2400 Oldal V  « < 75 76 77 78 79 > »   
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
> A Fekete Sereg :), Ki itt belépsz, hagyj fel minden reménnyel... :D
Angelus
post 2009.11. 04. - 21:16:53
Létrehozva: #1521

devotee

Edóka, bepótolom amit 2 nap alatt kihagytam alvás terén. Most is csönd van (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) De lesz másik albink, 15-én már ott fogunk lenni. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2009.11. 04. - 21:18:19
Létrehozva: #1522

devotee

Idézet (Angelus @ 2009.11. 04. - 21:16:53) *
Edóka, bepótolom amit 2 nap alatt kihagytam alvás terén. Most is csönd van (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) De lesz másik albink, 15-én már ott fogunk lenni. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Jólvan Angie, jóccakát, pihend ki magad (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2009.11. 04. - 21:27:27
Létrehozva: #1523

devotee

Köszike, neked is jó pihit. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2009.11. 04. - 22:15:37
Létrehozva: #1524

devotee

Jaaaaj... mit találtam.. és hangosan röhögtem ..... és Andy tapsol, Dave mint egy coach, és Martin hajt mint állat... lehet már láttátok, én még soha... hát fantasztikus!!!

http://www.youtube.com/watch?v=2Pzodkj0O4c...PL&index=29
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2009.11. 05. - 06:11:37
Létrehozva: #1525

devotee

Jó reggelt!

Edóka, ez a video halálos, azok a mezek és bundesliga hajak. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2009.11. 05. - 07:55:14
Létrehozva: #1526

devotee

Jóreggelt!

Hát én megint megnéztem, nem tudok betelni vele..hehhehehhee

Szasz Ildi, Angie!
Angie rápihentél előre az elkövetkezendő éjszakákra, amik már zajosak lesznek? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Szegényke..
Nálam itt olyan csend van, mint egy kriptában, pedig az ablak alatt alszom, és a földszinten vagyok. Viszont úgy fűtöttek éjjel, mint a barom, nem is kellett takaró
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
ildi.dm
post 2009.11. 05. - 07:56:22
Létrehozva: #1527

devotee

Sziasztok!Jó reggelt Mindenkinek! (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif)

Edóka!Klassz a vidi!!! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) /még nem néztem végig,csak belekukkantottam/ Még én sem láttam.Dave-től eldobom az agyam! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
Most mennem kell bevásárló körútra,aztán majd jövök.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2009.11. 05. - 08:04:45
Létrehozva: #1528

devotee

Jól van, én meg dolgozom, mindenkinek szépe napot!!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2009.11. 05. - 08:20:56
Létrehozva: #1529

devotee

Sziasztok, jó reggelt.

Jó munkát annak aki dolgozik.Ildi kellemes vásárlást.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2009.11. 05. - 08:31:45
Létrehozva: #1530

devotee

Helló csajok!
Olyan lehangoló ez az eső. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2009.11. 05. - 09:27:48
Létrehozva: #1531

devotee

sziasztok!

bocsi, hogy tegnap csak úgy eltűntem, de nem nagyon volt netem. de legalább félig lejött már az LA INK 4. évadának első része! Már hiányzik nagyon Kat Von D és a tetoválócsapata. A következő ikonom tuti Kat-es lesz. Csodálom azt a csajt!!! Olyan durva portrékat tetovál, hogy csak na!!! ma meg is csinálom az ikont, hehe.
Nekem 11-re kell mennem két utcával arrébb egy Grand Café nevezetű helyre, ahol ma elődások lesznek és a mai két órát tartó tancsi néni kérte hogy oda menjünk. Aztán mehetek a REHÖK palotába asszem Sagal kiállítást nézni, ahol ki kell választanunk egy munkát és arról írni 3 oldalt. Eseménydús nap lesz ez is, de legalább holnap alhatok, mert nincs több órám! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Egyébként tényleg kicsit lehangoló az eső - olyan sötét van az albiban, pedig szét vannak húzva a függönyök! (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
Jah, tegnap a főbérlőnk és apum is egész simán vette az akadályokat - a srác viszont nem vette fel a telefont mikor hívtam, és nem is válaszolt az sms-emre... :S Köcsög.

Angie: nagggyon kivi leszek most már az oldalam általad készített verziójára, mert amiket tegnap dumáltunk róla MSN-en, azok jóóóól hangoztak! És örülök, hogy sikerült egy jobb és olcsóbb albit találni!!! Nem kis összeggel lesztek lehetőleg jobb környezetben!!! (egyébként nekem pont annyi a havi albérleti díjam, mint amit említettél árat, hogy annyival olcsóbb lesz az új hely - jó pluszban még hozzájön nálam a vízdíj fele).

jah, és hogy a FF-őrültjeink is örüljenek, elkezdtem dolgozni egy meglepetésen tegnap, bár még pár napot valszeg várni kell majd rá, de szerintem tetszeni fog az eredmény! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (na, kellőképp felcsigáztalak titeket? (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) )
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
ildi.dm
post 2009.11. 05. - 09:47:09
Létrehozva: #1532

devotee

Hali!
Megvolt a bevásárlás.Köszi Vica,de nem volt benne semmi élvezet,kaja besz.körút volt.

Usi!Az én kíváncsiságomat sikerült felcsigáznod!!! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Mondjuk,ha Te csinálsz valamit arra mindíg kiváncsi vagyok!!! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
Örülök,hogy a gondok megoldódni látszanak!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2009.11. 05. - 10:10:00
Létrehozva: #1533

devotee

Köszi! Hát én is örülök neki, meg is lepődtem, hogy apám olyan nyugodtan fogadta - nem is anyázott meg semmi - tök nyugis, inkább beletörődött volt a hangja és mondta, hogy annak örül, hogy a főbérlő ilyen lazán vette.
Jajj te hízelegsz nekem! XD A végén még elpirulok! XD
Jah, kaját venni én se szeretek - de ruhát még kevésbé... :S De legalább túl vagy rajta! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Hehh, de nincs kedvem 11-re menni... Inkább folytatnám a meglepit. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2009.11. 05. - 10:21:55
Létrehozva: #1534

devotee

Szia Usi!

Örülök, hogy tetszettek az ötleteim, remélem majd a megvalósítás is úgy fog összejönni, hogy tetszetős legyen a design. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Igyekezni fogok. Persze majd a fan fictionöket ha elolvassa a vizsgabizottság, tuti belepirulnak majd. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
ildi.dm
post 2009.11. 05. - 10:34:13
Létrehozva: #1535

devotee

Hja!Azt elhiszem!A kötelező dolgokkal sokan úgy vagyunk!Hátunk közepébe sem kívánjuk! (IMG:style_emoticons/default/dry.gif)
Inkább az élvezetes dolgokkal foglalkoznánk!Nemhogy azok lennének többségben!!! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
Egyébbként nem hízelegni akartam,tényleg így van,amióta a galériádat megláttam.

Angi videói is nagyon tetszenek,van mondani valójuk!Már amennyit láttam,mert biztos van több is!
Nem szeretem az üres,semmit mondó dolgokat!!!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2009.11. 05. - 10:36:44
Létrehozva: #1536

devotee

hát köszi csajok még egyszer! Angie neked az oldalt (hehe, kivi lennék a fejükre ahogy bele-beleolvasnak egy-egy írásba, MUHAHAHAHAHAHAAA!!!) illetve ildinek a dícsérő szavakért. na megyek, mert a végén még elkések... :S
délután leszek! sziasztok!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2009.11. 05. - 11:01:29
Létrehozva: #1537

devotee

Hehehhe... én is pont erre gondoltam, hogy beleolvasnak mondjuk egy slash-be... lehet szív-szél-ütést kapnak (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
ildi.dm
post 2009.11. 05. - 11:07:17
Létrehozva: #1538

devotee

Szia Edóka!
Megint 2 vendég közt vagy?
Megnéztem a vidit!Nagyon állat!Nem semmi figurák voltak körülöttük! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
A fiúk királyok voltak mint mindíg! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2009.11. 05. - 11:33:23
Létrehozva: #1539

devotee

Háhá (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Biztos leég a képükről a bőr mikor majd olvassák. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Nagyon szívesen. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
ildi.dm
post 2009.11. 05. - 11:36:28
Létrehozva: #1540

devotee

Sziasztok Csajok!Most búcsúzom egész hétvégére!Nem leszek itthon és ott nincs Net.
Ha sikerül vasárnap este,ha nem akkor hétfőn leszek!
Addíg is Mindenkinek szép napokat! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Jó hétvégét!!! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Aki bulizni is megy,Annak jó bulájt kívánok!!!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Angi!Barátodnak továbbra is jobbulást!!! (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif)

Vicus!Remélem Petra is meggyógyul már mire visszajövök!!! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) és lesz valami új beszólás Dávi bácsiról! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Pussszantás Mindenkinek!!! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete

2400 Oldal V  « < 75 76 77 78 79 > » 
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
150 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (150 vendég és 0 anonim felhasználó)
0 felhasználó: