![]() ![]() |
2009.11. 02. - 18:34:18
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Szia Angie!Jó sulit,aztán meg pihend ki magadat! Én is lépek.Holnap meg Pestre megyünk áruért,eh,utálom.Puszi Nektek!Petrának külön gyógypuszi! Mode,ha erre jársz: örülök,hogy jól érezted magadat szombaton!Tudom,írtad,hogy tömeg volt,de én meg azt hallottam,hogy kevesen voltak és nem működött a fűtés...Amúgy nem bántam meg,hogy kihagytam,mert remek programom volt. (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Igazából csak szerintem voltak sokan, azt mondták, hogy 55-en voltak (ha jól emlékszem). A fűtés..hát én nem tudom, van-e egyáltalán fűtés, de rólam folyt a víz XD. A hajam csurom víz volt..XD A Photographic Live In Hamburgnál elkezdtem ugrálni, és nem bírtam abbahagyni, csak ha lassú szám ment, meg ha valami olyta játszottak, ami nem Mode volt (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2009.11. 02. - 18:37:34
Létrehozva:
|
|
|
Szia Mode.
Hát talán most már kifelé halad a Petra a betegségből.Egyébként tegnap este felé már tiszta hiszti volt mert nem aludt délben és sirva orditott,hogy"Dávimat"Csak úgy zengett... Szia Angie.Üdv újra. |
|
|
|
2009.11. 02. - 18:37:55
Létrehozva:
|
|
|
Szia Mode. Hát talán most már kifelé halad a Petra a betegségből.Egyébként tegnap este felé már tiszta hiszti volt mert nem aludt délben és sirva orditott,hogy"Dávimat"Csak úgy zengett... Szia Angie.Üdv újra. Szegényke (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
|
2009.11. 02. - 18:44:55
Létrehozva:
|
|
|
Sajnos kész hisztérika ha nem alszik.Ami kisbaba kora óta jellemző rá viszont legalább az éjszakai alvással sosem volt probléma.
|
|
|
|
2009.11. 02. - 18:49:41
Létrehozva:
|
|
|
Sziasztooook!!!
huhhh.. mennyi minden történt... Usi... szar-fos ember ez a Te cimborád, rá se ránts, reméljük ő is fog még így járni, te meg tekerj rá a lakótárs keresésre.. Meglehet valaki nem érzi jól magát, és pont a te szobatársad szeretne lenni :-) Tudom, ez nem ilyen egyszerű, de tuti megoldódik a helyzet. Egyébként cimborádnak csak annyit mondanék a helyedben, hogy szeretném, ha felhívná a főbérlőt, és mondja el ő a dolgokat, ne neked kelljen kellemetlenkedned... ennyi simán bele kellene, hogy férjen. Angie... jó volt a meló látom, és az ivar arány remek... optimális :-) Te még ilyenkor elrohansz a kompjúter iskolában? eszement vagy :-) Mode... muti a cuccokat, amiket nyertél :-) én még sosem nyertem semmit! Vicuska, ne parázz, az ÁNTSZ nem fogja leharapni a fejed, nagyon aranyosak lesznek, megnézik milyen tisztaság van nálad, megkérdezik mivel takarítassz, és ennyi... tudod nekik egy lakás átnézése maga a felüdülés, amilyen helyekre járnak.. Hozzám is jönnek rendszeresen melóba, és mindig meg dícsérnek, hogy milyen szép rend, és tisztaság van.... hozzá kell tennem, nem mániám a takarítás, barátnőim hozzám képest mániákusak. No para :-) Na nekem is van sztorim, felavattuk a pecót, volt ám nemulass, de ezt majd csak este mesélem el, addig hagylak titeket kíváncsian :-) |
|
|
|
2009.11. 02. - 18:54:04
Létrehozva:
|
|
|
Edóka drága, nem szeretnék egész életemben beosztott lenni, azt nem nekem találták ki. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Éppen ezért kezdtem el megint egy sulit, mert ebből remélhetőleg majd meg lehet élni. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Meg ugye jó lenne ezt minél hamarabb meglépni, Useless girl weboldalának anyagát fogom felhasználni és csinálok neki egy tök újat, az lesz a vizsgamunkám. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2009.11. 02. - 18:56:18
Létrehozva:
|
|
|
Szia Edóka.
Köszi a biztatást és a szavaid megnyugtattak.Hát remélem nem találnak semmi kivetni valót nálunk. Kivi leszek mit mesélsz... |
|
|
|
2009.11. 02. - 18:56:22
Létrehozva:
|
|
|
Helyes :-) Én sem bírtam sokáig, ki is törtem az iroda rengetegből :-) Egyébként anyám a mai napig tanul, és ráadásul az Ő szakmája is olyan, ami folyamatosan fejlődik, változik... enyém is ilyen, én is járok mindenféle továbbképzésre. Az eszementség csak arra szólt,hogy még ilyenkor mész.. szerencsére az enyémek általában hétvégente vannak, máskor nem is tudnék menni, mert a saját meló, és a menhely minden időt hétköznap elvisz.. néha még a hétvégét is!
Csak hát magunk közt.. egész nap meló után nehéz lehet még tanulni. kemény... |
|
|
|
2009.11. 02. - 19:02:53
Létrehozva:
|
|
|
Helyes :-) Én sem bírtam sokáig, ki is törtem az iroda rengetegből :-) Egyébként anyám a mai napig tanul, és ráadásul az Ő szakmája is olyan, ami folyamatosan fejlődik, változik... enyém is ilyen, én is járok mindenféle továbbképzésre. Az eszementség csak arra szólt,hogy még ilyenkor mész.. szerencsére az enyémek általában hétvégente vannak, máskor nem is tudnék menni, mert a saját meló, és a menhely minden időt hétköznap elvisz.. néha még a hétvégét is! Csak hát magunk közt.. egész nap meló után nehéz lehet még tanulni. kemény... Elég leharcolt vagyok, jah, de jó a tanár meg a többi tanuló, elmegy az idő és közben még poénkodunk is. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) És még ti is itt vagytok, biztattok. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2009.11. 02. - 19:04:54
Létrehozva:
|
|
|
Angie:U-girl biztos nagyon fog örülni,hogy az oldalát használod a vizsgádhoz.
Naná,hogy biztatunk elvégre egy seregbe tartozunk. |
|
|
|
2009.11. 02. - 19:51:27
Létrehozva:
|
|
|
Angie:U-girl biztos nagyon fog örülni,hogy az oldalát használod a vizsgádhoz. Naná,hogy biztatunk elvégre egy seregbe tartozunk. Igen, már kértem rá engedélyt. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Hát majd meglátja mit hozok össze, ha kész lesz. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2009.11. 02. - 19:55:02
Létrehozva:
|
|
|
Angie és meg is lehet majd nézni amit alkotsz?
|
|
|
|
2009.11. 02. - 19:59:58
Létrehozva:
|
|
|
Angie és meg is lehet majd nézni amit alkotsz? Persze, de majd csak jövőre lesz aktuális. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Úgy is fel kell majd tölteni a netre, hogy teszteljem minden működik-e úgy, ahogy kell neki. |
|
|
|
2009.11. 02. - 20:04:38
Létrehozva:
|
|
|
Oké akkor majd ha aktuális lesz szólj Angie és tuti megnézem.
|
|
|
|
2009.11. 02. - 20:08:06
Létrehozva:
|
|
|
Oké akkor majd ha aktuális lesz szólj Angie és tuti megnézem. Fogok szólni (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2009.11. 02. - 20:09:40
Létrehozva:
|
|
|
Angie: kivi vagyok rá már most. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ha jól kezelhető lesz, akkor lehet azt fogom használni, de majd még kiderül. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Edóka: hát nem rég beszéltem a sráccal telefonon (kemény 3 és fél percet), amiben kb. elmondtam neki, hogy marhára nem tetszett a mód, ahogy közölte ezt az egészet velem - amúgy megérteném - csak ezzel k.-ra megbántott, jobb ha tudja és úgy érzem, cserben hagyott. Azt is mondtam neki, hogy ő mondja meg a főbérlőnek a dolgot, nehogy már megint az én pofám égjen, hogy ő a második olyan lakó, akit én hoztam és elmegy! ráadásul így! de szerintem úgysem fogja felhívni. annyira kölyök még a kis buborékában egyes kérdésekben, hogy az nem igaz. Ilyenkor jön ki a korkülönbség. mindegy, valahogy csak lesz... Szerdán még lesz egy kuncsorgásos menetem a főbérlőnél, hogy a decemberi lakbért ne kelljen már fullban egyedül fizetnem... Majd akkor kiderül, hogy felhívta-e Krisz... Aztán csütörtökön valszeg felmegyek Animhoz Gödöllőre végre kicsit kikapcsolni és pénteken adagolom be apáméknak a dolgot. (Hehe, szombaton meg jön a srác egyik barátnőjével hazacuccolni pár ruhát - kíváncsi lennék, ezt mikor akarta közölni velem, mert csak akkor mondta, mikor rákérdeztem.) na mindegy, idegeim a plafonon, fél doboz cigi elszívva, inkább olvasom tovább a Little Lie A verziót, az megnyugtat. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Angie: király, hogy tetszik a suli is! jó az anyag? Nincsenek nagyon kezdők a csoportban? (úgy értem nem unatkozol-e egyes anyagoknál? mert azt tudom, hogy Caprinál ez a helyzet) ja, közben idegnyugtatónak készítettem egy hátteret is (nem véletlen ULTRA-s és kicsit depresszív szöveg (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) ) http://fc00.deviantart.com/fs50/f/2009/306...seless_girl.jpg |
|
|
|
2009.11. 02. - 20:12:10
Létrehozva:
|
|
|
Milyen aranyos Petra, még betegen is csak a Dáviját akarja (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Edóka, azt hiszem, te írtad, hogy mutassam meg, miket nyertem (IMG:style_emoticons/default/huh.gif) Oké, lefényképezem, aztán majd holnap megmutatom! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Én se nagyon nyertem semmit még soha, nekem köszönték a többiek, hogy ilyen lelkesen küldözgettem a megfejtéseket..Pedig inkább nekem van köszönni valóm, mert ennél egyszerűbben nem nyertem volna sehol semmit (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2009.11. 02. - 20:13:38
Létrehozva:
|
|
|
Useless girl, a lapod alapjait már kitaláltam nagyjából, hogy fog kinézni. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Nem unatkozom, jól haladunk. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
2009.11. 02. - 20:15:17
Létrehozva:
|
|
|
U-girl:nem ismerem a srácot de finoman szólva is nem volt szép tőle amit csinált.Sajnálom,hogy ekkorát csalódtál.
|
|
|
|
2009.11. 02. - 20:21:37
Létrehozva:
|
|
|
U-girl tetszik a háttered.A szöveget sajnos nem értem de tényleg jó az egész és tökéletesen tükrözi a hangulatodat és a lelkiállapotodat.
Mode én is megnézném amit nyertél. |
|
|
|
![]() ![]() |