2400 Oldal V  « < 81 82 83 84 85 > »   
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
> A Fekete Sereg :), Ki itt belépsz, hagyj fel minden reménnyel... :D
Alisha
post 2009.11. 08. - 20:38:33
Létrehozva: #1641

devotee

Hehe Angie! Hát őszinte leszek, egy találkáig meg sem állhatnál, ezt kötelező lenne összehoznod... én találtam is magamnak egy titulust, én leszek a sminkesed :-) Na ezt gyorsan meg is oldottam.. :-)

Egyébként mi sem mentünk fel a sláger bulira, pont az eső miatt, mivel onnan még haza érni, garantált a megfázás... más ez nyáron, mikor rommá ázik az ember a kedvencei miatt.. :-) komolyan, el sem hiszem, hogy semmi bajom nem lett koncert után.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2009.11. 08. - 20:40:36
Létrehozva: #1642

devotee

Sziasztok!

Jajj, vigyorgok itt fülig érő szájjal. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Jó lenne most ezzel álmodni. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

Edóka, abszolút jó ötlet a sminkes. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Én ugyan is őrült béna vagyok. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2009.11. 08. - 20:44:07
Létrehozva: #1643

devotee

Angie, hát ezt megoldhatjuk, ezen már nem múlhat a találka (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Nem is mondtam, hogy úgy néz ki, már 4-en megyünk a pecsába... úgyhogy nem csak velem fogtok meg ismerkedni, hanem a barátnőimmel is.. elmebetegek, úgyhogy készüljetek (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2009.11. 08. - 20:52:04
Létrehozva: #1644

devotee

Idézet (Edóka @ 2009.11. 08. - 20:44:07) *
Angie, hát ezt megoldhatjuk, ezen már nem múlhat a találka (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Nem is mondtam, hogy úgy néz ki, már 4-en megyünk a pecsába... úgyhogy nem csak velem fogtok meg ismerkedni, hanem a barátnőimmel is.. elmebetegek, úgyhogy készüljetek (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Jajj, tök jó. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Nekem két ünnep közöttre csak 2 nap szabi jut 4 helyett, így majd én leszek az ügyeletes a cégnél. Ez annyit jelent, hogy kiürítem a postaládát, megnézem a faxokat és emileket és utána szabad vagyok. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Majd valahogy délután, még a buli előtt kellene találkozni. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2009.11. 08. - 20:56:48
Létrehozva: #1645

devotee

Az álomról jut eszembe, iszonyatosat álmodtam. Tegnap nem igazán öltöztem fel moziba, csak egyponcsó volt rajtam, meg egy rövid ujjú inget, és haza felé nagyon fáztam. Éjjel arra keltem, hogy nagyon fáj a fejem, és a torkom. Be is vettem pezsgő tablettát, aludtam tovább, de szerintem kicsit hő emelkedésem lehetett, mert iszonyatosat álmodtam.. Tisztára, mintha a fűrészben lettem volna szereplő... végig rettegés volt, és a végén nem tudtam hogy kerültem full véresen egy futószalagra... és mögöttem volt még két barátnőm. Bementünk egy nagy terembe, ahol minden csupa vér volt, és azt láttam, hogy a húgomat megölték... szörnyű volt látni, álmomban teljesen megőrültem, üvöltöztem, hogy hogy fogom elmondani a szüleimnek, hogy nem vigyáztam rá eléggé... teljesen kiborultam.. aztán láttam egy földön fekvő férfit, akinek fura volt a feje, és valahogy tudtam, hogy Ő csinálta ezt az egészet... És neki estem, rúgtam, ütöttem, és igazam volt.. képzeljétek, kinyirtam... de mint egy állat úgy küzdöttem. Még emlékszem kitéptem belőle valamit, és oda dobtam Melicskének a darabot, hogy ő is segitsen, semmi ne maradjon egy ilyen emberből.
Aztán felébredtem, mert fiatalok pont az ablakom előtt balhéztak össze.. úgyhogy felültem az ágyon, mert pont az ablak alatt van, kihúztam a függönyt, és azon röhögtem, milyen kemény csávók.. az egyik még a behajtani tilosra is rárúgott (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Úgyhogy gyorsan el tudtam felejteni ezt az őrületet... mondjuk még mindig élénken él bennem

Idézet (Angelus @ 2009.11. 08. - 20:52:04) *
Jajj, tök jó. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Nekem két ünnep közöttre csak 2 nap szabi jut 4 helyett, így majd én leszek az ügyeletes a cégnél. Ez annyit jelent, hogy kiürítem a postaládát, megnézem a faxokat és emileket és utána szabad vagyok. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Majd valahogy délután, még a buli előtt kellene találkozni. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Ezzel csak az a gond, hogy én kozmetikusként 30.-án estig nyomom az ipart, úgyhogy én éjjel fogok odaérni.. De megtalállak titeket, ez tuti (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Majd megbeszélünk valami konkrétot!!!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2009.11. 08. - 21:24:51
Létrehozva: #1646

devotee

Edóka, nem semmi álmod volt. Jujj, de brutális az egész ahogy leírtad, én azt hittem mikor még nem olvastam végig a hsz-t, hogy félve riadtál fel álmodból. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) De ezek szerint a vagány csávók még meg is nevettettek. Véletlenül nem szóltál rájuk az ablakból? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Amúgy ma én is moziztam, megnéztem a Vakító fehérséget. Annyira nem volt rossz, de semmi eredetiséget nem hordozott magában. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Bővebben: http://moviehunter.hu/index.php?MovieId=34...Vakito_feherseg
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2009.11. 08. - 22:11:36
Létrehozva: #1647

devotee

Nem vagyok az a kiszólogatós fajta... az más, ha mondjuk egy kocsiba rúg bele.. de nem idegesitettem magam fel ezen. Azt néztem, mivel pont előttem állt a kocsim, hogy abba ne tegyenek kárt, de nem.. igazán szájkaratésok voltak, semmi más...
Igazi kis kakasok ezek még, komolytalanok.
Ha már felkelek, ált megnyugszom, akkor már nincs bajom.. vagy ha van, oda hivom a kutyám, és az ő nyugodtsága engem is megnyugtat.. mi ketten terápia vagyunk a másiknak.. amikor ő bizonytalan, én nyugtatom, és forditva (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Olyan szar ez a tatabányai mozi... itt alig játszanak valami filmet.. egy csomó mindenért fel kéne mennem pestre, de erre nincs időnk... Na mindegy.. elolvasom amit irtál, az is valami... ! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Amúgy ma én is moziztam, megnéztem a Vakító fehérséget. Annyira nem volt rossz, de semmi eredetiséget nem hordozott magában. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Bővebben: http://moviehunter.hu/index.php?MovieId=34...Vakito_feherseg
[/quote]

Na elolvastam, nagyon jól irsz... hogy tudsz ilyen tárgyilagos maradni? Ezt tanultad valahol?

Na ezt a filmet sem látjuk nálunk!!!

Na... ezt most nem idézte... látjátok? nekem néha nem sikerál.. pedig mindig ugyan úgy csinálom. Tök roki vagyok az ilyenben!!!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2009.11. 08. - 22:38:19
Létrehozva: #1648

devotee

Na jóccakát Angie, látom már kidőltél (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2009.11. 09. - 06:25:34
Létrehozva: #1649

devotee

Jó reggelt!

Igen, elpályáztam aludni, de nagyon nem ment, éjfélkor még bámultam a plafont. Nem tudom miért. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

Oké, ha ilyen hanghuszárok voltak csak a csákók, bár ilyenkor igazán nem lehet tudni, hogy most mibe rúg bele. Múlt héten apu kocsiját akarták ellopni, de nem tudták kinyitni.

Az írást nem tanultam, de én igazán nem mondanám magamat jónak benne, vannak egy csomóan, akik sokkal jobban írnak és élvezetesebben is, mint én. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2009.11. 09. - 07:44:27
Létrehozva: #1650

devotee

Sziasztok.

Angie,Edóka:elolvastam a tegnap esti beszélgetéseteket és jókat röhögtem.szájkaratésok,hanghuszárok"hehe (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Kivéve Edóka álmát mert az szörnyű még olvasni is nem hogy megálmodni.

Egyébként azon a titulus dolgon én is gondolkoztam kinek mi lenne a feladata melletted Angie aki majd híres videóklipp rendező leszel hamarosan.Hihi (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2009.11. 09. - 09:04:44
Létrehozva: #1651

devotee

Szia Vica!

Jó el voltunk tegnap este (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) De ezeket a szavakat szerintem csak improvizáltuk mindketten. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Én, mint videoklip rendező? Háhá... jó is lenne. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Stage Pass az egész Fekete Seregnek! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2009.11. 09. - 09:05:36
Létrehozva: #1652

devotee

Szia Vica!

Jó el voltunk tegnap este (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) De ezeket a szavakat szerintem csak improvizáltuk mindketten. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Én, mint videoklip rendező? Háhá... jó is lenne. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Stage Pass az egész Fekete Seregnek! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Onix
post 2009.11. 09. - 11:30:22
Létrehozva: #1653

Painkiller

Szép napot Nektek!
Szombathelyen kisütött a nap!!!!!Yesssss! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Angie: nagyon örülök,hogy terjed a jó híred!Nem gondoltál még rá,hogy esetleg a videó készítéssel komolyabban foglalkozz,ezen a területen tanulj?Terjesztettem a Ghost klippedet és aki látta,mindenkinek nagyon bejött!Nekem is a szívem csücske!Bizony,ráférne már a Fiúkra egy olyan rendező,aki normális videót tud készíteni...!
Amúgy csatlakoznék az előttem szólókhoz,örülök,hogy jobban van a haverod és már humorizálni is tud a szörnyű baleset kapcsán.Az tényleg fontos,hogy az ember ne veszítse el a humorérzékét,bármi történjék!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2009.11. 09. - 11:44:59
Létrehozva: #1654

devotee

Idézet (Onix @ 2009.11. 09. - 11:30:22) *
Szép napot Nektek!
Szombathelyen kisütött a nap!!!!!Yesssss! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Angie: nagyon örülök,hogy terjed a jó híred!Nem gondoltál még rá,hogy esetleg a videó készítéssel komolyabban foglalkozz,ezen a területen tanulj?Terjesztettem a Ghost klippedet és aki látta,mindenkinek nagyon bejött!Nekem is a szívem csücske!Bizony,ráférne már a Fiúkra egy olyan rendező,aki normális videót tud készíteni...!
Amúgy csatlakoznék az előttem szólókhoz,örülök,hogy jobban van a haverod és már humorizálni is tud a szörnyű baleset kapcsán.Az tényleg fontos,hogy az ember ne veszítse el a humorérzékét,bármi történjék!

Szia Onix!

Köszike a dicséretet. Sajnos csak video szerkesztést szerintem nem sokan csinálnak, viszont abba a körbe bejutni, ahol komolyan ezzel foglalkoznak szinte lehetetlen. De majd hátha a webdesigner végzettségem mellékvizén sikerül lavíroznom ilyen területre is. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Jajj, én is nagyon örültem, amikor szombaton felhívott, az meg is lepett, hogy humoránál volt. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Képzeld, itt is kisütött a nap! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

Én meg beöltöztem mint, aki Szibériába készül. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2009.11. 09. - 12:37:29
Létrehozva: #1655

devotee

Szia Onix.

Angie:egyet értek Onix-al tényleg ráférne már a fiúkra egy valamire való klipp rendező,úgyhogy a kövit csináld te nekik.Csak egy valamire kérlek mustár ne legyen benne.Hehehehe (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Egyébként nálunk is süt a nap.Tök jóóó. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2009.11. 09. - 12:58:03
Létrehozva: #1656

devotee

Idézet (vicuska @ 2009.11. 09. - 12:37:29) *
Szia Onix.

Angie:egyet értek Onix-al tényleg ráférne már a fiúkra egy valamire való klipp rendező,úgyhogy a kövit csináld te nekik.Csak egy valamire kérlek mustár ne legyen benne.Hehehehe (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Egyébként nálunk is süt a nap.Tök jóóó. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Oké, no mustár (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Onix
post 2009.11. 09. - 13:10:51
Létrehozva: #1657

Painkiller

Idézet (Angelus @ 2009.11. 09. - 12:58:03) *
Oké, no mustár (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Amúgy szurkolok,hogy bejöjjön ez a webdesigner dolog,aztán ki tudja,mit hoz a jövő...! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Mindenesetre kliprendezőként már egy egész Fekete Sereget mondhatsz rajongódnak! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Szia Vicus!Küldtem ám felétek a napsütést!Ezek szerint odaért. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2009.11. 09. - 13:23:22
Létrehozva: #1658

devotee

Idézet (Onix @ 2009.11. 09. - 13:10:51) *
(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Amúgy szurkolok,hogy bejöjjön ez a webdesigner dolog,aztán ki tudja,mit hoz a jövő...! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Mindenesetre kliprendezőként már egy egész Fekete Sereget mondhatsz rajongódnak! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Szia Vicus!Küldtem ám felétek a napsütést!Ezek szerint odaért. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Hát igyekszem. Az Alkonyat & Dangerous párost láttad már? Az a legutóbbi munkám. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2009.11. 09. - 13:25:37
Létrehozva: #1659

devotee

Szasz mindenki!

Itt is süt, az előbb pólóban voltam kint cigizni... tök frankó idő van (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) a fűtés meg megy ezerrel, az utcát fűtöm sajna.

Alig aludtam éjjel... annyira fáj a gyomrom, és bármit eszek, mindentől megfájdul... lehet el kéne mennem dokihoz. Már megittam egy csomó ilyen böfögtető port, meg bevettem 3 quamatel-t.. ami egyébként a kutyámé (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Szasz Onix.. merre jártál? Rég láttalak!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Onix
post 2009.11. 09. - 13:31:44
Létrehozva: #1660

Painkiller

Idézet (Angelus @ 2009.11. 09. - 13:23:22) *
Hát igyekszem. Az Alkonyat & Dangerous párost láttad már? Az a legutóbbi munkám. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Naná,hogy láttam!Még anno írtam is,hogy általa kaptam kedvet,hogy megnézzem a filmet.Tesómnak megvan,szóval 7végén szerintem meg is nézem.

A lap tetejére

+Hozzászólás idézete

2400 Oldal V  « < 81 82 83 84 85 > » 
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
136 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (136 vendég és 0 anonim felhasználó)
0 felhasználó: