2400 Oldal V  « < 63 64 65 66 67 > »   
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
> A Fekete Sereg :), Ki itt belépsz, hagyj fel minden reménnyel... :D
Angelus
post 2009.10. 31. - 22:00:39
Létrehozva: #1281

devotee

Niki, régebben írtam, hogy nekem egy elég komplex álmom volt Dave-el... a csajok azóta se tudták kihúzni belőlem, hogy a nászéjszakás rész milyen volt. (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Mondjuk az álom vége nem volt már olyan veri hepi, de nagyon szép volt, jó sokáig is aludtam aznap. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
---
post 2009.10. 31. - 22:11:00
Létrehozva: #1282

devotee

Idézet (Angelus @ 2009.10. 31. - 22:00:39) *
Niki, régebben írtam, hogy nekem egy elég komplex álmom volt Dave-el... a csajok azóta se tudták kihúzni belőlem, hogy a nászéjszakás rész milyen volt. (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Mondjuk az álom vége nem volt már olyan veri hepi, de nagyon szép volt, jó sokáig is aludtam aznap. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Ha van kedved, majd leírhatod nekem. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Nekem is volt egy kis rész, amit nem írok ide le pontosan, a víz alatti... (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Végülis az álom részei, mind-mind összefüggöttek a tegnapi napommal...csak ugye furcsa egyvelegben.

Most azon gondolkoztam, hogy volt-e rajta úszósapi. Nem emlékszem...Képzeld el vele, hát szakadok a röhögéstől. Fürdőbugyi, sapi, tetkók. Totál abszurd ő, mint pólós. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2009.11. 01. - 07:31:36
Létrehozva: #1283

devotee

Jó reggelt csajok! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) És fiúk is, ha valaki netán közületek is olvassa a fórumot. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

Jajj niki, most elképzeltem az összképet és tényleg vicces, bár Dave vizes hajjal azért eég szexin nézhetett ki, meg úgy is, hogy az összes tetkójka látszott a gördülő vízcseppek alatt. Nyami. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2009.11. 01. - 07:56:20
Létrehozva: #1284

devotee

Jó reggelt.

Niki:ez az álom....óóó Dave fürdőgatyában uh...ilyet én is szívesen álmodnék.Szerintem is nyami... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Egyébként alakul a Petra köszi a kérdést.

Angie:azért mindenkinek van elképzelése arról a bizonyos nászéjszakáról az álmodban,hogy mi is történhetett...hihi (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2009.11. 01. - 09:10:13
Létrehozva: #1285

devotee

Idézet (vicuska @ 2009.11. 01. - 07:56:20) *
Jó reggelt.

Niki:ez az álom....óóó Dave fürdőgatyában uh...ilyet én is szívesen álmodnék.Szerintem is nyami... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Egyébként alakul a Petra köszi a kérdést.

Angie:azért mindenkinek van elképzelése arról a bizonyos nászéjszakáról az álmodban,hogy mi is történhetett...hihi (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

(IMG:style_emoticons/default/wub.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2009.11. 01. - 09:16:53
Létrehozva: #1286

devotee

Szép jó reggelt mindenkinek!

Na végigértem a 3 oldalnyi lemaradásomon.
Niki: nem semmi álom! Hmmm..... eredményesen fogtad Dave-et, mi? hehehehehehe! XDDD
Mode: na megnyerted a cuccokat a bulin?
Vica: örülök, hogy Petra kezdi jobban érezni magát!!
Angie: megnéztem a vidiket. Nagyon jól hangzik, amit csinálnak. Lakótársam szerintem ismeri mindkét táncegyüttest, mármint hallott róluk, mert ő általában ismer mindent, amiben step tánc is van, és hát ebben vannak step-es elemek is. (Ja, amúgy lakótársam nagyon durván nyomja az ír step-et.)

A Filteres buli egyébként nagyon jó volt. Elötte egyik barátnőnknél alapoztunk - ott nagyon sokat röhögtünk mert Animmal felolvastuk két DM/HP paródiánkat, aztán egy órás késéssel sikerült odaérni Filterbe, ahol másik barátnőmék voltak - aszittem megnyúznak a késés miatt. De végül jót tomboltunk velük, csak sajna nekik hamarabb haza kellett menni. De mi hárman végig maradtunk. (Bár az utcsó 4 szám szerintem elég sz.r volt - vmi magyar no name együttesek számai.) Viszont király volt, hogy mindkét számot leadták, amit kértem (Useless, Wrong - az a németországi Echo díjátadós fellépés.... nyammmm!) Ja és tökre örültem, mikor pl. a Dangerous-t is leadták, meg Placitól az Every me and every you-t.
Sajna hazafelé mivel megálltunk kajáért az Oktogonon, pont lekéstem a zónázómat és várhattam vagy fél órát a k. hidegben mire felszállhattam egy szerencsétlen vonatra, ami nem is jött, csak Vácig, ott meg szállhattam át. De végül nagy nehezen hazaértem.
Aztán 4 óra alvás után anyámék felkeltettek hogy megyünk a temetőkbe. Hát gondolhatjátok, hogy mennyi kedvem volt. Amúgy is hülyeségnek tartom ezt az egész temetőbe rohangálást. Mindenki a maga módján emlékezik meg a halottairól (pl. gyújt otthon egy mécsest) és akkor, amikor akarja, nem időponthoz kötötten. Na mindegy.
Angie: hát esélytelen volt, hogy még Halloween buliba is menjek a Filter után. (ha tőlem kérdezted a kérdést).
Na hol tartanak Bocsiék?
Jajjjjj neeee, ma vissza kell mennem Szegedreeeee!!! Vége az őszi szünetnek!!! (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) milyen marha gyorsan eltelt egy hét!!! brühühhühühüü! (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

huh azt nem is mondtam, hogy tegnap tökre megörültem, mikor láttam tvben, hogy márciusban lesz Rammstein koncert a Papp Laciban!!! El kéne menni!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2009.11. 01. - 12:12:36
Létrehozva: #1287

devotee

Szia U-girl.

Örülök,hogy jól érezted magad a buliba.Egyébként éppen az előbb mondtam a sógorom barátnőjének aki szintén szomorkodott,hogy vége az őszi szünetnek,hogy kis kitartás mindjárt itt a téli szünet.7és 1/2 hét múlva karácsony....
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2009.11. 01. - 12:15:13
Létrehozva: #1288

devotee

na igen, de a téli szünet az egyelő a vizsgaidőszakkal, amit viszont NAGYON NEM várok! :S
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2009.11. 01. - 14:31:19
Létrehozva: #1289

devotee

huhhhh, volt Martin által énekelt Freelove Oberhausenben!!!!! gyönyörűűűűűűűűűűű!!!!
http://www.youtube.com/watch?v=7KPL2bUvGUs...player_embedded
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2009.11. 01. - 14:41:38
Létrehozva: #1290

devotee

sZIA Useless girl!

Örülök, hogy jó volt a buli, de az a 4 óra alvás az kemény. Én biztos kidőltem volna ha ennyit kellett volna aludnom, mondjuk mostanában alig alszom, nagyon sokszor fenn vagyok sokáig és utána reggel 6-kor már fel is kelek. Hát én ezt nem értem, de most biztos szar lesz, hogy újra melózok, mert vissza kell szoknom az este 10-es fekvésre.

Ha teheted majd egyszer nézd meg az Experit, szoktak menni vidékre is, tudom hogy már Szegeden is voltak és egyszer oda is majdnem elmentem, de aztán nem jött össze. Elfogytak a jegyek. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

A Rammstein koncertet már hirdette Gerike, asszem a jegyeket is árulják már rá. Tuti mész?
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2009.11. 01. - 14:51:26
Létrehozva: #1291

devotee

hát még nem tuti, mert most mondta Ani, hogy 18 ezer vagy mennyi és az azért Rammsteinra nekem lehet sok lesz. de mjad körbejárom a jegyárakat. ha mennék, akkor ülőre, mert náluk a show-ra lennék kíváncsi.

jegyárak:
http://www.eventim.hu/portal/hu/zene/hard_...rformance.html#
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2009.11. 01. - 14:57:38
Létrehozva: #1292

devotee

Helló csajok.

Na tessék U-girl hiába akartalak jobb kedvre deriteni azzal,hogy nemsokára itt a téli szünet inkább a vizsgaidőszakra emlékeztettelek...ó bocsi.

A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2009.11. 01. - 15:04:54
Létrehozva: #1293

devotee

*vállat von*
inkább A little lie A verziót olvasok, abban Dave-nek írtunk pár nagyon édes jelenetet, azokon jókat kuncogok. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2009.11. 01. - 15:14:27
Létrehozva: #1294

devotee

Ha te mint irójuk kuncogsz rajta akkor majdan az olvasók is biztos fognak.
Azt hiszem erről már beszéltünk az oldaladon:Anival irjátok(remélem jól emlékszem)4 részből fog állni.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2009.11. 01. - 15:53:20
Létrehozva: #1295

devotee

igen, egyelőre négy nagyobb része lesz (azok is fejezetekre bontva). csak most egy jó ideje nem volt időnk írni bele. de talán hamarosan. az első rész már majdnem kész van, csak pár kiegészítő-jelenet kell még bele meg némi szerkesztés.
jajjj neee, hamarosan készülődhetek a vonathoz, pedig olyan jól fekszem az ágyban bebugyolálva a takarómba! - imádok hétvégenként kicsit lustulni.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2009.11. 01. - 15:58:51
Létrehozva: #1296

devotee

Sziasztok!
Öcsém...a tegnapi DM buli istenkirály volt, Onix sajnálhatja, hogy nem jött (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Annyian voltunk, mint az oroszok, legalábbis ilyen sokan eddig nem voltak. De már az elején, én fél 10-re mentem, akkor már többen voltak, mint szoktak. Máskor 10-kor sehol se volt senki, most meg.. (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) Látnotok kellett volna, mindenki táncolt, váááá (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Játszották a június 23-i Enjoy THe Silence-t, azt totál ugyanúgy Dave-el együtt végigmozogtam, táncoltam, meg mutogattam, ahogy Dave, a mellettem álló ember meg csak nézett ..xĐĐĐĐĐ Gondoltam magamba : "Hát akinek Dave az apja és példaképe.." XD De elhatároztam, a köv. bulira tökéletesítem a Dave mozgást, és betanulok mindent (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Megkaptam a nyereményeimet is, a pólót meg majd köv. alkalommal.
Szóval nagyon nagyon nagyon jó volt (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Onix, azért remélem a decemberire tusz majd jönni!!! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2009.11. 01. - 16:18:54
Létrehozva: #1297

devotee

Mode: király, hogy jól érezted magad és még a nyereményeket is megkaptad!!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

na csajok további szép délutánt és estét, nem sokára mennem kell a vonathoz - a hátam közepére kívánom ezt a 4 órás utazást most.... :S
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2009.11. 01. - 16:30:37
Létrehozva: #1298

devotee

Useless-girl: Hát ez az eddigi legjobb volt szerintem. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) 3. alkalommal voltam csak, de ez volt a leges legjobb (IMG:style_emoticons/default/happy.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Macsus
post 2009.11. 01. - 16:31:42
Létrehozva: #1299

devotee

Sziasztok!

Hú,már megint események tárháza vár itt!:D
Hát ez a rádiós dolog engem is bazira meglepett,nem hallgattam rádiót,de a slágeren legalább mentek régi számok is vegyesen! A tvben nem adnak semmit,és mostmár a rádió sem nyújt vigaszt...na de,nem megyek bele.

Niki: Ez bazi jó álom!:D És milyen volt fogdosni?(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Kis úszósapiban!!!:DD Jajj,ne én a röhögéstől sztem megfulladtam volna ott a medencében!:DD

Mode93: Bakker de jó ajándékok!!! Hát igen,a Modekirályok megjutalmazzák hű alattvalóikat:D
De jó buli lehetett,meg a Filteres is ahogy olvasom Useless-girl! Jajjj de vágyom már én is egy jó kis bulejra! De nemsoká itt a névnapom,és kijelentettem,h azt kérem,h menjünk bulizni!:D
Én meg hugim kisminkeltük magunkat halloweenra tegnap,felvettem egy ördögszarvas hosszúhajú parókát is kalappal.Meg festettem Jokerszerű szájat is,hát azt látnotok kellett volna!:D Előtte pálesszel melegítettünk,aztán lementünk az utcára,hát páran megnéztek minket:D egy néni egy pillanatra meg is állt séta közben h megnézze,h kik ezek a démoni alakok:D Vki meg beszólt,h jól nézünk ki:D
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2009.11. 01. - 17:53:45
Létrehozva: #1300

devotee

Macsus, biztos jó lehetett! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Akkor remélhetőleg mindenkinek jól alakult a tegnap estéje (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete

2400 Oldal V  « < 63 64 65 66 67 > » 
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
167 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (167 vendég és 0 anonim felhasználó)
0 felhasználó: