![]() ![]() |
2009.11. 04. - 12:39:28
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ja Angie.Kiváncsi vagyok mit akarnak.Gondolom pénzt mert jön a Mikulás meg a karácsony és ha gyerekek kapnak valamit akkor ahhoz pénz kell.De ez csak tipp részemről.
|
|
|
|
2009.11. 04. - 12:46:25
Létrehozva:
|
|
|
Hali!
Na mire végeztem az ablakok pucolásával+a függönyök felrakásával,eleredt az eső! (IMG:style_emoticons/default/angry.gif) Vicus!Már vissza is igazoltalak.Köszi a gyerekeimet illetően! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Én is lefigyeltem ám a Petrát! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Nagyon ari! Tényleg!Hogy van?Remélem gyógyulgat! |
|
|
|
2009.11. 04. - 12:51:36
Létrehozva:
|
|
|
Szia Ildi.
Általában úgy szokott lenni hogy ha ember lánya ablakot pucol nemsokára esik.Mint amikor a férjem lemossa a kocsit utána tuti esik ő meg anyázik. Én is köszi amit a Petráról mondtál.Igen hál isten gyógyul.Hat az antibiotikum úgy néz ki. |
|
|
|
2009.11. 04. - 12:59:39
Létrehozva:
|
|
|
Hát tudod Angie... hogy mit kell befizetni, és mire... egyébként sziasztok újra :-)
|
|
|
|
2009.11. 04. - 13:02:39
Létrehozva:
|
|
|
Szia Edóka.Helyzet?
|
|
|
|
2009.11. 04. - 13:03:43
Létrehozva:
|
|
|
Csá csajok, milyen sokan lettünk.
Sajna az ablak pucolással mindig ez van, mire végzel, addigra elkezd esni. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
|
2009.11. 04. - 13:06:01
Létrehozva:
|
|
|
Dolgozom ám, csak az 1 órási vendégem még nem ért ide... de szerintem mindjárt beesik :-)
Hát én egész nap olyan zabás vagyok, hogy csak na... pedig már ebédeltem, de meg tudnék enni egy fél marhát! Meg úgy rá is gyújtanék, úgyhogy lehet kimegyek sutyiban cigizni :-) Meló Angie? Kanok? Van valami jó pasi? Nem lehet csemegézni semmit? Ez az új munka hely dolog mindig olyan, hogy aki épp új, arra nagyon figyelnek, te is nyisd ki a szemed :-) |
|
|
|
2009.11. 04. - 13:06:56
Létrehozva:
|
|
|
Igen most úgy tűnik többen ráérünk.
|
|
|
|
2009.11. 04. - 13:08:03
Létrehozva:
|
|
|
Dolgozom ám, csak az 1 órási vendégem még nem ért ide... de szerintem mindjárt beesik :-) Hát én egész nap olyan zabás vagyok, hogy csak na... pedig már ebédeltem, de meg tudnék enni egy fél marhát! Meg úgy rá is gyújtanék, úgyhogy lehet kimegyek sutyiban cigizni :-) Meló Angie? Kanok? Van valami jó pasi? Nem lehet csemegézni semmit? Ez az új munka hely dolog mindig olyan, hogy aki épp új, arra nagyon figyelnek, te is nyisd ki a szemed :-) Kösz a tippet Edóka! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Különben még én is éhes vagyok, pedig 1 órája ettem... nem értem. De ezek szerint nem vagy egyedül a zabálós nappal, ma nekem is az van. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ja Angie.Kiváncsi vagyok mit akarnak.Gondolom pénzt mert jön a Mikulás meg a karácsony és ha gyerekek kapnak valamit akkor ahhoz pénz kell.De ez csak tipp részemről. Ebben lehet valami. |
|
|
|
2009.11. 04. - 13:11:02
Létrehozva:
|
|
|
Csajok ha már a kajáról beszéltek én most meg tudnék enni egy jó nagy pizzát.Igaz bármikor megtudnám enni.Zabás napom nekem is van időnként aztán alig birom leállitani magam.
|
|
|
|
2009.11. 04. - 13:14:21
Létrehozva:
|
|
|
Csajok ha már a kajáról beszéltek én most meg tudnék enni egy jó nagy pizzát.Igaz bármikor megtudnám enni.Zabás napom nekem is van időnként aztán alig birom leállitani magam. A pizza fincsi (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Melyiket szereted? |
|
|
|
2009.11. 04. - 13:16:37
Létrehozva:
|
|
|
Legfőképpen amin csirkemáj van.Általában mindig olyat eszek.
Egyébként három kaja van amit akkor is megtudnék enni ha az éjszaka közepén a legszebb álmomból felkeltenének:pizza,hamburger,hot-dog |
|
|
|
2009.11. 04. - 13:20:04
Létrehozva:
|
|
|
Legfőképpen amin csirkemáj van.Általában mindig olyat eszek. Egyébként három kaja van amit akkor is megtudnék enni ha az éjszaka közepén a legszebb álmomból felkeltenének:pizza,hamburger,hot-dog A szent hármas, én még a lasagne-t is nagyon szeretem. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2009.11. 04. - 13:23:52
Létrehozva:
|
|
|
Ó a lasagne...arról kellemes emlékeim vannak.Mikor a Petrát vártam egyszer úgy rácuppantam,hogy mondtam a Gézának nem érdekel honnan de nekem lasagne kell.
|
|
|
|
2009.11. 04. - 13:33:54
Létrehozva:
|
|
|
Ó a lasagne...arról kellemes emlékeim vannak.Mikor a Petrát vártam egyszer úgy rácuppantam,hogy mondtam a Gézának nem érdekel honnan de nekem lasagne kell. Egyik volt koleganőm a terhessége alatt Magnum jégkrémmel tömte magát (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2009.11. 04. - 13:39:16
Létrehozva:
|
|
|
Useless-girl vajon hol járt este? Vártam az msn-en egy kicsit, de aztán olyan álmos lettem, hogy elvonultam aludni.
|
|
|
|
2009.11. 04. - 13:40:38
Létrehozva:
|
|
|
Az sem rossz.Bár nem árt odafigyelni az evésre mert a dokik eléggé heppelnek a kismamák súlyára.Az én 14 és fél kilós hizásomra is azt mondta egy nővér,hogy sok.Mondjuk én is eszegettem sütit is meg mindenféle finomságot.A kedvencem és baromira ettem a vérnarancs volt.De csak akkor ha savanyú volt mint a citrom.A kolléganőimet kirázta a hideg mikor látták az arckifejezésem tőle és még a Petra is belém rúgott mikor ettem.
Azt hiszem nemsokára megtudjuk merre járt U-girl mert úgy látom már itt van. |
|
|
|
2009.11. 04. - 13:54:42
Létrehozva:
|
|
|
Angie: először is jobbulást a barátodnak!!! remélem, felépül és megmarad a lába is!!!!!! jézus, ez tényleg sokkoló!!! :S És hogy-hogy csönd volt? Szóltatok a bácsinak vagy lekapcsoltátok az áramát? XD
Igen, igen, a pecsában lesz dec. 30-án a buli! Nekem asszem a 6. ilyen bulim lesz ott, de a 6 év alatt mióta lejárok (az utóbbi két évben már kevesebbet) egyik sem tudta überelni azt az első szilveszteri pecsát! Eszméletlen volt! Általában akkor jönnek a legtöbben (1000-1200 körül szokott mozogni a bulizók száma átlagban). És olyan éjfél, egy körül besűrűsödik a tánctér rendesen. Jó pár jó bulin voltam ott, de sajna az utóbbi években (már mióta lejárok, én is érzem a változást) kezd lejjebb adni a színvonal. Már nincsenek plakátok, drága a belépő + a pia is benn (szóval ha tudtok, előtte alapozzatok) és a belépőjegyekre sem nyomtatnak a srácokról képeket, pedig azt nagyon szerettem, úgyhogy kicsit irigylem Mode belépőjegyén a képet! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) De már rég voltam lenn, úgyhogy remélem jó lesz és ti is jöttök minnél többen!!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) tök jó lenne egy össznépi buli. Egyik barátnőmmel gondolkodunk a november 13-ain is, de ez nálam egyrészt pénzfüggő, meg azon a hétvégén akar kiköltözni Krisztián :S Ha pénteken jönne az jó lenne, szombaton viszont nagyon nem lenne kedvem kómásan végigasszisztálni a dolgot. Amúgy is azon a hétvégén mennék haza, de így nem hiszem hogy hazamegyek. :S Jah, egyébként hogy Angie kérdésére válaszoljak, tegnap a pizzázás után sörözés lett és kihagytam az órát is. De nagyon jó volt a barátaimmal lenni - kicsit helyrerakták a lelki állapotomat. Ma viszont nem megyek Gödöllőre Animhoz. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Majd legközelebb. Jah, ma közöltem a főbérlővel a helyzetet (természetesen Krisz nem hívta fel, pedig tegnap még msn-en is rászóltam, de nem válaszolt vissza). Persze a főbérlő nem volt elragadtatva, de majd mondta, hogy még hív, én meg rohantam órára. De legalább van új vízóránk, hehe XD Mode: királyok amúgy az ajándékok! És BOLDOG SZÜLINAPOT!!!!! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Huh egyébként nekem is szoktak zabálós napjaim lenni - főleg mielőtt megjön - úgyhogy nekem múlt héten volt ez az időszak. most már nem vagyok olyan kajás. Hehe, anyum mesélte, hogy mikor terhes volt velem, akkor ő egymás után ette a görögdinnyéket (de tényleg több egész dinnyét megevett egy nap) szegény apám meg cipelhette fel a negyedikre anno. XD Hát talán nem csoda, hogy nagyon sokáig utáltam a dinnyét XD Ha már a terhességről volt szó, tegnap ledöbbentem, mert kiderült, hogy egyik régi pesti levelezőtársnőmnek (most 28 éves asszem) nem rég született babája! Nem is tudtam, hogy terhes volt, csak véletlen láttam meg egy képet róla iwiwen. Az Éden az kislánynév, ugye? Mert hogy az a baba neve. (Mondjuk ez a hír annyira nem döbbentett le, mint mikor megtudtam, hogy ált.iskolás oszt.társnőmnek már több, mint egy éves fia van.) |
|
|
|
2009.11. 04. - 14:06:09
Létrehozva:
|
|
|
Szia U-girl.
Akkor kellemesen telt tegnap a délutánod.Pizza,sör,baráti társaság.Tök jó. |
|
|
|
2009.11. 04. - 14:09:34
Létrehozva:
|
|
|
jaja, jól be is rúgtunk XD néha ki kell adni a gőzt és velük ezt már rég tettem meg. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
jaj egyébként igen, Ildi, én is örülnék, ha látnálak odaát az én oldalamon is. Angie: veled meg ma duma MSN-en végre. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ma is sulizol? |
|
|
|
![]() ![]() |