![]() ![]() |
2009.11. 09. - 18:11:37
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sziasztok, itt vagyok a suliban. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Vica, nagyon haláli vagy. Én a metróban láttam óriási DM plakátot, de szerintem majd az Euro Centeres jegyirodában fogok egyet lejmolni. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
|
2009.11. 09. - 18:17:01
Létrehozva:
|
|
|
A macskák nagy túlélők, nekem rendszeresen leesett a cicám az emeletről, és mindig meg gyógyult. Egyszer meg rászakadt az előszoba szekrény... pedig akkor még nagyon kicsi volt.. na akkor azt hittem, meghal, mert rengeteg vér maradt a szekrény alatt. De szerencsére csak a az orra tör el, és azért fulladozott. NApokig nyugtatóznom kellett, hogy csak pihenjen.. aztán megrázta magát, és már semmi baja nem volt... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) egy pár életet azért kilőtt magának a kis lökött, de mindig eltáncolt a halál előtt... szerintem mind a 9-et kihasználta (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) 16 évesen halt meg a lelkem, idén szeptemberben....
Szia Angie.,. okosodsz ? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2009.11. 09. - 18:18:48
Létrehozva:
|
|
|
Az én cicám idén megmérgezték. (IMG:style_emoticons/default/angry.gif) Bele is pusztult szegény. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Úgy sajnáltam.
Igen, okosodom. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2009.11. 09. - 18:23:12
Létrehozva:
|
|
|
Rohadjon meg az ilyen... húú.. de tudom utálni az embereket emiatt... Ne aggódj Angie, az ilyen megkapja a büntetését az élettől! huhhhh.. de fel tudom magam az ilyenen húzni... sajnos én az emberekben ilyen téren rengeteget csalódtam... rettenetesen gonoszak.. de mit várok-várunk el tőlük, hiszen a saját gyerekeikkel nem tudnak foglalkozni...
Na.. kimérgelődtem magam.. sajnálom a cicád Angie!!! |
|
|
|
2009.11. 09. - 18:25:12
Létrehozva:
|
|
|
Rohadjon meg az ilyen... húú.. de tudom utálni az embereket emiatt... Ne aggódj Angie, az ilyen megkapja a büntetését az élettől! huhhhh.. de fel tudom magam az ilyenen húzni... sajnos én az emberekben ilyen téren rengeteget csalódtam... rettenetesen gonoszak.. de mit várok-várunk el tőlük, hiszen a saját gyerekeikkel nem tudnak foglalkozni... Na.. kimérgelődtem magam.. sajnálom a cicád Angie!!! Én napokig bőgtem, ahogy csóró macska szenvedett. 3 napig húzta még, borzasztóan sírt a drágám és olyan kérőn nézett. Az állatorvosra is haragszom, hogy nem vette észre a mérgezést. Különben a mai napig nem tudom ki tette, mert minden szomszédunknak van macskája. |
|
|
|
2009.11. 09. - 18:27:06
Létrehozva:
|
|
|
Hali Csajok!
Itt vagyok,meg voltam már napközben is,csak mire végig olvastam a hétvégi termést,mennem kellett kezelésre. Edóka!Hát az az álom nem semmi!Tényleg horror filmbe illik!!!Én sajna nagyon ritkán emlékszem az álmaimra. Angi!Örülök,hogy a Barátod állapota ennyire jól alakul!!!!!Legalábbis erre utal,hogy ha hazaengedték,meg ha már hülyéskedni is van kedve! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Usi!Én is várom ám már nagyon a meglepit!Sajnálom,hogy nem tudsz velünk itt lenni!Majd csak valaki meg tudja csinálni!!!!! |
|
|
|
2009.11. 09. - 18:29:41
Létrehozva:
|
|
|
Köszi ildi.dm (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
2009.11. 09. - 18:32:24
Létrehozva:
|
|
|
Szia Ildi!
Mizu? Lemardtál? Gyere gyakrabban! Én most csak itt ülök, még van fél órám, aztán mennem kell a kutyámért ! Meddig tart a sulid, Angie? |
|
|
|
2009.11. 09. - 18:34:50
Létrehozva:
|
|
|
Szia Ildi! Mizu? Lemardtál? Gyere gyakrabban! Én most csak itt ülök, még van fél órám, aztán mennem kell a kutyámért ! Meddig tart a sulid, Angie? Este 9-ig. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2009.11. 09. - 18:37:17
Létrehozva:
|
|
|
Az szép! Na elköltöztetek? Kb én 9-re érek vissza haza, mire a kutyut meglobogtatom a szélben!
|
|
|
|
2009.11. 09. - 18:39:46
Létrehozva:
|
|
|
Az szép! Na elköltöztetek? Kb én 9-re érek vissza haza, mire a kutyut meglobogtatom a szélben! Majd csütörtökön és pénteken lesz a költözés (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Anyu is feljön segíteni. Jó sétálást! |
|
|
|
2009.11. 09. - 18:45:32
Létrehozva:
|
|
|
Szia Ildi.Hogy vagy?
Angie:köszi.Azt hiszem a mai plakátszerzeményeim közül az egyiket kiteszem a konyha falára,hogy a Petra láthassa Dáviját.Hehe (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Sajnálom a cicádat.Ilyen történet nálunk is volt mikor még otthon laktam.De mi tudtuk melyik szomszéd csinálta.Környék összes macskája elpusztult csak azért mert kirakta a nyanya a kajáját hűlni az ablakba és állitólag egy macska belelefetyelt.Bosszúból kiirtott egy csomót."Édes "nem?A vén k..va...bocsánat. Edóka:nekünk 17 éves kutyánk volt aki elpusztult és a vége felé már evés közben elaludt. |
|
|
|
2009.11. 09. - 18:57:07
Létrehozva:
|
|
|
Hmm. Vica.. milyen érdekes, hogy a nők is tudnak ilyen gonoszak lenni.. pedig mi nők inkább gondoskodóak vagyunk. Hihetetlen, minden életnek ugyan olyan fontosnak kell lennie, egyik sem lehetne fontosabb a másiknál! Micsoda mocsok.. nem gond, megkapja ő is a magáét az élettől!!!
|
|
|
|
2009.11. 09. - 18:59:19
Létrehozva:
|
|
|
Biztos fog örülni Petra a Dávidos plakátnak. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Oh, micsoda szörnyű történet. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
|
2009.11. 09. - 19:06:38
Létrehozva:
|
|
|
Edóka én határozottan hiszek abban,hogy egyszer mindeki megkapja a magáét a disznóságaiért.
Angie:látod nem csak felétek vannak ilyen aljas emberek hanem felénk is. Olyan is volt,hogy a szomszéd utálta a macskákat és a cicánkat olajos vagy benzines dobozban vitte el csak gondolom elszalasztotta és szerencsétlen állat haza jött de kihullott a szőre.Na jó nem traktállak titeket több ilyen történettel. |
|
|
|
2009.11. 09. - 19:10:16
Létrehozva:
|
|
|
Most nem írom le mit kívánok ezeknek az embereknek...
Nem is nevezném őket humanoidoknak. |
|
|
|
2009.11. 09. - 19:14:36
Létrehozva:
|
|
|
Hát gondolhatod én is,hogy szidtam őket az ilyen esetek után.
|
|
|
|
2009.11. 09. - 19:16:49
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2009.11. 09. - 19:23:04
Létrehozva:
|
|
|
Hűha micsoda történetek :S Hát én is fel tudom húzni magam az olynaokon, ha valmi állatkínzás sztory van mondjuk a TV-be...olynakor elkezdek mindig kiabálni, hogy azokkal az emberekkel ugyanazt kéne csinálni, mint amit ők az állatokkal műveltek. Bár..azok nem is emberek (IMG:style_emoticons/default/angry.gif) Én kutya párti vagyok inkább, de a macskákat se vetem meg, a bogarakon és rovarokon kívül minden állatot szeretek.
|
|
|
|
2009.11. 09. - 19:23:07
Létrehozva:
|
|
|
Hát igen egy ember inteligenciáját le lehet szűrni az állatokkal való bánásmódja alapján.
Szia Mode. |
|
|
|
![]() ![]() |