva: #43846

devotee

Reggelt!

Usi, tiszta zizzent vagy, de jót mosolyogtam ezen így korán reggel (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Úgy be van borulva, hogy 6-kor tök sötét volt, azt hittem elromlott a mobilomon az óra, hogy így jelez, mikor még nincs is nap... Persze nem tévedett a szemétje (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Imádom a Medset és épp azt hallgatm és éppen a Post blue megy (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Lolám igen, már mondtad, hogy korábban is hallgattad őket, csak nem mélyültél úgy bele a dologba, mint mi (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Hát majd most belerángatunk. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

Én szeretem a teltházat, legyen az (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Jajj és ha mégis ilyen félcsarnokos lesz, akkor tudom hogy kell bemenni, mert a Chris Reán is így volt a színpad, ahogy most a Placin jelezve van (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Szóval majd follow me (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Jajj, tegnap nem voltam Telkiben végül, örültem, hogy éltem, cserébe viszont jövő héten hétfőn mindkét házat megnézhetem, mert meg vagyok hívva délutánra (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.09. 08. - 06:02:27
Létrehozva: #43847

devotee

uhhhh de reggel van!
de még jó, hogy Brian belecsörgött az I know-val az idióta álmaimba.... (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

közben halódik a gépem - már nagyon ráférne az a win7, de otthon apu be volt szarva és nem merte feltenni rá... no comment. majd lehet megkérem Mátét vagy itt a szomszédban a szám.tech. boltos srácot.

Angie: ja hát igen, tudok pörögni XD hehe, oké, akkor te leszel a belsős emberünk és futunk utánad majd mint a villám! XDDDD JÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJJJJJJJJJ EGY HÉT MÚLVA KONCERT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! na jól kezdem a reggelt! XD

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!!!!!! készülöm kéne, de ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ, Brian!!!! XD
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2010.09. 08. - 06:57:28
Létrehozva: #43848

devotee

Jó Reggelt!

Én is sötétre ébredtem. Útálom, még a kedvem is elmegy tőle...

Jaj de cukik vagytok hogy így be vagytok zsongva a koncertre.
Remélem Lolinak állója lesz, és ha follow Angiet, akkor meg lesz az első sor. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Na ott aztán olvadozhattok Brianre. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Usi ez a kép valami csodálatos. Te csináltad?

Jan drágám kitartás az órák felvételéhez. Bár nekem kicsit kínai... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Ma is rengeteg meló lesz.... már úgy unom. Tegnap Katiszom (a könyvelő) felajánlotta hogy adjak át neki pár feladatot. De ez meg olyan szar, tudom hogy neki is rengeteg dolga van, nem venné be a gyomrom, még csak az kellene hogy miattam túlórázzon. Egy valaki érne rá, a főnök lánya, de ő meg....

Vicusom: kitartás, majd csak átállsz a korai kezdésre. Nagyon együtt érzek veled, mert utálok korán kelni. Egy 7 órási keléssel ki lennék békülve...
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.09. 08. - 08:55:44
Létrehozva: #43849

devotee

na természetesen elmaradt az óra - kurzusfórumon meg semmi kiírás, csak a teremnél mondták a többiek. köszi szépen a korai kelést... Most délre megyek. Remélem nem feleslegesen...

Trixxi: nem, ezt a hátteret FB-on találtam. Amit én csinálok, ahhoz oda szoktam írni.

és most egy kis Higher love a sebzett kis szívemnek.... (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Annyira szeretem őket!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.09. 08. - 09:45:08
Létrehozva: #43850

devotee

Usikám részvétem (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
jantar1
post 2010.09. 08. - 09:53:26
Létrehozva: #43851

devotee

(IMG:http://www.releasemagazine.net/Pictures/gorerailscorbijn.jpg)

A hozzászólást -jantar- szerkesztette a következő időpontban: 2010.09. 09. - 11:14:51
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.09. 08. - 09:58:43
Létrehozva: #43852

devotee

Angie: köszi!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
jantar1
post 2010.09. 08. - 16:31:19
Létrehozva: #43853

devotee

http://forum.freestate.hu/index.php?showto...p;st=43840& ha vki tudja ennek a remixnek a pontos címét és elküldené azt nagyon megköszönné

A hozzászólást -jantar- szerkesztette a következő időpontban: 2010.09. 09. - 11:15:16
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.09. 08. - 16:51:47
Létrehozva: #43854

devotee

Jantarr, gratula a térítéshez! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

De szar egy nap volt (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Ma megint felmondott az egyik kollégám... tegnap meg egy másik... szépen fogyunk.

Trixx, hogy állsz a melóval? Nekem ma nem volt sok, de azért elvoltam. Csak hát szar a hangulat benn, hárman nem kaptak hétfőn fizetést, mert nem csinálták meg, amit kért a főnököm. Meg ugye ketten felmondtak, nem tudom mi lesz, de többeknél azt érzem, hogy el akarnak menni, fizikaiak és irodisták közül egyaránt. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Tök szar.

A hozzászólást -Angelus- szerkesztette a következő időpontban: 2010.09. 08. - 16:59:20
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
jantar1
post 2010.09. 08. - 17:06:09
Létrehozva: #43855

devotee

http://www.youtube.com/watch?v=tEl5Cap0h1s na ezt akartam kérdezni (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) egy kicsit mást sikerült belinkelni :S
angie elég szomorú, bár a magáncégek az emberről még a bőrt is lehúzzák :S bár mhol (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) (
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.09. 08. - 17:12:19
Létrehozva: #43856

devotee

Sziasztok.

Lányok köszi szépen a biztatást. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Idézet (Trixx @ 2010.09. 08. - 07:57:28) *
Vicusom: kitartás, majd csak átállsz a korai kezdésre. Nagyon együtt érzek veled, mert utálok korán kelni. Egy 7 órási keléssel ki lennék békülve...

Trixx hát én is utálok korán kelni,de 6-kor muszáj.Hát a 7 óra tényleg jobban hangzik. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Idézet (Angelus @ 2010.09. 07. - 22:05:17) *
Vica, biztos fura lehet újra dolgozni, nekem is az volt, miután munkanélküli voltam 5 hónapig... aztán olyan fárasztó volt minden, 1 hónapba tellt mire visszaszoktam a reggel 6-os kelésre, és 5-kor nem voltam hulla fáradt (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ez egyszer csak úgy elmúlt, és most már minden oké, este 11 előtt nagyon ritkán megyek aludni. ÉS! Baromi jó, hogy Petra szereti az ovit, mert így nincs hiszti reggelente mikor ott hagyod (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Igen szerencsére szereti a Petra az ovit.Nincs hiszti egyáltalán. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.09. 08. - 17:30:11
Létrehozva: #43857

devotee

Jan, tudom ezt, meg hát mindig mindenre az a válasz, hogy "Old meg" és segítséget meg nem adnak, na most egy idő után ez nyomasztó lesz, aztán zavaró, majd pedig beleszarik az ember és elmegy. Na nálunk most ez már tényleg aggasztó. Kezdődött a Fazekassal meg a Tumpekkel, most elment a Rácz, a Zubi Ferit kirúgták, most felmondott a Tamás... februárban elmegy az Angyalom is... Nem hiszem, hogy a főnökség nem érzi azt, hogy valami baj van.

Idézet (vicuska @ 2010.09. 08. - 18:12:19) *
Sziasztok.

Igen szerencsére szereti a Petra az ovit.Nincs hiszti egyáltalán. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Nagy szerencséd van, az elején mikor elkezdtem oviba járni minden reggel olyan bőgős hisztit vágtam le a kapuban... volt, hogy a rácsba kapaszkodtam (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
jantar1
post 2010.09. 08. - 17:37:16
Létrehozva: #43858

devotee

angie nem hittem volna, h. ennyire gáz a helyzet (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) szomorú ilyet hallani és főleg a fővárosból, amire sokan azt hiszik, h. pesten is kolbászból van a kerítés :S, (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
jantar1
post 2010.09. 08. - 17:46:13
Létrehozva: #43859

devotee

(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

A hozzászólást -jantar- szerkesztette a következő időpontban: 2010.09. 09. - 11:15:40
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.09. 08. - 17:49:01
Létrehozva: #43860

devotee

Idézet (Angelus @ 2010.09. 08. - 18:30:11) *
Jan, tudom ezt, meg hát mindig mindenre az a válasz, hogy "Old meg" és segítséget meg nem adnak, na most egy idő után ez nyomasztó lesz, aztán zavaró, majd pedig beleszarik az ember és elmegy. Na nálunk most ez már tényleg aggasztó. Kezdődött a Fazekassal meg a Tumpekkel, most elment a Rácz, a Zubi Ferit kirúgták, most felmondott a Tamás... februárban elmegy az Angyalom is... Nem hiszem, hogy a főnökség nem érzi azt, hogy valami baj van.

Nagy szerencséd van, az elején mikor elkezdtem oviba járni minden reggel olyan bőgős hisztit vágtam le a kapuban... volt, hogy a rácsba kapaszkodtam (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Tényleg szerencsém van a Petrával. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Annó én is könnyen beszoktam az oviba pedig egy vakbélműtét után kezdtem az ovit és anyu attól tartott,hogy majd félni fogok az óvónőtől mert fehér köpenyben volt mint a dokik a kórházban.De nem féltem. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete

2400 Oldal V  « < 2191 2192 2193 2194 2195 > » 
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
110 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (110 vendég és 0 anonim felhasználó)
0 felhasználó: