![]() ![]() |
2009.10. 28. - 09:14:58
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Jó reggelt! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A videó szerkesztés halad, hajnal egyig azt bűvöltem, remélem ma már lesz végeredmény is, amit majd közzétehetek. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Useless-girl: Igen, erre a mixre gondoltam! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Szupppppperrrrrr (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Örülök, hogy tetszik. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
|
2009.10. 28. - 09:32:31
Létrehozva:
|
|
|
Sziasztok.
Annyi mindenről beszéltetek,hogy nem is tudom mit mondjak. Szép napot mindenkinek. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2009.10. 28. - 10:46:52
Létrehozva:
|
|
|
"reggelt" emberek!
Huh végre aludtam kb. 9 órát és csak egyszer ébredtem fel. Na de cserébe eléggé zavaros álmaim voltak. no mindegy. juhhhéé, ma fodrász végre. addig meló. :S |
|
|
|
2009.10. 28. - 10:54:28
Létrehozva:
|
|
|
Szasztok!
Hát az én új ágyammal nem stimmel valami, úgy elalszom a derekam.. rettenet, alig tudom magam reggelente kitornászni onnan. És persze úgy keltem, hogy csörgött a lakás telefon, mint a barom, a konyhában, mert ott felejtettem. Félkómásan, azt sem tudtam merre van az előre rohantam kifelé, barátnőm hivott... tehát még arra sem volt időm, hogy kihúzzam a derekam.. Useless, rengeteg a képmennyiség... de képzeld, nekem a másodikat nem sikerül letölteni, mert nincs free user-es letöltő. Ez mitől lehet? Nem igazán értek hozzá. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Angie mihez csinálsz klippet? |
|
|
|
2009.10. 28. - 11:37:45
Létrehozva:
|
|
|
Edóka új ágynál előfordul az ilyesmi.Majd bejáródik.
U-girl az új frizurádról esetleg egy képet mutatsz ha elkészül? |
|
|
|
2009.10. 28. - 11:39:56
Létrehozva:
|
|
|
Edóka, ha azt írja, hogy nincs Free useres slot vagy mi, akkor várnod kell.
egyébként nem tudom, észrevettétek-e már, de úgy vannak feltöltve, hogy az 1. és a 3. a raidshare.com-ra, a 2. és a 4. meg a rapidshare.de-re. Na ezt azért csináltam így, hogy ne kelljen sokat várnotok két letöltés között. A .de kicsit másképp néz ki, de az elv ugyanaz. Ott ha megnyitod az oldat, nem kilométerórák jelennek meg, hanem egy táblázat, aminek az aljára kell görgetni és ott a Free gombra nyomni, aztán elkezd visszaszámolni. Ha nem kezd, akkor várni kell és időnként rányomni egy frissítést az oldalra, mert valszeg akkor nincs szabad letöltési szál pillanatnyilag. kemény az ágyad, vagy mi? vica: nem lesz új frizurám, csak befestetem végre XD |
|
|
|
2009.10. 28. - 11:59:43
Létrehozva:
|
|
|
Useless... nem ismertem, hogy kell a .de-s oldalt használni, csak ez volt a gondom, eddig még csak a másikkal találkoztam... köszi az útbaigazitást (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) .. jesszus de sötét vagyok hozzá, de most már megy...
Tuti lesz még ilyen kérdésem, aztán lassan majd már bele is jövök! Én tegnap voltam festetni, utoljára augusztusban festettem a tövem, hát már nem kis lenövésem volt... most olyan csodaszép:) Nem kemény az ágy... pont jó.. de a derekam nem birja... lehet vennem kell rá fedőmatracot, mert az tuti segit majd Nem kelek fel éjjel, hogy kényelmetlen, végig alszom az egész iccakát, de reggel nagyon fáj... hanyatt kell fordulnom, és nyújtózkodnom, hogy helyre álljon minden, akkor semmi gond CSak erre nem mindig van időm,. lásd a mai reggelt. Aztán az is lehet, hogy csak öreg vagyok (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2009.10. 28. - 12:03:17
Létrehozva:
|
|
|
U-girl azt hittem vágatsz is.
Edóka még hogy öreg vagy....ugyan...szép vagy és fiatal mint itt mi mindannyian. |
|
|
|
2009.10. 28. - 12:04:01
Létrehozva:
|
|
|
sejtettem, hogy ez lesz a gond a letöltéssel. nem baj, belejössz, mint a biciglizésbe. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
hát remélem megoldódik az ágyproblémád. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2009.10. 28. - 12:14:47
Létrehozva:
|
|
|
bizózni tudok:)
Na elmegyek a kutyámért, elviszem sétálni, aztán dolgozok, majd este beszélünk! Vicus..,. ezt sulykoljuk, ezt sulykoljuk (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Pusza |
|
|
|
2009.10. 28. - 12:19:51
Létrehozva:
|
|
|
Edóka jó munkát.
|
|
|
|
2009.10. 28. - 12:44:25
Létrehozva:
|
|
|
Végre valahára elkészült a mű, persze a Youtube és a WMG nem engedje, hogy oda töltsem fel, ezért maradt az Inda, ami meg nem produkál olyan szép képminőséget (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) De azért jó szórakozást a Dangerous klipemhez, Twilight fanok előnyben (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
http://www.indavideo.hu/video/Deoeche_Mode...erous__Twilight Edóka, akkor kúráld a hátad és a derekad vagy maszíroztasd meg. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Hogy szép legyen az élet a kocsi, amivel Pesten voltam és tegnap jöttem vele haza, ma megadta magát. Vittem fékbetét cserére, hív a szerelő miután megcsinálta, hogy nem indul el ez a dög. Elmondom megint, hogy kell az indításgátlót kikapcsolni, úgy se ment... meg se nyikkant. Képzeljétek! Az akku 0-ra merült, pedig reggel még működött. Ha ez tegnap történik nem tudok hazajönni.... Még mindig a szerelőnél van, töltődik a drágám. |
|
|
|
2009.10. 28. - 12:54:09
Létrehozva:
|
|
|
Angie: jó lett a vidi! tetszik a vége! meg hogy nem mentél bele a harcokba, hanem tényleg csak a párosról és a kapcsolatuk Bellára nézve való veszélyeiről szólt! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) A vágások mondjuk lehettek volna kicsit finomabbak szerintem, de ettől függetlenül tetszik. Kivi leszek a New Moon-ra. Már nem kell sokat várni rá. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) És nagggyon köszi a köszönetet a végén! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Megmosolyogtattál! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
Mode93-nak meg jó Jacko filmnézést - tegnap hallottam hogy mától adják a mozikban két hétig a filmet. |
|
|
|
2009.10. 28. - 12:57:25
Létrehozva:
|
|
|
Angie: jó lett a vidi! tetszik a vége! meg hogy nem mentél bele a harcokba, hanem tényleg csak a párosról és a kapcsolatuk Bellára nézve való veszélyeiről szólt! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) A vágások mondjuk lehettek volna kicsit finomabbak szerintem, de ettől függetlenül tetszik. Kivi leszek a New Moon-ra. Már nem kell sokat várni rá. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) És nagggyon köszi a köszönetet a végén! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Megmosolyogtattál! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Mode93-nak meg jó Jacko filmnézést - tegnap hallottam hogy mától adják a mozikban két hétig a filmet. Örülök, hogy tetszett (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) A vágás a végeredményben lett néhol ilyen szaggatott, az előnézetben nem volt. De biztos a gépem már nem bírja a konvertálást úgy, mint régen, mert nagyon televan. Mindenesetre a nyers anyag megvan, így ha egyszer újra lesz telepítve a gép majd megvágom és remélhetőleg szebb lesz. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Jajj, hát te küldted a dalt ezért írtalak a végére (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Próbáltam tényleg azokat a részeket kiszedni, ami fontos volt, bár az elején még benne volt az a rész, mikor Port Angelsben megmenti Edward Bellát a fickóktól, de később kivágtam. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2009.10. 28. - 13:04:00
Létrehozva:
|
|
|
Na majd szólj ha egyszer kész lesz az a verzió is. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Köszi a meglepetést még egyszer! - említettek egy videóban, említettek egy videóban, juhé! XDDD Arra lennék kíváncsi, hogy mondjuk egy Sea of sin-re mit vágnál össze. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2009.10. 28. - 13:06:16
Létrehozva:
|
|
|
Na majd szólj ha egyszer kész lesz az a verzió is. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Köszi a meglepetést még egyszer! - említettek egy videóban, említettek egy videóban, juhé! XDDD Arra lennék kíváncsi, hogy mondjuk egy Sea of sin-re mit vágnál össze. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Feltétlenül (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Hát nagyon szívesen, most már majd terjed a világhálón, bár jobban terjedne, ha a Youtube is megengedte volna, hogy feltöltsem. (IMG:style_emoticons/default/unsure.gif) Jújj, hát majd kitalálok rá valamit, ehhez a dalhoz egyből az alkonyat ugrott be, ahogy msn-en beszéltünk. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Neked melyik film jut eszedbe róla? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2009.10. 28. - 13:09:27
Létrehozva:
|
|
|
youtube miért nem engedi? már többször is így jártál, azt tudom.
hát a Sea of sin-re nekem Dave konci-megmozdulások ugranak be meg sötétebb tónusú képek. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) hehe... |
|
|
|
2009.10. 28. - 13:11:23
Létrehozva:
|
|
|
GYEREKEK ÉN EZT NEM HISZEM EL! MEGSZŰNIK A SLÁGERRÁDIÓ. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
|
|
|
|
2009.10. 28. - 13:17:39
Létrehozva:
|
|
|
youtube miért nem engedi? már többször is így jártál, azt tudom. hát a Sea of sin-re nekem Dave konci-megmozdulások ugranak be meg sötétebb tónusú képek. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) hehe... Egyszerűen valami WMG nevű licensz dolog nem engedi a "védett" tartalmak feltöltését és megosztását. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Egyből letiltja, ahogy feltöltődik, gondolom "belehallgat" a dalba és ha felismeri, akkor letiltja. Sötét képek.... Akkor lehet, hogy a Holló illene hozzá (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2009.10. 28. - 13:22:54
Létrehozva:
|
|
|
EZ AKKORA SZAR!!!!
És mi az hogy nem kapták meg a frekvencia-engedélyt vagy mit???? És politikai fost akarnak helyette? komolyan eldobom az agyam. Nem vagyok egy nagy rádió-hallgató, de a Slágert szeretem a legjobban. Szerintem a legjobb rádió Magyarországon!!! EZ MI EZ MÁR!!!!!!!!!!!!!!!???????? Tökre kiakasztó!!! Remélem lesz vmi petíció hogy hozzák vissza a Slágert! anyu azt mondta, hogy Bochkorék rendeznek vmi jótékonysági koncertet, amire min. 8000 embert várnak azzal a céllal, hogy ne szűnjön meg! Komolyan felháborító! |
|
|
|
![]() ![]() |