![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Létrehozva:
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Helló Mindenki!
Új koncerthez, új topic (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Itt dumáljuk ki, hogy éreztük magunkat (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
oh ne aggódj Angie drága, lesz itt pár jóóó hosszú élménybeszámoló! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Én is azt hiszem. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Newborn ![]() ![]() |
Nagyon várom a hétfőt!!!!
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Szerintem rengetegen várjuk a 11-ét (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) És igen Usi, szeretnék majd szép, hosszú beszámolókat olvasni! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Newborn ![]() ![]() |
Helló mindenkinek! :)ha valaki esetleg Sopronból indulna neki a hétfői koncertnek, szivesen elvisszük és hozzuk kocsival,két főnyi szabad helyünk van. 5000ft/fő. ha valakit érdekelne a dolog keressen bármikor.
0620-9625 666, vagy adryykka@hotmail.com köszi: Adri (IMG:style_emoticons/default/happy.gif) |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Newborn ![]() ![]() |
Sziasztok!
Van két ülő jegyem hétföre.Árában 13500ft/db tel:209819729 |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Painkiller ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Már tűkön ülök én is! Negyedik DM koncertem, tudom, hogy fantasztikus lesz!!!:-)
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Newborn ![]() ![]() |
Sziasztok!
Kiemelt v. sima álló jegyet, jegyeket keresekárában!! Aki tud segíteni kérem szóljon!!! Köszi! 30/965-3148 |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Painkiller ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Perceken belül kezdődik Berlinben az év első koncertje, hamarosan megtudjuk a setlistet is!:-)
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Newborn ![]() ![]() |
Szervusztok!
Sajnos a társaság, aki jött volna velem a holnapi koncertre, le kellett hogy mondja, még a jegyüket is eladták... Esetleg valakinek nincs szüksége plusz egy koncert-társra? Bent úgyis a zenére fogunk figyelni (remélhetőleg (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) ) Köszi előre is! |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Newborn ![]() ![]() |
Januar 11-i koncertre kellene 1 VIP vagy kiemelt jegy. De akar 3-at is veszek! Surgos. Sajat reszre illetve baratnoim. Nagyon sok helyen keresunk. Irjatok legyszives emailt - azonnal csekkolom az emailt es holnap szemelyesen elintezzuk a jegyet.
Babenoname2000@aol.com Koszonom! |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Newborn ![]() ![]() |
Emberek, semmi válasz a #11-re? Ne okozzatok csalódást (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
|
|
|
![]() ![]()
Létrehozva:
|
|
Rendszergazda ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sziasztok!
Bedobtam pár szavazást is. Az egyik kérdésre kéretik, csak koncert után válaszolni. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Newborn ![]() ![]() |
Emberek, semmi válasz a #11-re? Ne okozzatok csalódást (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Ha a kiemelt állóra szól a jegyed akkor ok. Kivételesen én is egyedül megyek... Érdekes lesz. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Newborn ![]() ![]() |
Ha a kiemelt állóra szól a jegyed akkor ok. Kivételesen én is egyedül megyek... Érdekes lesz. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Az a baj hogy sajnos mögéd szól, a sima állóra. De adok egy számot, csörgess meg ezen, ha ezt még olvasod, és legalább összefutunk. Szóval a szám: 70/621--5580 |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Newborn ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Newborn ![]() ![]() |
Hadd legyenek ezek az első képek a koncertről itt..... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Nagyon ügyes voltam az imént... (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Ezek Sajna telefonosak Van Kamerás is, de azok, majd késöbb, mert most alszom.
Csatolt állományok
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Newborn ![]() ![]() |
Jó reggelt MINDENKINEK !
"Öreg róka" vagyok már és anno említettem, hogy csak a Volán pályán nem voltam koncerten, de én a mai napig csak egy szóban tudom összefoglalni az élményemet : "ÚrIsten!! " ( a szó jó értelmében persze ) És ez a tegnapi koncertre is pont annyira igaz mint bármelyik előzőre. Viszont amit sosem tudok szó nélkül hagyni az az a stílus bizonyos embereknél akik nem tudják, hogy DM koncerten vannak, szóval mindig felháborít ha a körülöttem állók rossz szemmel nézik azt ha valaki jól érzi magát mert épp koncerten van. Kérdem én és aki tud válaszoljon : Miért jön olyan ember koncertre, vagy jöjjön, de akkor miért nem áll meg a szélén, ha zavarja a sikítozás , az ugrálás, az éneklés !!?? Nem feltétlenül tud érdekelni ez a tipusú ember, csak biztos sokan észre vettétek, sajnos vannak ilyenek. Hát további szép napot MINDENKINEK ! |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Apám mekkora volt ez a koncert!!!!!!!!!!!!! Wáááááááááááááááááááááááááááááááááá, élménybeszámolni csak később tudok, mert még a hatása alatt állok (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Faith, köszönöm a szavazás beillesztését! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]() ![]() |