![]() ![]() |
2009.10. 26. - 17:33:16
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ehm, vica, a b-side-os első csomagban is ott van az I like it (az az első szám) - csak szólok.
Macsus: husi a cica! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (amúgy ha neked is kell az összes b-side, akkor szólj és küldöm a linkeket itt privát üziben) |
|
|
|
2009.10. 26. - 17:41:04
Létrehozva:
|
|
|
Köszi U-girl.Nálam figyelem 0.
|
|
|
|
2009.10. 26. - 17:50:15
Létrehozva:
|
|
|
igen, észrevettem XD
|
|
|
|
2009.10. 26. - 17:55:22
Létrehozva:
|
|
|
HÁHÁHHÁHÁHÁÁ!!! XD ez annyira te vagy, hogy belekevered a szexológusokat! XDDDDDDDDD ehhe XD azt mondod?XD írni megyek majd, csak leszerkesztem a mai adagomat, meg rágcsamentős megbeszélésem is lesz, de ezek után a tied vagyok XD Capri ahogy kiveszem a szavaidból nem volt nehéz a vizsga.Ügyi vagy. köszi ^^ nem, valóban nem volt nehéz. |
|
|
|
2009.10. 26. - 17:58:38
Létrehozva:
|
|
|
U-girl:pardon a figyelmetlenségért.Ez van.Pedig amikor megnéztem a listát láttam de aztán valahogy kiment a fejemből.
|
|
|
|
2009.10. 26. - 17:58:49
Létrehozva:
|
|
|
oké, nekem még úgyis van négy oldalnyi gépelnivalóm - legalábbis annyit bírok ma még, mert már zsong a fejem az ízes paraszt beszédtől meg a téeszesítéstől... ehh...
|
|
|
|
2009.10. 26. - 18:10:14
Létrehozva:
|
|
|
Jó ég U-girl mit gépelsz te?
|
|
|
|
2009.10. 26. - 18:15:37
Létrehozva:
|
|
|
ehm, vica, a b-side-os első csomagban is ott van az I like it (az az első szám) - csak szólok. Macsus: husi a cica! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (amúgy ha neked is kell az összes b-side, akkor szólj és küldöm a linkeket itt privát üziben) Köszi! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Megvannak,de ha vmi hiányzik szólok,köszi szépen! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
|
2009.10. 26. - 18:21:26
Létrehozva:
|
|
|
Neked is üdv Vica! Vagy Vicuska...ugye egy és ugyanaz?
Gratulálok Capri! Csók mindenkinek, minden napra... |
|
|
|
2009.10. 26. - 18:23:33
Létrehozva:
|
|
|
Macsus: nincs mit. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
vica: asszem oldalamon egyszer már mondtam, hogy a szentendrei skanzennak gépelek egy pályázatához a régi magyar parasztságról. Már egészen a 70-es évek végétől voltak interjúalanyok. Kazettára felvették a beszélgetéseket és utána legépelték őket hallás után. Na ezeket az írógéppel írt szövegeket kell bevinnem számítógépbe. Több fajta szöveg van - interjúk, szakdolgozatok, levelek. Három szakdogát dolgoztam fel a nyáron némi interjúval. Most interjúzok, a leveleket még a 2. világháborúból egy másik gépelőnő kapta (hárman vagyunk). Érdekes meg minden, csak egyszerre nem tudsz sokat megcsinálni, mert nehéz a tájszavak és szófordulatok pontos figyelése és megtartása a Wordben, meg elfárad a szemed miközben próbálod kisilabizálni, hogy mit is gépelhettek a papírra. |
|
|
|
2009.10. 26. - 18:29:51
Létrehozva:
|
|
|
Niki:ugyanaz vagyok mint kint a freestate-en vica csak itt foglalt volt a vica név és igy lettem vicuska.
U-girl:igen mondtad a nyáron az oldaladon, hogy kinek csinálod a gépelést csak azt hiszem nem lett ennyire részletesen kifejtve azt hiszem.Aztán már beugrott nekem is miután elküldtem a kérdést. |
|
|
|
2009.10. 26. - 19:04:37
Létrehozva:
|
|
|
Neked is üdv Vica! Vagy Vicuska...ugye egy és ugyanaz? Gratulálok Capri! Csók mindenkinek, minden napra... köszi (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2009.10. 26. - 19:37:54
Létrehozva:
|
|
|
Sziasztok!
Itt vagyok az infó suliban, tök jó. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Gondoltam beköszönök, mert az albiban most nincs gép, se net. Holnap majd visszaolvasom a rengeteg mai hsz-t. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Vica, integettem neked ma Kecskemétnél, amikor elsuhantam mellettetek. Sajnálom a lopást, de úgy látszik a kórházak után már a bölcsiket is fosztogatják. Egyre durvább a világ, komolyan. Én még a szocializmusban voltam ovis, és nagyon szerettem, sosem tűnt el semmim. |
|
|
|
2009.10. 26. - 20:13:51
Létrehozva:
|
|
|
Szia Angie.
Akkor egy kis időre mig elmentél Kecskemét mellett egész közel voltál hozzám.Ari vagy,hogy integettél.Egyszer ha úgy adódik szivesen találkoznék veled.Igaz a többiekkel is.Neked is köszi a kedves szavaidat a bölcsis kellemetlenség miatt. |
|
|
|
2009.10. 26. - 20:22:34
Létrehozva:
|
|
|
Úgy tűnik nagy a csend,mindenki másfelé jár.Hát akkor jó éjszakát én elvonulok.Ha még később jöttök akkor jó dumcsit.
|
|
|
|
2009.10. 26. - 20:22:49
Létrehozva:
|
|
|
Szia Angie. Akkor egy kis időre mig elmentél Kecskemét mellett egész közel voltál hozzám.Ari vagy,hogy integettél.Egyszer ha úgy adódik szivesen találkoznék veled.Igaz a többiekkel is.Neked is köszi a kedves szavaidat a bölcsis kellemetlenség miatt. Szia Vica! Nagyon szívesen, majd holnap is integetek. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ha netán jönnél a koncertre, akkor szívesen hazaviszlek utána, mert úgy tervezem, hogy azon a héten majd szabin leszek. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Sajnálom Petra kiscipőjét, de legutóbb kórházi szarkákat lepleztek le, akik betegeket fosztogattak. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
|
2009.10. 26. - 20:57:57
Létrehozva:
|
|
|
Angie, itt megtekintheted a kért Andys ikonokat: http://useless-girl.deviantart.com/gallery/#Depeche-Mode
Az Alaneseknek ma este fogok nekiesni, csak épp előkészítek kedves fórumozó társaimnak egy "kis" meglepetést... (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
|
2009.10. 26. - 22:52:16
Létrehozva:
|
|
|
Akit érint: frissült a Dream on fickünk. (Nem kell félni, nem fogok itt is közölni minden frissítést, arra az oldalamon ott van balra fenn a Frissítések menü, tessék követni aztat (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) )
jaj ma nagyon lökött lettem így estére XD szegény Caprit kiakasztom MSN-en XDDD na és akkor itt a meglepim első része (4 rész lesz összesen) Tour Of The Universe - live pictures 1: http://rapidshare.com/files/298340628/TOTUlivepics1.rar.html |
|
|
|
2009.10. 27. - 00:00:27
Létrehozva:
|
|
|
Akit érint: frissült a Dream on fickünk. (Nem kell félni, nem fogok itt is közölni minden frissítést, arra az oldalamon ott van balra fenn a Frissítések menü, tessék követni aztat (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) ) jaj ma nagyon lökött lettem így estére XD szegény Caprit kiakasztom MSN-en XDDD na és akkor itt a meglepim első része (4 rész lesz összesen) Tour Of The Universe - live pictures 1: http://rapidshare.com/files/298340628/TOTUlivepics1.rar.html Kingdom!!!!XD Ugyan, dehogy akasztasz ki - edzett vagyok XD |
|
|
|
2009.10. 27. - 01:01:38
Létrehozva:
|
|
|
akkor jó! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
KINGDOM! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) hát az Alan-es ikonok csúsznak holnapra, mert mást szerkesztettem. ehh de lassan tölti fel a képeket rapidra... no mindegy, egyszer csak felér a 2. adag is. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) no, meg is vagyunk: Tour Of The Universe - live pictures 2: http://rapidshare.de/files/48587884/TOTUlivepics2.rar.html (a többi holnap - vagyis később ma) |
|
|
|
![]() ![]() |