![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Létrehozva:
|
|
Newborn ![]() ![]() |
Az igazsághoz hozzátarozik, hogy nem értek a fényképezéshez. Ezek a képek csak olyan "megnyomom a gombot és lesz ami lesz" címü képek. Attól még odaállok mellétek. Még van két kép ebböl a szemszögből, de azok már tényleg nem valami jók. [attachment=293:DSCF0033.JPG] [attachment=294:DSCF0034.JPG] Nekem van! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Két darabot vásároltam, de egyenlőre még nincs kivel mennem. (az megkapja aki megérdemli!!!) ÉN! ÉN! ÉN! ÉN! ÉN! ÉN! ÉN! ÉN MEGÉRDEMLEM!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Az igazsághoz hozzátarozik, hogy nem értek a fényképezéshez. Ezek a képek csak olyan "megnyomom a gombot és lesz ami lesz" címü képek. Attól még odaállok mellétek. Még van két kép ebböl a szemszögből, de azok már tényleg nem valami jók. [attachment=293:DSCF0033.JPG] [attachment=294:DSCF0034.JPG] Nekem van! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Két darabot vásároltam, de egyenlőre még nincs kivel mennem. (az megkapja aki megérdemli!!!) HOGY EZEK NEM SZÉP KÉPEK???? VICCELSZ????? (jézus ha van még ilyen "rossz" képed, akkor nagy szeretettel várjuk őket!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ) niki: nekem is van, csak ülő a 119-es szektorba. |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Miklós: nekem a Useless volt a ludas DM-szám és nincs is kedvem behúzni a kéziféket a lejtőn... (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Szia! Igaz, hogy sok koncerten nem voltam, ez volt a hatodik. Intro a leglenyűgözőbb a Devotional Touron volt. Az a mesterséges villámlás, égzengés, majd a Higher Love alapbasszusának beúszása mesteri pszichológiai hatást ért el. De az Exciter Touron a Dream On gitárszólója megspékelve vonósokkal és némi dobbal, nagyon is művészi hatású és érzelmesen túlfűtött. Ezek után a mostani intro elég vérszegény. Elég furcsa, hogy kivesznek egy lassúnak titulált számot egy másik lassú kedvéért, holott ez egy album reklámozó turné.:-) Az LHN cd-t meg várjuk szeretettel. Január? :-) Nekem is csak a 3. koncim volt (sajnos, pedig csomóra elmentem volna/elmennék ha lenne pénzem :S). Jujj megnéztem volna élőben a Devo touron azért azt a Higher love-os kezdést, mert az egyik kedvenc számom az is, de sajna akkor még csak 7 éves voltam. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) 2002-ben meg még nem is vágram mi az a Mode (és pont lecsúsztam a Dave szóló konciról is, csak egy évvel később fedeztem fel őket). Na mindegy. Igen, én is meglepődtem hogy lecserélték az In sympathy-t, pedig szerintem jobban megmozgatta a népet pl. Tel Avivban. (már az mp3 alapján nekem úgy tűnik). De hát azt hiszem a setlist az mindig is örökös téma marad a rajongók között, és sokadjára is mondom: bevállalhatnának már egy olyan turnét mikor kilépnek a biztonsági zónából és egy durva és friss setlistet dobnának össze. Megtehetnék simán és a rajongók többsége oda lenne a gyönyörűségtől! De hát egyelőre ez megmarad álomnak... |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Slowblow ![]() ![]() ![]() |
Mönye melyik volt az a hat koncert?
Tud valaki kiemelt állót?cserélnék Biztos sokak megköveznek majd ezért de elözenekarból sokkal inkább a Motor tetszett mint a Zagar. A második egyáltalán nem tetszett. |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Newborn ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
TOTU... totál TATU-t olvastam, ami ugye azért (és itt az állatra gondoltam XD).... XD
Egyébként nem tudom, ki hogy van vele, de épp Dave Paper Monsters-ét hallgatom és egy Hold on-t talán még egy Mode koncerten is elhallgatnék (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Newborn ![]() ![]() |
Sziasztok. Olvasgatom a fórumot. Hát van itt pár eltévedt barom ,akinek nem sok fogalma van arról milyen egy igazi DM koncert. Nekem szeméy szerint ez 6.-ik volt , és nagyon élveztem .Azoknak az embereknek akiket zavar ha felállnak előtte egy koncerten javaslom az operát ...na ott tuti nem állnak fel sőt páran bealszanak. Nekem is volt egy fura élményem: Mivel már a 34 évem taposom úgy gondoltam ülőhelyre veszek jegyet (most először...) .Melletünk ült egy fiatal pár...az eső elkezdett esni ugyebár ...erre a csaj "Cica esik menjük...Jó drágám ..megyünk majd kiveszük DVD-n és hazamentek. Ez egy kicsit fura . de mindegy . A koncert nagyszerű volt és vároma januárit.
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
azta mennyi hozzászólás lett itt egy nap alatt (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
de látom, nem vagyok egyedűl a koncert élményével (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Az igazsághoz hozzátarozik, hogy nem értek a fényképezéshez. Ezek a képek csak olyan "megnyomom a gombot és lesz ami lesz" címü képek. Attól még odaállok mellétek. Még van két kép ebböl a szemszögből, de azok már tényleg nem valami jók. [attachment=293:DSCF0033.JPG] [attachment=294:DSCF0034.JPG] Nekem van! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Két darabot vásároltam, de egyenlőre még nincs kivel mennem. (az megkapja aki megérdemli!!!) ezeken is ott vagyunk ,ezüst esőkabát, és fehér pólón dave feje:rolleyes: ha januárig nem fogy el, majd nekem kéne, de még nincs lóvém.... (IMG:style_emoticons/default/huh.gif) |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Newborn ![]() ![]() |
Mönye melyik volt az a hat koncert? Tud valaki kiemelt állót?cserélnék Biztos sokak megköveznek majd ezért de elözenekarból sokkal inkább a Motor tetszett mint a Zagar. A második egyáltalán nem tetszett. Én nem teszem mert ugyanígy voltam vele (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Painkiller ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sziasztok!
Most olvasgattam a hét végi "termést".Ez a "Come back kórus" nagyon nagy ötlet!!!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Szervezzük meg!!! Mi sajna már csak ülő jegyet tudtunk venni,117.szektor,de természetesen nem fogunk ülni,hanem tombolunk majd ezerrel-előre is elnézést kérek barátaim nevében is azoktól,akiket ezzel zavarni fogunk (IMG:style_emoticons/default/cool.gif) ! Bár remélem többségben lesznek azok,akik csatlakoznak a tomboláshoz! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Newborn ![]() ![]() |
Sziasztok!
Ezeket a képeket az érkezésük napján, azt hiszem jól felismerhető helyen készítettük és úgy gondoltuk, hogy talán titeket is érdekelne (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ! Az első fotó még az autóban készült. Azt hiszem, nem sűrűn mondhatom el magamról, hogy "felvezettem" a DM-et! És akkor a lényeg (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ! Sajnos miután kinyílt a gépajtó a képeken is jól látható hústorony közölte, hogy aláírásról szó se lehet, de kicsit messzebbről lehet fotózni, ezért olyanok a képek, amilyenek. Andy Martin
Csatolt állományok
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Newborn ![]() ![]() |
[quote name='Oldfan72' post='2289' date='2009.06. 29. - 15:20:33']Sziasztok!
Ezeket a képeket az érkezésük napján, azt hiszem jól felismerhető helyen készítettük és úgy gondoltuk, hogy talán titeket is érdekelne (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ! Az első fotó még az autóban készült. Azt hiszem, nem sűrűn mondhatom el magamról, hogy "felvezettem" a DM-et! És akkor a lényeg (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ! Sajnos miután kinyílt a gépajtó a képeken is jól látható hústorony közölte, hogy aláírásról szó se lehet, de kicsit messzebbről lehet fotózni, ezért olyanok a képek, amilyenek. Andy Martin[/quot nagyon irigykedem, és köszi ezeket tök jó képeket. A hústornyok ijesztőek... |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Van jegyem JANUÁRRA!!!
KIEMELT ÁLLÓ!! wáááááááááááááááááááá (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) :D:D:D szerintetek mennyire örülök???? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Newborn ![]() ![]() |
ezeken is ott vagyunk ,ezüst esőkabát, és fehér pólón dave feje:rolleyes: ha januárig nem fogy el, majd nekem kéne, de még nincs lóvém.... (IMG:style_emoticons/default/huh.gif) Ez a jegy nem mérhető pénzbe! Ezt majd valaki hálám jeléül fogja megkapni. A 23.-i koncertre a hugomnak vettem egy jegyet ajándékba. Ő még iskolás és tudtam, hogy nem lesz pénze a jegyre de nagyon szeretne eljönni. Mondjuk ha már megfertőztem akkor a következményeit is viselnem kell! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Newborn ![]() ![]() |
![]() ![]() Ezeket meg csak úgy. |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Newborn ![]() ![]() |
Van jegyem JANUÁRRA!!! KIEMELT ÁLLÓ!! wáááááááááááááááááááá (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) :D:D:D szerintetek mennyire örülök???? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Hol lehet kapni üdülési csekkért? Vagy egy rehadli csekkem és nem tudok vele mit kezdeni. :-) |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Newborn ![]() ![]() |
Hello !
Látogasd meg oldalam ! Frissítettem - enyhén szólva DM hatás alatt vagyok még mindig. Voltam is - Leszek is. Jó ez így ! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Van jegyem JANUÁRRA!!! KIEMELT ÁLLÓ!! wáááááááááááááááááááá (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) :D:D:D szerintetek mennyire örülök???? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) hol vetted? mikor? nem ugy volt hogy már elfogyott? ha esetleg ülnél inkább jelezd és cserélhetünk!!?? |
|
|
![]() ![]() |