2400 Oldal V  « < 55 56 57 58 59 > »   
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
> A Fekete Sereg :), Ki itt belépsz, hagyj fel minden reménnyel... :D
vicuska
post 2009.10. 27. - 19:01:50
Létrehozva: #1121

devotee

Hát ki.Majd akkor derül ki milyen virus ha mintát adunk le holnap az ÁNTSZ-hez abból amit kiad alul a kiscsaj.Elég gusztustalan de hát ez van.

Akkor még van hátra bőven az olvasni valóból.

Azt hiszem elvonulok pátyolgatni a kis betegemet.Szép estét mindenkinek.Pá-pá
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2009.10. 27. - 19:23:39
Létrehozva: #1122

devotee

Idézet (vicuska @ 2009.10. 27. - 19:01:50) *
Hát ki.Majd akkor derül ki milyen virus ha mintát adunk le holnap az ÁNTSZ-hez abból amit kiad alul a kiscsaj.Elég gusztustalan de hát ez van.

Akkor még van hátra bőven az olvasni valóból.

Azt hiszem elvonulok pátyolgatni a kis betegemet.Szép estét mindenkinek.Pá-pá

Küldünk gyógyító energiát a Kis Betegednek. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2009.10. 27. - 19:36:39
Létrehozva: #1123

devotee

hajrá Petra! erősebb vagy! (bár foglamam sincs milyen az a rota vírus)

Angie: akkor húzz bele, 53 fejezet, hehe. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2009.10. 27. - 20:10:20
Létrehozva: #1124

devotee

Oké, belehúzok (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Jaj, feladtam a kis csomagodat a Kontrollal, holnap már nézheted/hallgathatod is. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Capricornus
post 2009.10. 27. - 20:54:19
Létrehozva: #1125

devotee

háhá, Usi még mindig tudsz meglepetést okozni - sztem - több, mint 2 év közös írás után is XD
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2009.10. 27. - 20:57:04
Létrehozva: #1126

devotee

most miért is okoztam meglepetést, Capri? XD

Angie: NAGYON KÖSZI!!! már várom!!!! én meg folytatom az Alanes ikonokat miközben Caprival kellemesen elirogatunk teljesen ártalmatlan jeleneteket, amik egyáltalán nem tartalmaznak semmi 18-karikás jelenetet - egyáltalán nem, ugye Capri? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
---
post 2009.10. 27. - 20:59:54
Létrehozva: #1127

devotee

Tök jó az Alan ikon! Hát igen, szép ez az Alan.
Ezt láttátok már? Most találtam: http://www.youtube.com/watch?v=8yYcEX5O5a4
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2009.10. 27. - 21:09:14
Létrehozva: #1128

devotee

wow, Niki, ez nem semmi! rázott a hideg jó párszor. Mindig szerettem az ilyen dolgokat - emlékszem volt is régen vmi mese, amit ezzel a techikával csináltak. Csak már nem emlékszem rá pontosan. köszi a vidit!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
---
post 2009.10. 27. - 21:16:13
Létrehozva: #1129

devotee

Idézet (Useless-girl @ 2009.10. 27. - 21:09:14) *
wow, Niki, ez nem semmi! rázott a hideg jó párszor. Mindig szerettem az ilyen dolgokat - emlékszem volt is régen vmi mese, amit ezzel a techikával csináltak. Csak már nem emlékszem rá pontosan. köszi a vidit!

Ezt még mutatom, ezzel nyert: http://www.youtube.com/watch?v=GUANewh4arU...feature=related
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Capricornus
post 2009.10. 27. - 21:30:03
Létrehozva: #1130

devotee

Idézet (Useless-girl @ 2009.10. 27. - 20:57:04) *
most miért is okoztam meglepetést, Capri? XD

Angie: NAGYON KÖSZI!!! már várom!!!! én meg folytatom az Alanes ikonokat miközben Caprival kellemesen elirogatunk teljesen ártalmatlan jeleneteket, amik egyáltalán nem tartalmaznak semmi 18-karikás jelenetet - egyáltalán nem, ugye Capri? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

természetesen mi sosem írunk olyat, mert szűzies életet élünk, én megtaláltam az Istenhez vezető utat és neeeem, soha eszembe se jutna olyat írni, hogy valaki annyira durván szereti az éppen aktuális ágytársát, hogy ott vér fröccsen, miközben ki van kötve az áldozat....

h miért? a kis csevly miatt a karakterekről XD (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Idézet (Useless-girl @ 2009.10. 27. - 21:09:14) *

ebből van magyar is, anno ő alkotta az Animal Planet-en a homokos reklámot (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Cakó Ferencnek hívják.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2009.10. 27. - 21:30:56
Létrehozva: #1131

devotee

Készül az új klip (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2009.10. 27. - 21:34:32
Létrehozva: #1132

devotee

Niki: huh, hát én is sírtam a második videón, nem csak a közönség meg a zsűri. Szuper volt, köszi szépen!

Angie: kivi leszek! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Capri: ja hát persze, már Meet Your Masteren is megbeszéltük Angie-vel, hogy én ártatlan kislány vagyok, ő meg egy angyal az égből. XDDD
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Capricornus
post 2009.10. 27. - 21:38:10
Létrehozva: #1133

devotee

Idézet (Useless-girl @ 2009.10. 27. - 21:34:32) *
Niki: huh, hát én is sírtam a második videón, nem csak a közönség meg a zsűri. Szuper volt, köszi szépen!

Capri: ja hát persze, már Meet Your Masteren is megbeszéltük Angie-vel, hogy én ártatlan kislány vagyok, ő meg egy angyal az égből. XDDD

ha ti ezek vagytok, akkor én mi vagyok??XDDD

akkor én is homokozom:
http://indavideo.hu/video/Homokkal_rajzolo
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2009.10. 27. - 21:43:34
Létrehozva: #1134

devotee

Idézet (Useless-girl @ 2009.10. 27. - 21:34:32) *

Csak tetű lassan szelektálja ki a jeleneteket a videoszerkesztő, még mindig azt csinálja, de a nélkül nem tudok vágni (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Szóval most várok még vagy 10 percet, hogy az érdemi munkát elkezdhessem. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Már tom is melyik jeleneteket teszem bele! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

Jajj igen, éd odafenn az égben nagyon kellemes, mert látok mindent! A Nagy Testvér mindent lát (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (1984)

Találtam a tubuson egy 10 perces Pipeline Kernfusion mixet, nagyon meditatív, de isteni! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2009.10. 27. - 22:37:40
Létrehozva: #1135

devotee

Sziasztok Lányok!!!

huhhh.. fél óra volt, hogy vissza olvassalak titeket, igazán felüditő volt:)

Nem volt internetem, illetve a hálózatommal volt valami baj... nem volt IP cimem, vagy mi a fene... de jött a szakember édesanya, és megcsinált mindent!!! Úgyhogy most már tudom olvasni a fantasztikus irományaitokat...
huhh... annyi mindent irtatok,hogy nem birok semmire sem reagálni, rengeteg:)
Úgyhogy mindenkinek szép estét, asszem olvasok én is egy kicsikét

Pusz-pusz
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2009.10. 27. - 22:55:42
Létrehozva: #1136

devotee

Capri: megnéztem a te homok-vididet is, de nekem az annyira nem jött be. szerintem az ukrán nő jobb volt.

Edóka: olvass csak. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Angie: erre a mixre gondolsz? http://rapidshare.com/files/92809580/Depec...Kernfusion_.mp3
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Capricornus
post 2009.10. 27. - 23:00:07
Létrehozva: #1137

devotee

Idézet (Useless-girl @ 2009.10. 27. - 22:55:42) *
Capri: megnéztem a te homok-vididet is, de nekem az annyira nem jött be. szerintem az ukrán nő jobb volt.

na igen, kinek mi: én állatos vagyok, nekem nagyon bejött, ellenben az ukrán nő életképeivel, amivel az érzelmekre akart menni.... ami nálam nemigen jön be XD
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2009.10. 27. - 23:15:13
Létrehozva: #1138

devotee

nálam meg talán nem meglepő mode-on az jön be jobban. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) meg jobban is tetszett a technikája - szerintem ötletesebben következtek egymásból a képek.

Angie: valóban kellemes ez a Pipeline mix, közben meg is hallgattam. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2009.10. 27. - 23:32:23
Létrehozva: #1139

devotee

na csajok az első 5 Alanes ikon fenn van. A másik fele holnap jön, mert kipurcant a kreativitás-adagom mára XD
http://useless-girl.deviantart.com/gallery/#Depeche-Mode

jóccakát!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2009.10. 27. - 23:51:46
Létrehozva: #1140

devotee

Én is megyek aludni, jóccakát mindenkinek!!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete

2400 Oldal V  « < 55 56 57 58 59 > » 
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
142 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (142 vendég és 0 anonim felhasználó)
0 felhasználó: