![]() ![]() |
2009.11. 04. - 14:15:46
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Jól tetted azt a fáradt gőz kiadást.Tényleg kell időnként.
Egyébként tegnap mikor eszembe jutott Dave piercing-es sztorija amit meséltél majdnem hangosan felröhögtem.Magamba pukkadoztam. |
|
|
|
2009.11. 04. - 14:27:06
Létrehozva:
|
|
|
örülök, hogy ennyire szórakoztat titeket. XD
|
|
|
|
2009.11. 04. - 14:32:18
Létrehozva:
|
|
|
Mindenesetre Dave kislánya elég érdekeseket tud kérdezni.Azon vigyorogtam.Szerintem haláli kiscsaj lehet.
|
|
|
|
2009.11. 04. - 14:36:38
Létrehozva:
|
|
|
szerintem is, bár nem meglepő, hisz a kicsik elég őszintén rá tudnak kérdezni a dolgokra. tuti Petra is ilyen lesz. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
na asszem megnézek egy DVD-t hogy kicsit feldobjam a kedvem (Hogyan veszítsünk el egy pasit 10 nap alatt) - nagyon bírom azt a filmet. A popcorn mindjárt kész (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
|
2009.11. 04. - 14:38:34
Létrehozva:
|
|
|
Painkiller ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sziasztok!!!
Na,végigértem a tegnapi+mai hozzászólásokon. Először is BOLDOG SZÜLINAPOT MODE!!! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ild!Én is szeretnélek üdvözölni seregünkben! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) És jobbulást a kezednek!!! Angie:huh,nagyon durva,ami haveroddal történt! (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Mielőbbi gyógyulást kívánok!!! Az a piercinges sztori!No comment...! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2009.11. 04. - 14:40:10
Létrehozva:
|
|
|
picit elhavazódtam melóval (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) este leszek msn-en
|
|
|
|
2009.11. 04. - 14:40:11
Létrehozva:
|
|
|
Usi!Jó házimozizást!Aranyos az a film. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
2009.11. 04. - 14:42:08
Létrehozva:
|
|
|
Szia Onix.
Jó mozizást U-girl. Angie:új avatár...hehe...vagy már megint rosszul figyeltem és az előbb is ez volt már a neved mellett? |
|
|
|
2009.11. 04. - 14:47:39
Létrehozva:
|
|
|
Usi, biztos jó lehetett a sörözés. Nekem tegnap nagyon rossz kedvem volt, meg még ma sem vagyok happy... Az a rossz, nem tudom szegényt meglátogatni, a telót meg nem veszi fel csak sms-t ír.
Vica, tegnap cseréltem avatart. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2009.11. 04. - 14:54:33
Létrehozva:
|
|
|
Ó Angie pedig mintha a jóelőbb még a másikat láttam volna...jó ég ennyire rosszul figyelek vagy rosszul emlékszem?
Na jó jobb ha megyek.Majd még este benézek. |
|
|
|
2009.11. 04. - 15:06:32
Létrehozva:
|
|
|
Ó Angie pedig mintha a jóelőbb még a másikat láttam volna...jó ég ennyire rosszul figyelek vagy rosszul emlékszem? Na jó jobb ha megyek.Majd még este benézek. szerintem rosszul figyeltél. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2009.11. 04. - 15:21:44
Létrehozva:
|
|
|
Huhhh... lányok, a sör az a pia, amit nem tudok meginni.. egyszerűen nem megy le a torkomon.. na mondjuk, a bort sem szeretem :-) Igaziból csak a rumot iszom meg kólával, meg a viszkit. Ja, meg a Jager-t, de ha azt megkeverem ezekkel, akkor abból nagyon nagy baj van (IMG:style_emoticons/default/blink.gif)
Na.. lemondta egy vendégem, most uncsi van 4-ig, tanulóim meg gyantázni gyakorolnak addig egymáson... nagy a sikítozás (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Hát én nagy zabás vagyok, és bizony ma meg kellett volna jönnie, ezért van ez nálam. De nem jött... még jele sincs, csak a zaba kényszer. Nálam a rizs ilyen, amit állandóan ennem kell... imádom. Ja, és a húsok... de csak csirke, pulyka, hal... nagyon szeretem a húst, minden nap ennem kell :-) Asszem én 30.-án akkor megyek, de lehet egyedül, úgyhogy csak akkor, ha ott lesz valamelyikőtök, különben pöröghetek egyedül.. meg ihatok egyedül :-( |
|
|
|
2009.11. 04. - 15:28:01
Létrehozva:
|
|
|
Huh!régen,mikor még nagy bulizós voltam,mennyit söröztünk a haverokkal!!!De csak jobbfajta söröket ittam. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Meg a finom,minőségi fehérborokat is szeretem.Vagyis csak szeretném,mert a gyomrommal időközben lett egy kis probléma és azóta no pia. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
|
|
|
|
2009.11. 04. - 15:35:39
Létrehozva:
|
|
|
Edóka, szerintem én elmegyek a buliba. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Sikoltozás? Ennyire nem bírják? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
|
2009.11. 04. - 15:46:09
Létrehozva:
|
|
|
Hát gyakorolnak.. nem a gyantával, meg a gyantázással van a baj, hanem a technik-kel :-) De majd belejönnek, Ők még csak elsősök... de az a legjobb, ha oda sem állok melléjük, mert akkor annyira megijednek, hogy teljesen bénák lesznek.. inkább hagyom őket érvényesülni.
Na... jössz? huhh.. akkor már nem leszek egyedül!!! Jajj..... de jóóóóó (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Na akit most láttam, azt vissza igazoltam meg be is lőttem barátnak.. nem is tudtam, hogy itt ilyen is van (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) Van még itt valami, amiről tudnom kéne? Jahh.. pl Angie, hogy hogyan idéztek.. nekem egyszerűen nem jön össze, hiába nyomok én itt mindent (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
|
2009.11. 04. - 16:10:35
Létrehozva:
|
|
|
Edóka,köszi a jelölést,visszaigazoltalak. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Figyu én úgy idézek,hogy: akitől idézni szeretnék,annak a hozzászólásánál rámegyek a válaszra,ekkor az idézett szöveg alá tudom írni a sajátomat.Lehet,hogy máshogyan is működik,de én így idézek. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2009.11. 04. - 16:17:36
Létrehozva:
|
|
|
Edóka,köszi a jelölést,visszaigazoltalak. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Figyu én úgy idézek,hogy: akitől idézni szeretnék,annak a hozzászólásánál rámegyek a válaszra,ekkor az idézett szöveg alá tudom írni a sajátomat.Lehet,hogy máshogyan is működik,de én így idézek. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ahh.. hát ez teljesen logikus... de esk, hogy így csináltam, és nem jött össze.. na most kiderül (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Jessz! |
|
|
|
2009.11. 04. - 16:22:24
Létrehozva:
|
|
|
Ahh.. hát ez teljesen logikus... de esk, hogy így csináltam, és nem jött össze.. na most kiderül (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Jessz! Király! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2009.11. 04. - 16:33:58
Létrehozva:
|
|
|
Edóka, látom ráleltél a válasz gombra. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2009.11. 04. - 16:39:38
Létrehozva:
|
|
|
Angie és Edóka: nagyon nagy valószínűség szerint én is megyek a dec. 30-ai mode klubba! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
hjaj jólesett ez a film. asszem mindjárt meg is nézem a Ghost of girlfriends past-ot (asszem magyarul a "Halott barátnők szelleme" vagy mi). asszem ma limonádéfilmes napom van. de lehet később megnézem még a Pokolbólt (Johnny Deppel) vagy az Underworld 3-at. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
|
![]() ![]() |