![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Létrehozva:
|
|
Newborn ![]() ![]() |
Szia! A cikkek és a feliratok most is letölthetőek oldalunkról, a kisfilmek maguk nem. Faith linket kaphatok a cikkekhez? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Rendszergazda ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
linket kaphatok a cikkekhez? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ha a lustaságot díjazni kellene... ne viccelj! Van az oldalon kereső, menü, archívum, letöltés rész. Csak egy picit szét kell nézni. |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Newborn ![]() ![]() |
Ha a lustaságot díjazni kellene... ne viccelj! Van az oldalon kereső, menü, archívum, letöltés rész. Csak egy picit szét kell nézni. Megnéztem a fent említett menüpontokat és azután fordultam a fórumhoz. Mert ugye ha az ember nem a fél életét tölti egy portáloldalon akkor úgy gondolja, hogy érdemes kérdeznie. Főleg ha egy topik címe az, hogy " Csevegés a FREESTATE.hu portálról". Persze ha olyan reakciókkal találja magát szembe, ami pikirt hülye megjegyzéseket tartalmaz és még véletlen sem a feltett kérdésre válaszol; inkább hagyja a francba az egészet. (IMG:style_emoticons/default/wacko.gif) |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Rendszergazda ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ön dönt!
Megnéztem a fent említett menüpontokat és azután fordultam a fórumhoz. Mert ugye ha az ember nem a fél életét tölti egy portáloldalon akkor úgy gondolja, hogy érdemes kérdeznie. Főleg ha egy topik címe az, hogy " Csevegés a FREESTATE.hu portálról". Persze ha olyan reakciókkal találja magát szembe, ami pikirt hülye megjegyzéseket tartalmaz és még véletlen sem a feltett kérdésre válaszol; inkább hagyja a francba az egészet. (IMG:style_emoticons/default/wacko.gif) |
|
|
![]() ![]() |