2400 Oldal V  « < 60 61 62 63 64 > »   
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
> A Fekete Sereg :), Ki itt belépsz, hagyj fel minden reménnyel... :D
Angelus
post 2009.10. 29. - 18:55:29
Létrehozva: #1221

devotee

Nem haragudtam meg, csak tettem egy szmájlit, mint most (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2009.10. 29. - 19:02:11
Létrehozva: #1222

devotee

Megnéztem Angie.Szuper!!!! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Tökre kedvet kaptam,hogy megnézzem a filmet.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2009.10. 29. - 20:04:45
Létrehozva: #1223

devotee

Idézet (vicuska @ 2009.10. 29. - 19:02:11) *
Megnéztem Angie.Szuper!!!! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Tökre kedvet kaptam,hogy megnézzem a filmet.

Örülök, hogy tetszett. Szerintem a film is jó, kellemes kis romantikus film vámpírokkal és kevés vérrel. Nekem nagyon tetszett. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Erről jut eszembe, hogy a harmadik Twilight könyv az Eclipse holnap jelenik meg. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2009.10. 29. - 20:12:22
Létrehozva: #1224

devotee

Én elköszönök mára, nagyon fáradt vagyok!
Legyetek rosszak. (IMG:style_emoticons/default/cool.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2009.10. 29. - 21:49:59
Létrehozva: #1225

devotee

Mode: örülök, hogy bejöttek a képek! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) a 2008-2009-es DM mappám máris több mint egy gigás. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

vica: ez szép gesztus a részéről, de igazából kitörölhetik vele a sejhajukat...
egyébként megsúgná valaki hogy minek a rövidítése az ORTT? Elfelejtettem. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) odáig eljutottam, hogy talán Országos Rádió... De nem vagyok biztos benne. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Sok volt ez a mai nap asszem. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2009.10. 29. - 23:58:20
Létrehozva: #1226

devotee

csajszik, fenn van a maradék 5 új Alan ikon is: http://useless-girl.deviantart.com/gallery/#Depeche-Mode
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2009.10. 30. - 07:16:26
Létrehozva: #1227

devotee

Idézet (Useless-girl @ 2009.10. 29. - 21:49:59) *
Mode: örülök, hogy bejöttek a képek! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) a 2008-2009-es DM mappám máris több mint egy gigás. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

vica: ez szép gesztus a részéről, de igazából kitörölhetik vele a sejhajukat...
egyébként megsúgná valaki hogy minek a rövidítése az ORTT? Elfelejtettem. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) odáig eljutottam, hogy talán Országos Rádió... De nem vagyok biztos benne. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Sok volt ez a mai nap asszem. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

Országos Rádió és Televízió Testület (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Jó reggelt.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2009.10. 30. - 07:24:40
Létrehozva: #1228

devotee

Online aláírás gyűjtés indult a kedvenc rádióinkért, mindenki aláírhatja, aki szeretné, és az alábbi linken lehet megtalálni:

http://www.hallgatokaradioert.com/tiltakozok.php

Hajrá! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2009.10. 30. - 07:58:02
Létrehozva: #1229

devotee

Jó reggelt!

Angie én aláírtam.

U-girl:jók az ikonok. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2009.10. 30. - 08:08:49
Létrehozva: #1230

devotee

Idézet (vicuska @ 2009.10. 30. - 07:58:02) *
Jó reggelt!

Angie én aláírtam.

U-girl:jók az ikonok. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Köszi vica, én is! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Még ma meglesz szerintem a 10.000 aláírás, már csomó helyre kitettem a linket az autókra meg kék és piros szalagot lehet kötni a szolidaritás jeléül.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2009.10. 30. - 09:26:26
Létrehozva: #1231

devotee

Lehet hogy lesz 2 db eladó jegyem a januári koncertre (kiemelt álló, árában). A jegyek Tatabányán vannak, ha a haverom és annak a haverja nem tudnak eljönni, akkor azonnal kiteszem ide a hírt és a leggyorsabb megkaphatja.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2009.10. 30. - 09:38:16
Létrehozva: #1232

devotee

reggelt emberek!

na alá is írtam gyorsan. és megyek kirakom iwiwemre is a linket (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
már 12469-en vagyunk jelenleg! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Angie: köszi a rövidítést! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

vica: köszi, örülök, hogy tetszenek! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

ESTE BULEEEEE!!!! XDDD
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2009.10. 30. - 09:40:33
Létrehozva: #1233

devotee

Háhá, akkor lehet este már a 20.000 is meglesz (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Én is kitettem iwiwre meg Facebookra is a linket (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Szívesen a rövidítést. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Este meg jó bulit nektek, én színházba megyek.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2009.10. 30. - 09:46:06
Létrehozva: #1234

devotee

Mit nézel?

huh, ezen a cikken kicsit elgurult a gyógyszerem, de igyekeztem a hozzászólásoknál nem nagyon leugatni az írót:
http://www.magyarhirlap.hu/online/pindroch...4es_metro_.html

iwiwen meg beléptem az Együtt a Danubius és a Sláger rádiüért klubba:
http://iwiw.hu/pages/community/comdata.jsp?cID=2645529
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2009.10. 30. - 09:54:39
Létrehozva: #1235

devotee

Presidance táncelőadást fogok nézni, ők azok, akik kiváltak a Román Sándor vezette Experidance tánctársulatból tavaly. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Sok fórumon vannak ellen támadások, de inkább azok részéről, akik egyik rádiót sem hallgatták. Így nem is nagyon foglalkozom velük, mert csak feleslegesen felhúznám magam. A klubba mindjárt belépek. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) THX!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2009.10. 30. - 10:40:29
Létrehozva: #1236

devotee

fogalmam sincs, hogy miről beszélsz Angie - mármint amit meg fogsz nézni, de biztos jó. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

okés, lépj csak be. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) na ma végre asszem befejezem a Trilógia átpakolását és az egyik melómat is. huh.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2009.10. 30. - 11:16:53
Létrehozva: #1237

devotee

Sziasztok!

