![]() ![]() |
2009.11. 05. - 12:02:32
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
2009.11. 05. - 12:30:41
Létrehozva:
|
|
|
Figyu én úgy idézek,hogy: akitől idézni szeretnék,annak a hozzászólásánál rámegyek a válaszra,ekkor az idézett szöveg alá tudom írni a sajátomat.Lehet,hogy máshogyan is működik,de én így idézek. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Edóka tök jó,hogy ezt az idézős dolgot megkérdezted mert megmondom őszintén,hogy én sem tudtam,hogy kell csak valahogy szégyelltem megkérdezni.Már így is kiderült párszor,hogy nem csak a figyelmem nulla hanem a számítógépes dolgokhoz is tök hülye vagyok.Már csak azt a barátos témát mondhatnátok el,hogy működik itt amiről tegnap beszéltetek mert én azzal kapcsolatban sem vagyok képbe. Onix köszi a felvilágosítást az idézésről most már én is tudom hogy kell. Ja Edóka megnéztem iwiw-en a képet amit Mode-nak küldtél.Állat nagyon... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Meg a vidit is megnéztem.DM fiúk foci csapat...hihi |
|
|
|
2009.11. 05. - 12:36:00
Létrehozva:
|
|
|
Ildi: jó hétvégét. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
U-girl:az én kíváncsiságomat is felcsigáztad.Kis hamis mire készülsz? (IMG:style_emoticons/default/cool.gif) Angie:az új albérletben hátha nem lesz kellemetlen szomszéd. Egyébként nálunk is fos idő van...esik.Eszembe jutott amit ami kedves Dave-ünk énekel:"Oh God,it's raining". |
|
|
|
2009.11. 05. - 12:42:47
Létrehozva:
|
|
|
Ildi: jó hétvégét. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) U-girl:az én kíváncsiságomat is felcsigáztad.Kis hamis mire készülsz? (IMG:style_emoticons/default/cool.gif) Angie:az új albérletben hátha nem lesz kellemetlen szomszéd. Egyébként nálunk is fos idő van...esik.Eszembe jutott amit ami kedves Dave-ünk énekel:"Oh God,it's raining". Nincsen, apu második kérdése az volt. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
|
2009.11. 05. - 13:09:51
Létrehozva:
|
|
|
Én most annyira bekajáltam, alig tudok mozdulni... És mivel megérdemlem, elnyúlok kicsit, rápihenek az esti mozira... kidolgoztam mára magam (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Angie hol lesz az új lak? Fűzöm ám a barátnőmet, hogy jöjjön velem decemberben pecsába... de még húzza a száját... Tudjátok Ő az, aki oktatás alatt van, mert jön majd velem koncertre. Szereti a DM-et, de ne akkora rajongó, inkább azt mondom, amit ismer, azt szereti.. így én minden nap küldök neki 2 számot, amit meg kell hallgatnia, el kell olvasni a szövegét (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Már a SOFAD-nál tartunk!!! Csak az a baja a 30.-ával, hogy másnap 31.-e van.. és hogy akkor hogy fogunk szilveszterezni.. mondtam neki, hogy megoldjuk, nekem nem esik nehezemre két napot bulizni (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2009.11. 05. - 13:50:18
Létrehozva:
|
|
|
Én most annyira bekajáltam, alig tudok mozdulni... És mivel megérdemlem, elnyúlok kicsit, rápihenek az esti mozira... kidolgoztam mára magam (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Angie hol lesz az új lak? Fűzöm ám a barátnőmet, hogy jöjjön velem decemberben pecsába... de még húzza a száját... Tudjátok Ő az, aki oktatás alatt van, mert jön majd velem koncertre. Szereti a DM-et, de ne akkora rajongó, inkább azt mondom, amit ismer, azt szereti.. így én minden nap küldök neki 2 számot, amit meg kell hallgatnia, el kell olvasni a szövegét (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Már a SOFAD-nál tartunk!!! Csak az a baja a 30.-ával, hogy másnap 31.-e van.. és hogy akkor hogy fogunk szilveszterezni.. mondtam neki, hogy megoldjuk, nekem nem esik nehezemre két napot bulizni (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Az új lak a Szőlő közben lesz, ugyan úgy a III. kerület, csak 2 utcával arrébb. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2009.11. 05. - 14:38:29
Létrehozva:
|
|
|
Edóka jó pihit.
Angie akkor az új albiban majd csak ki tudod pihenni magad. |
|
|
|
2009.11. 05. - 14:49:31
Létrehozva:
|
|
|
Edóka jó pihit. Angie akkor az új albiban majd csak ki tudod pihenni magad. Remélem. Én még nem láttam a lakást, csak apu, de ha szerinte szuper, akkor tényleg az. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2009.11. 05. - 16:24:19
Létrehozva:
|
|
|
Sehol senki?
|
|
|
|
2009.11. 05. - 16:27:43
Létrehozva:
|
|
|
Itt vagyok.
Angie most én vagyok hülye vagy a tükör görbe?De délelőtt nem a másik avatárod volt a neved mellett? |
|
|
|
2009.11. 05. - 16:32:50
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2009.11. 05. - 16:44:18
Létrehozva:
|
|
|
Eskü mintha de. az angyalosat láttam volna.Még csodálkoztam is,hogy magamban,hogy visszavetted.Nem értem...kezdek magamtól megijedni...lehet,hogy tényleg hülyülök vagy már szemüveggel is rosszul látok?
|
|
|
|
2009.11. 05. - 16:50:05
Létrehozva:
|
|
|
Tegnap este az otthoni gépen egy kicsit látszott az angyalos, de ahogy ráfrissítettem eltűnt. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Szellem a gépben. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Lassan indulok haza. PÁ |
|
|
|
2009.11. 05. - 16:53:08
Létrehozva:
|
|
|
Pá Angie jó utat haza .
|
|
|
|
2009.11. 05. - 17:09:04
Létrehozva:
|
|
|
Nagy a csend... mindenkinek dolga van.Csak én árválkodom itt...
|
|
|
|
2009.11. 05. - 17:54:28
Létrehozva:
|
|
|
Sziasztok! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Edóka én már láttam egyszer ezt a videót, bár az már jó rég volt, de nem tudok vele soha betelni, annyira jó (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Főleg amikor ugye Dave ott nyomja a showder-t (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
|
2009.11. 05. - 18:35:37
Létrehozva:
|
|
|
Szia Mode.Ja jó az a vidi. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
|
|
|
|
2009.11. 05. - 18:58:12
Létrehozva:
|
|
|
Tegnap este az otthoni gépen egy kicsit látszott az angyalos, de ahogy ráfrissítettem eltűnt. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Szellem a gépben. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Lassan indulok haza. PÁ Szia Angie! Nemrég írtad vmelyik hírnél, hogy kettő kiemelt álló eladó januárra. Még megvan? Hol lehet érdeklődni? Nem tudom már hol írtad... |
|
|
|
2009.11. 05. - 19:17:22
Létrehozva:
|
|
|
Sziasztok, szép estét!
Niki, ide dobj nekem egy mélt: esztermail@yahoo.com |
|