30 Oldal V  « < 21 22 23 24 25 > »   
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
> 2009. 06. 23. Live In Budapest - Ott voltunk!, Igen, ott voltunk, osszuk meg élményeinket itt!
2009. 06. 23. Live In Budapest
Milyen volt a koncert?
Leírhatatlanul fantasztikus [ 199 ] ** [66.56%]
Nagyon jó [ 79 ] ** [26.42%]
Elment [ 11 ] ** [3.68%]
Lehetett volna jobb is [ 6 ] ** [2.01%]
Gáz [ 4 ] ** [1.34%]
Melyik budapesti koncerten voltál ott?
1985.07.23. VOLÁN PÁLYA [ 5 ] ** [0.54%]
1988.03.09. SPORTCSARNOK [ 24 ] ** [2.59%]
1988.03.10. SPORTCSARNOK [ 25 ] ** [2.70%]
1993.07.27. MTK STADION [ 111 ] ** [12.00%]
2001.09.12. KISSTADION [ 128 ] ** [13.84%]
2006.03.21. PAPP LÁSZLÓ SPORTARÉNA [ 155 ] ** [16.76%]
2006.06.12. PUSKÁS FERENC STADION [ 194 ] ** [20.97%]
2009.06.23. PUSKÁS FERENC STADION [ 283 ] ** [30.59%]
Ott leszel a jövő évi koncerten is?
Igen [ 272 ] ** [90.97%]
Nem [ 27 ] ** [9.03%]
Összes szavazat: 299
Csak regisztrált felhasználók szavazhatnak 
Dgahan1
post 2009.06. 29. - 16:34:08
Létrehozva: #441

Slowblow
**

Idézet (mönye @ 2009.06. 29. - 16:13:26) *
Hol lehet kapni üdülési csekkért? Vagy egy rehadli csekkem és nem tudok vele mit kezdeni. :-)

add nekem :-))
na jó willy fog utazási iroda de holnap után menj csak :-) holnap én megyek :-)

http://www.willyfog.hu/

van valakinek infója a "re:tour of the universe" bécs graz ill prágai koncertjeiröl? van még jegy? hol kapható?
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Dgahan1
post 2009.06. 29. - 17:03:13
Létrehozva: #442

Slowblow
**

készítettem egy videot Michael Jackson emlékére mintegy tisztelgésként a magyar DM rajongók nevében aki egyetért vele az nézze és küldje el akinek tudja az e-mailcímeket ne felejtsétek törölni továbbítás elött légyszíves.

a címe azt hiszem találó lett : Moonwalking In My Shoes (béta verzió)

véleményt is írhattok...

http://www.indavideo.hu/video/Moonwalking_In_My_Shoes
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
PeZZZ
post 2009.06. 29. - 17:27:11
Létrehozva: #443

Newborn
*

Idézet (sori @ 2009.06. 29. - 16:24:51) *
Van jegyem JANUÁRRA!!!
KIEMELT ÁLLÓ!! wáááááááááááááááááááá (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) :D:D:D

szerintetek mennyire örülök???? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Aztaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! Te nagyon nagy spíler lehetsz (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
DE most szerezted? Én kb azonnal más nap mentem el venni és márcsak ülő volt (IMG:style_emoticons/default/mellow.gif)
Nem baj a lényeg hogy ott leszek újra.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
PeZZZ
post 2009.06. 29. - 17:32:20
Létrehozva: #444

Newborn
*

Idézet (Dgahan1 @ 2009.06. 29. - 18:03:13) *
készítettem egy videot Michael Jackson emlékére mintegy tisztelgésként a magyar DM rajongók nevében aki egyetért vele az nézze és küldje el akinek tudja az e-mailcímeket ne felejtsétek törölni továbbítás elött légyszíves.

véleményt is írhattok...

Jaj nekem tetszik nagyon!
Ügyes vagy! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
sori
post 2009.06. 29. - 18:09:34
Létrehozva: #445

devotee

Hogy te mekkora mázlista vagy!! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Mit kell ahhoz dolgozni, hogy az ember ilyet lásson? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Idézet (Oldfan72 @ 2009.06. 29. - 15:20:33) *
Sziasztok!

Ezeket a képeket az érkezésük napján, azt hiszem jól felismerhető helyen készítettük és úgy gondoltuk, hogy talán titeket is érdekelne (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) !

Az első fotó még az autóban készült. Azt hiszem, nem sűrűn mondhatom el magamról, hogy "felvezettem" a DM-et!

És akkor a lényeg (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ! Sajnos miután kinyílt a gépajtó a képeken is jól látható hústorony közölte, hogy aláírásról szó se lehet, de kicsit messzebbről lehet fotózni, ezért olyanok a képek, amilyenek.

Andy

Martin

nem tudom, hogy hol lehet hozzájutni ilyenkor már a jegyhez (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
egyik kedves barátom vette nekem anno (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) meglepi jegy sorinak (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Dgahan1
post 2009.06. 29. - 18:23:56
Létrehozva: #446

Slowblow
**

Idézet (PeZZZ @ 2009.06. 29. - 17:32:20) *
Jaj nekem tetszik nagyon!
Ügyes vagy! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

köszönöm nem volt nagy munka mert a video egyben volt már inkább csak az 5let.. meg a magyarszöveg és a vége az én munkám
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2009.06. 29. - 20:14:39
Létrehozva: #447

devotee

Idézet (Onix @ 2009.06. 29. - 13:32:43) *
Sziasztok!
Most olvasgattam a hét végi "termést".Ez a "Come back kórus" nagyon nagy ötlet!!!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Szervezzük meg!!!
Mi sajna már csak ülő jegyet tudtunk venni,117.szektor,de természetesen nem fogunk ülni,hanem tombolunk majd ezerrel-előre is elnézést kérek barátaim nevében is azoktól,akiket ezzel zavarni fogunk (IMG:style_emoticons/default/cool.gif) ! Bár remélem többségben lesznek azok,akik csatlakoznak a tomboláshoz! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Oké, mi a 119-es szektorból tuti ordítani fogjuk! XDDDD (Persze állva! XD)
A 2006-os márciusi koncerten is ketten voltunk egyik barátnőmmel, de az ülőhelyünk max. az előzenekar alatt látott minket, utána lerohantunk a két sorral lejjebb futó korláthoz és majd kiestünk úőgy tomboltunk... XD Szegény gyanútlan emberkék, akik voltak olyan balgák és mellénk merészkedtek.... XDDDD

Sziasztok!

Ezeket a képeket az érkezésük napján, azt hiszem jól felismerhető helyen készítettük és úgy gondoltuk, hogy talán titeket is érdekelne (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) !

Az első fotó még az autóban készült. Azt hiszem, nem sűrűn mondhatom el magamról, hogy "felvezettem" a DM-et!

És akkor a lényeg (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ! Sajnos miután kinyílt a gépajtó a képeken is jól látható hústorony közölte, hogy aláírásról szó se lehet, de kicsit messzebbről lehet fotózni, ezért olyanok a képek, amilyenek.

Andy

Martin

ÚRJÉZUS!!! NAGYON SZÉPEN KÖSZI A KÉPEKET!!!!! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
PeZZZ
post 2009.06. 29. - 20:16:10
Létrehozva: #448

Newborn
*

Idézet (Useless-girl @ 2009.06. 28. - 22:36:58) *
Miklós: nekem a Useless volt a ludas DM-szám és nincs is kedvem behúzni a kéziféket a lejtőn... (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)

Nekem a strangelove indította a lavinát bár nem 87ben (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) de azóta is a legnagyobb kedvenc (el se hiszem még mindig, hogy élőben is hallhattam, láthattam, átélhettem)!

nem vagyok az a fórumozós de most úgy örülök, hogy olyanoknak írhatok akik ugyanúgy rajngók mint én és nem fárasztok senkit se a mániámmal (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2009.06. 29. - 20:25:10
Létrehozva: #449

devotee

Idézet (PeZZZ @ 2009.06. 29. - 21:16:10) *
Nekem a strangelove indította a lavinát bár nem 87ben (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) de azóta is a legnagyobb kedvenc (el se hiszem még mindig, hogy élőben is hallhattam, láthattam, átélhettem)!

nem vagyok az a fórumozós de most úgy örülök, hogy olyanoknak írhatok akik ugyanúgy rajngók mint én és nem fárasztok senkit se a mániámmal (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

jaj ne is mondd! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ahol én tanulok (Szeged) ott a társaságban egyetlen egy Mode-os sincs (minden barátom vagy itthon maradt vagy szanaszét van szórva az országban), úgyhogy tudom, hogy milyen szar így. épp ezért próbálok minél több DM fórumon is fenn lenni (bár inkább külföldieken vagyok). (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Egyébként nagyon irigyellek, hogy te hallhattad élőben a Number 1 DM-számodat! Én még mindig szívom a fogam, hogy a barátnőm már kétszer is hallhatta élőben a Policyt (ami az ő kedvence) + a Dave koncin a Uselesst, amit én még egyszer sem (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) ((( no de mindegy, van ez így... XDD
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Lili1117
post 2009.06. 29. - 20:35:55
Létrehozva: #450

Newborn
*

Idézet (Useless-girl @ 2009.06. 29. - 21:25:10) *
jaj ne is mondd! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ahol én tanulok (Szeged) ott a társaságban egyetlen egy Mode-os sincs (minden barátom vagy itthon maradt vagy szanaszét van szórva az országban), úgyhogy tudom, hogy milyen szar így. épp ezért próbálok minél több DM fórumon is fenn lenni (bár inkább külföldieken vagyok). (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Egyébként nagyon irigyellek, hogy te hallhattad élőben a Number 1 DM-számodat! Én még mindig szívom a fogam, hogy a barátnőm már kétszer is hallhatta élőben a Policyt (ami az ő kedvence) + a Dave koncin a Uselesst, amit én még egyszer sem (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) ((( no de mindegy, van ez így... XDD

Az én lavinám 92-ben indult, nyolcadik után táborban - és egy olyan számmal, amit szerintem én se fogok soha élőben hallani:S A Somebody volt az, felvettük kazettára egymás után ahányszor csak ráfért, és naphosszat üvöltettük... Nem tudtunk angolul, akkoriban még oroszt tanultunk, de valahogy éreztük hogy ez nekünk szól, és énekeltük amit értettünk... Most már értem miről szól, és még mindig nagyon-nagyon imádom, szerintem fantasztikus szám!!! Az egyik nagy kedvencem:)

Én se akarom a barátaimat nyaggatni, nem akarok az agyukra menni, ezért vagyok itt:)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
katii
post 2009.06. 29. - 20:45:40
Létrehozva: #451

Newborn
*

Mint már említettem, nekem nem jött össze a fényképezés a koncerten, de kaptam tegnap egy kis kárpótlást (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
Megosztom veletek, ha nem baj (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Mellékelt állomány:  depeche_mode_06.23_059.JPG ( 166.96K ) Letöltések száma: 32

Mellékelt állomány:  depeche_mode_06.23_061.JPG ( 155.43K ) Letöltések száma: 50
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2009.06. 29. - 20:55:36
Létrehozva: #452

devotee

Köszi a képeket, katii! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Huh az már nagyon kóros, hogy mikor kimentem cigizni előbb a teraszra és felnéztem a félholdra, a Jezebel-es háttérkivetítés ugrott be kapásból? XDDD
Egyébként még mindig a gondolataim 99%-a a DM körül forog! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) És elképesztő, hogy már majdnem egy hete volt - sőt egy hete készültek a repcsis képek! Anyám, pedig még mindig tök olyan, mintha tegnap lett volna!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Ádi
post 2009.06. 30. - 01:03:45
Létrehozva: #453

Newborn
*

Végre én is töltöttem pár képet...Videóm sajna használhatatlanok!!!Bekult a hang...
Mellékelt állomány:  SNV32924.JPG ( 1.82Mbyte ) Letöltések száma: 23
Mellékelt állomány:  SNV32927.JPG ( 1.76Mbyte ) Letöltések száma: 20
Mellékelt állomány:  SNV32929.JPG ( 1.77Mbyte ) Letöltések száma: 60

Mellékelt állomány:  SNV32929.JPG ( 1.77Mbyte ) Letöltések száma: 60
Mellékelt állomány:  SNV32930.JPG ( 1.76Mbyte ) Letöltések száma: 13
Mellékelt állomány:  SNV32906.jpg ( 1.57Mbyte ) Letöltések száma: 30

Mellékelt állomány:  SNV32934.JPG ( 1.77Mbyte ) Letöltések száma: 42
Mellékelt állomány:  SNV32935.JPG ( 1.78Mbyte ) Letöltések száma: 22
Mellékelt állomány:  SNV32936.JPG ( 1.74Mbyte ) Letöltések száma: 17

Mellékelt állomány:  SNV32936.JPG ( 1.74Mbyte ) Letöltések száma: 17
Mellékelt állomány:  SNV32939.JPG ( 1.8Mbyte ) Letöltések száma: 10
Mellékelt állomány:  SNV32940.JPG ( 1.76Mbyte ) Letöltések száma: 14

Mellékelt állomány:  SNV32957.JPG ( 1.75Mbyte ) Letöltések száma: 19
Mellékelt állomány:  SNV32959.JPG ( 1.75Mbyte ) Letöltések száma: 16
Mellékelt állomány:  SNV32955.JPG ( 1.75Mbyte ) Letöltések száma: 18

Csatolt állományok
Mellékelt állomány:  SNV32932.JPG ( 1.7Mbyte ) Letöltések száma: 17
Mellékelt állomány:  SNV32945.JPG ( 1.77Mbyte ) Letöltések száma: 16

A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Emyke
post 2009.06. 30. - 10:43:50
Létrehozva: #454

Slowblow
**

[quote name='Oldfan72' date='2009.06. 29. - 14:20:33' post='2289']
Sziasztok!

húú nagyonjó képek lettek. éreztem, hogy a reptéren is sokan fogják várni őket, de azt megtudni,mikor érkeznek... (IMG:style_emoticons/default/unsure.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
PeZZZ
post 2009.06. 30. - 10:48:40
Létrehozva: #455

Newborn
*

Idézet (Useless-girl @ 2009.06. 29. - 21:25:10) *

Na akkor úgy érzem többet fogok itt írogatni, mert látom van kinek (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Hát igen sajnos azt a számot nem nagyon játszák az Ultráról (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) mondjuk ha vigasztal a Sister Of Night-ot még úgy se, mert az a másik iszonyat nagy kedvencem és persze Dave előadásában, mert amúgy azt az Exicter tour-on Martin énekelte.
De hátha lesz alkalom és meghallgathatod a useless-t (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Emyke
post 2009.06. 30. - 11:27:30
Létrehozva: #456

Slowblow
**

nem idevágó téma, de hátha tudtok segíteni, ha itt útban lesz,lehet törölni (IMG:style_emoticons/default/huh.gif)

Munkát keresek!

Ez most nem vicc! Jó fél éve nem találok normális munkát. Így arra kérek minden kedves olvasót, aki tud valami normális(gondolok itt elsősorban adminisztrációra, ügyintézésre, de felszolgálást és éttermi feladatokat is vállalok) munkát Vác-Budapest vonalán, illetve Budapesten, kérem írjon nekem. Vidéken élek,azért ilyen nehéz állást találnom. Ha budapesti munkát ajánlanak, csak utazási térítéssel tudnék dolgozni. Középfokú végzettségem van, alapfokú angol és középfokú német nyelvtudással rendelkezem, most pénzügyön tanulok! Ez csak hétfő és szerda délutáni(fél 5-től)elfoglaltságot jelent.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
árnyék
post 2009.06. 30. - 13:35:01
Létrehozva: #457

Violator

Sziasztok!

Andy

Martin

Nagyon jók a képek!Gratula!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
árnyék
post 2009.06. 30. - 13:41:34
Létrehozva: #458

Violator

véleményt is írhattok...

Én már egy pár helyre elküldtem...és nagyon korrekt videó!Bele gondolni is rossz,hogy a rajongók mit érezhetnek.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vashal
post 2009.06. 30. - 15:03:19
Létrehozva: #459

Newborn
*

véleményt is írhattok...

Elismerésem, szép munka!!! a cím különösen találó, a dal illik szegénykémre. öröm volt megnézni vashal
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vérrontó
post 2009.06. 30. - 15:49:17
Létrehozva: #460

Newborn
*

véleményt is írhattok...

linkeltem az iwiw-re
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete

30 Oldal V  « < 21 22 23 24 25 > » 
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
1 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (1 vendég és 0 anonim felhasználó)
0 felhasználó: