2400 Oldal V  « < 65 66 67 68 69 > »   
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
> A Fekete Sereg :), Ki itt belépsz, hagyj fel minden reménnyel... :D
Onix
post 2009.11. 02. - 15:42:27
Létrehozva: #1321

Painkiller

Kösziiii!!!! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) A második mondattal sehogy nem boldogultam.Igen,Beyonce Halo-ja!Én is imádom! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Egy videóhoz lesz magyar felirat.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2009.11. 02. - 15:44:10
Létrehozva: #1322

devotee

Én most nem is tudom mit mondjak.Csak olvaslak titeket.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2009.11. 02. - 15:58:49
Létrehozva: #1323

devotee

Onix: egy időben nagyon mániám volt az a szám. gyönyörű - a szövege is, meg a klipje is jó, az fogott meg először, mikor véletlen elcsíptem MTV-n. azóta már írtam rá fanfiction jelenetet is, hehe. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2009.11. 02. - 16:03:52
Létrehozva: #1324

devotee

U-girl melyik az a jelenet?
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Onix
post 2009.11. 02. - 16:21:06
Létrehozva: #1325

Painkiller

Idézet (Useless-girl @ 2009.11. 02. - 15:58:49) *
Onix: egy időben nagyon mániám volt az a szám. gyönyörű - a szövege is, meg a klipje is jó, az fogott meg először, mikor véletlen elcsíptem MTV-n. azóta már írtam rá fanfiction jelenetet is, hehe. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Szerintem is gyönyörű! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Hű akkor Tégedet tényleg nagyon megihletett,ha jelenetet is írtál rá!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2009.11. 02. - 16:21:47
Létrehozva: #1326

devotee

az a Little lie A verzióban van még, amit még nem publikáltunk. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) de ha egyszer eljuttok odáig, egyértelmű lesz, hogy melyik az. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

hát igen, Onix, általában ha megfog egy szám ennyire, azt valahogy kifejezem - vagy írok rá valamit, vagy hátteret szerkesztek, esetleg rajzolok.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2009.11. 02. - 16:26:26
Létrehozva: #1327

devotee

Sziasztok!

Mindjárt letelik az első napom, arik vagytok, hogy gondoltatok rám (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Amúgy jól telt bár még egyedül nem nagyon tudok mit csinálni.

U-girl, egyetértek és megértem a kiakadásod, ez nagyon szemét húzás volt a sráctól!

Vica, ezen azért meglepődtem, de tuti a bölcsiben kapta el a Petra, akkor hozzátok miért megy ki az ÁNTSZ? Nincs jobb dolguk?
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Onix
post 2009.11. 02. - 16:28:46
Létrehozva: #1328

Painkiller

Idézet (Angelus @ 2009.11. 02. - 16:26:26) *
Sziasztok!

Mindjárt letelik az első napom, arik vagytok, hogy gondoltatok rám (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Amúgy jól telt bár még egyedül nem nagyon tudok mit csinálni.

U-girl, egyetértek és megértem a kiakadásod, ez nagyon szemét húzás volt a sráctól!

Vica, ezen azért meglepődtem, de tuti a bölcsiben kapta el a Petra, akkor hozzátok miért megy ki az ÁNTSZ? Nincs jobb dolguk?

Szia Angie!!!!!Örülök,hogy jól telt az első napod! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Első benyomás a munkatársakról?
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2009.11. 02. - 16:29:12
Létrehozva: #1329

devotee

Szia Angie.

Na az jó ha jól telt az első nap.Örülök.
Gondolom hivatalból jön ki az ÁNTSZ hozzánk.Kicsit ciki mert még én érzem magam kinosan,hogy nehogy azt higgyék már,hogy koszos nő vagyok aki igénytelen és nem takarit.De szerintem nem én vagyok a hunyó mert akkor az egész család beteg lenne és nekem meg a Gézának semmi baja.

U-girl:akkor majd ha olvasom az A-versiont és eljutok ahhoz a jelenethez akkor majd eszembe fog jutni ez a beszélgetés.hihi
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2009.11. 02. - 16:30:21
Létrehozva: #1330

devotee

Onix!

Huh, hát csak 5-en vagyunk csajok, a többi 25 ember pasi (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) A nevekkel még bajban vagyok, de mindenki kedves volt, csak ugye a hétfő reggeli pörgés kicsit betett, mert igazából csak délbe jutottak odáig, hogy megmutogassák a dolgokat. Fénymásolni már tudok. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

A nyakláncainkról van valami hír? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2009.11. 02. - 16:31:05
Létrehozva: #1331

devotee

Angie: na legalább neked viszonylag jó napod volt! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2009.11. 02. - 16:32:12
Létrehozva: #1332

devotee

Idézet (Useless-girl @ 2009.11. 02. - 16:31:05) *
Angie: na legalább neked viszonylag jó napod volt! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Igen, csak az alvás nem ment (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) De most nem a süket szomszéd miatt, hanem mert rám jött a köhögés hajnai fél 3-kor és azóta fenn vagyok! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ma este ki fogok purcanni mire suli után hazaérek.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2009.11. 02. - 16:37:26
Létrehozva: #1333

devotee

Angie nem rossz arány:5 csaj és 25 pasi.Hihi....Te jó ég és még suliba is mész...akkor a fáradtságtól hátha sikerül aludnod.Egyébként a köhögéssel nem vagy egyedül,a Petra is köhög éjszaka elég rondán.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Onix
post 2009.11. 02. - 16:37:57
Létrehozva: #1334

Painkiller

25 pasas!Az igen! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Fénymásolás kezdetnek nem is rossz! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Medálokról amint lesz hír,írni fogok.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2009.11. 02. - 16:40:41
Létrehozva: #1335

devotee

Idézet (vicuska @ 2009.11. 02. - 16:37:26) *
Angie nem rossz arány:5 csaj és 25 pasi.Hihi....Te jó ég és még suliba is mész...akkor a fáradtságtól hátha sikerül aludnod.Egyébként a köhögéssel nem vagy egyedül,a Petra is köhög éjszaka elég rondán.

Hát jah, de azért egyik sem egy Dave Gahan. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Bár sok a fiatal.
Negyed 10 lesz mire hazaérek, hát szerintem a fürdés után el is fogok dőlni. Jobbulást Petrának!

Idézet (Onix @ 2009.11. 02. - 16:37:57) *
25 pasas!Az igen! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Fénymásolás kezdetnek nem is rossz! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Medálokról amint lesz hír,írni fogok.

Jah. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Okés, majd várom a fejleményeket.

Lassan pakolok és indulok a metróhoz, még lehet h a suliból jelentkezem! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2009.11. 02. - 16:48:44
Létrehozva: #1336

devotee

Pá Angie.neked is jobbulást ami a köhögést illeti.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Onix
post 2009.11. 02. - 16:51:24
Létrehozva: #1337

Painkiller

Szia Angie!Jó sulit,aztán meg pihend ki magadat!

Én is lépek.Holnap meg Pestre megyünk áruért,eh,utálom.Puszi Nektek!Petrának külön gyógypuszi!

Mode,ha erre jársz: örülök,hogy jól érezted magadat szombaton!Tudom,írtad,hogy tömeg volt,de én meg azt hallottam,hogy kevesen voltak és nem működött a fűtés...Amúgy nem bántam meg,hogy kihagytam,mert remek programom volt. (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2009.11. 02. - 16:56:16
Létrehozva: #1338

devotee

Köszi Onix átadom neki.Pá neked is és holnap vigyázz magadra.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2009.11. 02. - 18:28:54
Létrehozva: #1339

devotee

Idézet (vicuska @ 2009.11. 02. - 13:32:51) *
Szia U-girl.

Teljesen jogos a kiakadásod.Hát nem semmi a srác.Én is azt mondom mint te,hogy a pofám leszakad.Ilyet.... (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

Én meg megkaptam a nap hírét miszerint megérkezett a laboreredmény és a lányomnak szalmonellafertőzése van.Még legalább két hétig nem megy bölcsibe.Ez még hagyján de azt mondta a gyerekorvos,hogy számítsak rá,hogy kijön az ÁNTSZ hozzánk ellenőrizni és mindenféle kérdéseket tesznek majd fel.Marha jó nem?Igaz a bölcsibe is kimennek ellenőrizni egy kis higiéniát.Valószínű náluk volt a bibi.Vagy a konyhán vagy valaki bevitte a bacit és rosszul volt(van)fertőtlenítve a wc és így szépen elterjedt.Én meg egy kicsit ezen akadtam.

Sziasztok!
Uhh Vica, nem írigylem Petrát, nekem egyszer volt szalmonellám, de az ellenségemnek se kívánom, nagyon rossz (IMG:style_emoticons/default/blink.gif)

Uselesss-girl, én is kiakadtam volna, ha velem ezt csinálták volna!! Így ott hagyni mindent...
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2009.11. 02. - 18:32:56
Létrehozva: #1340

devotee

Köszi nektek, már itt vagyok (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete

2400 Oldal V  « < 65 66 67 68 69 > » 
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
172 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (172 vendég és 0 anonim felhasználó)
0 felhasználó: