2400 Oldal V  « < 80 81 82 83 84 > »   
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
> A Fekete Sereg :), Ki itt belépsz, hagyj fel minden reménnyel... :D
Angelus
post 2009.11. 07. - 19:48:43
Létrehozva: #1621

devotee

Idézet (Macsus @ 2009.11. 07. - 19:46:28) *
Szia Angie!

Igen,ma olvastam,h megjelenik!:D Igen,az a sokat emlegetett filmje,de még azt se láttam! Hát azért kivi vagyok,h mit hozott benne össze:D

Ez mára már kultikus mű lett a mű ufókkal és Lugosi alakításával, aki ekkor már nem is élt, de Ed egy korábbi be nem fejezett filmjéből vágta bele a 9-es tervbe a legjobb barátját. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Én se láttam amúgy csak azt, amit a TB filmben bemutattak belőle, de az nagyon gáz volt. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2009.11. 07. - 19:54:17
Létrehozva: #1622

devotee

Macsus:a Groove house-os Stripped Az elmúlt a nyár c.albumukon van,ha esetleg mond neked valamit.Hát eléggé eltér az eredetitől főleg a ritmus terén de nekem tetszik.Ja egyébként szia. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Angie:kellemes olvasást. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2009.11. 07. - 20:00:13
Létrehozva: #1623

devotee

Jól van csajszik,további szép estét mindenkinek.Aludjatok jól és álmodjatok szépeket. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2009.11. 07. - 20:05:46
Létrehozva: #1624

devotee

Idézet (vicuska @ 2009.11. 07. - 19:54:17) *
Macsus:a Groove house-os Stripped Az elmúlt a nyár c.albumukon van,ha esetleg mond neked valamit.Hát eléggé eltér az eredetitől főleg a ritmus terén de nekem tetszik.Ja egyébként szia. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Angie:kellemes olvasást. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Én sem ismerem ezt a feldolgozást, hiába nem sok magyar zenét hallgatok... (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif)

Köszi, meglesz (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Legalábbis remélem, hogy pár hét alatt el tudom olvasni. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Jövő nyáron már jön is belőle a film. De az Újholdig már csak 2 hetet kell várni, mert 20-tól megy a mozikban. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ilyenkor jó, hogy Pesten vagyok, mindent meg tudok nézni premierkor. Erre is megveszem majd a jegyet a jövő héten.

Jó hír, hogy a Jackson film vetítését meghosszabbították még 2 héttel, így dec 2-ig lesz műsoron, aki lemaradt az tudja még pótolni. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Idézet (vicuska @ 2009.11. 07. - 20:00:13) *
Jól van csajszik,további szép estét mindenkinek.Aludjatok jól és álmodjatok szépeket. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Szép estét vica és neked is kellemes álmokat (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2009.11. 08. - 08:06:33
Létrehozva: #1625

devotee

Jó reggelt.

Kellemes napot mindenkinek az esős idő ellenére.(legalább is nálunk esik)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2009.11. 08. - 09:31:37
Létrehozva: #1626

devotee

Idézet (vicuska @ 2009.11. 08. - 08:06:33) *
Jó reggelt.

Kellemes napot mindenkinek az esős idő ellenére.(legalább is nálunk esik)

Szia vica!

Itt is szakad már este óta, nagyon lehangoló... ma megyek vissza Pestre, de ilyen időben egyetlen porcikám sem kívánja az utazást.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2009.11. 08. - 10:41:53
Létrehozva: #1627

devotee

Képzeljétek, a Youtube-on egyre nagyobb népszerűségnek örvend a Ghost klipem (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Napi szinten kapok személyes üzeneteket és kommenteket, hogy milyen frankó. Most egy Kelly nevű amerikaival levelezek, ő az In Simpathy című SOTU dalhoz kért tőlem klipet. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Már jobb napom van! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2009.11. 08. - 10:52:49
Létrehozva: #1628

devotee

Szia Angie.

Most hallom,hogy Pesten is esik.Tök lehangoló az idő. (IMG:style_emoticons/default/dry.gif)
Gratula,hogy ilyen népszerű a vidid.Na látod jó munkát végeztél. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Varázsolj az In Simpathy-hoz is egy klassz vidit aztán hátha egyszer azon kapod magad,hogy te csinálod a srácok összes számához a vidiket természetesen az ő kérésükre. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2009.11. 08. - 11:06:51
Létrehozva: #1629

devotee

Idézet (vicuska @ 2009.11. 08. - 10:52:49) *
Szia Angie.

Most hallom,hogy Pesten is esik.Tök lehangoló az idő. (IMG:style_emoticons/default/dry.gif)
Gratula,hogy ilyen népszerű a vidid.Na látod jó munkát végeztél. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Varázsolj az In Simpathy-hoz is egy klassz vidit aztán hátha egyszer azon kapod magad,hogy te csinálod a srácok összes számához a vidiket természetesen az ő kérésükre. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Szia Vica!

Végre valaki felébredt és ide tévedt. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Gondolom esik Pesten is, de én most Bcsabán vagyok, majd csak délután megyek vissza Pestre. Gyűlölök ilyen időben vezetni, ennél még a tök hideg, de napsütéses téli idő is jobb. Majd mindjárt gyújtok néhány gyertyát, hogy kicsit jobb legyen a szoba hangulata. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Háhá, nem is lenne rossz, ha csinálhatnék valódi klipeket. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Álom... de szép álom! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2009.11. 08. - 13:11:50
Létrehozva: #1630

devotee

Angie sosem lehet tudni mit hoz az élet.Lehet,hogy mondjuk valamelyik DM fiú látja a youtube-on a vididet és annyira megtetszik neki,hogy kideríti te csináltad és aztán megkérnek rá,hogy csinálj nekik valódi videót.Ha adj isten így lenne légyszi ne feledkezz meg megemlíteni nekik a mi kis fekete seregünket.Hehe... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2009.11. 08. - 14:59:54
Létrehozva: #1631

devotee

Sziasztok!
a Groovehouse feldolgozta a Strippedet????? (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) Hogy rohadnának meg (IMG:style_emoticons/default/angry.gif) Elnézést, de gyűlölöm azt a nőt, de nagyon. Pár évvel ezelőtt a még akkori példaképemre eléggé csúnyákat mondott, azóta gyűlölöm tiszta szívemből (IMG:style_emoticons/default/angry.gif)
Egyébként mi újság veletek? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Én tegnap voltam a Jackson filmen...hát komolyan mondom ennél jobb mozifilmet még életembe nem láttam. Vétek kihagyni annak, aki egy kicsit is szereti Michael-t. Nagyon jól meg van csinálva a zene, a színpadi mozgás, a táncosok, a koreográfiák, hihetetlen volt (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) Az első 10 percet szó szerint tátott szájjal néztem (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2009.11. 08. - 15:07:33
Létrehozva: #1632

devotee

Szia Mode.

Örülök,hogy ennyire tetszett a film MJ-ről.
A Groovehouse-os feldolgozás nem mostani keletű de ha tudom,hogy ennyire felbosszantalak az emlitésével inkább nem teszem.
Újság?Semmi különös...esik az eső és ez teljesen lehangoló.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2009.11. 08. - 15:15:56
Létrehozva: #1633

devotee

Jaj valamit el kell mesélnem.A jóelőbb a lányom olyan szöveget eresztett el,hogy szakadtam a röhögéstől.Miután elvégezte a dolgát a bilin,felállt és megszólalt:"Anya töröld meg a seggem." (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2009.11. 08. - 15:30:33
Létrehozva: #1634

devotee

Idézet (vicuska @ 2009.11. 08. - 16:15:56) *
Jaj valamit el kell mesélnem.A jóelőbb a lányom olyan szöveget eresztett el,hogy szakadtam a röhögéstől.Miután elvégezte a dolgát a bilin,felállt és megszólalt:"Anya töröld meg a seggem." (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Jaaaajj (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Komolyan elolvastam és elkezdtem röhögni egyedül a gép előtt XDDD Óriási az a kislány XD
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2009.11. 08. - 15:36:29
Létrehozva: #1635

devotee

Gondolhatod én,hogy röhögtem meg még röhögök most is. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ha igy halad pár év múlva nem hátrább a beszólások terén Dave kislányától.Ugye jó példa rá amit pár nappal ezelőtt Usi mesélt.(piercinges sztori)Hehe...
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2009.11. 08. - 15:42:04
Létrehozva: #1636

devotee

Sziasztok!

Láttátok, milyen fxxza az új set-list? hmmm.... teljesen el vagyok ájulva a WIME-tól!!!
Angie, én is örülök, hogy jobban van a barát, és annak is, hog yilyen nagyon jó a humora.. ezt ne veszitse el az ember soha, ez nagyon fontos :-) A klipped meg... tiszta fanfiction-be illő dolog lenne.. hehhehe.. nem szólsz Usiéknak, hogy kapják elő az ötleted? Hopp... Anton mehet a picsába, te rendezed a következőt!!! Csak legyenek benne a fiúk!!!

Nálunk csak délelőtt kezdett esni az eső, illetve dél tájt, még kutyasuliban voltunk. Tegnap mi is voltunk moziban, megnéztük a páros mellékhatást, hugyosra röhögtük magunkat.. előtte bent ültünk a kávézóban, és hopp... annyira ki van élezve a fülem a mode dallamaira.. mintha mode-ot hallanék.. és igeeeeeen... question of time.. na nem is birtam rögtön magammal, de szerencsére a mi asztalunknál mindenki mozgott, nem csak én :-)

A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2009.11. 08. - 16:00:15
Létrehozva: #1637

devotee

Szia Edóka.

Én hétfőn a postán hallottam a Question of time-ot.Mosolyogtam is magamban ahogy megismertem a dalt.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2009.11. 08. - 16:55:55
Létrehozva: #1638

devotee

Sziasztok!

Immáron Pesten. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Szakadt végig az eső és mivel még mindig köhögök így legnagyobb bánatomra nem mentem a Sláger rádiós partyra a Műjégpályára, pedig óriási buli lehet. Akkor kezdődött mikor felértünk és volt élő bejelentkezés is a helyszínről. Állítólag komoly dugó van a környéken és nagy tömeg. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Lélekben ott vagyok.

Vica, óóó jó is lenne. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) És tényleg tiszta fan fiction-be illő történet. Figyeljetek, ha sikerül akkor a kövi koncertre elintézem mindenkinek az ingyen jegyet. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

Különben ma csomót volt a Slágeren DM, reggel az It's no good, most meg 4 óra felé a Personal jesus.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2009.11. 08. - 18:20:20
Létrehozva: #1639

devotee

Angie lehet,hogy majd egy-két év múlva a hazai koncerten mutatnak be téged a fiúk országnak-világnak,hogy te vagy az új videóklipp rendezőjük.Elképzelem ahogy Dave felhiv a szinpadra és mondja:"Hölgyeim és uraim Ms.Eszter Dénes.(persze angolul)Hehe... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Az ingyenjegy nem lenne rossz...de lehet néznének a darabszám láttán és el kellene magyaráznod hány barátnéd is van DM Mátyás seregében...hihi (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2009.11. 08. - 19:57:51
Létrehozva: #1640

devotee

hűha...de jó is lenne (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete

2400 Oldal V  « < 80 81 82 83 84 > » 
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
137 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (137 vendég és 0 anonim felhasználó)
0 felhasználó: