![]() ![]() |
2009.10. 28. - 13:30:29
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
EZ AKKORA SZAR!!!! És mi az hogy nem kapták meg a frekvencia-engedélyt vagy mit???? És politikai fost akarnak helyette? komolyan eldobom az agyam. Nem vagyok egy nagy rádió-hallgató, de a Slágert szeretem a legjobban. Szerintem a legjobb rádió Magyarországon!!! EZ MI EZ MÁR!!!!!!!!!!!!!!!???????? Tökre kiakasztó!!! Remélem lesz vmi petíció hogy hozzák vissza a Slágert! anyu azt mondta, hogy Bochkorék rendeznek vmi jótékonysági koncertet, amire min. 8000 embert várnak azzal a céllal, hogy ne szűnjön meg! Komolyan felháborító! Álítólag az új adó harmad annyi pénzt adott a frekvencia-engedélyért mint, amit a Sláger kínált, mégis azok kapták meg az engedélyt. Ez egyértelműen politikai döntés volt. Hallottam a Bochkorék akciójáról, ami nov. 8-án lesz Pesten a műjégpályán. engem is teljesen kiakasztott a hír, nem értem az egészet... csak elszomorít. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
|
2009.10. 28. - 13:41:34
Létrehozva:
|
|
|
nagyon jól beszélt a vezérigazgatójuk a Sláger honlapján!
http://www.slagerradio.hu/ (utólagos engedelmeddel Angie belinkeltem ide.) Huh ez most jól felhúzott! Na majd fodrásznál tuti hallgatjuk a Slágert, mert ott mindig az megy. (Nem mellékesen ott mindig hallok DM-et mikor a hajamat csinálja a fodrászom) Ez akkora.... áááááááh!!! ROHADT POLITIKA!!!! mindig is utáltam és az évek során nem hogy próbálná jobb színben feltűntetni magát nálam, egyre inkább csak csúszik lefelé a szememben... Nagyon remélem, hogy sikerül megmenteniük a Slágert mert tényleg a legjobb rádió!!! |
|
|
|
2009.10. 28. - 14:07:48
Létrehozva:
|
|
|
Painkiller ![]() ![]() ![]() ![]() |
Szép napot Nektek!
Angie!Nagyon tetszik a videód!Bár nem láttam a filmet,de most kedvet csináltál hozzá,hogy megnézzem. Ezt most nem mondjátok komolyan,hogy megszűnik??? (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) Nem úgy volt,hogy majd novemberben döntenek?A Slágeres linket mindjárt megnézem én is. Vicus leánykád hogy van?Ez a rota vírus,valami hasmenéses nyavalya,ha jól tudom. |
|
|
|
2009.10. 28. - 14:21:53
Létrehozva:
|
|
|
Onix, örülök, hogy tetszik a vidi, az Alkonyat nálam nagy kedvenc film, úgyhogy ajánlom megtekintésre!
Az előbb muszáj volt egy kicsit elmennem autózni, hogy kiszellőzzön a fejem ettől a hírtől, mert olyan zabos lettem, hogy azt hittem valamit szana-szét verek, amikor meghallottam a hírt. Hát én ezt nem hiszem el, hogy ebben az országban tényleg minden megvehető, mindenki megkenhető, ez az ország már nagyon ott áll, hogy számomra élhetetlen környezetet biztosít és nem csak a politika undorít hanem az, hogy mindenből politikai kérdést csinálnak!!!! Hajrá Sláger ott leszek nov. 8-án a műjégpályán! |
|
|
|
2009.10. 28. - 14:25:50
Létrehozva:
|
|
|
Szia Onix.
Hát hasmenés terén a helyzet változatlan az van neki szerencsére azért nem sűrűn de sajnos vér is van benne ezért kellett bevinni mintát az ÁNTSZ-hez.Talán hétfőn kiderül milyen virus vagy baci garázdálkodik a szervezetébe.De ma kicsit jobban van mert a lázcsillapitó kordában tartja a testhőmérsékletét.Az előbb Ákos koncertet nézett előtte meg hallgatta Dávidot,ugyanis kiabált velem,hogy őt akarja hallgatni.Az már jó jel a gyógyulás irányába.Ja a rota virus hasmenést,hányást okoz ami súlyos esetben kiszáradáshoz vezet és a kisgyerkőcök emiatt igen gyorsan kórházba kerülhetnek. Angie nyugi,ne mérgelődj sajnos itt igy mennek a dolgok.Lehet durva amit mondok de én utálom ezt az egész országot úgy ahogy van pláne a hülye politikusokat.Azon én is kiakadtam,hogy megszűnik a Sláger rádió. |
|
|
|
2009.10. 28. - 14:28:06
Létrehozva:
|
|
|
Elolvastam a közleményt,vazzzzeeee!!!!Ezt nem hiszem el!Komolyan....olyat mondok.... (IMG:style_emoticons/default/angry.gif)
|
|
|
|
2009.10. 28. - 14:30:33
Létrehozva:
|
|
|
Vica, mielőbbi gyógyulást Petrának.
Onix, én továbbra is remegek a dühtől... egyszerűen nem tudom felfogni, hogy az ORTT hogy merészelt így dönteni, szembe köpött egy egész országot, hogy a politikai sleppet kiszolgálja. Undorító! (IMG:style_emoticons/default/angry.gif) (IMG:style_emoticons/default/angry.gif) |
|
|
|
2009.10. 28. - 14:38:54
Létrehozva:
|
|
|
Szia Onix. Hát hasmenés terén a helyzet változatlan az van neki szerencsére azért nem sűrűn de sajnos vér is van benne ezért kellett bevinni mintát az ÁNTSZ-hez.Talán hétfőn kiderül milyen virus vagy baci garázdálkodik a szervezetébe.De ma kicsit jobban van mert a lázcsillapitó kordában tartja a testhőmérsékletét.Az előbb Ákos koncertet nézett előtte meg hallgatta Dávidot,ugyanis kiabált velem,hogy őt akarja hallgatni.Az már jó jel a gyógyulás irányába.Ja a rota virus hasmenést,hányást okoz ami súlyos esetben kiszáradáshoz vezet és a kisgyerkőcök emiatt igen gyorsan kórházba kerülhetnek. Szegény Petra!Remélem mielőbb jobban lesz!!!Az azért tényleg jó jel,hogy Dávidot követelte! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Huh,most belegondoltam,hogy ha gyerekem lesz,azt hiszem,nagyon fogok szenvedni,ha lebetegszik és látom,hogy rosszul van szegényke! |
|
|
|
2009.10. 28. - 14:46:21
Létrehozva:
|
|
|
Onix, én továbbra is remegek a dühtől... egyszerűen nem tudom felfogni, hogy az ORTT hogy merészelt így dönteni, szembe köpött egy egész országot, hogy a politikai sleppet kiszolgálja. Undorító! (IMG:style_emoticons/default/angry.gif) (IMG:style_emoticons/default/angry.gif) Igen,a magyar politika jellemzésére a legjobb szó az UNDORÍTÓ!Közben már Párom is küldte msn-en a linket és ő is dühöng rendesen.Nagy balhék lesznek itt még szerintem...Ezt nem fogják annyiban hagyni! |
|
|
|
2009.10. 28. - 15:07:26
Létrehozva:
|
|
|
Szerintem se adja magát olyan könnyen a Sláger, de ismerve a bíróságok döntéseit, hát nem sok jóra számítok az üggyel kapcsolatban.
|
|
|
|
2009.10. 28. - 15:31:09
Létrehozva:
|
|
|
Hátha sikerül valamit elérni a műjégpályán a rádió érdekében.
Köszi Onix,Angie én is remélem,hogy hamar meggyógyul a csajszim.Hát Onix az biztos,hogy rossz érzés ha látod beteg a gyereked de azért sok szép pillanat is van velük és azok kárpótolnak. A magyar politika tényleg egy gusztustalan valami és sajnos messzire elér a kezük. |
|
|
|
2009.10. 28. - 15:39:58
Létrehozva:
|
|
|
Itthon már nem is érdemes politikáról vitázni, vagy belemenni a témába, mert az egész parlament már olyan mint egy homokozó, ahol az egyik gyerek elveszi a másiktól a homokozó lapátot azt meg azt mondja, hogy akkor nem szólok hozzád. Szánalmas kabaré, kiábrándító szereplőkkel.
|
|
|
|
2009.10. 28. - 15:56:15
Létrehozva:
|
|
|
Angie teljesen igazad van.Nincs közöttük egy épkéz-láb ember akire szavazni lehetne majd jövőre.El sem megyek,úgy is meg van előre,hogy ki fog nyerni.
|
|
|
|
2009.10. 28. - 15:59:05
Létrehozva:
|
|
|
Szerintem én se megyek, egy hiteles ember sincs már ebben az országban, akire szavaznék...
Júj, közben megint elkalandoztam U-girlék fickjében és tök jól alakul a sztori, 32. fejezet jön most. Egyre kíváncsibban várom mi lesz ennek a vége. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) A kórházas rész nagyon megható volt. |
|
|
|
2009.10. 28. - 16:21:13
Létrehozva:
|
|
|
Hát az biztos,hogy nagyon megható a kórházas rész a TSP-ben.Én is mindig nagy izgalommal vártam,hogy olvashassam a fejezeteket.Bár a lányok minden fick-jével igy voltam és vagyok.Az Little Lie B-versiont olvastad már? Nekem az az egyik nagy kedvenc.Azt hiszem U-girl-nek és Caprinak már az agyára megyek,hogy folyton ezzel jövök.
|
|
|
|
2009.10. 28. - 16:26:58
Létrehozva:
|
|
|
Hát az biztos,hogy nagyon megható a kórházas rész a TSP-ben.Én is mindig nagy izgalommal vártam,hogy olvashassam a fejezeteket.Bár a lányok minden fick-jével igy voltam és vagyok.Az Little Lie B-versiont olvastad már? Nekem az az egyik nagy kedvenc.Azt hiszem U-girl-nek és Caprinak már az agyára megyek,hogy folyton ezzel jövök. Nem, azt még nem olvastam, elsőnek ezt szeretném befejezni, de már kicsit fáj a szemem az olvasástól, lehet hogy pihenek kicsit. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) De ami késik, az nem múlik, ahogy ezzel végeztem majd jön a kövi. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2009.10. 28. - 16:27:30
Létrehozva:
|
|
|
Na,igen...Mondd,Te kit választanál...?!Most röhögjetek nyugodtan,de kapásból az jutott eszembe,hogy Depeche Mátyás kellene ide,meg a jó kis serege,aztán szétcsapni a csürhe banda sorai között!!! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
|
2009.10. 28. - 16:37:34
Létrehozva:
|
|
|
Onix:hehehehehe....Depeche Mátyás a fekete seregével szétcsapna a parlamentben.Vagy szedjük össze a DM-es fekete sereget?
|
|
|
|
2009.10. 28. - 16:45:16
Létrehozva:
|
|
|
Onix:hehehehehe....Depeche Mátyás a fekete seregével szétcsapna a parlamentben.Vagy szedjük össze a DM-es fekete sereget? Vicus,annyi Mode-os van az országban,hogy abból szerintem már össze lehetne állítani egy valamire való Fekete sereget! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Én most már lépek hazafelé.Jó dumcsit,szép estét!Pussz Nektek!Petrának külön gyógypuszi! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2009.10. 28. - 16:51:36
Létrehozva:
|
|
|
Na,igen...Mondd,Te kit választanál...?!Most röhögjetek nyugodtan,de kapásból az jutott eszembe,hogy Depeche Mátyás kellene ide,meg a jó kis serege,aztán szétcsapni a csürhe banda sorai között!!! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Hehe, mi legalább nagy egyetértésben tudnánk ezt csinálni. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Szia Onix (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
![]() ![]() |