2400 Oldal V  « < 61 62 63 64 65 > »   
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
> A Fekete Sereg :), Ki itt belépsz, hagyj fel minden reménnyel... :D
Angelus
post 2009.10. 30. - 13:17:32
Létrehozva: #1241

devotee

Edóka nagyon nagy szerencséd volt! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Jó pihit neked, nekem már nem sok pihim lesz. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2009.10. 30. - 13:51:01
Létrehozva: #1242

devotee

Angie: huh nem semmi micsoda kálvária!

Edóka: igen, tudom milyen az a cápatámadás - én is voltam vöröses először, aztán átmentem a lilára. A mostani - mivel még nem mostam meg és nem jött le a felesleg - szinte feketéslila. Kicsit sötét, de majd kikopik jó kis színre. Most hogy Halloween van, nem is baj, hogy ilyen halálmadár színe van hehe XDDD

Jajj, közben meg olyan jókat bőgök itt a Trilógia végén, hjaj. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Jah, és ha valakinek nem volt elég a képekből, akkor itt van még egy régebbi Dave mappám (a képek szétválogatva korszakokra), amit egy lánynak töltöttem fel, de ha már itt van, veletek is megosztom:
http://rapidshare.com/files/299990246/Dave...__rva1.rar.html
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2009.10. 30. - 14:48:30
Létrehozva: #1243

devotee

Nekem két orvos a mumus akiktől mindig görcsbe rándul a gyomrom ha hozzájuk kell mennem:a fogorvos és a nőgyógyász.Pedig nekem nem volt annyira borzasztó emlékem a fogorvossal kapcsolatban mint Angie-nek de mégis a nem szeretem kategóriába tartoznak nálam.Gondolom nem vagyok vele egyedül.

U-girl a Magyar Hírlapos cikken én kiakadtam.Jó köcsög volt aki írta. (IMG:style_emoticons/default/angry.gif) Érezd jól magad a buliba este.

Angie te pedig a színházba . (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2009.10. 30. - 16:28:18
Létrehozva: #1244

devotee

köszi vica! remélem, Petra már jobban van és nézi szexi Dávi bácsit! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
itt van még egy kis löket neki:
http://rapidshare.com/files/300043516/Dave...A_tour.rar.html
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2009.10. 30. - 17:33:49
Létrehozva: #1245

devotee

további szép estét, én lassan indulok a vonathoz. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2009.10. 30. - 17:35:16
Létrehozva: #1246

devotee

Idézet (Useless-girl @ 2009.10. 30. - 14:51:01) *
Angie: huh nem semmi micsoda kálvária!

Edóka: igen, tudom milyen az a cápatámadás - én is voltam vöröses először, aztán átmentem a lilára. A mostani - mivel még nem mostam meg és nem jött le a felesleg - szinte feketéslila. Kicsit sötét, de majd kikopik jó kis színre. Most hogy Halloween van, nem is baj, hogy ilyen halálmadár színe van hehe XDDD

Jajj, közben meg olyan jókat bőgök itt a Trilógia végén, hjaj. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Jah, és ha valakinek nem volt elég a képekből, akkor itt van még egy régebbi Dave mappám (a képek szétválogatva korszakokra), amit egy lánynak töltöttem fel, de ha már itt van, veletek is megosztom:
http://rapidshare.com/files/299990246/Dave...__rva1.rar.html

Kösziiiiiiiiii XD (a képekre gondoltam XD)
Edóka, azt halottam csak az új MJ filrmől, hogy nagyon jó, mindenki ezt mondja. Már nagyon várom (IMG:style_emoticons/default/happy.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2009.10. 30. - 17:40:24
Létrehozva: #1247

devotee

Köszi U-girl a képeket.Jó utat és vigyázz magadra
Egyébként alakul a kiscsaj és ma néztünk egy kis Live in Budapestet.

Szia Mode.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2009.10. 30. - 17:50:35
Létrehozva: #1248

devotee

Sziasztok!

Jó bulizást U-girl, sajnálom hogy nem tudtam menni, majd legközelebb! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) A hajad biztos állatul néz ki, holnap mész Halloween buliba?

Vica az jó, ha Petra már érdeklődik Dave bácsi iránt. Abszolút a gyógyulás jele. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Mode, lehet holnap este megnézem én is az MJ filmet, nálam a Halloween parti elmarad, ilyen kehesen nem megyek füstös diszkóba, ott fulladnék meg. A faragott tököt viszont most megcsináltam és már a teraszon vigyorog a járókelők arcába. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2009.10. 30. - 17:57:33
Létrehozva: #1249

devotee

Szia Angie.

Biztos tök faintos a tököd.Hehe....
Ja már reggel 1/2 8-kor kiabált velem a lánykám amikor csináltam a reggelijét,hogy "Dávid".Tuti a gyógyulás jele.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2009.10. 30. - 18:04:31
Létrehozva: #1250

devotee

Hát jó lesz, ha Petra gyógyulgat egy kicsit, mert nagyon régen hallottam valami jó kis Dávid sztory-t (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Nekem meg az előbb elmondták MSN-en, holnap miket nyerek DM buliba, úgyhogy meg vagyok már őrülve teljesen (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2009.10. 30. - 18:10:03
Létrehozva: #1251

devotee

És miket nyersz?

