2400 Oldal V  « < 67 68 69 70 71 > »   
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
> A Fekete Sereg :), Ki itt belépsz, hagyj fel minden reménnyel... :D
Mode93
post 2009.11. 02. - 20:22:55
Létrehozva: #1361

devotee

Oké Vica, holnap akkor beillesztem majd ide.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2009.11. 02. - 20:28:23
Létrehozva: #1362

devotee

Rendben Mode.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2009.11. 02. - 20:34:49
Létrehozva: #1363

devotee

Azt hiszem csajok elköszönök.Jó éjszakát mindenkinek.

Remélem U-girl a felpiszkált idegeid ellenére tudsz aludni,Angie te pedig a fáradságod ki tudod pihenni.
Szóval pihenjetek és álmodjatok szépeket.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2009.11. 02. - 20:43:20
Létrehozva: #1364

devotee

vica: ha nem érted a DM szövegek jelentését, akkor tessék forgatni a Freestate-et, a többsége a dalszövegeknek le van fordítva. Itt a Barrel of a gun-é, amiből idéztem: http://www.freestate.hu/lyrics/song/lyr_barrel_of_a_gun/
amúgy örülök, hogy tetszik a háttér! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Mode: én is kivi leszek a képekre!

Angie: na msn-en mesélj majd milyenre gondoltál! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (remélem vmi sötétebb, darkosabb, misztikusabb és DM-es vonatkozásúra XD)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2009.11. 02. - 20:48:00
Létrehozva: #1365

devotee

Useless girl, igen olyan darkosra gondoltam (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Jajj, nagyon jó lett a háttér főleg az ultrás képekkel (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2009.11. 02. - 21:05:02
Létrehozva: #1366

devotee

szóval, képzeljétek, szombatra meghirdettem a szolid kis lakás avató vacsorámat, már csüt bepácoltam a húst, és már pénteken éjjelig neki álltam főzni, elő késziteni egy csomó mindent. Szombat gyorsan eltelt... megbeszéltük, hogy nem fogyasztunk alkoholt, mert mi elég sokat mulatunk, és azért néha nem árt, ha tiszta a buli :-) Meli barátném mondta, hogy azért Ő hoz egy üveg pezsit, azt elpukkantjuk, leszünk rá heten, abba nem halunk bele. Mi mikor Valiccsal sütöttünk, már sutyiban ittunk egy pohár bacardit. Évus barátnémék elnézték a vonatot, egy órát kellett várniuk az álló vonaton, ezért elmentek vettek egy üveg málnás vodkát, és 3 nagy cappy-t, mikor hivtuk őket, hol vannak már, ezek már visitoztak, olyan jó volt a hangulatok. Megjöttek sorban a barátok, és egyszer csak azon kaptuk magunkat, hogy behordták az össze piámat, és már koccintunk, töltünk... rövidet, koktélt, minden félét... Én egy óra múlva már olyan jól érzetem magam, enni nem is ettem, csak ittam :-) Közben persze Dm-et hallgattunk, mert a barátnőim java imádja, és elő kerültek Évus laptopjáról a nyári koncert képek... iszonyatosan néztünk ki :-) és a másnap reggeli képek.. jesszus... hát hugyosra röhögtem magam.
A lényeg, hogy neki álltunk activity-zni, éjfél tájt, tőlünk zengett az egész ház, ahol egyébként olyan emberek laknak, ha 9 tájt valaki beszél az ablak alatt, kikiabálnak, hogy menjenek innen, mert ők már pihennek. Na most aztán tuti kiakadtak rám, rettegve járok a lépcsőházban, pedig elég gyorsan beérek a lakásba, mert a földszinten lakom. Vagy lakok? Csirma barátnőm aztán gyorsan elintézte a buli végét, mivel oda hivta a tudtom nélkül két barátját, akiket én nem szerettem volna,ha bejönnek. ERre verték az ablakom, meg az üzlet bejárati ajtaját, ez már fél kettőkor volt.. üvöltöztek, hogy Edó, engedj be minkeeet.. úgy berágtam, meg megijedtem, hogy legyenek csöndben inkább beengedtem őket. Aztán a hangulat gyorsan leült, én pedig úgy döntöttem, mindenkit távozásra birok.. természetesen a barátaim vették a lapot, hogy ez nem nekik szól, és biztatták a fiúkat hogy már fáradt vagyok, menjenek ők is. Mi még Évussal, meg Vicussal 3-ig viháncoltunk, Évus nem birt mellettem normálisan aludni... mocorgott, rám feküdt... támadt mint egy mamut... nem találta a takaróját... kész voltam tőle, annyira nevettem, hogy folyt a nyálam, és fájt a hasizmon, majd meg haltam.
Aztán reggel fél 8-kor keltünk, haza kellett őket vinnem kocsival, és utána rögtön kutyasuliba mentem Shadow-wal, alig álltam a lábamon :-)
Úgyhogy ennyi volt a hétvégém, a szomszédokkal nem szeretnék találkozni, kicsit szégyellem magam... apámnak már mondtam, hogy készüljön fel, tuti mondják majd neki a szomszédok, mivel ők 2 lp-vel arrébb laknak, neki fogják mondani...

Usi... jobb már kicsit, hogy azért beszélhettél vele? Nekem az igazságérzetem ilyenkor egy kicsit csillapszik, és lenyugszom.. minden esetre ilyenkor jó ha valaki van az ember mellett, és ki tudja beszélni a dolgokat.

Na majd hétvégén Aniddal :-)

Angie otthon vagy már?

Vica, jóccakát :-)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2009.11. 02. - 21:32:03
Létrehozva: #1367

devotee

Angie: huh, akkor jó! tényleg kivi leszek az oldalra! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) és örülök, hogy tecc a háttérkép - hát Meet Your Masteren páran kértek ULTRA hátteret, most kaptak egyet, de majd még csinálok többet. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

Edóka: wowww! nem semmi hétvége! örülök, hogy jól érezted magad!!! (mondjuk az bunkóság, ha olyanokat meghívnak, akikről tudják hogy nem bírod őket! - bocs, kicsit most harapok az ilyen negatívabb dolgokra XD)

Jujj, jut eszembe, Filterbe volt a Dangerous, amin nagyon meglepődtünk és tomboltunk ezerrel. XD És készült egy olyan kép rólunk, amire egyikünk se lesz büszke XD hehheheehehe XDDD

Egyébként köszi kérdésed, kicsit lenyugodtam - szerdáig. XD sokat segít ha PhotoShoppozhatok, rajzolhatok, fanficket olvashatok vagy írhatok - nekem ezek a lenyugtató módszerek, nem a gyógyszerek. XD
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2009.11. 02. - 21:54:40
Létrehozva: #1368

devotee

Hát hol az a kép!!!

Nekem a lenyugtatás a kutyám... azt kell mondjam, sosem vagyok egyedül :-) Most nagyon hiányzik, mert még két ajtóm hiányzik, és nem lehet velem. Most anyuéknál van, és állandóan oda rohangálok, de már szerintem hétvégén lefestem ezeket az ajtókat is, és felakasztom. A menhelyen is nagyon szeretek lenni, látni, rögtön látom, ha örömöt okozok azoknak a kis árváknak :-)

Ha nagyon ingerült, ideges vagyok, nem köt le se könyv, se film, ilyenkor nekem sétálnom kell :-)

Na hol a kép ? :-)

Mutatsz rajzokat amiket te csináltál? Én egyáltalán nem tudok rajzolni... nem mondom, hogy nincs kézügyességem, mert ebből élek, de rajzolni nem tudok.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2009.11. 02. - 22:02:47
Létrehozva: #1369

devotee

jól van, jól van, Edóka! XD
Itt a kép: http://fc00.deviantart.com/fs50/f/2009/306...seless_girl.jpg

hát igen, mindenki megtalálja a módszert, amivel le tud nyugodni. nekem az elsődleges ilyen a rajzolás egyébként. de most sokat segített, hogy beszéltem telón Animmal. Rá krízishelyzetekben mindig számíthatok, ő az én bölcs barátnőm, hehe. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Persze, mutatok rajzokat, sőt egy egész DM-es galériát is ha érdekel.
A rajzos galériám:
http://useless-girl.deviantart.com/gallery/#Drawings
és a komolyabb rajzok (ezek megrendelések voltak):
http://useless-girl.deviantart.com/gallery/#Nude-drawings
illetve a DM-es galériám, de ezt már lehet láttad:
http://useless-girl.deviantart.com/gallery/#Depeche-Mode
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2009.11. 02. - 22:17:58
Létrehozva: #1370

devotee

húúúú... erre csak ezt tudom mondani... az anyád úristenit :-)

Hát ezek kibxxxott jó rajzok. Hogy a lópikulában lehet ilyen gyönyörűen rajzolni? Jesszus azok az aktok milyen érzékiek..
Hát kalap emel, tetszenek nagyon, én max egy csendéletet tudok rajzolni, meg geometriai rajzokat... :-) Hát ez hihetetlen.. komolyan...
Nagyon ügyes vagy :-)

De hopp... én a Filteres képre gondoltam, amire nem lesztek büszkék :-) !!!!! Ez meg bezony az Ultrás háttered volt!

Angie... Angie hol vagyol? azt mondtad, este leszel :-) Lehet elaludt :-(
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2009.11. 02. - 22:37:02
Létrehozva: #1371

devotee

Na most én is megkerestem ezeket a képeket, amiken nevettünk a hétvégén... koncert után reggel az ágyban, meg a koncerten... hát nem voltunk normálisak... Nagyon kemény, hogy ilyenkor itthon egyedül hangosan röhögök :-)
Senki sehol?
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2009.11. 02. - 22:37:39
Létrehozva: #1372

devotee

mondtam már, hogy bírom a stílusodat? XD szakadtam itt a röhögéstől a kommenteden! XD
igazán köszönöm szépen a dícséretet! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
jah, hát a Filteres képre nem véletlen mondtam, hogy olyan, amire egyikünk se büszke XD (nem véletlen nem linkeltem be XD)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2009.11. 02. - 22:49:11
Létrehozva: #1373

devotee

Jaja... mondtad már!!
Aham.. gondoltam, hogy ezért nem kaptam, leesett, csak bepróbálkoztam :-) egyébként én tele vagyok olyan képekkel, amiket soha senki nem nézhet meg... meg kéne utána ölnöm... rettenet mind :-)
na... végre kicsit nevettél, és nem agyalsz már a cimborán!!!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2009.11. 02. - 23:01:17
Létrehozva: #1374

devotee

jah, köszi. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) amúgy egész jó kedvem van - mondom én hogy Dave ügyetlenkedései és szenvedései feldobnak XDDDD (tudom, tudom, kicsit morbid vagyok, hehe XD)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2009.11. 02. - 23:48:17
Létrehozva: #1375

devotee

Most megyek, lefekszem, elfáradtam, már össze folynak a szemem előtt a betűk.
Jóccakát Usi!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2009.11. 03. - 06:19:16
Létrehozva: #1376

devotee

Jó reggelt csajszik!

Látom Edókának frankón sikerült a házavató bulija, nem vagytok semmik. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Mondjuk megértem hogy egyszer-egyszer el lehet viselni a zajongást az nincs ellenemre, viszont a süket szomszédok, ah... ma se aludtam csak 4 órát, úgyhogy keresünk másik albérletet, mert itt lehetetlen megmaradni éjjel. Most Bartók rádiót hallgattam. Ha beérek a melóba majd írok egy szép levelet és bedobom Szabó József postaládájába mikor jövök haza.

Usi, hát jah, majd ha összefutunk msn-en, akkor elmondom hogy képzelem az oldalad darkos színösszetételét, de majd az alap színben megegyezünk, hogy neked melyik tetszene. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) oké? Amúgy jó az új Avatarod (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Legyetek jók, majd melóból jelentkezek, amikor tudok.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2009.11. 03. - 08:30:54
Létrehozva: #1377

devotee

Sziasztok.

Edóka:tényleg jó buli lehetett.

U-girl:majd igyekszem gyakrabban olvasni a dalszövegeket.Egyébként szépek a rajzaid.Nagyon ügyes vagy.Nekem sajnos semmillyen művészi tehetségem sincs.Max. pálcika embereket tudok rajzolni.Hehe...(ez most nem olyan igazi hehe)
Egyébként az előbb voltam az oldaladon és teljesen le vagyok taglózva.Meg valahogy a kedvem is szar(pardon),kerülget a sírás... (IMG:style_emoticons/default/unsure.gif)
Ja:klassz az avatárod.

Angie:jó munkát.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2009.11. 03. - 10:25:24
Létrehozva: #1378

devotee

Vica, mi a baj? Miért vagy rossz kedvű?
Köszike, most pangás van, így lehet kicsit netezni. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2009.11. 03. - 11:06:00
Létrehozva: #1379

devotee

Angie nem tudom mi az oka.Sőt nincs is okom a rossz kedvre csak valahogy most ilyenem van.Majd elmúlik.Ráadásul meghallgattam a boltba menet a Nostalgia-t és majdnem hangosan sírva fakadtam olyan gyönyörűen énekli Dave.De hát az utcán csak nem kezdhettem el bömbölni.Eszembe is jutott,hogy a fenébe tud így énekelni.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2009.11. 03. - 11:22:27
Létrehozva: #1380

devotee

Vica, mindenkinek van ilyen, hogy csak úgy rossz a kedve. Majd elmúlik. A Nostalgián én is tudok sírni, ha olyanom van.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete

2400 Oldal V  « < 67 68 69 70 71 > » 
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
110 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (110 vendég és 0 anonim felhasználó)
0 felhasználó: