![]() ![]() |
2009.11. 07. - 19:48:43
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Szia Angie! Igen,ma olvastam,h megjelenik!:D Igen,az a sokat emlegetett filmje,de még azt se láttam! Hát azért kivi vagyok,h mit hozott benne össze:D Ez mára már kultikus mű lett a mű ufókkal és Lugosi alakításával, aki ekkor már nem is élt, de Ed egy korábbi be nem fejezett filmjéből vágta bele a 9-es tervbe a legjobb barátját. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Én se láttam amúgy csak azt, amit a TB filmben bemutattak belőle, de az nagyon gáz volt. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2009.11. 07. - 19:54:17
Létrehozva:
|
|
|
Macsus:a Groove house-os Stripped Az elmúlt a nyár c.albumukon van,ha esetleg mond neked valamit.Hát eléggé eltér az eredetitől főleg a ritmus terén de nekem tetszik.Ja egyébként szia. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Angie:kellemes olvasást. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2009.11. 07. - 20:00:13
Létrehozva:
|
|
|
Jól van csajszik,további szép estét mindenkinek.Aludjatok jól és álmodjatok szépeket. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
2009.11. 07. - 20:05:46
Létrehozva:
|
|
|
Macsus:a Groove house-os Stripped Az elmúlt a nyár c.albumukon van,ha esetleg mond neked valamit.Hát eléggé eltér az eredetitől főleg a ritmus terén de nekem tetszik.Ja egyébként szia. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Angie:kellemes olvasást. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Én sem ismerem ezt a feldolgozást, hiába nem sok magyar zenét hallgatok... (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) Köszi, meglesz (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Legalábbis remélem, hogy pár hét alatt el tudom olvasni. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Jövő nyáron már jön is belőle a film. De az Újholdig már csak 2 hetet kell várni, mert 20-tól megy a mozikban. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ilyenkor jó, hogy Pesten vagyok, mindent meg tudok nézni premierkor. Erre is megveszem majd a jegyet a jövő héten. Jó hír, hogy a Jackson film vetítését meghosszabbították még 2 héttel, így dec 2-ig lesz műsoron, aki lemaradt az tudja még pótolni. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Jól van csajszik,további szép estét mindenkinek.Aludjatok jól és álmodjatok szépeket. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Szép estét vica és neked is kellemes álmokat (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2009.11. 08. - 08:06:33
Létrehozva:
|
|
|
Jó reggelt.
Kellemes napot mindenkinek az esős idő ellenére.(legalább is nálunk esik) |
|
|
|
2009.11. 08. - 09:31:37
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2009.11. 08. - 10:41:53
Létrehozva:
|
|
|
Képzeljétek, a Youtube-on egyre nagyobb népszerűségnek örvend a Ghost klipem (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Napi szinten kapok személyes üzeneteket és kommenteket, hogy milyen frankó. Most egy Kelly nevű amerikaival levelezek, ő az In Simpathy című SOTU dalhoz kért tőlem klipet. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Már jobb napom van! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
2009.11. 08. - 10:52:49
Létrehozva:
|
|
|
Szia Angie.
Most hallom,hogy Pesten is esik.Tök lehangoló az idő. (IMG:style_emoticons/default/dry.gif) Gratula,hogy ilyen népszerű a vidid.Na látod jó munkát végeztél. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Varázsolj az In Simpathy-hoz is egy klassz vidit aztán hátha egyszer azon kapod magad,hogy te csinálod a srácok összes számához a vidiket természetesen az ő kérésükre. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2009.11. 08. - 11:06:51
Létrehozva:
|
|
|
Szia Angie. Most hallom,hogy Pesten is esik.Tök lehangoló az idő. (IMG:style_emoticons/default/dry.gif) Gratula,hogy ilyen népszerű a vidid.Na látod jó munkát végeztél. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Varázsolj az In Simpathy-hoz is egy klassz vidit aztán hátha egyszer azon kapod magad,hogy te csinálod a srácok összes számához a vidiket természetesen az ő kérésükre. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Szia Vica! Végre valaki felébredt és ide tévedt. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Gondolom esik Pesten is, de én most Bcsabán vagyok, majd csak délután megyek vissza Pestre. Gyűlölök ilyen időben vezetni, ennél még a tök hideg, de napsütéses téli idő is jobb. Majd mindjárt gyújtok néhány gyertyát, hogy kicsit jobb legyen a szoba hangulata. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Háhá, nem is lenne rossz, ha csinálhatnék valódi klipeket. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Álom... de szép álom! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2009.11. 08. - 13:11:50
Létrehozva:
|
|
|
Angie sosem lehet tudni mit hoz az élet.Lehet,hogy mondjuk valamelyik DM fiú látja a youtube-on a vididet és annyira megtetszik neki,hogy kideríti te csináltad és aztán megkérnek rá,hogy csinálj nekik valódi videót.Ha adj isten így lenne légyszi ne feledkezz meg megemlíteni nekik a mi kis fekete seregünket.Hehe... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2009.11. 08. - 14:59:54
Létrehozva:
|
|
|
Sziasztok!
a Groovehouse feldolgozta a Strippedet????? (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) Hogy rohadnának meg (IMG:style_emoticons/default/angry.gif) Elnézést, de gyűlölöm azt a nőt, de nagyon. Pár évvel ezelőtt a még akkori példaképemre eléggé csúnyákat mondott, azóta gyűlölöm tiszta szívemből (IMG:style_emoticons/default/angry.gif) Egyébként mi újság veletek? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Én tegnap voltam a Jackson filmen...hát komolyan mondom ennél jobb mozifilmet még életembe nem láttam. Vétek kihagyni annak, aki egy kicsit is szereti Michael-t. Nagyon jól meg van csinálva a zene, a színpadi mozgás, a táncosok, a koreográfiák, hihetetlen volt (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) Az első 10 percet szó szerint tátott szájjal néztem (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
|
2009.11. 08. - 15:07:33
Létrehozva:
|
|
|
Szia Mode.
Örülök,hogy ennyire tetszett a film MJ-ről. A Groovehouse-os feldolgozás nem mostani keletű de ha tudom,hogy ennyire felbosszantalak az emlitésével inkább nem teszem. Újság?Semmi különös...esik az eső és ez teljesen lehangoló. |
|
|
|
2009.11. 08. - 15:15:56
Létrehozva:
|
|
|
Jaj valamit el kell mesélnem.A jóelőbb a lányom olyan szöveget eresztett el,hogy szakadtam a röhögéstől.Miután elvégezte a dolgát a bilin,felállt és megszólalt:"Anya töröld meg a seggem." (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2009.11. 08. - 15:30:33
Létrehozva:
|
|
|
Jaj valamit el kell mesélnem.A jóelőbb a lányom olyan szöveget eresztett el,hogy szakadtam a röhögéstől.Miután elvégezte a dolgát a bilin,felállt és megszólalt:"Anya töröld meg a seggem." (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Jaaaajj (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Komolyan elolvastam és elkezdtem röhögni egyedül a gép előtt XDDD Óriási az a kislány XD |
|
|
|
2009.11. 08. - 15:36:29
Létrehozva:
|
|
|
Gondolhatod én,hogy röhögtem meg még röhögök most is. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ha igy halad pár év múlva nem hátrább a beszólások terén Dave kislányától.Ugye jó példa rá amit pár nappal ezelőtt Usi mesélt.(piercinges sztori)Hehe...
|
|
|
|
2009.11. 08. - 15:42:04
Létrehozva:
|
|
|
Sziasztok!
Láttátok, milyen fxxza az új set-list? hmmm.... teljesen el vagyok ájulva a WIME-tól!!! Angie, én is örülök, hogy jobban van a barát, és annak is, hog yilyen nagyon jó a humora.. ezt ne veszitse el az ember soha, ez nagyon fontos :-) A klipped meg... tiszta fanfiction-be illő dolog lenne.. hehhehe.. nem szólsz Usiéknak, hogy kapják elő az ötleted? Hopp... Anton mehet a picsába, te rendezed a következőt!!! Csak legyenek benne a fiúk!!! Nálunk csak délelőtt kezdett esni az eső, illetve dél tájt, még kutyasuliban voltunk. Tegnap mi is voltunk moziban, megnéztük a páros mellékhatást, hugyosra röhögtük magunkat.. előtte bent ültünk a kávézóban, és hopp... annyira ki van élezve a fülem a mode dallamaira.. mintha mode-ot hallanék.. és igeeeeeen... question of time.. na nem is birtam rögtön magammal, de szerencsére a mi asztalunknál mindenki mozgott, nem csak én :-) |
|
|
|
2009.11. 08. - 16:00:15
Létrehozva:
|
|
|
Szia Edóka.
Én hétfőn a postán hallottam a Question of time-ot.Mosolyogtam is magamban ahogy megismertem a dalt. |
|
|
|
2009.11. 08. - 16:55:55
Létrehozva:
|
|
|
Sziasztok!
Immáron Pesten. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Szakadt végig az eső és mivel még mindig köhögök így legnagyobb bánatomra nem mentem a Sláger rádiós partyra a Műjégpályára, pedig óriási buli lehet. Akkor kezdődött mikor felértünk és volt élő bejelentkezés is a helyszínről. Állítólag komoly dugó van a környéken és nagy tömeg. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Lélekben ott vagyok. Vica, óóó jó is lenne. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) És tényleg tiszta fan fiction-be illő történet. Figyeljetek, ha sikerül akkor a kövi koncertre elintézem mindenkinek az ingyen jegyet. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Különben ma csomót volt a Slágeren DM, reggel az It's no good, most meg 4 óra felé a Personal jesus. |
|
|
|
2009.11. 08. - 18:20:20
Létrehozva:
|
|
|
Angie lehet,hogy majd egy-két év múlva a hazai koncerten mutatnak be téged a fiúk országnak-világnak,hogy te vagy az új videóklipp rendezőjük.Elképzelem ahogy Dave felhiv a szinpadra és mondja:"Hölgyeim és uraim Ms.Eszter Dénes.(persze angolul)Hehe... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Az ingyenjegy nem lenne rossz...de lehet néznének a darabszám láttán és el kellene magyaráznod hány barátnéd is van DM Mátyás seregében...hihi (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2009.11. 08. - 19:57:51
Létrehozva:
|
|
|
hűha...de jó is lenne (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
|
![]() ![]() |