![]() ![]() |
2009.11. 06. - 13:06:20
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Angie:a grill csirke is fincsi...nyami...
Nem volt semmi különös.Kérdeztek egy csomót aztán elmentek.Szét sem néztek és tök kedvesek voltak.Egy pasi és egy csaj voltak itt. |
|
|
|
2009.11. 06. - 13:21:47
Létrehozva:
|
|
|
Angie:a grill csirke is fincsi...nyami... Nem volt semmi különös.Kérdeztek egy csomót aztán elmentek.Szét sem néztek és tök kedvesek voltak.Egy pasi és egy csaj voltak itt. Még van egy hivatal, ami kedves? El se hiszem (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Igen, fincsi volt. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2009.11. 06. - 13:30:18
Létrehozva:
|
|
|
Én is kellemesen csalódtam.Azt hittem,hogy majd körbe szaglásznak a lakásban de nem tették.Viszont a Petrának két negativ székletmintát kell produkálnia csak aztán mehet a bölcsibe.Úgyhogy még egy darabig itthon lesz de nem azért mert még beteg hanem azért mert ha hétfőn le lesz adva egy minta annak 3 nap a tenyésztése.Aztán még egy minta az is 3 nap.
|
|
|
|
2009.11. 06. - 13:51:53
Létrehozva:
|
|
|
Én is kellemesen csalódtam.Azt hittem,hogy majd körbe szaglásznak a lakásban de nem tették.Viszont a Petrának két negativ székletmintát kell produkálnia csak aztán mehet a bölcsibe.Úgyhogy még egy darabig itthon lesz de nem azért mert még beteg hanem azért mert ha hétfőn le lesz adva egy minta annak 3 nap a tenyésztése.Aztán még egy minta az is 3 nap. Akkor eddig nem sokat töltött a bölcsiben. Az ÁNTSZ most szimpi lett. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2009.11. 06. - 13:59:22
Létrehozva:
|
|
|
Sziasztok!
Már megint pörög az élet,látom! Angie: Szomorúan hallom,h mi történt a barátoddal,jobbulást neki!!! Van vmi hír róla? Vica: Jobbulást Petrának!!! De ahogy olvasom,már gyógyulgat,és követeli Dáviját:) Hát én oviba se akartam menni,meg suliba se. Emlékszem,anyukámmal mentem oviba,mindig elkéstünk,és mondta anyukám,h most még nem baj,de a sulinál fontosabb lesz majd,h ne késsünk.Amikor suliba kezdtem járni,akkor is ugyanúgy késtünk:D. Utána már egyedül is ment,ez a szokás végig kísért:DAztán már poénból a Késések Királynőjének neveztem magam.(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Az oviból nekem az rémlik,h egyszer ott felejtettek:DMeg,h bevittem egy Macskaarisztokratás képet,a nap végén kerestem,és megtaláltam összetépve,tök szomorú voltam:( Érdekes,h az ilyen negatívabb dolgok így megmaradnak! Useless-girl: Sajnálom,h csalódnod kellett a barátodban! Elképedek néha,h valaki,h lehet ilyen! Nekem AndOne-tól a Second Voice volt az első,amelyik megtetszett,az is a kedvenc,meg az I love you to the end (remélem jól írom) azon változata amiben mondja, Steve h. Depeche Mode (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) .Van még pár számom,de sajna nem sok:( Mikor voltam még a konci után afteren,kértem többször a SecondV-ot,de AndOne nem tette be.Mikor Filterben kértem,akkor már szinte rögtön betette:DHú,hát én tomboltam rá,meg énekeltem mint az állat! Mások meg kicsit leálltak,szal kb én énekeltem egyedül:D Edóka: Nem semmi bulid volt!:D Hát a váratlan vendégek meg okozhatnak meglepetéseket! Én sztem nem is tudnám kitessékelni őket,mert nem mindig vagyok sajnos egy határozott fajta!:( Hát azon a Dave-es pc-s dolgon meg vigyorogtam mint a vadalma,jujjj!:DDFeldobta a napomat rendesen!:D Mode93:Boldog szülinapot!!! Így már érthető,h miért te kaptad az ajándékokat,ezek voltak az előajándékok! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ildi: Üdv DM Mátyás seregében!!!!!:) Jó,hogy így bővül a csapat!:) Hát én most pár napja azon vidulok,h írtam egy verset a pszicho tanáromnak (pasi tanár,nekem bejön:D),és emailben elküldtem,persze álnéven. Válaszolt rá,amire nem gondoltam volna,és bejött neki a vers!:D |
|
|
|
2009.11. 06. - 14:46:37
Létrehozva:
|
|
|
Szia Macsus.Jó itt látni téged.Köszi a jobbulás kivánást a Petrának.
Ejha tetszik a tanár úr....nana....hihi (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Angie:hát tényleg nem volt még sokat a bölcsibe a lányom,de hát ez van.Elég hülyén jött ki helyzet. Ja hogy van a barátod? |
|
|
|
2009.11. 06. - 15:29:31
Létrehozva:
|
|
|
Macsus: azt a két And One számot amit felsoroltál, nem is ismerem XDDD Megvan jó pár albumuk, de általában (mint a Cure-nál vagy a Muse-nál), az első pár hallgatás után kiválogatom amik tetszenek és azokat rakom fel a listámra, hogy hallgassam. Szóval passz (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Nekem sok minden megmaradt az oviból szerencsére. Én szerettem. Én csak alsóba nem akartam menni, de aztán végül is azt szerettem - a felsőt már nem. :S vica: na jól van, akkor minden okés volt a lakásrazzián. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) elég szar a netem csajok, úgyhogy ritkán fogok most feljönni. inkább tartogatom a sebességet a letöltésemnek. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) majd néha benézek, pussz! |
|
|
|
2009.11. 06. - 15:32:46
Létrehozva:
|
|
|
Köszi a kérdéseket a barátom illetően. Ma írt sms-t, mert csak néha kel fel, ugyanis altatják, mert nagyon fáj neki. A doki azt mondja, hogy szépen gyógyul a sebe, de semmit se lehet tudni arról, hogy fog majd működni a lába. Ha tud, akkor majd megcsörget én meg visszahívom, de jelen állapotában nem tud beszélni az altatás miatt.
Csajok, lassan búcsúzom, mert indulok a vonathoz, remélem elérem! Szurkoljatok (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Kellemes estét! |
|
|
|
2009.11. 06. - 17:29:21
Létrehozva:
|
|
|
Macsus köszönöm neked is! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Useless-girl: Abban az álmomban, ahol Dave ment el, ott ..hát hogy is mondjam..nem tudtam feldolgozni, és utána mentem.. Ha jól emlékszem, vonat alá feküdtem..(IMG:style_emoticons/default/wacko.gif) De olyan is volt már, hogy Dave nagyon beteg lett, és azt mondták nekem, hogy csak akkor éli túl a betegséget, ha én meghalok. Hát bevállaltam..bevittek egy műtőbe és beadtak valami gyilkos gyógyszert, én meghaltam, dave pedig még nagyon sokáig élt egészségesen a családjával. Ez mondjuk még akkor volt, amikor tényleg beteg volt tavasszal. |
|
|
|
2009.11. 06. - 18:32:16
Létrehozva:
|
|
|
huh, mode, nem semmi álmaid vannak! de ez aztán az önfeláldozás, hallod!!! (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif)
|
|
|
|
2009.11. 06. - 18:48:38
Létrehozva:
|
|
|
Macsus köszönöm neked is! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Useless-girl: Abban az álmomban, ahol Dave ment el, ott ..hát hogy is mondjam..nem tudtam feldolgozni, és utána mentem.. Ha jól emlékszem, vonat alá feküdtem..(IMG:style_emoticons/default/wacko.gif) De olyan is volt már, hogy Dave nagyon beteg lett, és azt mondták nekem, hogy csak akkor éli túl a betegséget, ha én meghalok. Hát bevállaltam..bevittek egy műtőbe és beadtak valami gyilkos gyógyszert, én meghaltam, dave pedig még nagyon sokáig élt egészségesen a családjával. Ez mondjuk még akkor volt, amikor tényleg beteg volt tavasszal. Úristen Mode de durva álmok... (IMG:style_emoticons/default/unsure.gif) szörnyű lehetett ilyeneket álmodni. Láttam ám,hogy kint emlegettél a platina lemezes topicban. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Angie:jó utat haza. Usi:én is megkönnyebbültem,hogy ilyen laza volt az ÁNTSZ. |
|
|
|
2009.11. 06. - 18:52:27
Létrehozva:
|
|
|
huh, mode, nem semmi álmaid vannak! de ez aztán az önfeláldozás, hallod!!! (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) Hát tudod nekem Dave nagyon fontos (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Igen Vica, látom vissza is emlegettél (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2009.11. 06. - 18:59:52
Létrehozva:
|
|
|
Ez csak természetes,hogy visszaemlegettelek. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Gondolom ha álmodban ilyen önfeláldozásra vagy képes akkor a valóságban is megtennéd.Ezt nevezik igazi önzetlen szeretetnek. |
|
|
|
2009.11. 06. - 19:03:23
Létrehozva:
|
|
|
Ez csak természetes,hogy visszaemlegettelek. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Gondolom ha álmodban ilyen önfeláldozásra vagy képes akkor a valóságban is megtennéd.Ezt nevezik igazi önzetlen szeretetnek. Ezen sokat gondolkozom, hogy mit tennék, ha ez megtörténne. És szerintem megtenném..ezt még nem is mondtam senkinek, de a szülinapi kívánságomat is Dave javára szántam volna, csak nem kaptam tortát. Bár lesz még talán rá alkalom (IMG:style_emoticons/default/happy.gif) |
|
|
|
2009.11. 06. - 19:08:58
Létrehozva:
|
|
|
És mi az a kivánság?
Hogy-hogy nem kaptál tortát? |
|
|
|
2009.11. 06. - 19:18:53
Létrehozva:
|
|
|
És mi az a kivánság? Hogy-hogy nem kaptál tortát? Hát nem is kértem, eszembe se jutott, meg nem minden szülinapra kapok. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Nem is emlékszem, hogy kaptam-e tavaly (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Viszont azt kívántam volna, hogy Dave legyen egészséges és boldog még nagyon sokáig. |
|
|
|
2009.11. 06. - 19:25:09
Létrehozva:
|
|
|
Sejtettem,hogy valami ilyesmi lehet a kivánságod.Hát ezt én is kivánom neki meg Andynek és Martinnak is.Ha ők boldogok és jó az életük akkor még sok-sok dalt fognak nekünk adni.Nemde? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
2009.11. 06. - 19:39:03
Létrehozva:
|
|
|
Így van. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Mellesleg mi is akkor vagyunk boldogok, ha Ők is azok. Legalábbis én belehalok, ha bajuk lesz :S Élőhalott voltam Dave betegségekor is, szóval ajánlom, hogy vigyázzon magára (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) De azért én vigyázok rá helyette is innen messziről (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
|
|
|
|
2009.11. 06. - 20:21:22
Létrehozva:
|
|
|
Mode ari vagy.Vigyázz csak Dave-re mint valami örzőangyal.
|
|
|
|
2009.11. 06. - 20:24:37
Létrehozva:
|
|
|
köszönöm, vigyázok is!:)
|