![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Létrehozva:
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ejnye, mi ez a nemtörődömség itt?
Se egy jókívánság, se semmi???!!! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) BOLDOG ÚJ ÉVET KÍVÁNOK!!! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Most el is szégyelltem magam Nikol. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
BUÉK kedvenc seregemnek! Remélem mindenki jól van. Az új évre új DM lemezt kívánok! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Pusszantás. |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Rendszergazda ![]() ![]() ![]() ![]() |
BÚÉK Mindenkinek! Idén beindulnak a fiúk! Márciusban stúdió! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Sziasztok!
Mi újság felétek? 10000 éve.. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Edó, csak most nézem, hogy te is ismered a VV Csabit? (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) Te honnan? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Hellóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó
óóóóóóóóóóóóóóó (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Élet? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) BÚÉK XD kis késéssel |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Halihó!
Dave szülinapja van, isten éltesse! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Személy szerint kíváncsi vagyok, hogy milyen lesz az új Mode album. |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Helló.
Boldog születésnapot Dave. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Angie én is kíváncsi vagyok. |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Mi van sunyik????????
Idejöttetek köszönteni? LOL gondolkodnom kellett a nevemen jelszavamon :DDDDDDD Jóéjt ágyő |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Nekem el van mentve (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Na Helllllóóó szia mindenkinek!!!!!!!!!!! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ))))))))))))))))))))))
nagyon rég nem jártam itt,míg nem volt NET-em!!!! azt reméltem itt azért folyik még az élet!!!!!!!!!!!!! látom nem nagyon!!!!!!!!!!!!! én meg alig vártam,hogy a FREESTATE-re jöjjek!!!!!!!! naggggggyon hiányzott/hiányoztatok!!!!!!!!!!!!!!!!!:)))))))))))))))) képzeljétek!!!!!!!!!!!!!!!!! azóta én meg MARTIN-osodtam!!!!!!!!!!!!!!!!!!! olyan szinten,hogy az hihetetlen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! teljesen bele vagyok SZERELMESedve!!!!!!!!!!!!!:))))))))))))))))) örülök még annak is,hogy írhattam ide! http://www.youtube.com/watch?v=urrgPcvrO2E...&playnext=5 sok-sok pussssssssssz NEKTEK!!!!!!!!!:)))))))))))))))))))) |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
ez egy próba,hogy átállt-e az ikonom,mert megváltoztattam,de a hsz-nél így is a régi jelent meg!!!:)))))))))
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Painkiller ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hali Drágájáim!!!!!!
Ezt nem hiszem el...ilyen az én formám:-(((( Nagy ritkán errefelé járok és megint nincs itt senki sem----meg más sem:-)))) Remélem jól vagytok Tschá:Tatu |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Painkiller ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
A 2013. május 21-i, Puskás Ferenc Stadionban tartandó Depeche Mode koncertre belépőjegyeket október 26-án, péntek reggel 7 órától lehet kapni a www.livenation.hu oldalon keresztül és a Ticketpro országos hálózatában.
A rajongóknak érdemes igyekezniük már a reggeli online jegyvásárlással is, hiszen a limitált számú, a színpad előtti részre szóló úgynevezett kiemelt állójegyek mindig órák alatt elfogynak. A koncertre a kiemelt állójegyek mellett 4 különböző kategóriájú ülőjegyet és normál állójegyet lehet majd vásárolni. |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Valóban nagy ritkán, 3 éve voltál itt (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Na hello mindenki!
Kicsit kihalt ez a topic sajnos, jó lenne egy picit újraéleszteni (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Kérdeznék valamit. Illetve kapásból 2 dolgot (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) 1.: Kis közvélemény-kutatás: Kit szeretnétek előzenekarnak? (Vagyis mit tippeltek, ki lehetne?) - Én egy (esélytelen) Compact Disconak elmondhatatlanul örülnék (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) 2.: Tapasztaltabbaktól, vagy nálam sokkal felvilágosultabbaktól: Nem tudjátok, hogy hány kiemelt állót értékesítettek? |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
itt is jártam:D
A hozzászólást -vicuska- szerkesztette a következő időpontban: 2013.04. 30. - 17:42:32 |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Szerintetek lesz 2. körös Bp koncert?
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Hú gyerekek, tényleg fű se nő (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
|
|
|
![]() ![]() |