2400 Oldal V  « < 53 54 55 56 57 > »   
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
> A Fekete Sereg :), Ki itt belépsz, hagyj fel minden reménnyel... :D
vicuska
post 2009.10. 27. - 08:25:09
Létrehozva: #1081

devotee

Jó reggelt!

Angie remélem ma is integettél. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

U-girl:te a meglepetések embere vagy. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Köszönet.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2009.10. 27. - 09:09:07
Létrehozva: #1082

devotee

szép reggelt!

hehe, igyekszem, vica. mindjárt indítom a 3. adagot. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Onix
post 2009.10. 27. - 10:19:41
Létrehozva: #1083

Painkiller

Sziasztok!!!!
Nagyjából végigböngésztem ezt a rengeteg hozzászólást.Látom,mozgalmasan telt a hétvégétek!Mi nagyon jól éreztük magunkat a tihanyi kiruccanáson! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)

Vica,ez a bölcsis lopkodás...nem is tudom,mit mondjak!Felháborító!!! (IMG:style_emoticons/default/angry.gif)

Useless-girl!A b-oldalas gyűjteményed engem is érdekelne,ha nem gáz!Linkeket küldhetsz ide: orsi.vargane@gmail.com
Előre is nagyon köszönöm!!!

Fanfiction az én életemből kimaradt,de látom a Fekete Sereg többi tagjának körében nagyon népszerű,így hát további sok sikert kívánok nektek Capri & U-girl!!! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2009.10. 27. - 10:51:35
Létrehozva: #1084

devotee

Idézet (vicuska @ 2009.10. 27. - 08:25:09) *
Jó reggelt!

Angie remélem ma is integettél. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

U-girl:te a meglepetések embere vagy. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Köszönet.

Sziasztok, szia viva!

Igen, ma is integettem olyan háromnegyed 8 magasságában, remélem láttad (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Már szinte csápoltam a kocsiból. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Tyű, ma én is azt hiszem folytatom U-girlék fictionjét, mert megint nem haladtam vele a 7végén. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Pedig már nagyon érdekel és hozzátok mérten nagyon le vagyok maradva. Még csak a 20. fejezetnél járok. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

U-girl, köszi az Andys ikonokat, mindjárt megnézem őket! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2009.10. 27. - 11:01:16
Létrehozva: #1085

devotee

Vagyis Vica, sorry. (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)

Idézet (Onix @ 2009.10. 27. - 10:19:41) *
Sziasztok!!!!
Nagyjából végigböngésztem ezt a rengeteg hozzászólást.Látom,mozgalmasan telt a hétvégétek!Mi nagyon jól éreztük magunkat a tihanyi kiruccanáson! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)

Vica,ez a bölcsis lopkodás...nem is tudom,mit mondjak!Felháborító!!! (IMG:style_emoticons/default/angry.gif)

Useless-girl!A b-oldalas gyűjteményed engem is érdekelne,ha nem gáz!Linkeket küldhetsz ide: orsi.vargane@gmail.com
Előre is nagyon köszönöm!!!

Fanfiction az én életemből kimaradt,de látom a Fekete Sereg többi tagjának körében nagyon népszerű,így hát további sok sikert kívánok nektek Capri & U-girl!!! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

Szia Onix, örülök, hogy jól telt a kirándulásotok. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2009.10. 27. - 11:06:35
Létrehozva: #1086

devotee

Onix: mindjárt küldöm a linkeket mailedre.
És tök jó, hogy jól érezted magad a kiruccanáson!
hehe, sosem késő elkezdeni olvasni. de hát van, akinek nem jön be ez a műfaj, ezt el kell fogadni. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Angie: olvass csak szorgosan és kukkold meg az ikonokat. már a határán állok annak, hogy belefogjak az Alan-esekbe, csak közbe melóznom is kell.

Jaj, ezt meg majdnem elfelejtettem:

Tour Of The Universe - live pictures 3:
http://rapidshare.com/files/298522625/TOTUlivepics3.rar.html
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Onix
post 2009.10. 27. - 11:25:32
Létrehozva: #1087

Painkiller

U-girl!Megjöttek a linkek!Yeah!Majd az otthoni gépre letöltögetem őket!Még egyszer köszönöm!!!
Meg a meglepiket is megnézem otthon,látom,már a3.adag is elkészült! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Majd elfelejtettem: szuper jók az Andy-ikonok!!!

Tihany nagyon szép hely!Különösen most ősszel,gyönyörű színek és fények...csönd volt,nyugalom,imádtuk!!!Nyáron viszont rengeteg a turista,azt nem szeretem.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2009.10. 27. - 11:34:54
Létrehozva: #1088

devotee

Onix: nagyon szívesen, remélem örömöd leled a kis ajándékaimban! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) örülök, hogy tetszenek az Andys ikonok is.

Mi csak átutazóban voltunk párszor Tihanyon, vagyis inkább a félsziget szélénél mikor mentünk Balatonakalira nyaralni. Kivi lennék rá ősszel. Azért is szeretek itthon lenni ősszel, mert a Visegrádi hegy + a mögöttünk lévők szép színesek. bár a száraz őszt jobban szeretem mint ezt a nyirkosat.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Onix
post 2009.10. 27. - 11:50:40
Létrehozva: #1089

Painkiller

Visegrádi hegy!Hmmm!Biztosan gyönyörű lehet!Szerintem egy évszakban sincs annyi szépség-érdekesség,mint a napsütéses őszben! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Nem hiába írta Márai,hogy-nem szó szerint idézem-ilyenkor mintha minden belülről fénylene!Imádok ilyenkor kirándulgatni!De a nyirkosat én sem szeretem.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2009.10. 27. - 12:10:01
Létrehozva: #1090

devotee

Igaza van Márainak. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

no kész az utcsó része is a képeknek:

Tour Of The Universe - live pictures 4:
http://rapidshare.de/files/48589193/TOTUlivepics4.rar.html
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2009.10. 27. - 12:10:53
Létrehozva: #1091

devotee

Szia Onix.

Örülök,hogy jól érezeted magad a kiránduláson.

U-girl:még csak az adag meglepit szedtem le de annak képmennyiségén is eldobtam magam.hehe

Ja nem mellesleg csak hogy ne unatkozzak a lányom megint beteg.Csak most nem megfázás hanem valami hasnyavalyája van meg lázas is.
Majd du. megmondja az orvos mi a gond.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Onix
post 2009.10. 27. - 12:17:46
Létrehozva: #1092

Painkiller

Szia Neked is Vica! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Szegény gyerkőc!A hasnyavalya az nagyon rossz!Főleg,ha még lázzal is párosul! (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Sok-sok gyógypuszi Petrának!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2009.10. 27. - 12:27:57
Létrehozva: #1093

devotee

Jobbulást Petrának, szegényke... (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

Én meg ma vettem át egy szép rendőrségi jegyzőkönyvet gyorshajtásról... (IMG:style_emoticons/default/wacko.gif) Nővérem ment 50 helyett 69-el és bemérték. A redves nyavajába, nyáron azért büntették meg, mert rossz helyen parkolt, na jó, de tényleg a csíkozott vonalas területen állt, az 18 ropijába kerül, ez szerény számításaim szerint 30 ezer körül lesz. Mondtam már sokszor, hogy azt a városjelző táblát, ami az alsó úton jelezte Békéscsaba határát, már kitették a gyulai főútig, csak sokan nem vesznek róla tudomást, hogy ahol régen még 90-el lehetett döngetni, ott most már csak 50-el lehet. A zsaruk kedvenc helye az úton lévő enyhe kanyar, ahová úgy be tudnak állni, hogy te nem is látod őket csak mikor már késő. (IMG:style_emoticons/default/unsure.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2009.10. 27. - 12:29:55
Létrehozva: #1094

devotee

Köszi Onix.Éppen alszik szegényke a fránya bacik meg röhögnek a pocijába.De majd adunk neki...
Tegnap állitólag két másik kisgyerek is ugyanezzel lett haza küldve a csoportból mondta a gondozónő.
Angie neked is köszi.Na a nővéred jól ,megjárta.Pech...
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Onix
post 2009.10. 27. - 12:34:57
Létrehozva: #1095

Painkiller

Huh,Angie,az gáz!No,igen,a zsaruk rejtőzködő képessége néha vetekszik a kaméleonéval...Mesterem anno 53-mal ment 50 helyett és bizony őt is megvágták...no comment...
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2009.10. 27. - 12:41:52
Létrehozva: #1096

devotee

Idézet (Onix @ 2009.10. 27. - 12:34:57) *
Huh,Angie,az gáz!No,igen,a zsaruk rejtőzködő képessége néha vetekszik a kaméleonéval...Mesterem anno 53-mal ment 50 helyett és bizony őt is megvágták...no comment...

Már számtalanszor mondtam neki, hogy ott inkább 50-el mennyen, na majd most megtanulja. Még jó, hogy már nem büntetnek 53-tól, csak 62-től. Előtte csak büntetőpontot kapsz. Én is mindig többel megyek, mint a megengedett, de még a büntetési korlát alatt, azért nem vállalom be, hogy bemérjenek 60-as táblánál 90-el.

Vica: Hát igen, a nővérem idén nagyon peches a zsarukkal. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2009.10. 27. - 12:55:19
Létrehozva: #1097

devotee

vica: jobbulást szegény gyerkőcnek! majd mutogass neki képeket az "apjáról", hátha jobban lesz! XD

Angie: hát ez tényleg pech. egyébként több helyről hallottam, hogy rengeteg haszontalan és értelmetlen tábla van kinn az utakon. erre is kéne figyelni talán és leszedni őket vagy kicserélni. (ez most csak úgy az eszembe jutott.)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Onix
post 2009.10. 27. - 13:04:03
Létrehozva: #1098

Painkiller

A rendőrség indított is egy országos akciót,hogy aki "béna" táblát lát,az fotózza le és küldje be nekik mail-ben a tábla pontos helyével együtt és intézkedni fognak,mert elismerik,hogy sok a felesleges és értelmetlen tábla.Azért ez pozitív.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2009.10. 27. - 13:14:55
Létrehozva: #1099

devotee

Rengeteg az értelmetlen tábla, az M5 kivezetőjénél több helyen ott virít a behajtani tilos, érti valaki miért? mert én nem. Vagy a semmi közepén is találkoztam már 60-es korlátozással. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2009.10. 27. - 13:32:57
Létrehozva: #1100

devotee

Köszi U-girl.Azt hiszem most még Dave sem érdekli(pedig az ritkaság) úgy el van anyátlanodva a kiscsaj. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

Hát igen a rendőrbácsik már csak ilyen büntetősök....sajna... (IMG:style_emoticons/default/dry.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete

2400 Oldal V  « < 53 54 55 56 57 > » 
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
155 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (155 vendég és 0 anonim felhasználó)
0 felhasználó: