![]() ![]() |
2009.10. 28. - 16:51:54
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Puszi Onix.Jó utat haza.
|
|
|
|
2009.10. 28. - 16:58:25
Létrehozva:
|
|
|
Puszi Onix.Jó utat haza. Egy jó kis vidi (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Hátha a Petrának is jó kedve lesz Dave bácsitól: http://www.indavideo.hu/video/Depeche_Mode...al_Jesus_Live_3 |
|
|
|
2009.10. 28. - 17:41:21
Létrehozva:
|
|
|
Köszi Angie majd megmutatom neki.
|
|
|
|
2009.10. 28. - 19:35:27
Létrehozva:
|
|
|
A ROHADT ÉLETBE A DANUBIUS IS MEGSZŰNIK! MI A FRANC VAN EBBEN AZ ORSZÁGBAN? Na most tényleg iszonyú dühös lettem!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
2009.10. 28. - 21:47:34
Létrehozva:
|
|
|
Jó éjt csajszik. Látom most picit pangás van. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
2009.10. 28. - 22:36:16
Létrehozva:
|
|
|
először is: Vica, JOBBULÁST PETRÁNAK!!!!
Angie: utaltam a pénzt a Kontroll dvd+cd-ért, remélem, megkaptad!!! Mindjárt meg is néztem a filmet, azért jöttem ilyen későn. Olvass csak szorgosan! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Mint már mondtam, én nagyon szeretem a TSP-t!! Egyik kedvenc sztorim. (A másik a The Swan Princess - de az még befejezetlen és angolul van, de ami késik nem múlik, idővel befejezem és lefordítom.) Rádió téma: Ma fodrásznál míg ott voltam, vagy 3x-4x felolvasta a vezérigazgatónéni a honlapon is megtalálható közleményt. Én nagyon remélem, hogy összefognak a Danubiusszal (azt mondjuk annyira nem szeretem, de akkor is botrány, hogy azt is meg akarják szűntetni!!!) és szóval remélem, hogy elérnek valamit! Ez kész röhej!!! És a Danubius helyett mit akarnak? Mónika showt az éterben? Ez komolyan már egy vicc!! Szavazni egyszer voltam, mikor 18 lettem és az is csalódás volt, úgyhogy azóta se mentem. És nem is tervezem. Tényleg jó lenne már egy Depeche Mátyás vagy akárki, aki kisöpörné azokat a ... nem is mondok semmit miket a Parlamentből és rendet teremtene. Borzasztóan szomorú, ami itt megy. Azon se lepődnék már meg sajnos, hogy ha így folytatják, akkor feldarabolnák Magyarországot és megszűnnénk létezni mint állam. Hatalmas szégyen, SHAME!, ami itt megy már. Komolyan mondom. Nem csodálom, hogy ennyi fiatal lelép külföldre. Én is erősen kezdek elgondolkodni rajta, hogy nyitva hagyom ezt a kérdést az életemben a jövőmre nézve. Eddig nem terveztem, hogy külföldön éljek, de most már elgondolkodik az ember.... HAJRÁ SLÁGER ÉS DANUBIUS!!! ja, vica, a Little lie b-verziót még mindig nem Caprival írtam, hanem Mirával. (azt is be kéne fejezni, de nem látok sok esélyt rá jelenleg.) |
|
|
|
2009.10. 29. - 07:04:15
Létrehozva:
|
|
|
Szia Useless-girl!
Örülök, hogy tetszett a film (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ha nem vagyunk egy banknál, akkor csak holnap kapom meg a pénzt, de úgyis jön róla sms. Majd szólók. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Hallgatom a Slágert, az emberek ki vannak akadva és tök érthető, hogy a Bocsiék se poénkodnak úgy... egész éjjel nem aludtak, a Voga is átment a Bocsihoz és együtt sírtak éjjel. A Danubius volt az ország legrégebbi ker. ráduiója, 1985 óta működött és hihetetlen hogy nem lesz többet... El se hiszem, ráadásul mindkettő helyén politikai csatornák lesznek. 4,5 millió ember hallgatta naponta őket, már a szórakozást is megvonják az emberektől... inkább elmegyek almát szedni Hollandiába, de itt már egyre szarabb élni! |
|
|
|
2009.10. 29. - 08:13:13
Létrehozva:
|
|
|
Sziasztok!
U-girl:köszi a gyógyulás kívánást a Petrának. Tudom,hogy Mirával írtátok a B-version-t de azért írtam,hogy a te és Capri agyára megyek mert veletek(is) beszélek az oldalatokon és ott is gyakran emlegetem,hogy a B-version a kedvencem. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Angie:az előbb megnéztük a vidit amit küldtél.A Petra nagy kerek szemekkel nézte és méga vajas kenyér megállt időnként a szájában.Nekem is tetszett(hogy a fenébe ne tetszett volna) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2009.10. 29. - 08:22:29
Létrehozva:
|
|
|
Angie: ok, én OTP-s vagyok, sms nekem már jött róla, hogy elküldték neked a pénzt. Remélem minden okés lesz.
Uhh azt nem tudtam, hogy Bocsiékkal ez volt. Sajna hi-fimen nincs beállítva egy rádió se. ÉS A DANUBIUS HELYÉN IS POLITIKAI RÁDIÓT AKARNAK????!!!! Ez komolyan durva már. Kezd 1984 feelingem lenni... |
|
|
|
2009.10. 29. - 08:50:02
Létrehozva:
|
|
|
Jó reggelt lányok!
Mindenki teljesen fel van háborodva a történteken, és nem vagyok benne biztos, hogy ezen lehet majd változtatni.. Egy biztos, mi megyünk 8.-án a műjégre.... ugye még nincs jég... és ugye ott lesz :-) ... Valicska barátném Sláger fun, azt mondja nem tudja elképzelni a munkás délelőttjeit Bocsiék nélkül:-) Édesanyám pesten dolgozik, vonattal jár fel, és minden hajnalban ezeket az őrülteket hallgatja, nem egyszer hangosan felsikkantva a poénjaikon.,.. nagyon fog neki hiányozni, azt mondta, ezzel már jól indult a napja. De komolyan... az embereknek annyi problémájuk van, én is igazi felüdülésként éltem meg, ha a kocsimban ők nevettettek, Balázsékat is nagyon szerettem, nem egyszer könnyesre röhögtem magam a piros lámpánál. Angie.. még mindig nem adtam fel a dvd-d, teljesen el vagyok havazva, ma is délután még az asztalos jön hozzám, estig itt lesznek, de nem felejtettem el, szerintem pénteken már majd sikerül :-) Petrának jobbulást... én is szarul keltem ma, fáj az epém, eléggé meg vagyok miatta görnyedve, úgyhogy remek így dolgozni. |
|
|
|
2009.10. 29. - 09:10:52
Létrehozva:
|
|
|
Edóka: ne haragudj, csak mint angolos zavarja a szemem, hogy többször "fun"-t írtál a "fan" helyett (fun=szórakozás, szórakoztató vmi, fan= rajongó).
Egyébként meg teljesen egyetértek veled. Mikor nagy ritkán Slágert hallgattam én is csomószor röhögtem a Bumerángon meg az idióta poénjaikon. Tényleg feldobták az ember reggelét és mindjárt több kedvvel indult neki a napnak. Nem értem, hogy miért kell ezt elvenni az emberektől ezekben az amúgy is labilils időkben és helyette politikai maszlagot hallgattatni velük. Tényleg kezd olyan érzésem lenni, mintha lassan de biztosan haladnánk a "diktatúra" felé... Ez az, vegyétek csak el szép lassan az emberek szórakozását és taszítsátok őket lázadásba! Ez kész. Még mindig fortyogok magamban. |
|
|
|
2009.10. 29. - 09:25:32
Létrehozva:
|
|
|
Hát igen... igazad van... bocs... mert nem figyelek, semmi gond, javíts csak ki, megérdemlem:-)
Csak azt ne javítsátok ki, ha hosszú í helyett rövidet írok, mert ha nem melóból írok, otthon a laptopomon nincsen, így tele vagyok helyesírási hibával :-) De hát ez nem az volt :-) Na jó Useless, én azért lázadni nem fogok, se kimenni semmiért az utcára, abszolút erőszak mentes vagyok, és az is maradok, kivéve ha magam kell megvédenem :-) |
|
|
|
2009.10. 29. - 10:09:07
Létrehozva:
|
|
|
Teljesen igazatok van,hogy mérgelődtök a rádiók megszűnése miatt.Szemétség az egész... (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
Edóka köszi és neked is jobbulást. |
|
|
|
2009.10. 29. - 12:18:02
Létrehozva:
|
|
|
Edóka: okés (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) egyébként én se vagyok egy tüntetős típus. csak a békés tüntetésben vagyok benne. pl. mikor első éves lettem Szegeden, akkor voltam a tandíj ellenes tüntetésen. még ingyen pólót is kaptunk és a TV-ben is benne voltunk. mondjuk nem ez volt a lényeg, hanem tényleg összekovácsolt a dolog és legalább tettünk ellene valamit.
na majd meglátjuk mi lesz a rádiókkal. |
|
|
|
2009.10. 29. - 13:43:42
Létrehozva:
|
|
|
Mi az mindenki eltünt mert valami dolga van?
|
|
|
|
2009.10. 29. - 14:24:58
Létrehozva:
|
|
|
én itt vagyok, csak a youtube-os csatornámat szerkesztgettem (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
2009.10. 29. - 14:34:51
Létrehozva:
|
|
|
Á szia U-girl.Végre valaki....
Úgy látom ildi.dm is szorgalmasan olvas minket...jól teszi... |
|
|
|
2009.10. 29. - 14:51:58
Létrehozva:
|
|
|
remélem ebben szerepet játszik az is, hogy az egyik hírnél meg az Ott voltunk! topikban is beszéltem vele. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2009.10. 29. - 15:02:09
Létrehozva:
|
|
|
Biztosan hatással volt rá és gondolta megnéz minket itt .
|
|
|
|
2009.10. 29. - 15:14:02
Létrehozva:
|
|
|
úgy legyen! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
![]() ![]() |