![]() ![]() |
2009.10. 25. - 18:08:03
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Edóka a cipőmániáddal nem vagy egyedül.Nekem sem tetszett a srácok cipője.Én még az utcán is azt nézem kinek milyen cipő van a lábán.De ez nálam szakmai ártalom mert cipőfelsőrész-készitő a szakmám.Ezért is van,hogy elég finnyás vagyok ha cipőt veszek magamnak aztán pedig alaposan szakmai szemmel átnézem ha találok nagy nehezen valamit ami tetszik.
|
|
|
|
2009.10. 25. - 18:12:16
Létrehozva:
|
|
|
Nekem Martin cipője nem jön be annyira, de Dave cipőit mindig imádtam és imádom is, azok tetszenek. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Egyébként én táska mániás vagyok, de a cipőket is szeretem (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
|
2009.10. 25. - 18:23:14
Létrehozva:
|
|
|
Hát Mode ahogy elnéztem a régebbi képeken Dave cipőit volt amelyik nem tetszett.De a rucijai annál inkább elvégre olyan szexi bennük.(bár ha nincs rajta ruha úgy még jobb...hehe)
|
|
|
|
2009.10. 25. - 18:35:05
Létrehozva:
|
|
|
Hát Mode ahogy elnéztem a régebbi képeken Dave cipőit volt amelyik nem tetszett.De a rucijai annál inkább elvégre olyan szexi bennük.(bár ha nincs rajta ruha úgy még jobb...hehe) Vicaaaa (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Hát sajnos ez az álmaidban valósul csak meg (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
|
2009.10. 25. - 18:41:12
Létrehozva:
|
|
|
Mode álmodozni lehet nem?
|
|
|
|
2009.10. 25. - 18:46:14
Létrehozva:
|
|
|
Persze, hogy lehet (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Én a nap 24 óráját végig álmodozom szerintem. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
|
2009.10. 25. - 18:48:14
Létrehozva:
|
|
|
Nekem Martin cipője nem jön be annyira, de Dave cipőit mindig imádtam és imádom is, azok tetszenek. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Egyébként én táska mániás vagyok, de a cipőket is szeretem (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Én tornacipő - mániás, azon belül is Converse fan lettem XD Semmi másért nem adok ki annyit, mint azért, de vmiért kellett nekem 2 db XD Meg újabban lila színmánia figyelhető meg nálam XD Elkezdtem ma nézni a Rémségek Cirkuszát és elég vicces végeredményt kaptam... olvastam a könyvet természetesen (XD), de a film első 10 perce után, jöttek az értelmes nézések és a "eh? Mivvan???" kérdések. 15 perc után kikapcsoltam. Inkább akkor a GyU. A film egy teljesen más történetet mesél el olyan szereplőkkel, akik lekopizták a könyvbéli karakterek nevét és van pár hasonlóság, de a rendező valami teljesen mást forgatott le, mint ami meg volt írva :S |
|
|
|
2009.10. 25. - 19:02:43
Létrehozva:
|
|
|
Én imádom a Gyűrűk urát, de a könyvet nem olvastam, csak a filmet láttam minimum 100-szor XD
És mind a 3 részét, mert egyik kedvenc filmem (filmjeim) |
|
|
|
2009.10. 25. - 19:22:51
Létrehozva:
|
|
|
A Gyűrűk ura tök jó könyvben, már háromszor olvastam a trilógiát. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
2009.10. 25. - 19:24:27
Létrehozva:
|
|
|
Edóka: szia neked is és szívesen a cuccokat! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (amúgy ahogy Angie írta, ringlispíl) - ugye így írtad? XD
Mode: én másfélszer olvastam végig a GyU-t, és a könyv is tetszett, bár voltak benne elég uncsi részek (pl. mikor 25 oldalon keresztül ment Frodó és Samu és csak mentek és mentek és mentek XD) de amúgy jó, megéri elolvasni legalább egyszer. Mondjuk a Szilmarilokat csak az első 70 oldalig sikerült átrágnom. Na majd egyszer. Capri: ezek szerint leszedted a filmet? kézikamerás vagy normálisabb minőség? amúgy meg elég gáz, ha ennyire eltér. mondjuk az igazat megvallva már nem igazán emlékszem mi volt a könyven, csak 1-1 jelenet maradt meg. nem gyakorolt túl nagy hatást rám az a könyvsorozat. na ha már a ruhamániáknál tartunk, akkor én talán nyakkendőmániás vagyok - mondhatni. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2009.10. 25. - 19:25:24
Létrehozva:
|
|
|
A filmekhez nem tudok mit mondani mert nem láttam őket.
U-girl:most akartam volna legépészkedni a b-sidokat de egyik link sem működik.Azt írja,hogy error.Akkor most mi a pálya? |
|
|
|
2009.10. 25. - 19:32:37
Létrehozva:
|
|
|
Useless-girl, azt én is utállom csak ugye a filmbe. Már szinte nem is ragadok le ott, hanem tovább megyek. Amikor Aragornék vadásznak az orkokra, meg a többi..azok izgalmasabbak (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
2009.10. 25. - 19:33:51
Létrehozva:
|
|
|
GyU-nál igencsak megszenvedtem az olvasással, mert azért 50 oldalon keresztül olvasni a semmiről... ugyanez a HP könyveknél, ahogy nőtt az oldalszám, úgy lett semmitmondóbb - és egyre ellenszenvesebb - a történet. Darren Shan - t meg én személy szerint nagyon szeretem (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) A démonos sorozata egyszerűen fantasztikus (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Bár, a Farkas Szigetnél, (legutóbbi kötet), amikor nagy izgalommal olvastam -angolul, külön nekem hozták Angolhonból (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) - akkor azért igen erős párhuzam felfedezhető a vámpíros könyvvel. Mert mit ad isten, ismét a főszereplő okozhatja a világ bukását, akármit is tesz.... Mindenesetre kíváncsi leszek a végére, a vámpíros endinget csak nem pufogtatja el a démonos könyvekben.
Páromnak vannak érdekes könyvei, azokat szoktam bújni. Ő fantasy - fan, de nem a mágusos varázslós, inkább az elgondolkodtatóbbakat. Ami nagyon tetszett, mikor egy borderline szindrómás karakter volt a főszereplő (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Másik könyvben meg egy magányos harcos, aki fityiszt mutat az egyháznak, szóval ilyenek. |
|
|
|
2009.10. 25. - 19:37:03
Létrehozva:
|
|
|
A filmekhez nem tudok mit mondani mert nem láttam őket. U-girl:most akartam volna legépészkedni a b-sidokat de egyik link sem működik.Azt írja,hogy error.Akkor most mi a pálya? Nekem se tölti, de azért, mert ki is írja, hogy túl sok fee user tölti és várnunk kell. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Igen, így írtam: RINGLISPÍL (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2009.10. 25. - 19:41:32
Létrehozva:
|
|
|
vica: ez is oda van írva, nem?
"There are no more download slots available for free users right now. If you don't want to become a premium member, you might want to try again later." na ez kb. annyit tesz, hogy a nem regisztráltaknak most nem tudnak letöltést biztosítani, és ha nem akarsz prémium tag lenni (az fizetős), akkor később próbáld meg. időnként nyomj rá egy frissítést az oldalra és egyszercsak elkezd majd visszaszámolni és akkor le tudod majd tölteni. le vagyok maradva úgy néz ki. na mindegy. Mode: én is ha lehet, skippelem a Frodós részeket, azokat nem nagyon szeretem. mondjuk a hobbitokat sem. én Tünde-párti vagyok XD A Potter még messze nem volt olyan unalmas, mint a GyU egyes részei. A Darren Shan sorozat írója és a sztorija is egyre unszimpatikusabb lett a történet előrehaladtával. Aztán meg amikor kinyírta a kedvenc szereplőmet, nem is olvastam tovább - marha zabos lettem. Pedig ezt általában nem szoktam csinálni, becsülettel végig szoktam olvasni sorozatokat, de ennél valahogy nagyon ellenszenvezek az egésszel. A démonosat el se kezdtem, már az író húzásai miatt sem. kis köcsög. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
|
2009.10. 25. - 19:45:08
Létrehozva:
|
|
|
A Potter még messze nem volt olyan unalmas, mint a GyU egyes részei. A Darren Shan sorozat írója és a sztorija is egyre unszimpatikusabb lett a történet előrehaladtával. Aztán meg amikor kinyírta a kedvenc szereplőmet, nem is olvastam tovább - marha zabos lettem. Pedig ezt általában nem szoktam csinálni, becsülettel végig szoktam olvasni sorozatokat, de ennél valahogy nagyon ellenszenvezek az egésszel. A démonosat le se kezdtem, már az író húzásai miatt sem. kis köcsög. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) pedig sok benne vééér, és a szép érzékletes leírások a rothadó holtestekről, hogyan néznek ki a démonok vagy milyen is a Démonvilág. az a tuti rész, mikor egy csaj egy szabadban tartott földrajzóra közepén robban cafatokra és írja, h ott a darabkák, belek, stb. mondjuk ugyanennyire tetszik VÉsz herceg, a nagy és gonosz démon hidegvére, ahogy tényleg az emebrek fájdalmán élősködik, nem titkolja és sosem hazudik. megmondja kerek perec, h most kínhalált halsz, hiányoznak belőle az érzelmek, mégis, mikor az egyik kedvenc szolgája meghal, mintha mégis képes lenne valami emberi érzelem - utánzatra. ennek ellenére szeretem a klasszikusokat is pl Pál utcai fiúk vagy a Robinson Crusoe.... vagy a Stripped XD |
|
|
|
2009.10. 25. - 19:47:15
Létrehozva:
|
|
|
Useless-girl, én is tünde párti vagyok XDD
Amikor régen megszerettem, olyanokat írogattam az olvasólámpámra, hogy "hajrá tündék" XDDDDDDD |
|
|
|
2009.10. 25. - 19:51:47
Létrehozva:
|
|
|
Useless-girl, én is tünde párti vagyok XDD Amikor régen megszerettem, olyanokat írogattam az olvasólámpámra, hogy "hajrá tündék" XDDDDDDD én Aragorn párti vagyok/voltam - mondjuk elég rég nem néztem meg a GyU-t.XD mindenestre a csávót nagyon szeretem, jó volt a Hidalgo-ban is (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) és nagy lóbolond, ami plusz pont nálam XD Karib - tengeres film megnézésem elett csak az tartott, h marha jó volt JAck karaktere, de mind a csajt, mind Orlikát asszem felsorakoztattam volna a tengernél ééééés..... aztán alkottam volna egy külön filmet csak Jacknek, ahol produkálhatja magát és nem zavarnak közbe holmi zs - kategóriás mellékszereplők XD |
|
|
|
2009.10. 25. - 19:52:27
Létrehozva:
|
|
|
Oké lányok köszi akkor majd később megpróbálom.
|
|
|
|
2009.10. 25. - 19:56:55
Létrehozva:
|
|
|
Jó éjt nektek!
|