Dávidos sztori?Csak a szokásos,reggel alig érünk ki a konyhába de már az az első,hogy"Dávidot nézünk".Most meg a Personal Jesus-t nyomatja a telefonomon.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2009.10. 30. - 18:33:03
Létrehozva: #1252

devotee

Köszi, hogy megdicsérted a tökömet. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2009.10. 30. - 18:38:12
Létrehozva: #1253

devotee

Idézet (vicuska @ 2009.10. 30. - 19:10:03) *
És miket nyersz?

Dávidos sztori?Csak a szokásos,reggel alig érünk ki a konyhába de már az az első,hogy"Dávidot nézünk".Most meg a Personal Jesus-t nyomatja a telefonomon.

Hát kapok majd egy pólót, amit majd csak december 6-án tarthatok a kezembe elvileg, 2 belépőjegyet a köv. DM bulira, valamilyen olasz kiadású Devotional válogatás DVD-t, amiről nem tudom, hogy mi, de a lényeg, hogy DM (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) .
Azt hiszem ennyi, jah meg hónapok óta tartozik nekem valaki töménytelen mennyiségű DM poszterrel, amit még mindig nem kaptam meg, de remélem nemsokára arra is sor kerül (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Petra..hihetetlen (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
ha a hugom lenne, szerintem azon veszekednénk, hogy mikor legyen Dávid meg mikor nem, kié Dávid és kié nem..... (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Mellesleg jó ötlet, én is nyomatok egy kis Personal-t (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2009.10. 30. - 18:43:56
Létrehozva: #1254

devotee

Angie:szivesen.Muti a töködet.(mármint képen)hihi

Mode:azt a...jó cuccok.Az új pólódban el ne felejts a sulidba bemenni.
Szerintem tökéletes egyetértésben ráznátok a Petrával Dave gyönyürűséges hangjára.Nem lenne vita mert mindketten mindig vevők vagytok rá.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2009.10. 30. - 18:59:40
Létrehozva: #1255

devotee

Idézet (vicuska @ 2009.10. 30. - 19:43:56) *
Angie:szivesen.Muti a töködet.(mármint képen)hihi

Mode:azt a...jó cuccok.Az új pólódban el ne felejts a sulidba bemenni.
Szerintem tökéletes egyetértésben ráznátok a Petrával Dave gyönyürűséges hangjára.Nem lenne vita mert mindketten mindig vevők vagytok rá.

Az első gondolatom az volt, amikor mondták a pólót, hogy majd a suli lesz az első, ahol felveszem (IMG:style_emoticons/default/happy.gif) Majd akkor is biztos mondják a magukét a baromfik (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Az is lehet, Petra mindig jönne, hogy menjünk táncolni Dávidra (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2009.10. 30. - 19:03:40
Létrehozva: #1256

devotee

Hát ezen a "baromfik"-on nagyon röhögök...
Ha majd mondják a magukét akkor jön a fekete sereg...úgyhogy úgy jártassák a szájukat,vagyis úgy merjenek kotkodálni neked
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2009.10. 30. - 19:29:48
Létrehozva: #1257

devotee

Hát nem baromfik? (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Csirkék, Libák, és egyéb szárnyasok (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Na majd megmondom nekik, hogy készüljenek a Fekete Sereg bosszújára .
Mellesleg egy kis Mátyásból hétfőn dolgozatot írok (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2009.10. 30. - 19:35:01
Létrehozva: #1258

devotee

lehet,hogy még a baromfik is kikérnék maguknak az összehasonlitást?Aztán ötösre ird ám a dolit Mátyásunkból.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Onix
post 2009.10. 30. - 19:39:40
Létrehozva: #1259

Painkiller

Szép estét Nektek!

Vicus: örülök,hogy kis barátnőnk,Petra már jobban van!!!

Mode: nagyon valószínű,hogy nem megyek holnap buliba.Szóval bulizz helyettem is!Gratula az ajándékokhoz!Számítottam arra,hogy Te leszel a nagy nyertes! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

Idézet (vicuska @ 2009.10. 30. - 19:35:01) *
lehet,hogy még a baromfik is kikérnék maguknak az összehasonlitást?Aztán ötösre ird ám a dolit Mátyásunkból.

Egyetértek!Mátyásból ötösnél rosszabb jegy nem elfogadható! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2009.10. 30. - 19:45:31
Létrehozva: #1260

devotee

Szia Onix.

Köszi,alakul de még nem egészen az igazi a Petra egészsége.De már sokkal jobb mint volt.

A lap tetejére

+Hozzászólás idézete

2400 Oldal V  « < 61 62 63 64 65 > » 
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
179 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (179 vendég és 0 anonim felhasználó)
0 felhasználó: