![]() ![]() |
2009.11. 06. - 20:31:11
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Helyes. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Láttam neked is tetszett Tharsis hozzászólása.Hehe... |
|
|
|
2009.11. 06. - 20:40:22
Létrehozva:
|
|
|
Na elköszönök.Jó éjszakát Mode,álmodj szépeket Dave-vel.Ne olyan rosszat mint tegnap.Pá-pá. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
2009.11. 06. - 20:41:17
Létrehozva:
|
|
|
Igen tetszett (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Szia, aludj jól! Petra is aludjon jól!!! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2009.11. 07. - 07:48:47
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2009.11. 07. - 07:57:14
Létrehozva:
|
|
|
Jó reggelt mindenkinek!
Szerencsésen elértem tegnap a vonatot, főnök elengedett 4-kor, hogy az IC-vel jöhessek haza. Ugye rendes pacák? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Szóval 4-kor kilőttem, mint golyó a puskacsőből és 30 perc alatt átértem a Keletibe, ahol persze a leglassabb sort fogtam ki, de még így is elértem az inter cityt, szóval 8-ra itthon voltam. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ettem pár falatot, megfürödtem és bedőltem az ágyba, egészen eddig aludtam. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Usi! Elkezdtem olvasni az Evernightot, amiről még szeptemberben dumáltunk msn-en. Szerintem tök jó lesz, két fejezetet végeztem ki a vonaton, de nagyon tetszik, ma aszt hiszem a Napfogytakozást kezdem el, de mindkét könyvet visszaviszem Pestre majd holnap, hátha esténként még lesz energiám olvasni Bella és Edward történetét. (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) Tudod, nyáron elkezdtem, de aztán meguntam a sok papírt kinyomtatni az e-bookból. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Mode, nagyon durva álmaid vannak ám. De mi lesz ha egyszer tényleg lesz valami valamelyik fiúval? (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) Mert hát ez ugye bármikor benne van a kakliban. Jesszus, beleborzontam.... Viszont ezek az önfeláldozós álmok nagyon nagy energiát kívánnak, azon csodálkozom hogy nem ébredtél fel közben. Jut eszembe, a Korona hadművelettel kapcsolatos szóróanyag terve még mingig a barátnődnél van? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Csak mert már nagyon kivi vagyok rá. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2009.11. 07. - 08:13:04
Létrehozva:
|
|
|
Jó reggelt mindenkinek! Csak beköszönök, mert dolgozom egész nap, de majd azért ide-ide kukkantok (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Szép hétvégét mindenkinek!!!! Már most korog a gyomrom.. és még csak most keltem... ebből megint nagy zabálás lesz |
|
|
|
2009.11. 07. - 09:10:01
Létrehozva:
|
|
|
Jó reggelt mindenkinek! Csak beköszönök, mert dolgozom egész nap, de majd azért ide-ide kukkantok (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Szép hétvégét mindenkinek!!!! Már most korog a gyomrom.. és még csak most keltem... ebből megint nagy zabálás lesz Jó munkát Edóka (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Én várom a dokit, hogy most megnézze ugyan miért köhögök már 3 hete... gondolom most másik gyógyszert fogok kapni, vagy nem tudom. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
|
2009.11. 07. - 09:47:31
Létrehozva:
|
|
|
Szia Angie
Hát én is 3 hétig köhögtem, 3 féle hurut oldót ittam meg, mire már jól voltam. Lehet volt ez vagy 4 hét is, most ilyen csúnya, masszív felső légúti járvány volt. A végén ACC 600-at kellett már innom, naponta egyet, és az hozott ki belőlem minden szutykot. Nekem oltatnom kellett magam h1n1 ellen, mivel krónikus beteg vagyok, úgyhogy alig vártam, hogy meggyógyuljak, és túl legyek az oltáson is, nehogy bajom legyen. |
|
|
|
2009.11. 07. - 10:42:58
Létrehozva:
|
|
|
Sziasztok!
Angie, egyszer fordult elő az még régebben,ha jól emlékszem nyár elején, amikor Dave kigyógyult a betegségből, hogy reggel arra ébredtem, hogy bőgök, mint az állat, akkor is valami durva dolog volt Dave-el. Akkor nagyon sokat álmodtam Dave-ről. |
|
|
|
2009.11. 07. - 12:19:54
Létrehozva:
|
|
|
Mode, akkor nagyon sokan voltunk szomorúak meg feldúltak, de szerintem többet segített volna egy normális tájékozatás, mint a folyamatos koncertlemondások sora. Mondjuk én meg ugye akkor tájt tudtam meg, hogy kirúgnak és ehhez társult még Dave állapota is. DE! Nekem szerencsére nem volt ennyire tragikus álmom.
Képzeljétek! Ma felhívott a barátom, tegnap délben kiengedték a kórházból, mert az orvos szerint nagyon szépen gyógyul a sebe. Most anyukájánál lakik, mert naponta kell járnia kötözésre, meg nézik a lábában, hogy mely terület nyeri vissza az érzékenységét. Szerencsére a humora már a régi, és még röhögtünk is a történteken. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Azon poénkodott, hogy milyen horrorisztikus látványt nyújtott a kertje meg a lakása, mert hát ugye hiába ordibált senki sem ment segíteni, mert majdnem nem volt otthon a fél falu, hisz 1-e volt. Na aztán ő maga kötözte be a lábát meg pakolt össze és úgy ment be a szekszárdi kórházba. Azt mondta, a Szekszárdi láncfűrészes címmel kellene filmet forgatnunk, a véres helyszín már adott. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) A kocsija is olyan, mint egy jobb vágóhíd záráskor. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ja, és azon is kiakadt, hogy az érszorításhoz használt frankó konyharuháját nem kapta vissza, majd beperli a kórházat. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2009.11. 07. - 12:42:52
Létrehozva:
|
|
|
Angie: na nagyon örülök, hogy jobban van a barátod!!! megmondhatod neki, hogy egy egész DM-es fórum szorított neki!!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Egyébként szerintem az Eclipse jobb könyv, mint a New Moon. Én már olvastam régebben angolul, illetve a Breaking Dawn is megvan már jó ideje, de a 3/4-nél elfogyott a lelkesedésem és abbahagytam az olvasását, de majd vmikor befejezem. Egyébként nem tetszik, hogy a Twilight saga hatására elözönlötte a könyvpiacot ez a sok vámpíros-romantikus regény, mert eléggé elveszi szerintem a misztikusságát a dolog. A DM-nél is ez a helyzet. Csak úgy kapkodtuk a fejünket Animmal 2006-ban, mikor akkora visszhangja volt a turnénak meg a PTA-nak. Nem szeretem az ilyen hírveréseket. Inkább legyen kevesebb az adott dologból, de minőségibb. A mennyiség sajna sokszor a minőség rovására megy... :S De majd lehet elolvasok pár ilyen új vámpíros könyvet is, csak hogy képben legyek, aztán ki tudja, lehet még tetszeni is fog. Ha esetleg végigolvastad és tetszett, akkor lehet, hogy kölcsönkérem az Evernightot, ha odaadod, persze. XD De majd meglátjuk. vica: amúgy én nagyon bírom Tharsist, jófej pasi, sokat szoktunk MSN-en beszélni. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Egyébként nemrég esett be Krisztián, a hamarosan ex-lakótársam és az egyik közös barátnőnk és nagyjából összepakoltak. Ma csak a ruhák többségét fogják elvinni, aztán majd kedden költözik ki végleg a srác. Kicsit szar látni, ahogy összepakolva várnak a csomagok. De túlteszem magam rajta. Ha minden igaz, ma este megyek Szilvi barátnőmékhez (vele és Máté barátommal eresztettük ki kedden a gőzt (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) ) és Tim Burton filmmaratont tartunk. Az kicsit elvonja majd a figyelmem a negatív dolgokról. |
|
|
|
2009.11. 07. - 12:48:10
Létrehozva:
|
|
|
Usi!
Nekem is kicsit sok már ez a vámpíros könyv, úgy néhány hónapja már egy filmes fórumon is kifakadtam e miatt, mert minden misztikusságát elveszíti a dolog, és tucattá válik. Én világ életemben imádtam a vámpírokat és a sötétség lényeit de éppen azért, mert szökővében egyszer volt egy jó film, könyv meg nem sok, mert ugye az Anne Rice regényeken kívül csak a klasszikusok maradtak, mint a Drakula. Most meg már minden könyvesboltban egy komplett polcot lefoglalnak a kedvenc várszívóim. Nagyon szívesen kölcsönadom a könyvet amint kiolvastam. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) A barátomnak átadom az üzit, most megyek vásárolgatni, neked jó filmezést (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ez Ed Woodot ne hagyjátok ki a Tim Buron maratonból. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
|
2009.11. 07. - 13:46:15
Létrehozva:
|
|
|
Az Ed Wood-ról még nem is hallottam! Huh, kivi leszek. Remélem megvan Szilviéknek. Meg arra az Alice csodaországban-os feldolgozásra is kivi leszek!
Hát igen, Anne Rice unikumnak számít a vámpírirodalomban és nekem is pont ez a bajom ezzel a mostani felkapottsággal, mint neked. Előre is köszi a könyvet. Arra is kíváncsi leszek. Jó vásárolgatást! Én még várhatok egy darabig az indulással, mert nem tudom mikor jönnek vissza Kriszék, addig meg nem megyek el. Hehe, másfél nap után végre leért a soron következő LA Ink részem, amit az előbb néztem meg. Most megint várhatok egy jó darabig a kövi részre, mert még csak 3,8%-on van. Ennyire lassú a netem itt lenn. :S Jah, tegnap hosszú idő után újra megnéztem az Addams Family 1-2-t és még mindig IMÁDOM azt a filmet! Anjelica Huston (Morticia Addams) és Christina Ricci (Wednesday Addams) a legjobb!!! XDDD "Van fekete ruhád elég..." XDDD Akkora poénok vannak benne! Imádom! |
|
|
|
2009.11. 07. - 16:12:06
Létrehozva:
|
|
|
Az Ed Wood szerintem TB legzseniálisabb filmje (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ed Wood volt a világ legrosszabb rendezője és az ő élettörténetét dolgozza fel olyan sajátságosan mint, amilyet megszokhattunk már a torzonborz rendező úrtól. Főszerepben Johnny Depp brillírozik, ő alakítja Ed-et, és van némi magyar vonatkozása is, mert Ed legjobb barátja Lugosi Béla volt és persze őt sem hagyták ki a filmből. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Nagyon ajánlom megtekintésre! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Lassan elkezdem a Napfogyatkozást, az Evernight meg majd marad a metróra és a vonatra, az előbbi könyv jobban érdekel (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Majd írd meg, hogy milyen filmeket néztetek Burton úrtól, mert asszem ő az egyetlen rendező, akinek minden filmjét láttam. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2009.11. 07. - 18:00:36
Létrehozva:
|
|
|
Nagyon szombat van, látom sehol senki. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Na majd még este vissza kukkantok.
|
|
|
|
2009.11. 07. - 18:11:06
Létrehozva:
|
|
|
Sziasztok.
Mire ideérek Angie eltűnik. Szóval Angie örülök,hogy ilyen jól van a barátod és már humorizálni is van kedve.Neked jobbulást a köhögésedet illetően. Usi:jó filmmaraton nézést. Ma de. mikor mentünk haza a hallottam a rádióban a Just can't get enough-ot női csicsergős változatban.Hát Dave előadásában klasszisokkal jobb szerintem.Vagy elfogult lennék?Igazából egy DM dal feldolgozás sem jött be nekem igazán.(kivéve a Groove house-tól a Stripped)Valahogy ragaszkodom az eredetihez. |
|
|
|
2009.11. 07. - 19:17:44
Létrehozva:
|
|
|
Sziasztok!
Angie: Örülök,h jobban van a barátod!!! Te is gyógyulgassál ám!:) Mode: hú bakker,ezek tényleg durva álmok!!! Én nem is merek ilyenbe belegondolni! Egy problémából húzott ki engem a DM,és ezért örökké hálás leszek nekik.És igazából minden Dave-vel kezdődött,mert ahogy énekelte abban a videóban a Strippedet,amit láttam,attól elámultam... Useless-girl: Majd mindjárt belinkelem neked az And One second voice videót:D,ez még az első albumukon van ez a szám:D A másik meg,az i love you to the end a leguccsó albumukon van, a bodypop-on ha az a címe,és ennek van egy változata amiben utal a DMre. Az Ed Woodra én is kivi vagyok,sajnos még én se láttam.Igen ő rendezett egy scifit,amiben Lugosi is benne volt,de meghalt,így mással helyettesítette.Martin Landau Oscart is kapott,ő játszotta Lugosit. Bocs,h így jövök ezekkel,de én érzékenyen reagálok Lugosira,mert nagyon megfogott engem a Drakulában.(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ja és Johnny megvette a házát.Na,jó leállok:D |
|
|
|
2009.11. 07. - 19:23:50
Létrehozva:
|
|
|
Useless-girl: And One Second voice: http://www.youtube.com/watch?v=vUWCBoT_KYk
i love you to the end (ur version 2005) : http://www.youtube.com/watch?v=7IpfbCSQM08 Vica: még a Groovehouse-os verziót nem is hallottam! |
|
|
|
2009.11. 07. - 19:33:41
Létrehozva:
|
|
|
Itt vagyok, csak közben nekiestem ennek a vaskos Stephenie Meyer könyvnek, amiből eddig egy egész fejezetet már el is olvastam. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Határozottabban jobban tetszik a Napfogyatkozás, mint az Újhold.
Köszi nektek, aranyosak vagyok, az én kedvem is jobb lett a mai beszélgetésünktől a barátommal. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Vica, a feldolgozások általában gyengék, de azért vannak jók. Sajnos még nem sok jó DM feldolgozást hallottam, hiába szeretem pl. Marilyn Mansont, még ő is pocsék DM átiratokat készített. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Hát ez van... Ellenben éppen Useless girlel beszéltük egyszer msn-en, hogy vannak olyan remixek, amik kiválóak, pedig én aztán nagy remix ellenes emberke vagyok. Nekem a Kernfusion mixek nagyon bejöttek, isteniek, amikor több DM dalt is hallasz egyszerre megszólalni. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Macsus, igen, Ed Wood több negatív rekordot döntött és nem fogjátok elhinni, hogy a legpocsékabb filmjét kiadják hamarosan itthon is DVD-n. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) A 9-es számú terv a világűrből című opuszban tűnik fel Lugosi Béla. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ezt meg kell vennem! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2009.11. 07. - 19:46:28
Létrehozva:
|
|
|
Szia Angie!
Igen,ma olvastam,h megjelenik!:D Igen,az a sokat emlegetett filmje,de még azt se láttam! Hát azért kivi vagyok,h mit hozott benne össze:D |
|
|
|
![]() ![]() |