2400 Oldal V  « < 50 51 52 53 54 > »   
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
> A Fekete Sereg :), Ki itt belépsz, hagyj fel minden reménnyel... :D
vicuska
post 2009.10. 25. - 20:22:04
Létrehozva: #1021

devotee

Jó éjt Angie és mindenki.

U-girl a kettes link működött már le is van mentve. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2009.10. 25. - 20:37:11
Létrehozva: #1022

devotee

vica: örülök!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Capri: hát kösz, nem győztél meg a démonos sorozattal XD pedig tudod, hogy bírom az ilyen sztorikat (lásd DID XD)...
Karib-tenger Kalózait nagyon bírom. JACK FOREVER!!!! Mondjuk Johnny Deppnek nem is nagyon tudok olyan filmjét mondani, amiben rosszul alakította volna a karakterét. Imádom azt a pasit. Igazi őstehetség!

Mode: ez azért beteg! XDDDD (mármint a "Hajrá Tündék!" XD)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Capricornus
post 2009.10. 25. - 20:56:38
Létrehozva: #1023

devotee

Idézet (Useless-girl @ 2009.10. 25. - 21:37:11) *
vica: örülök!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Capri: hát kösz, nem győztél meg a démonos sorozattal XD pedig tudod, hogy bírom az ilyen sztorikat (lásd DID XD)...
Karib-tenger Kalózait nagyon bírom. JACK FOREVER!!!! Mondjuk Johnny Deppnek nem is nagyon tudok olyan filmjét mondani, amiben rosszul alakította volna a karakterét. Imádom azt a pasit. Igazi őstehetség!

Mode: ez azért beteg! XDDDD (mármint a "Hajrá Tündék!" XD)

semmi gáz, nem téríteni akartam XD Igen, éljen Jack!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) csak sajnos nem állandóan Jacket mutatják XD az élet olyan igazságtalan XD
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2009.10. 25. - 20:59:45
Létrehozva: #1024

devotee

hát eléggé az! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

közben készülnek az Andys ikonok, ahogy ígértem. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Capricornus
post 2009.10. 25. - 21:40:03
Létrehozva: #1025

devotee

Idézet (Useless-girl @ 2009.10. 25. - 21:59:45) *
hát eléggé az! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

közben készülnek az Andys ikonok, ahogy ígértem. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

de izgalmas is, épp vulkán készül robbanni XD

.....

És kitört az Etna XD
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2009.10. 25. - 23:52:27
Létrehozva: #1026

devotee

na ez jó kis írás session volt! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

közben meg megalkottam az Andys iconokat is közkívánatra:
http://useless-girl.deviantart.com/gallery/#Depeche-Mode
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2009.10. 26. - 06:00:30
Létrehozva: #1027

devotee

Jó reggelt és szép napot mindenkinek! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2009.10. 26. - 08:30:05
Létrehozva: #1028

devotee

Jó reggelt.

Hát az enyém sikeresen el lett cseszve.Úgy felhúztam magam,hogy csak na.3/4 8-kor szembesültem azzal a ténnyel a bölcsibe mikor adtam volna rá a Petrára a benti cipőjét,hogy eltünt mert valaki volt szíves lenyúlni.Nyilván trombitának nézte és megfújta.Vadonatúj kiscipő volt alig hordta még a Petra,volt a lábán vagy össze-vissza 3 hetet.És ne legyek mérges mi?A múlt héten meg egy másik kisgyerek kabátja tünt el.Úgy látszik valaki rászakosodott a gyerkőcök cuccaira.Hogy a fene egye meg...már bocsánat de majd fel robbanok... (IMG:style_emoticons/default/angry.gif)

U-girl tetszenek az Andy-s ikonok. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2009.10. 26. - 09:05:38
Létrehozva: #1029

devotee

U-girl:működtek a linkek.Sikerült elmenteni mindent.Még egyszer köszönöm. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (közben igyekeztem lehiggadni a fentebb leírt dolog miatt) (IMG:style_emoticons/default/dry.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2009.10. 26. - 09:35:37
Létrehozva: #1030

devotee

reggelt!

jaj szegénykém! ez mekkora köcsögség már, hogy lopkodják a gyerkőcök cuccait is! És így hagyj bármit is nyilvános helyen! Ez tök gáz! Gondolom szóltatok a bölcsiben a dologról.

egyébként örülök, hogy mindent sikerült lementeni, meg hogy tetszenek az Andys ikonok. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Angie, te mit mondasz? Van köztük használható? XD (nekem személy szerint a 3. a kedvencem, meg szeretem a 6,7,8-at is)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2009.10. 26. - 10:43:45
Létrehozva: #1031

devotee

Sziasztok!

Hát Vica... ez nem semmi, hol tartunk, el lopják a gyereknek a cipőjét, szóhoz sem jutok. Ok, hogy nagyon sok embernek nehéz.. nade egy másik gyerek cipőjét ellopni, pofám leszakad...

Én annyira nyomi vagyok ma,hogy csak na... annyira szeretnék egész nap ki se szállni az ágyból, aludni, vagy dvd-zni...
Máshol is ennyire borongós az idő? Még jó,hogy nincs hideg kint.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2009.10. 26. - 10:45:56
Létrehozva: #1032

devotee

Edóka: hát igen, itt is lóg az eső lába és hűvös van. Reggel mikor felébredtem (3/4 9-kor - aztán hirtelen fél 10 lett XD), azt hittem, hogy még kora reggel van, olyan sötét volt.
"Let's stay home, it's cold outside..." - mi? (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2009.10. 26. - 10:55:21
Létrehozva: #1033

devotee

Igeeen én is Jack-et imádom a Karib-tengerbe XD Mindig jókat röhögök a hülyeségein XD
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2009.10. 26. - 11:01:33
Létrehozva: #1034

devotee

And I have so much, to confide to you .... mondjuk mint mondtam, csak feküdnék, és gondolkodnék... vagy olvasnék..
Jajj.. de szeretem, ezt a dalt,,, tudod, hogy nálam benne van a favorit dobozban (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Az esőről meg mindig ... Oh god, it's raining ... erre még az esőben is jobb kedvem kerekedik!

Szia Mode!!! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Jajjj... nagyon fontos kérdésem van... ti vámpir fan-ok vagytok,... az van, hogy már most szervezzük a farsangot... ami ugye februárban van (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) de mi mindig nagyon alaposak vagyunk... szóval vámpiroknak öltözünk be... mondjátok már el nekem, hogy néz ki egy vámpir.. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Össze kéne szednem egy pár dolgot, és nem csak magamnak,hanem a barátaimnak is., fingom nincs hogy milyen ruha kellene,.... zsabós fehér ing... fekete szerelés... nyakamban üvegcse.. vérrel (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) sápadt bőr?
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2009.10. 26. - 11:31:01
Létrehozva: #1035

devotee

Edóka: láttál már vámpíros filmeket nem? XD hát meríts belőlük! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) egyébként meg ezeket amiket felsoroltál, kombinálhatod. ha tudsz, szerezz műfogakat is, vagy halványkék vagy piros kontaktlencsét. ha nagyon nem megy, nézelődj itt: http://www.deviantart.com/#order=9&q=v...e&offset=72
vagy google-be írd be hogy vampire costume és menj a képekre.

oh igen, nekem a But not tonight titkos kedvencem. Bulikon még jobban imádok rá tombolni, mint amúgy. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

mode: igen, bár elsőre kicsit fura volt a 3. részben mikor JAck agyába nyerhettünk betekintést...
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Capricornus
post 2009.10. 26. - 11:32:59
Létrehozva: #1036

devotee

Idézet (Edóka @ 2009.10. 26. - 12:01:33) *
Jajjj... nagyon fontos kérdésem van... ti vámpir fan-ok vagytok,... az van, hogy már most szervezzük a farsangot... ami ugye februárban van (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) de mi mindig nagyon alaposak vagyunk... szóval vámpiroknak öltözünk be... mondjátok már el nekem, hogy néz ki egy vámpir.. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Össze kéne szednem egy pár dolgot, és nem csak magamnak,hanem a barátaimnak is., fingom nincs hogy milyen ruha kellene,.... zsabós fehér ing... fekete szerelés... nyakamban üvegcse.. vérrel (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) sápadt bőr?

én vérfarkas - fan vagyok XD

mi tegnap vettünk tököt és kifaragjuk XD (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) nem vagyok amerikai - sajnos XD - de ki kell próbálnom XD

nade most lépek, Usi ma kérdezheted majd, h milyen volt a vizsga XD pápá (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2009.10. 26. - 11:36:07
Létrehozva: #1037

devotee

okés, Capri! KALAPPAL!!!!
(és minél hamarabb gyere írni, hogy befejezzük a jelenetet és postolhassam a frissítést az oldalamra (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) )
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2009.10. 26. - 11:51:40
Létrehozva: #1038

devotee

Edóka, szerintem vámpírfogakat mindenképp (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Meg szoktam látni még ilyen köpenyt is, aminek magas a nyaka. Ezt most elmondtam, de mindegy, szóval egy fekete köpeny, aminek a gallérja fölfelé áll (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Meg akár mű vér az arcotokon XD Valami hasnoló..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2009.10. 26. - 12:03:02
Létrehozva: #1039

devotee

HEhehehee... Usi.. ez nagyon tetszik!!!

Ok, Mode, erre én is gondoltam, valami egyedi kéne... nem vagyok otthon eme képivilágban...

Capri... én 3 évvel ezelőtt faragtam tököt, hatalmasat, nagyon jól nézett ki.. viszont arra nem gondoltam hogy el fog rohadni... mire észre vettem, az alja már folyt (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Úgyhogy figyeljetek majd ti is rá !!!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2009.10. 26. - 12:09:15
Létrehozva: #1040

devotee

Edóka, ha beírod a Google-ba, hogy vámpír, vagy vampire, akkor kiad tökénytelen képet, azokból lehet meríteni még (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete

2400 Oldal V  « < 50 51 52 53 54 > » 
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
158 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (158 vendég és 0 anonim felhasználó)
0 felhasználó: