![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Létrehozva:
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
JAJJJ ANYÁÁÁM!!! Már szinte fáj a bőrömnek ez a sok libabőrödzés ahogy itt nézem a videókat!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Köszi szépen a feltöltéseket! |
|
|
![]() ![]()
Létrehozva:
|
|
Newborn ![]() ![]() |
Tudom, hogy annyi a beugró, azért írtam 250-et, mert múltkor annyit kértek el. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Egyébként a könyvről már írtam itt korábban (33. hozzászólás ennek a topiknak a 2. oldalán) Topicot végigolvastam, ezért kérdezek... Bővebb infot szeretnék a könyvről, mert google nem dobott semmit... |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Newborn ![]() ![]() |
írtam egy kis élménybeszámolót (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) http://kisgarfield.freeblog.hu/archives/20...adion_20090623/ Helló Angelus! Elolvastam az élménybeszámolót,jóra sikeredett,de egy icipicit pontosítanék,remélem nem baj (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) . A "Good evening Budapest" a Walking in my shoes előtt történt... A Peace ebben a formában nekem is sokkal jobban tetszett,pörgős volt vitt az üteme. |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
írtam egy kis élménybeszámolót (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) http://kisgarfield.freeblog.hu/archives/20...adion_20090623/ akartam hozzászólást is írni, de hisztizett, hogy spam hozzászólás volt, mikor postolni akartam, szóval akkor mindegy. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) mindenesetre köszi a beszámolót! |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Newborn ![]() ![]() |
Húúúúúúúúúú hát hogy így elkaptad a pillanatot!!!!! pláne mert ott vagyok én is a képen! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Esetleg ha még ebből a szögből több fotográfiád is van ne titkold! Nagyon nagyon köszi a képeket! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Készítettm kb. 25 képet abból ez a kettő volt értékelhető. (Szerintem). Úgy ítéltem meg, hogy majd a fotósok a több százezres gépükkel sokkal jobb fotókat csinálnak mint én a kis 20 ezer forintos szarral. Meg amúgy is, elvoltam foglalva hiszen DEPECHE MODE koncerten voltam! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Newborn ![]() ![]() |
Látom van egy-két "józsibogár" -hogy bírták ki a tömeg közepén karlengetés nélkül??!!!?? (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) Én ezt nem értem... |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
http://www.indavideo.hu/video/Depeche_Mode...t_me_down_again (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Kár, hogy ez a berlini és nem a pesti. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Topicot végigolvastam, ezért kérdezek... Bővebb infot szeretnék a könyvről, mert google nem dobott semmit... Hát nem tudom, hogy ennél bővebben mit tudnék írni róla. Lemezről-lemezre veszi végig az író a DM történetét, sok az unverzumos (jól eltalált) hasonlat és benne van az összes dalszöveg meg egy diszkográfia is. Mást nem nagyon tudok írni róla. Nekem tetszik a stílusa. Szerintem megérte a kétezret. (Több infót akkor tudnék adni, ha elkezdeném bemásolni ide a szövegeket, de hát ezt persze nem fogom. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ) Ha lehetőséged lesz rá, akkor menj el vmelyik pénteken a Filterbe és kérd meg a pulnál, hogy hadd nézd meg a kiadványt. Egyébként meg szerintem azért nem találsz róla infót a neten, mert underground kiadvány és nincs reklámja. |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Useless-girl!ildi.dm már csütörtökön+pénteken éjjel nyomta a melót! (IMG:style_emoticons/default/dry.gif) Hidd el!Szívesebben nyomtam volna PECSA-ban Veletek!Majd 1X összehozzuk!és NEM HARAGSZOM!!!Mi DEPECHE-ek tartsunk össze!!!!! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)
kokusz!A karlengetésed!Minden porcikám külön-külön bizsergett!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!KÖSZI!!!!! Már nézegettem a feltöltött képeket,videokat.Nagyon örültem a MASTER AND SERVANTE-nek!!!!!Szerintem ez egyedülálló lesz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
|
|
![]() ![]()
Létrehozva:
|
|
No hát akkor végre eljutottam odáig, hogy kicsit javítottam a képeken (bár nem mindenhol tudtam világosítani), amiket Mira barátnőm és én készítettünk. Először az ő képei következnek:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() egyébként bocsi, hogy ilyen hülyén pakolta be a képeket, én igyekeztem, hogy mindegyik sorba három jusson, de nem jött össze. :S Ildi.dm: végül tegnap én se jutottam el Pecsáig. Majd legközelebb viszont már nagyon akarok, mert semmi koncert utáni buli nem jött össze. Sőt az egész hetem elég szar volt a keddet kivéve. |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Na és akkor az a pár kép, amit sikerült elkészítenem a nagy zuhi és a videózás előtt:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Közben JAAAAJJJ alig tudom elhinni, hoghy a fullos pesti koncertet hallgathatom!!!! NAGYON KÖSZÖNÖM még egyszer SMOG-nak és Aelous2000-nek!!!! |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
elolvastam a kis beszámolót (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
nagyon nagyon jó lett (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) nem akarom szétbarmolni a fórumot vele, úgyhogy felraktam az oldalamra, akit érdekel, olvassa el nyugodtan: http://mesmer-sophie.gportal.hu/gindex.php...amp;nid=5100112 |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Newborn ![]() ![]() |
Sziasztok. Tudna valaki segíteni abban, hogyan/honnan tudom hallgatni a keddi koncertet? Köszi szépen előre is!
