![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Létrehozva:
|
|
Slowblow ![]() ![]() ![]() |
kókusznak köszönet a videókért. Megint szakad az eső, szóval a hatás megvolt (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) A Jezebel gyönyörű, és ott voltunk a kifutó végén, hát és Dave, nem találok szavak (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Newborn ![]() ![]() |
Sziasztok!!!!
Esetleg tudja valaki hogy Martin dj setjét honnan lehetne megszerezni, vagy letölteni. Itt elsősorban arra gondolok amik koncert előtt szoktak menni. |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Egy jó kis Come back-et valaki? --> http://www.youtube.com/watch?v=caWQSv4yid8
(Azt kellett volna énekelni a ráadások előtt, hogy "Come back, come back to us" vagy vmi hasonlót! XDDD) |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Newborn ![]() ![]() |
Egy jó kis Come back-et valaki? --> http://www.youtube.com/watch?v=caWQSv4yid8 (Azt kellett volna énekelni a ráadások előtt, hogy "Come back, come back to us" vagy vmi hasonlót! XDDD) Ez csak összebeszélés kérdése.A januárin mindenki aki ezt a fórumot olvassa az kezdje majd el kántálni!!! a ráadás előtt.Meg aki beszervezhető. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
kokusz: még mindig imádom a videóidat!! NAGYON KÖSZI!! A Jezebel fantasztikus!!!!
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Newborn ![]() ![]() |
Egy jó kis Come back-et valaki? --> http://www.youtube.com/watch?v=caWQSv4yid8 (Azt kellett volna énekelni a ráadások előtt, hogy "Come back, come back to us" vagy vmi hasonlót! XDDD) Én torkomszakadtából ordítottam! Januári koncira megKELL szervezni! |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Newborn ![]() ![]() |
Helló mindenki!
Mostmár lecsillapodtak bennem az érzelmek a keddi koncerttel kapcsolatban, úgyhogy remélem képes leszek normálisan, józanul leírni a véleményem. Elképesztően jó volt a koncert!!!Nekem ez volt a 4. Mode koncertem, de ha rangsorolni kell, akkor a 2. legjobb.(az első, 93' MTK stadion)Azt hiszem, hogy az "öregek" nagyon kitettek magukért. Dave-et még soha nem láttam ennyit mosolyogni, és sztem. Martin is odatette magát. Én kb. a 10 sor környékén álltam, tökéletes volt a látvány és én a hangzással is viszonylag elégedett voltam.(az eleje sztem elég halk volt, simán tudtam beszélni a mellettem állóval) Ami rögtön feltűnt a legelején, hogy a környékemen az új számok szövegét nemigen tudta senki, sőt a Peace-nél sem volt akkora üvöltözés, mint mondjuk az Enjoy-nál, pedig ez tipikus énekeltetős nóta. Úgy éreztem, hogy az elején passzív volt a közönség, mintha a fiúk büntiben lettek volna a SOTU miatt... Pedig szerintem a SOTU nagyon jó album. A SOFAD-ot is mindenki fikázta, hogy szar, a rockos hangzás miatt, aztán most mindenkinek ez lett az etalon. A dM megint csinált egy formabontó lemezt, amit nehezen fogadnak be a már rockos hangzáshoz hozzászokott rajongók, de bármibe lefogadom, hogy néhány év múlva a SOTU is ugyanolyan elismert lesz, mint a többi lemezük.(igen az Exciter is, ami meg az én kedvencem) Na, de visszatérve a koncertre... Katartikus pillanatok: Strangelove: mocskos jól szólt, mocskos háttérrel, amitől totál készen lettem, olyan szexuális energiát éreztem a levegőben, hogy alig kaptam levegőt.(nem vagyok már kislány és lábfetisiszta sem, de mégis így hatott rám ez a szám) Enjoy: nem kell magyaráznom Personal: már rohadtul unom, de most nagyon állat volt Walking: alap I feel you: valamit csináltak vele, most tetszett Never let me down: úúúúúgy szeretem énekelni, de csakis koncerten, itthon szinte sosem Come back: üvöltöttem, akkorát szólt, az összes dalnak így kellett volna szólnia Master: :-))) Ami kevésbé jött be: Peace: a fent említett okok miatt és a lemezen sem a kedvencem Precious: nagyon leültette a hangulatot Összeségében a közönség lehetett volna kicsit hangosabb és együttműködőbb, bár nem hibáztatok senkit, a végére olyan szinten áztunk ronggyá, hogy észrevehetően csökkent a lelkesedés. Köszönöm a körülöttem állók megértését, hogy tűrték az óbégatásomat és a 180 cm-es magasságomat:-))) Januárban találkozunk! (ja, elcserélném I. kategóriás ülőjegyemet, kiemelt állóra, természetesen a külömbözet megfizetésével) |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Én torkomszakadtából ordítottam! Januári koncira megKELL szervezni! Rendben emberek, én benne vagyok!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Csak mert az mp3-on hallottam, hogy "Visszá"-znak de hát az úgyse értik a srácok ez meg mekkora lenne már (főleg Dave-nek, mivel az ő száma XDD) Na akkor ezt majd ne felejtsük el és próbáljunk meg minél több embert beszervezni majd!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Én torkomszakadtából ordítottam! Januári koncira megKELL szervezni! Miklós majd jössz oda mellénk ha kijutok januárban a koncertre (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) a képeddek amit Daveről csináltál még mindignem tudok betelni (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Miklós majd jössz oda mellénk ha kijutok januárban a koncertre (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) a képeddek amit Daveről csináltál még mindignem tudok betelni (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Itt senkinek nincs jegye? Te jó ég! Akkor kinek van? (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Newborn ![]() ![]() |
Miklós majd jössz oda mellénk ha kijutok januárban a koncertre (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) a képeddek amit Daveről csináltál még mindignem tudok betelni (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Az igazsághoz hozzátarozik, hogy nem értek a fényképezéshez. Ezek a képek csak olyan "megnyomom a gombot és lesz ami lesz" címü képek. Attól még odaállok mellétek. Még van két kép ebböl a szemszögből, de azok már tényleg nem valami jók. ![]() ![]() Itt senkinek nincs jegye? Te jó ég! Akkor kinek van? (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) Nekem van! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Két darabot vásároltam, de egyenlőre még nincs kivel mennem. (az megkapja aki megérdemli!!!) |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Newborn ![]() ![]() |
mönye: jó látni téged itt is! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) pár dologban nagyon egyetértek veled (pl. In sympathy és az Intro kérdése). Mivel volt olyan rendes valaki index.hu-n, hogy feltegye az iTunes-os Tel Aviv-i In sympathy-t és Walkingot, meg kell hogy mondjam, hogy nekem sokkal de sokkal jobban tetszik az In sympathy élőben, pedig az albumon se rossz! Teljesen megdöbbentem, mert nagyon jó az a koncert verzió szerintem. Az Intro kérédése - a beszámolómban azt hiszem erre is kitértem: hiányzik egy jobban elkülöníthető, erőteljesebb intro, mert így Dave csak teng-leng a színpadon, nem nagyon tud mit kezdeni magával. Hiányzik az a "durr bele" kezdés, mint a TTA-n! Na ott aztán mellbe vágott az energia mikor szó szerint berobbant a színpadra! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Le is esett az állam és majd agyon nyomtak úgy beindult a tömeg. Most a kezdés kicsit talán túl lapos lett, de ettől függetlenül nagyon élveztem! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Kíváncsi leszek LHN-en mit csinálnak pl. a Master & Servantnál a technikusok - bár így legalább különleges felvételünk lesz. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Egyébként aranyos volt, ahogy Dave a végén megnyomta, hogy "WE thank you!" az éneklésért meg így bocsánatot kérve a baki miatt. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Szia! Igaz, hogy sok koncerten nem voltam, ez volt a hatodik. Intro a leglenyűgözőbb a Devotional Touron volt. Az a mesterséges villámlás, égzengés, majd a Higher Love alapbasszusának beúszása mesteri pszichológiai hatást ért el. De az Exciter Touron a Dream On gitárszólója megspékelve vonósokkal és némi dobbal, nagyon is művészi hatású és érzelmesen túlfűtött. Ezek után a mostani intro elég vérszegény. Elég furcsa, hogy kivesznek egy lassúnak titulált számot egy másik lassú kedvéért, holott ez egy album reklámozó turné.:-) Az LHN cd-t meg várjuk szeretettel. Január? :-) |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Newborn ![]() ![]() |
Tanulva a koncertélményből (első 20 percben küzdés a bunkó-illuminált "rajongó" társakkal a félrelökdösés ellen) januárra inkább ülőjegyet vettünk a 117-es szektorba... Tudom-tudom puha vagyok... (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif)
Akinek sikerült fényképezőgépet bevinni az hogyan trükközött? Pólóba csavarva táska mélyére, vagy nyakba akasztva legalul a pulóver alá? |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Newborn ![]() ![]() |
• DM koncert vélemény!
1. .In Chains Hát mit módjak szerintem lögyi erőtlen kezdés az előző turnén a A Pain that I'm used To jobbat nyomot(pedig nem is szeretem) 2. Wrong Live oda vágott de nagyon ,azt hittem leszakad a vesém (bár Dave erőlködött) 3. Hole To Feed szerintem túl akartak lenni rajta (csodálkoztam is 3 szám kezdésnek az új lemezről??) 4. Walking In My Shoes Zsír kivetítés szokásos színvonal jó volt 5. It's No Good Végre ismét a set list-ben megmozgatott mindenkit. 6. A Question Of Time Nincs mit mondani rajongók, várják, szeretik,Dave nem nagyon mozogta le témát.(máskor ilyenkor már félmeztelen extázis uralkodik) 7. Precious Na ezt nem tudom mééé kellett, bár jól szólt.kb. 20 jobb számot bírnék felsorolni helyette. 8. Fly On The Windscreen Szerintem az egyik fénypontja gyönyörű háttér Jó hangszerelés Dave erőteljesen éneke PERFECT! 9. Jezebel Ez sem a kedvencem de live jó volt 10. A Question Of Lust Ott volt a szeren Martin megmutatta je . 11. Come Back Az egyik kedvencem a SOTU-ról élőben sem volt csalódás 12. Peace Élőben áthangszerelve nagyon :STRONG, bejött ,a kivetítés hatás vadász volt bocsi Anton bácsi.A rain itt már mindent beleadott. 13. In Your Room Hát igen tökéletes nem tudok mást írni róla. 14. I Feel You Nem szeretem se cd-n se live sajna de elmaradt végre a fárasztó hosszú intro-ja de fények királyak voltak 15. Policy Of Truth Klasszikushoz méltó prezentálás jejúnó 16. Enjoy The Silence Nos igen e nélkül nincs koncert ez az átdolgozás nem ütött akkorát a szokásos „Mr,Martin L. Gore” valahogy nem futott fel megszokott extázisba. 17. Never Let Me Down Again Kötelező zsír is volt a kivetítőn egyszer hátsó kameraállásból (Dave mögül) látszott az „integetés”imézing érzés volt. Első szünet: nem volt az-az őrjöngésszerű visszahívás: de hát jöttek a srácok RÁADÁS 1. 18. Stripped semmi extra szerintem korrekt. 19. Master And Servant Mikor láttam a set list-en és korábbi koncikon, jútubon vártam de így meglepett (nem tudom de DAVE májk-jával lehetett valami) az meg fő ciki volt hogy nézők többsége nem tudta a szöveget (legalább is körülöttem). 20. Strangelove Jó hogy elővették én, kérek elnézést a kivetítő eltakarásáért (Hol élünk israel-ben??????) Ismét pihenő a fentebb leírtak ide is érvényesek, nem omlottak össze a lelátók a Vissza-vissza kórustól. RÁADÁS 2. 21. Personal Jesus Kötelező darab ez is megfelelő prezentálásban, ismét jó kivetítéssel. 22. Waiting For The Night Jó szám nagyon szeretem is DE koncert végére szerintem valahogy nem illett. Olyan hiány érzetett hagyott az emberben a végén. ÖSSZEGEZVE:Jó koncert volt .Tisztességes iparos munka, amit ki emelnék: a hangzás ahol én álltam ( kiemelt szektor mögötti korlát középen ) tökéletes volt, kivetítés:good job második legjobb, amit láttam talán csak a 93 vetekedhet vele,látványos és penge éles kép. Végre mikor „csak” kamerázták a bandát nem volt szétroncsolva össze-vissza kapkodva kép,+ pont érte. Én nem éreztem a banda felől azt a lehengerlő lendületet,. kicsit olyan csináljuk meg és tiplizzünk mert még sok van hátra filling-em volt(ez mondjuk 1 kicsit kukacoskodás,de ki-kivánkozik).Ez volt az 5. alkalom,hogy láthattam a DM-et (1993,2001,2006x2,2009) ha rangsorolnom kellene a 4. helyre tenném ezt az estét csak a 2006 Aréna koncert nyűgözött le kevésbé. Talán a Sex Pistols mondta azt mikor a 90’-es évek végén visszatértek a koncert színpadokra hogy:”A félreértések elkerülése végett, csak a PÉNZ miatt csináljuk!” Hát ez kicsit olyan volt!Ez a tuti lóvé!! Míg a lemez eladás haldoklik világszerte. Addig a koncertezés előre tervezhető,” x” előadás, tutti „y” lové. Szétdobjuk és 3 évig silence. 2009 |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Newborn ![]() ![]() |
Sziasztok!
Örülök, hogy tetszettek a videók, bárcsak tudtam volna többet csinálni! Természetesen én is köszönöm mindenkinek a videókat, képeket és beszámolókat! Élmény volt látni, hallgatni és olvasni őket! Köszi Mindenkinek!!! |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Tanulva a koncertélményből (első 20 percben küzdés a bunkó-illuminált "rajongó" társakkal a félrelökdösés ellen) januárra inkább ülőjegyet vettünk a 117-es szektorba... Tudom-tudom puha vagyok... (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) Akinek sikerült fényképezőgépet bevinni az hogyan trükközött? Pólóba csavarva táska mélyére, vagy nyakba akasztva legalul a pulóver alá? trükk nélkül be lehetett vinni. Kendra: Willy Fog utazási iroda |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Newborn ![]() ![]() |
• DM koncert vélemény! 1. .In Chains Hát mit módjak szerintem lögyi erőtlen kezdés az előző turnén a A Pain that I'm used To jobbat nyomot(pedig nem is szeretem) 2. Wrong Live oda vágott de nagyon ,azt hittem leszakad a vesém (bár Dave erőlködött) 3. Hole To Feed szerintem túl akartak lenni rajta (csodálkoztam is 3 szám kezdésnek az új lemezről??) 4. Walking In My Shoes Zsír kivetítés szokásos színvonal jó volt 5. It's No Good Végre ismét a set list-ben megmozgatott mindenkit. 6. A Question Of Time Nincs mit mondani rajongók, várják, szeretik,Dave nem nagyon mozogta le témát.(máskor ilyenkor már félmeztelen extázis uralkodik) 7. Precious Na ezt nem tudom mééé kellett, bár jól szólt.kb. 20 jobb számot bírnék felsorolni helyette. 8. Fly On The Windscreen Szerintem az egyik fénypontja gyönyörű háttér Jó hangszerelés Dave erőteljesen éneke PERFECT! 9. Jezebel Ez sem a kedvencem de live jó volt 10. A Question Of Lust Ott volt a szeren Martin megmutatta je . 11. Come Back Az egyik kedvencem a SOTU-ról élőben sem volt csalódás 12. Peace Élőben áthangszerelve nagyon :STRONG, bejött ,a kivetítés hatás vadász volt bocsi Anton bácsi.A rain itt már mindent beleadott. 13. In Your Room Hát igen tökéletes nem tudok mást írni róla. 14. I Feel You Nem szeretem se cd-n se live sajna de elmaradt végre a fárasztó hosszú intro-ja de fények királyak voltak 15. Policy Of Truth Klasszikushoz méltó prezentálás jejúnó 16. Enjoy The Silence Nos igen e nélkül nincs koncert ez az átdolgozás nem ütött akkorát a szokásos „Mr,Martin L. Gore” valahogy nem futott fel megszokott extázisba. 17. Never Let Me Down Again Kötelező zsír is volt a kivetítőn egyszer hátsó kameraállásból (Dave mögül) látszott az „integetés”imézing érzés volt. Első szünet: nem volt az-az őrjöngésszerű visszahívás: de hát jöttek a srácok RÁADÁS 1. 18. Stripped semmi extra szerintem korrekt. 19. Master And Servant Mikor láttam a set list-en és korábbi koncikon, jútubon vártam de így meglepett (nem tudom de DAVE májk-jával lehetett valami) az meg fő ciki volt hogy nézők többsége nem tudta a szöveget (legalább is körülöttem). 20. Strangelove Jó hogy elővették én, kérek elnézést a kivetítő eltakarásáért (Hol élünk israel-ben??????) Ismét pihenő a fentebb leírtak ide is érvényesek, nem omlottak össze a lelátók a Vissza-vissza kórustól. RÁADÁS 2. 21. Personal Jesus Kötelező darab ez is megfelelő prezentálásban, ismét jó kivetítéssel. 22. Waiting For The Night Jó szám nagyon szeretem is DE koncert végére szerintem valahogy nem illett. Olyan hiány érzetett hagyott az emberben a végén. ÖSSZEGEZVE:Jó koncert volt .Tisztességes iparos munka, amit ki emelnék: a hangzás ahol én álltam ( kiemelt szektor mögötti korlát középen ) tökéletes volt, kivetítés:good job második legjobb, amit láttam talán csak a 93 vetekedhet vele,látványos és penge éles kép. Végre mikor „csak” kamerázták a bandát nem volt szétroncsolva össze-vissza kapkodva kép,+ pont érte. Én nem éreztem a banda felől azt a lehengerlő lendületet,. kicsit olyan csináljuk meg és tiplizzünk mert még sok van hátra filling-em volt(ez mondjuk 1 kicsit kukacoskodás,de ki-kivánkozik).Ez volt az 5. alkalom,hogy láthattam a DM-et (1993,2001,2006x2,2009) ha rangsorolnom kellene a 4. helyre tenném ezt az estét csak a 2006 Aréna koncert nyűgözött le kevésbé. Talán a Sex Pistols mondta azt mikor a 90’-es évek végén visszatértek a koncert színpadokra hogy:”A félreértések elkerülése végett, csak a PÉNZ miatt csináljuk!” Hát ez kicsit olyan volt!Ez a tuti lóvé!! Míg a lemez eladás haldoklik világszerte. Addig a koncertezés előre tervezhető,” x” előadás, tutti „y” lové. Szétdobjuk és 3 évig silence. 2009 "5. It's No Good Végre ismét a set list-ben megmozgatott mindenkit." 8 évvel ezelőtt egy esős novemberi esténkölcsönkaptam az ULTRA albumot kazettán, hogy hallgassam meg jó lesz. Ez volt az első DM szám ami elindított a leejtőn. Nagyon megörültem neki. |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Newborn ![]() ![]() |
http://www.indavideo.hu/video/Depeche_Mode...te_full_version Nem én csináltam. Freestate fan video
A hozzászólást -vérrontó- szerkesztette a következő időpontban: 2009.06. 28. - 19:49:27 |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Newborn ![]() ![]() |
Rendben emberek, én benne vagyok!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Csak mert az mp3-on hallottam, hogy "Visszá"-znak de hát az úgyse értik a srácok ez meg mekkora lenne már (főleg Dave-nek, mivel az ő száma XDD) Na akkor ezt majd ne felejtsük el és próbáljunk meg minél több embert beszervezni majd!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Keresni kellene egy odaillő szót a végére: Come back, come back to us We will waiting .......... |
|
|
![]() ![]() |