![]() ![]() |
2009.10. 26. - 12:20:02
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sziasztok.
Látom jól elbeszélgettetek a vámpírokról.Én meg kisétáltam magam a városban és közben lehiggadtam nagyjából. U-girl igen szóltam a bölcsiben és a gondozónő mondta,hogy ez zsinorban már a harmadik lopás volt ami mostanság történt. Egyébként köszi az együttérző szavaitokat.Úgy látszik ez a világ egyre rosszabb.Na de nem akarom elvenni jókedveteket. |
|
|
|
2009.10. 26. - 13:25:48
Létrehozva:
|
|
|
Mindenki eltünt mire visszaérek az ebédből?
U-girl az előbb elfelejtettem irni,hogy nekem az Andy-s avatárok közül a pretty boy feliratú tökre bejött.Pretty boy....hehe |
|
|
|
2009.10. 26. - 13:34:54
Létrehozva:
|
|
|
hihihi, hát igen, muszáj voltam csinálni egy ilyen Andys ikont is. Ma megpróbálom az Alanes ikonokat megcsinálni.
|
|
|
|
2009.10. 26. - 13:45:36
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2009.10. 26. - 14:00:19
Létrehozva:
|
|
|
A pretty boy-hoz még annyit,hogy mikor tegnap hallgattam végig röhögtem rajta.Nem tudom Vince Clark-nak mi járhatott a fejében mikor irta.Eleve,hogy tudott egy 20 év körüli srác ilyen szöveget irni ami ez van?...pretty boy... szerintem röhejes... Azon csodálkozok,hogy Dave hajlandó volt elénekelni.Félreértés ne essék aranyos dal,szivesen hallgatom...de mindig vigyorgásra ingerel.
Szia Niki.Üdv... |
|
|
|
2009.10. 26. - 14:22:27
Létrehozva:
|
|
|
niki: köszi! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Igyekszem majd az Alanes ikonokkal is, csak most melóznom kell (régi magyar szövegek begépelése) Majd később vagy estefelé nekiugrom.
Vica: hát igen, én is jókat szoktam mosolyogni egyes szövegeken - mindenképp jót tett a srácoknak szerintem Vince kiválása (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Amúgy bírom azt a számot, a Dream on fickünkben is az ihletett nekem pár részt, gondolom emlékszel még rá, hehe XD |
|
|
|
2009.10. 26. - 14:53:34
Létrehozva:
|
|
|
U-girl hogyne emlékeznék.Még el is küldted valami korabeli felvétel linkjét amin épp a pretty boy-t éneklik.Akkor hallottam először de már akkor is vigyorogtam rajta. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
2009.10. 26. - 15:02:03
Létrehozva:
|
|
|
igen, emlékszem. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
de jó, közben találtam régebbi Freelove remixeket, amikhez jó kis emlékek kötnek! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2009.10. 26. - 15:14:44
Létrehozva:
|
|
|
okés, Capri! KALAPPAL!!!! (és minél hamarabb gyere írni, hogy befejezzük a jelenetet és postolhassam a frissítést az oldalamra (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) ) Köszi (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) 45 percet kaptunk rá. félidőben már töltöttem fel a kész melót, h végeztem, nem volt vmi nagy munka.(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) okés, jelentkezni fogok majd XD Capri... én 3 évvel ezelőtt faragtam tököt, hatalmasat, nagyon jól nézett ki.. viszont arra nem gondoltam hogy el fog rohadni... mire észre vettem, az alja már folyt (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Úgyhogy figyeljetek majd ti is rá !!! okés, köszi, bár nekünk azt mondták, h elég sokáig eláll... :S majd kiderül, h mi lesz, de teszünk alá tányért vagy tálcát XD |
|
|
|
2009.10. 26. - 15:16:56
Létrehozva:
|
|
|
na, ügyes vagy! tuti jó lesz az eredmény! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
okés, várlak! |
|
|
|
2009.10. 26. - 15:19:19
Létrehozva:
|
|
|
na, ügyes vagy! tuti jó lesz az eredmény! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) okés, várlak! az szokatlan, h mindenki körémgyűl, h jaj ezt h csináltad, azt h csináltad, meg ezt szted hogy kell? mintha vmi zseni lennék, pedig nem vagyok XD vagy tanár.. .XD |
|
|
|
2009.10. 26. - 15:26:55
Létrehozva:
|
|
|
hehehe. na de akkor ez sikerélmény, nem? XD
emlékeim szerint nekem ez akkor volt, mikor általánosban meg köszépsuliban csomó mindenkinek segítettem megrajzolni rajzórákon a perspektívikus ábrázolásokat. |
|
|
|
2009.10. 26. - 15:28:43
Létrehozva:
|
|
|
igen, sikerélmény XD és én vagyok itt a legfiatalabb, szóval kicsit furcsa is, h 10 évvel idősebbek járulnak hozzám tanácsért... talán a szexológusok éreznek hasonlót XD
|
|
|
|
2009.10. 26. - 16:01:46
Létrehozva:
|
|
|
HÁHÁHHÁHÁHÁÁ!!! XD ez annyira te vagy, hogy belekevered a szexológusokat! XDDDDDDDDD
|
|
|
|
2009.10. 26. - 16:20:49
Létrehozva:
|
|
|
Capri ahogy kiveszem a szavaidból nem volt nehéz a vizsga.Ügyi vagy.
|
|
|
|
2009.10. 26. - 16:49:36
Létrehozva:
|
|
|
Sziasztok!
Most látom,h véletlenül bejelentkezve maradtam (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Látom ment itt nagyban a cserekereskedelem számügyileg (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) A pretty boy-on én is röhögtem,mikor elsőre láttam egy videót,a számon azóta is (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nekem van még egy olyan szám is,h I like it,még a Composition of sound-os időszakukból,az is aranyos (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) . Hát én régebben Karib mániás voltam,az első részt kb 15ször ha nem többször néztem meg,kinyomtattam a forgatókönyvét,megvettem a filmzenéjét...stb. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Mode93: állati a táska! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2009.10. 26. - 16:53:53
Létrehozva:
|
|
|
Sziaaa Macsus.
Rég hallottam felőled.Helyzet? Jó szám az az I like it? |
|
|
|
2009.10. 26. - 17:16:29
Létrehozva:
|
|
|
Sziaaa Macsus. Rég hallottam felőled.Helyzet? Jó szám az az I like it? Anyukám most itt van,mert különben Olaszo.ban dolgozik,és csak néha jön haza,szóval most jó ez a hétvége (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Még a kezdet kezdetéről van az a szám,én röhögtem rajta (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) feltöltöm neked,aztán meghallgathatod! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Közben rajzoltam egy DMmacskát,de úgy nézzétek,h paint-tel készült (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Csatolt állományok
|
|
|
|
2009.10. 26. - 17:23:30
Létrehozva:
|
|
|
itt a link:
I like it: https://www.yousendit.com/download/Z01PSkhkRkVmVGJ2Wmc9PQ hallgassátok meg,megéri! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) :D |
|
|
|
2009.10. 26. - 17:27:33
Létrehozva:
|
|
|
Oké Macsus köszi.Jaj nagyon ari a DM macskád.
|
|
|
|
![]() ![]() |