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Slowblow ![]() ![]() ![]() |
Sziasztok. Tudna valaki segíteni abban, hogyan/honnan tudom hallgatni a keddi koncertet? Köszi szépen előre is! innen :-) http://www.zshare.net/download/61879459999e13d1/ http://www.zshare.net/download/618794532f1effad/ van még jegy de álló már nincs üdülési csekkért is van |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Newborn ![]() ![]() |
Remélhetőleg jövő hétre fel tudok varázsolni a youtube-re néhány videót, amely hát, hmm, meglehetősen közeli (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) . Barátnőm követte el telefonnal, de elég jó a minősége. Megvan a Fly nagy része, és szerencsére pont akkor Dave-et vette, amikor a drága veszettül elkezdte tekergetni magát, na ez hosszú másodpercekig megy, jajjj (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) . Szóval egy kis türelem még (IMG:style_emoticons/default/happy.gif) .
NAGYON KÖSZI DGAHAN1!!!!!!!! |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
elolvastam a kis beszámolót (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) nagyon nagyon jó lett (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) nem akarom szétbarmolni a fórumot vele, úgyhogy felraktam az oldalamra, akit érdekel, olvassa el nyugodtan: http://mesmer-sophie.gportal.hu/gindex.php...amp;nid=5100112 sori: köszi szépen! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Igyekeztem, bár csomó minden még így is kimaradt, mert rengeteg dolog sűrűsödött bele abba a pár órába. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) MÉG 199 NAP!!!!!! (alig várom már!!! ha lenne pénzem, tuti a turnéval tartanék még jó pár állomáson! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ) |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Slowblow ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Remélhetőleg jövő hétre fel tudok varázsolni a youtube-re néhány videót, amely hát, hmm, meglehetősen közeli (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) . Barátnőm követte el telefonnal, de elég jó a minősége. Megvan a Fly nagy része, és szerencsére pont akkor Dave-et vette, amikor a drága veszettül elkezdte tekergetni magát, na ez hosszú másodpercekig megy, jajjj (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) . Szóval egy kis türelem még (IMG:style_emoticons/default/happy.gif) . NAGYON KÖSZI DGAHAN1!!!!!!!! JUJJ JÉZUS!!! Azt nagyon szeretném újra látni!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (eddig csak pár másodperc van meg belőle de JAJJ! XDDD - és akkor finoman fejeztem ki magam.... hehe... (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) ) |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Newborn ![]() ![]() |
Készítettm kb. 25 képet abból ez a kettő volt értékelhető. (Szerintem). Úgy ítéltem meg, hogy majd a fotósok a több százezres gépükkel sokkal jobb fotókat csinálnak mint én a kis 20 ezer forintos szarral. Meg amúgy is, elvoltam foglalva hiszen DEPECHE MODE koncerten voltam! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) JOGOS! Hát ahogy néztem... lúdbőr még mindíg... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Úristen engem is kirázott a hideg! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Pedig már nem tudom hányszor néztem végig a karlengetős videókat... Hihetetlen VOLT! |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
szólj mindenkép, ha már fent lesz (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
jajaj bizony (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Remélhetőleg jövő hétre fel tudok varázsolni a youtube-re néhány videót, amely hát, hmm, meglehetősen közeli (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) . Barátnőm követte el telefonnal, de elég jó a minősége. Megvan a Fly nagy része, és szerencsére pont akkor Dave-et vette, amikor a drága veszettül elkezdte tekergetni magát, na ez hosszú másodpercekig megy, jajjj (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) . Szóval egy kis türelem még (IMG:style_emoticons/default/happy.gif) . NAGYON KÖSZI DGAHAN1!!!!!!!! |
|
|
![]() ![]() |