![]() ![]() |
2009.10. 29. - 15:43:43
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Na itten vagyok én is, csak dolgom volt, most gyorsan ide pillantottam, de látom, semmiről nem maradtam le:-)
Ma megyek megnézem este ezt a Jackson filmet, jó nagy társasággal megyünk, azt mondták nekem tetszeni fog, aki már látta. Mode93 volt rajta? Ildinek fáj a keze... ugye? :-) |
|
|
|
2009.10. 29. - 15:54:26
Létrehozva:
|
|
|
jó mozizást estére!
Igen, ildit műtötték a kezére ha jól emlékszem! még mindig jobbulást neki! (ehh, a francba, letört egy kis darab az egyik rágófogamból kaja jözben - nagyon fasza! (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) ) |
|
|
|
2009.10. 29. - 17:10:55
Létrehozva:
|
|
|
Sziasztok lányok, én ma Kiskunmajsán voltam.
Vica, örülök, hogy tetszett Petrának a vidi, nekem az egyik kedvencem a live felvételek közül. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Egyetértek veletek, Edóka, a Bocsiék tényleg szórakoztatták az embereket reggelente, sokan velük keltek, délelőtt őket hallgatták, aztán jött Csizi, délután meg István Dani és stb. Én az összes műsort szerettem, ma reggel, ahogy mentünk Majsára hallgattuk őket, csak a Voga meg a Bocskor voltak, mert Lajosnak el kellett utaznia valahová. Hát én majdnem sírtam a sok sms és telefon üzeneten, amit az emberek írtak és küldtek. A felháborodás általános, sőt a Juventust is felhívták élőben, hogy megkérdezzék ott mi a helyzet. Sajna ott nem beszélhetnek az alkalmazottak a témáról és így elég nehéz volt, meg persze nem is tudom a Balázsék hogy tudták felhőtlenül lökni a sódert a Piritósban. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Olyan elkeserítő, de komolyan, és ugyan azt gondolom mint U-girl, ez már egy biztos lépés a diktatúra felé... Sokan azért panaszkodtak, amiért mi is, hogy már a minimális szórakozás esélyét is megvonják az emberektől. Rengeteg fuvarozó és kamionos telefonált, hogy nekik a volán mögött ülve nincsen más szórakozásuk csak a rádió. |
|
|
|
2009.10. 29. - 17:40:08
Létrehozva:
|
|
|
Szia Angie.
Az újságok is tele vannak a rádiós témával.Hát nem is tudom mit mondjak...Már ott tartunk,hogy ebben az országban semmit sem lehet még egy a rádiót is sajnálják a néptől.Csak arra vagyunk jók,hogy fizzessük az adót ami a nagykutyák zsebébe vándorol,hogy dúskálhassonak.Enné meg a fene őket... Edóka jó mozizást. U-girl azt hiszem kinéz a fogorvos ha letört a fogadból egy darab. Ildinek jobbulást. |
|
|
|
2009.10. 29. - 17:45:42
Létrehozva:
|
|
|
Vica,
ma ugyan ezt mondták a hallgatók, hogy itt mindent meg lehet tenni. De nagyon szimpi volt, hogy még a konkurens rádió is megszólalt és beszéltek egymással. Rengeteg olyan ember is írt, aki egyik csatornát se hallgatta, de már maga az eljárás is felháborított mindenkit, sokan úgy vélik, hogy a Forint hirtelen gyengülése is ennek a döntésnek köszönhető. Ebben lehet valami, hiszen milyen üzenete lehet ennek egy külföldi befektető szemében? Újságot még nem olvastam, majd most este, de gondolom még a Híradók is ezzel kezdenek majd. Nov. 8, Műjégpálya!!!! Edókával ott leszünk. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2009.10. 29. - 17:56:29
Létrehozva:
|
|
|
Nálunk a kocsiba sokat szól a sláger pont azért mert sok régi dalt is adnak amit már ezer éve nem hallottam.Másik oldalról ha végig gondoljuk a két rádióból ha elbocsájtlák az embereket még több munkanélküli lesz.Az jó az országnak?
Helyes Angie menjetek Edókával a műlyégpályára. |
|
|
|
2009.10. 29. - 18:00:13
Létrehozva:
|
|
|
Angie: jó lett a vidi! tetszik a vége! meg hogy nem mentél bele a harcokba, hanem tényleg csak a párosról és a kapcsolatuk Bellára nézve való veszélyeiről szólt! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) A vágások mondjuk lehettek volna kicsit finomabbak szerintem, de ettől függetlenül tetszik. Kivi leszek a New Moon-ra. Már nem kell sokat várni rá. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) És nagggyon köszi a köszönetet a végén! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Megmosolyogtattál! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Mode93-nak meg jó Jacko filmnézést - tegnap hallottam hogy mától adják a mozikban két hétig a filmet. Köszi, de én majd csak jövő hét szombaton megyek. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2009.10. 29. - 18:02:46
Létrehozva:
|
|
|
Szia Mode.
Mi a helyzet? |
|
|
|
2009.10. 29. - 18:04:12
Létrehozva:
|
|
|
Nálunk a kocsiba sokat szól a sláger pont azért mert sok régi dalt is adnak amit már ezer éve nem hallottam.Másik oldalról ha végig gondoljuk a két rádióból ha elbocsájtlák az embereket még több munkanélküli lesz.Az jó az országnak? Helyes Angie menjetek Edókával a műlyégpályára. Meg tényleg vannak olyan emberek, akiknek ez az egyetlen szórakozásuk, mert egész nap vezetnek... Különben erről is volt ma szó a Bumerángban, hogy számukra ez már nem egy munkahely volt, hanem egy nagy család. És el is hiszem, hiszen annyi mindent tettek az emberekért a sok adománnyal és óriási segítőkészséggel, gondoljunk csak a Sláger angyal alapítványra, vagy a karácsonyi cipős doboz ajándék akcióhoz. 13 éves rekordot döntött a munkanélküliség itthon 10,5%. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) vidámabb téma! Még tegnap este újra konvertáltam a Dangerous videót és feltöltöttem az előző helyére, most normálisan megcsinálta, szóval nincsenek benne ugrálások. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Edóka, a DVD ráér, jövő héttől már úgysem leszek itthon hétköznaponként. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Useless-girl! Képzeld ma megjött a pénz, csak már úton voltam, nagyon meglepődtem, de a lényeg hogy megkaptam. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2009.10. 29. - 18:09:49
Létrehozva:
|
|
|
Ó én még nem néztem meg a vididet...bocs Angie...tudtam,hogy valamit még meg akartam nézni csak kiment a fejemből...
az a fránya agyam... |
|
|
|
2009.10. 29. - 18:10:50
Létrehozva:
|
|
|
Szia Mode. Mi a helyzet? Szia Vica (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Semmi különös, folyik az élet, lassan vége az őszi szünetnek, ami annyira nem jó, viszoooont szombaton dM buli lesz és már nagyon várom (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Volt egy nyereményjáték 10 héten keresztül az SDMFC-n, mindig beküldtem a megfejtéseket, és van esélyem dM relikviákat nyerni...kíváncsi leszek (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Onix, tudod már, hogy jössz-e?? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
|
2009.10. 29. - 18:15:08
Létrehozva:
|
|
|
Angie: na örülök, hogy megjött rendben a pénz, huh! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Ez nagyon rendes hogy a konkurens rádió is beszél velük!!! És tényleg, a kamionosok mi a fenét csináljanak út közben? huh meghallgattam volna azokat az sms-eket meg hívásokat. lehet beállíttatom apuval a slágert hi-fin. Mi is a frekvenciája? Vica: hát igen, most értem haza a fogorvostól, szerencsére pont este hétig rendel, úgyhogy mindjárt be is tömte a fogam. Huh mikor apu mondta, hogy menjek le most, elég szarul lettem, de túl vagyok rajta és nem is fájt szerencsére, bár 3x majd' meghaltam hogy nem nyelhettem. De hőőőőőőős vagyok és túúúúúlélteeeem! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ÉS holnap BULIIIIIIIII!!! |
|
|
|
2009.10. 29. - 18:19:03
Létrehozva:
|
|
|
Mode hajrá remélem nyersz valamit.
U-girl tényleg egy hős vagy.De legalább egy gonddal kevesebb. |
|
|
|
2009.10. 29. - 18:21:28
Létrehozva:
|
|
|
Vica, akkor gyorsan pótold a dolgot (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) http://www.indavideo.hu/video/Depeche_Mode...erous__Twilight
U-girl, nem kell hozzá hi-fi, hallgathatod a Slágert online is, én is úgy szoktam. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ja igen, a pénzzel minden oké volt. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Jesszus, a fogorvos eszembe ne juttassátok, tavaly 3 hónapig jártam gyökérkezelésre, majdnem belehaltam a fájdalomba, nem kívánom senkinek sem. És tényleg hős vagy, hogy gyorsan túlestél rajta. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
|
2009.10. 29. - 18:27:19
Létrehozva:
|
|
|
Oké Angie majd ha a férjem leszáll az asztali gépről azonnal megnézem.
Én tavaly voltam fogorvosnál de szerencsére nem talált semmit csak fogkő leszedést csinált. |
|
|
|
2009.10. 29. - 18:28:02
Létrehozva:
|
|
|
köszi csajok! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) igen, tudom, milyen a gyökérkezelés, egyszer volt tavaly tavasszal asszem. az tényleg fájdalmas volt. ráadásul két érzéstelenítő is kellett, mert az első nem hatott eléggé. na az tényleg szar volt, de most jó volt viszonylag. nem igazán fájt csak az idegesített, hogy nem tudtam nyelni, hehe. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) huh, tényleg jó túllenni rajta!
Angie: ja tényleg, asszem mikor DM nap volt, akkor is on-line hallgattam. na akkor majd egy óra múlva rácsatlakozom, addig TV + apum viszi a gyors netet a nagygépre (most laptopon nyomom a nagygép mellett). |
|
|
|
2009.10. 29. - 18:30:09
Létrehozva:
|
|
|
Angie, valamelyik ismerősöm is volt gyökérkezelésen, és mondta, hogy tényleg nagyon rossz (IMG:style_emoticons/default/wacko.gif)
...lehet, hogy anyám volt az??...xDDD Nem tudom xD |
|
|
|
2009.10. 29. - 18:34:08
Létrehozva:
|
|
|
Vica, oké! (IMG:style_emoticons/default/dry.gif)
U-girl, jajj a fogorvos nálam mumus ám! Sosem volt baj a fogaimmal, és tavaly nagyon lesokkolt a dolog mikor megtudtam, hogy ki kell idegelni a fogam. Ráadásul mamut gyökere volt, alig tudták belőle teljesen kiszedni az ideget... Rágondolni is fáj. (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) Mode93, nagyon szörnyű, ezért jó ha mindenki időben elmegy a fogorvoshoz! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2009.10. 29. - 18:36:33
Létrehozva:
|
|
|
Useless-girl, elfelejtettem mondani neked, hogy letöltöttem azokat a képeket, amiket ide belinkeltél, és:
ÚRISTEEEEEEEEEEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Egyik jobb, mint a másik, hihetetlen jó képek (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) |
|
|
|
2009.10. 29. - 18:40:37
Létrehozva:
|
|
|
Az ilyen kellemetlen orvosi dolgokon jobb hamar túlesni aztán már ha túl vagy rajta azt gondolod nem is volt olyan fájdalmas.Az idő megszépiti az emlékeket.Hehe nekem ezt szülés után mondta az orvosom amikor tiltakoztam,hogy nekem nem kell több gyerek.
Most mondták,hogy lemondott az ORTT elnöke.Ő igy tiltakozik a tegnapi döntés ellen. Angie a smile-dból azt a kövit vontam le,hogy megharagudtál?Eskü megnézem a vidid... |
|
|
|
![]() ![]() |