Kicsit megint lemaradtam alig bírtam az utána olvasását :-)
Aláírtam én is amit kiraktatok, reggelre már 3 helyről megkaptam. n
Tegnap moziban voltam, jó volt ez az MJ film, de nem mondhatok semmit róla, mert Mode még nem nézte meg. Annyira nem bírok mostanában este a gép elé ülni, olyan vagyok, mint akit kicsavartak. Ma fél 10-ig aludtam, mint a bunda... kb óránként néztem az órámra, és aludtam tovább
Angie, nagyon jó a videó, el is küldöm a linket twilight FAN :-) isemrőseimnek... mert vannak ám bőven!
ja... és te már hétfőfől dolgozol is.. de jó lesz :-)

Useless... nekem is volt gyökér kezelésem, egy hónapon keresztül jártam, de nekem egy csepp fájdalommal sem járt. Iszonyatos fogfájásom volt egy tömött fogamban... az egyetlen tömöttben... azt is elkúrták... szóval elmentem, mondta a fogdoki, hogy magas vagy mi a tömésem, és hogy idegelni kellett volna, mert nyomja. Kaptam egy érzéstelenítőt, és negyed óra múlva meg is csinálta az első gyökér kezelést.. fél szemmel kukucskáltam hogy miket dug a fogamba, ami elég ijesztő volt... mintha fura tűk lettek volna... de nem fájt, nem is éreztem... utána minden héten mennem kellett, akkor már nem is kaptam érzéstelenítőt, csak cucált. Nem éreztem semmit, úgyhogy azt hiszem nekem szerencsém volt vele. Soha nem fájt még a fogdoki :-)

A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2009.10. 30. - 11:37:26
Létrehozva: #1238

devotee

Ilyen sokat melózol? (persze gondolom a költözés is sok marha sok energiádat kiveszi). Pihizz minél többet!!!
jól van, jól van, látom helyesen írtad a fan-t! XDDD
3 hétig jártál vele? Angie meg még több ideig? nekem egy alkalom alatt megcsinálta, pedig nem volt egyszerű, mert a lyukba belenőtt az ínyem és előbb azt kellett valahogy visszapakolnia a helyére. szóval nem volt túl kellemes, de hála az érzéstelenítőnek annyira nem fájt. de azért szar volt. de egy alkalom elég volt rá, nem kellett visszajárogatnom (mondjuk nehézkes is lett volna Szegedről visszamászkálni az ország másik végébe).
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2009.10. 30. - 12:07:49
Létrehozva: #1239

devotee

Edóka, oké küld csak el a vidit, remélem tetszik majd mindenkinek. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ma itt még nem lehetett kapni az Eclipset pedig bementem megnézni, de így el sem tudtam csábulni. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Este lehet már a 20.000 tiltakozó is meglesz.

Én nagyon megjártam a fogammal, mert az ügyeletre kellett mennem vele, ott jól ebaxszta az orvos, mert nem idegelte ki jól. Másnap mentem egy jó fogorvoshoz és mondtam, hogy én érzem a fogam. Akkor már rosszat sejtett, de azt mondta, hogy csak úgy tudja megnézni, ha bele dug egy tűt... azt hittem, hogy ott pisilem magam össze, kivert a hideg veríték és ordítottam akkorát, hogy az egész épület zengett. Aztán 2 hónapig jártáltam, mert még mindig volt benne egy kis ideg, amit már nem tudott kiszedni olyan mély volt a gyökér, így el kellett halasztani a gyökér tömést, ezért jártam 2,5-3 hónapig.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2009.10. 30. - 13:10:33
Létrehozva: #1240

devotee

Azta Angie, hát ezt jól eltolták nálad, én komolyan semmit nem éreztem, pedig a sima sztk-ba mentem, mivel hétvégén jött rám a fájás, és nincs sehol magán, még ha bele is halok a fájdalomba, meg kellett várnom a hétfő reggelt, de akkor mint a nyíl mentem fel a kórházba.
És teljesen rendben végig csinálta nekem, becsületesen, ehhez képest magán doki tömte, és ő tolta el... hjahh

Hát igen Usi :-) sokat melózok, de ez most szerintem a költözködés, és festés fúrás eredménye...
Milyen lett a hajszín ? Csodálatos? :-) Amikor én vörös voltam, minden egyes hajmosásnál olyan volt a víz, mintha cápa támadás áldozata lettem volna. De nekem nem állt jól, úgyhogy gyorsan vissza szőkültem
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete

2400 Oldal V  « < 60 61 62 63 64 > » 
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
169 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (169 vendég és 0 anonim felhasználó)
0 felhasználó: