![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Létrehozva:
|
|
Newborn ![]() ![]() |
Szervusztok,
A Somebody zongorakíséretének kottáját szeretném megszerezni, de sajna sehol nem akadtam nyomára. tud valaki segíteni? ha valakinek rendelkezésére állna, légyszi ossza meg velem. Köszi KisDarth |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Newborn ![]() ![]() |
Sajnos jó DM-kottákat még nem láttam a neten, viszont találtam pár egész jó Somebody MIDIt, amit egy kicsit átalakítva (Martin szólamát ugyanabban a sávban hagyták, mint a "jobb kezes részt", ezért a hangzatoknak azokat a hangjait, amiket épp Martin is énekel és a kíséretben is szólna, újra kell ritmizálni, h olyan legyen, mint az eredeti kíséretben) sztem egész pofás kis Somebody-kíséretet kapsz. Remélem érthető, amit írtam, csak műkedvelő vagyok, talán látszik:) Ha a MIDIt kotta formában szeretnéd látni/alakítgatni, akkor ajánlom a Music MasterWorks nevű programot. Könnyen kicselezhető trial version: http://www.musicmasterworks.com/
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Rendszergazda ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Van egy Violator kottakönyvem és egy Anthology kottakönyvem, azt hiszem abban van rengeteg dal gitár akarodja és zongora kottája. Nagyon jó könyv, csak jelenleg anyukámnál van Szlovákiában. Somebody is benne van.
http://www.amazon.com/Depeche-Mode-Antholo...ie=UTF8&s=books Ezek vannak benne: Behind the Wheel Black Celebration Blasphemous Rumours Blue Dress But Not Tonight Dreaming of Me Enjoy the Silence Everything Counts Flexible Fly on the Windscreen Get the Balance Right I Want You Now It Doesn't Matter It's Called a Heart Just Can't Get Enough Leave In Silence Lie to Me Little 15 Love, In Itself Master and Servant The Meaning of Love Never Let Me Down Again New Life Nothing Now This is Fun People Are People Personal Jesus Pipeline Pleasure Little Treasure A Question of Lust A Question of Time Sacred See You Shake the Disease Shame Somebody Something to Do Stories of Old Strangelove Stripped Sweetest Perfection World Full of Nothing S nemrég láttam, hogy A.C.Wilder kolléga belinkelte belőle a Somebody kottát az Index-es fórumra. |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Slowblow ![]() ![]() ![]() |
Az anthology az nekem is meg van, az tök jó kis gyűjtemény...már ha ez a hozzászólás felcsigázott valakit...:-)
|
|
|
![]() ![]() |