2400 Oldal V  « < 62 63 64 65 66 > »   
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
> A Fekete Sereg :), Ki itt belépsz, hagyj fel minden reménnyel... :D
Mode93
post 2009.10. 30. - 19:53:19
Létrehozva: #1261

devotee

Vica, szerintem még a baromfiknak is több eszük van, mint az idióta osztálytársaimnak ..hehe (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Oké Onix, helyetted is táncolok majd, remélem a Photographicot nem hagyja ki a DJ, mert anélkül nem lehet élni sem (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif)
Egyébként rajtam kívül nagyon kevés megfejtést küldtek be, aminek azért tikon örülök picit, mert így legalább enyém a nyeremény .. (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) , de én legalább megszenvedtem érte, mert volt olyan kérdés, amire nem vágtam rá gyszerre a választ (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2009.10. 30. - 20:03:54
Létrehozva: #1262

devotee

A Photographic-ot én is szeretem meg lehet,hogy furcsa de az egész Speak and Spell albumot is.
Ha volt amit nem vágtál azonnal akkor legalább egy kicsit keresgéltél a DM történelmében.hehe
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2009.10. 30. - 20:21:19
Létrehozva: #1263

devotee

Lányok lassan elköszönök.További szép estét és jó éjszakát mindenkinek.Jót ne halljak rólatok...hihi....
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Onix
post 2009.10. 30. - 20:39:48
Létrehozva: #1264

Painkiller

Jó éjt Vicus!
Én is lépek.Mindenkinek kellemes hétvégét!!!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2009.10. 30. - 21:36:30
Létrehozva: #1265

devotee

Helló mindenki!
Na látom ma mindenki hamar elvonult csicsizni, én meg most értem haza, csodás volt a Presidance. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Majd írok róla blogot és belinkelem, így legalább Useless girl meg a többiek, akik még nem ismerik az Exparidance ill. Presidance tánctársulatokat most megismerkedhetnek velük. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
---
post 2009.10. 30. - 21:54:42
Létrehozva: #1266

devotee

Mode93 és Onix!
Ti nem szeretitek a kosárlabdát?
Olyan jót játszottunk ellenetek, elvertünk titeket, mint jég a határt. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Elég sok Sz.helyi volt.
Milyen jó lett vna, ha titeket is érdekel, aztán tudtunk volna talizni plusz egy fotót csinálni. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Na csók-csók Fekete Sereg, üdv nektek!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2009.10. 30. - 21:55:30
Létrehozva: #1267

devotee

Idézet (Angelus @ 2009.10. 30. - 21:36:30) *
Helló mindenki!
Na látom ma mindenki hamar elvonult csicsizni, én meg most értem haza, csodás volt a Presidance. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Majd írok róla blogot és belinkelem, így legalább Useless girl meg a többiek, akik még nem ismerik az Exparidance ill. Presidance tánctársulatokat most megismerkedhetnek velük. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Szia niki!
Akkor te ma kosármeccsen tomboltál? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
---
post 2009.10. 30. - 21:58:03
Létrehozva: #1268

devotee

Idézet (Angelus @ 2009.10. 30. - 21:55:30) *
Szia niki!
Akkor te ma kosármeccsen tomboltál? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Igen! Szuper volt! Minden bejött! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Majd írjad is le, ahol meg te voltál, apukám szereti nagyon, legalábbis mintha régebben mondogatta volna.
Na majd beszélünk. Megyek jóéjt!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2009.10. 30. - 22:31:20
Létrehozva: #1269

devotee

Niki, kész is lett a blogbejegyzés, tettem bele videót is:

Presidance - Hungarythm

http://kisgarfield.freeblog.hu/archives/20...e_-_Hungarythm/

És itt egy korábbi Experidance előadás élmény beszámolója. Őket kiváltképpen szeretem, már 4 éve amikor csak tehetem megnézek tőlük egy-egy előadást. Sajnos a kedvencemet már nem táncolják, de az írás arról szól.

Exprediance - Steel, a fém legendája

http://kisgarfield.freeblog.hu/archives/20..._fem_legendaja/

Ez pedig a legnehezebb dolog, amit valaha láttam:

http://kisgarfield.freeblog.hu/archives/20...idance_-_Vonat/
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2009.10. 31. - 08:50:04
Létrehozva: #1270

devotee

Jó reggelt!

Kellemes napot mindenkinek. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
---
post 2009.10. 31. - 13:23:32
Létrehozva: #1271

devotee

Megnézem majd Angelus, mindenképpen.
Gyerekek, ha tudnátok mit álmodtam, halálra röhögnétek magatokat! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Dave is szerepelt benne...
Vica neked is kellemes napot és mindenkinek.
Küldök egy dalt. A minap olvastam, hogy meghalt az énekesnő, mert a farkasok megtámadták.
Szerintem kellemes dal és hang. http://www.youtube.com/watch?v=uz9Bc0JXeRo
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2009.10. 31. - 15:48:39
Létrehozva: #1272

devotee

Niki!
Én nem szeretem a kosárlabdát. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Nem is tudok, meg nem is szurkolok senkinek, nálam az ilyen sport izék nem nagyon jönnek be (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2009.10. 31. - 17:34:57
Létrehozva: #1273

devotee

Sziasztok!

Na, megvolt a nagy temető járat, sötétedés után olyan szép volt a sok mécses és gyertya.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2009.10. 31. - 18:50:50
Létrehozva: #1274

devotee

Sziasztok.

Én is megjártam a temetőt itt is otthon is.Iyenkor olyan szép a temető a sok virág és mécses miatt.

Niki meséld már el légyszi az álmodat.

Mode tegnap hallani akartál Dávidos sztorit.Na hát akkor elmesélem a mait:rádumált a kiscsaj egy kis koncert nézésre aztán egyszer csak megszólal "Martin,Dávimat nézem".Azért érzed az Ő Dávija...mikor megkérdeztem,hogy igényt tart rá azt válaszolta"igen".Hát nincs vele egyedül...hehe
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2009.10. 31. - 18:57:49
Létrehozva: #1275

devotee

Vica!
Tündéri ez a beszólás Petrától. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2009.10. 31. - 19:43:40
Létrehozva: #1276

devotee

Angie gondolhatod,hogy vigyorogtam rajta. Mikor hazaértünk is eljátszotta ezt "Dávimat" beszólást.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2009.10. 31. - 20:58:57
Létrehozva: #1277

devotee

Idézet (vicuska @ 2009.10. 31. - 19:43:40) *
Angie gondolhatod,hogy vigyorogtam rajta. Mikor hazaértünk is eljátszotta ezt "Dávimat" beszólást.

Sokunk szeretné magához ölelni Dávid bácsit (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

Szinte elképesztő, de az online petíciót már majdnem 50.000 ember írta alá, a Sláger Rádió weboldalán meg közel 800.000 üzenet érkezett azzal kapcsolatban, hogy a Sláger Rádió mosolyra hangolja az emberek életét. Most ezzel nyit a főoldaluk, ha így haladnak hétfőre elérik az 1 milliót.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
---
post 2009.10. 31. - 21:19:13
Létrehozva: #1278

devotee

Idézet (Angelus @ 2009.10. 31. - 20:58:57) *
Sokunk szeretné magához ölelni Dávid bácsit (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

Szinte elképesztő, de az online petíciót már majdnem 50.000 ember írta alá, a Sláger Rádió weboldalán meg közel 800.000 üzenet érkezett azzal kapcsolatban, hogy a Sláger Rádió mosolyra hangolja az emberek életét. Most ezzel nyit a főoldaluk, ha így haladnak hétfőre elérik az 1 milliót.

Nekem sikerült Angie!
Megnéztem a vidiket, a vonatos nagyon tetszett!
Most ráérek, leírom az álmom, hát kész! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Részletesen nem, csak a Dávidos részt. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Vagy Siófok, vagy Pest a helyszín nem tudom, mert mindkettő volt. Uszoda, vízilabdameccs. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Férfi és női csapat játszott egymás ellen. Már itt vicces. És Dave is játszott hehehe...olyan Exciter-korabeli kinézete volt.
Senki nem tudta kivédeni, mert annyi gólt lőtt és iszonyú jól játszott. Én éppen csere voltam, amikor a meccs végén mondták, álljak be és fogjam Dave-et.
Hát én olyan jól védekeztem rajta, hogy mozdulni sem tudott. Medence falához szorítottam meg ilyenek. Öleltem, stb. fogdostam (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Aztán a meccs vége felé valamit mondott a vízben, hogy én milyen ügyes vagyok, és eddig senkinek sem sikerült így kivédekeznie és a víz alatt rajtam matatott a kezével. Utána egy kávézóban ültünk, ennyire emlékszem...beszélgettünk. De azt tudom, hogy én haverkodni akartam vele, de ő nem, ő többet. Már éppen ott tartottunk, hogy telefonszámcsere...én kimentem a mosdóba, és hallottam, hogy valakivel beszélget (egy családtagom) hogy házas vagyok-e, mert látja rajtam a gyűrűt. És mondta, hogy igen. Erre mire kijöttem, el is húzott és már csak a kocsiból intett, és végleg elment külföldre. És nagyon-nagyon haragudtam, erre ébredtem fel. Hogy ez a hülye elment, és nem lehet vele barátkozni. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

Na remélem nem néztek nagyon betegnek, nem tehetek róla, ezt álmodtam. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Vica, Petra már meggyógyult?

A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2009.10. 31. - 21:32:38
Létrehozva: #1279

devotee

Niki, tök jó, hogy tetszett (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Jó kis álom, Dave mint vízipólós, nyami (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) De szerintem nem volt hülyeség ez az álom, nekem nagyon tetszett... (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) Persze a vége lehetett volna jobb is, de hát ez van, majd legközelebb! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
---
post 2009.10. 31. - 21:41:57
Létrehozva: #1280

devotee

Idézet (Angelus @ 2009.10. 31. - 21:32:38) *
Niki, tök jó, hogy tetszett (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Jó kis álom, Dave mint vízipólós, nyami (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) De szerintem nem volt hülyeség ez az álom, nekem nagyon tetszett... (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) Persze a vége lehetett volna jobb is, de hát ez van, majd legközelebb! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Tetszett igen, meg Apa nagyon szereti őket.
Hát most hangosan felnevettem, könnyem is kifolyt. "Dave, mint vízipólós" (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) tudom, hogy abszurd, de ez van.
Amúgy tényleg jó álom volt összességében. Na mindegy, csak egy álom, de mikor felébredtem azt sem tudtam, hol vagyok.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete

2400 Oldal V  « < 62 63 64 65 66 > » 
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
167 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (167 vendég és 0 anonim felhasználó)
0 felhasználó: