2400 Oldal V  « < 85 86 87 88 89 > »   
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
> A Fekete Sereg :), Ki itt belépsz, hagyj fel minden reménnyel... :D
Alisha
post 2009.11. 10. - 09:45:13
Létrehozva: #1721

devotee

Aham.. néztük! De nem nagyon figyeltem rá oda, mert közben a neten lógtunk.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2009.11. 10. - 09:57:46
Létrehozva: #1722

devotee

Edóka, én már csípőből nem nézem ezeket a műsorokat, mert nem szórakoztatnak és így nem is érdekelnek ezek a nagy ívű dolgok.
Gyógyulj meg, remélem nincs komoly bajod.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2009.11. 10. - 10:12:52
Létrehozva: #1723

devotee

Ildi, neked hogy van a kezed?
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
ildi.dm
post 2009.11. 10. - 10:26:33
Létrehozva: #1724

devotee

Angi!
Köszi kérdésed!Javulgat.Már egyre több mindent+könnyebben tudok csinálni vele.
Most már jó pár napja melózol,milyennek találod?Meg gondolom a munkatársakkal is egyre jobban ismerkedsz,vannak jó fejek?

Edóka!Ha elmész dokihoz,majd légyszi tájékoztass bennünket a fejleményekről!!!Jobbulást Neked!!! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2009.11. 10. - 10:32:14
Létrehozva: #1725

devotee

Idézet (ildi.dm @ 2009.11. 10. - 10:26:33) *
Angi!
Köszi kérdésed!Javulgat.Már egyre több mindent+könnyebben tudok csinálni vele.
Most már jó pár napja melózol,milyennek találod?Meg gondolom a munkatársakkal is egyre jobban ismerkedsz,vannak jó fejek?

Edóka!Ha elmész dokihoz,majd légyszi tájékoztass bennünket a fejleményekről!!!Jobbulást Neked!!! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

Az jó, akkor most már lassan mindent fogsz tudni csinálni, a karácsonyi süti sütéssel meg már nem is lehet gond. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Jó az új hely, de a névmemóriám pocsék, így még mindig nem igazán tudom, hogy ki kicsoda. (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) De különben az Andi, akivel együtt vagyok a titkárságon nagyon jó fej. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2009.11. 10. - 11:06:18
Létrehozva: #1726

devotee

Helló csajok.

Edóka:jobbulást.Én múlt héten néztem a Benkő-s marhaságot de csak azért mert nem voltam álmos és azon a csatornán volt a tv és az következett.Tegnap valahogy nem volt gusztusom hozzá.Hát ha az a pasi lenne az utolsó a földön és össze lennénk zárva egy lakatlan szigeten még ha 120 évig élnék akkor sem tudnám megkivánni.Csodálkozok is azokon a nőkön akik a műsorban szerepelnek mit esznek azon a fazonon .

Angie:örülök,hogy jó az új melóhely. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Ildi:hál isten neked pedig javul a kezed (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
ildi.dm
post 2009.11. 10. - 11:29:27
Létrehozva: #1727

devotee

Hát a karácsonyi sütésig még megműtik a másik kezemet is.Most kapom ezt a 10 kezelést,aztán megyek vissza a dokihoz,megnézi hogy gyógyul és akkor beszéljük meg a másik műtétet.Ez 24.-én lesz,mert csak hetente 3-szor van.Számításaim szerint,akkor dec.elején lesz.Hmmmmm Majd meglátjuk!

Vicuska!Nálatok mi újság?Örülök,hogy az ANTSZ ilyen sima ügy volt.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2009.11. 10. - 11:39:10
Létrehozva: #1728

devotee

Te jó ég Ildi még egy műtét.Hát nem lennék a gatyádba.Újság nem sok van.Éppen borsó levest rittyentek.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2009.11. 10. - 11:54:54
Létrehozva: #1729

devotee

Ez a Benkő vénségére meghülyült, és eladta magát a ker csatornáknak. Csak gratulálni tudok hozzá, és az ő igénytelenségéhez...

Gyerekek, nagyon fáj a fejem, szétesik. (IMG:style_emoticons/default/wacko.gif)

Ildi, remélem eredményes lesz a műtét és hamar rendbe fog jönni a másik kezed is.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2009.11. 10. - 12:03:34
Létrehozva: #1730

devotee

Angie:szegény már megint migréned van?Biztos erre a hülye időre fáj.Jobbulást.

A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2009.11. 10. - 12:05:19
Létrehozva: #1731

devotee

Angie: az aktiválógombbal nincs baj, annyira nem vagyok szőke, hogy ne ellenőriztem volna le. XD Apunak mondtam tegnap telcsiben, lévén, hogy nincs körülöttem senki pasi, akinek a segítségét kérhetném, és mondta, hogy lehet a hálózati kártya szállt el. Hát nem tom, akkor elméletileg nem kéne látnom a csatlakozási lehetőséget a vonalas inviteles netre, ami otthon van.Legalábbis szerintem. na majd hétvégén megnézzük.

Edóka: gondolom web 'n' walk stick-ed van a laptopon, amin keresztül jön a net. az előfizetős. a wi-fi meg beépített és veszi a közelben lévő hálózatok jeleit.

Vica: jót vigyorogtam a plakátszerzéseden, Edókának meg a kutyás sztoriján. Mondjuk sajnálom, hogy szegénynek rossz a csípője. Ez nem az egyik jele a túltenyésztésnek?

A meglepire még várnotok kell 1-2 hetet szerintem, de majd meglátom miként haladok vele. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) A türelem Violator rózsát terem, hehe XD

A plakát témára visszatérve én tegnap láttam egy kisebb koncertes palkátot mikor mentem nagybevásárolni az egyik belvárosi áruházba. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) mondjuk már láttam korábban is azt a plakátot, úgyhogy mindig nézem, ha arra megyek. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) mikor meg Filterbe mentünk múlt héten és kimentem Budára bnőmékhez alapozni, villanyosról láttam vagy 3 nagyot plusz 1-et ami ki is volt világítva, amikor meg leszálltam a villamosról, akkor meg egy még nagyobb plakát vigyorgott a képembe. XD imádom! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Angie: mikor mi vettük a NIN koncijegyet pesten a Ticketexpress vagy milyen irodában, akkor kérdeztük, hogy megkaphatjuk-e a 2 méteres vagy az A4-es méretűt, de a nagyot már az egyik eladócsaj lestoppolta, a kicsit meg nem mondták biztosra. megadtuk a számunkat de azóta se hívtak. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

Ehhh az álatos sztorik nagyon durvák. Szegénykék! Én is utálom, ha bántják őket, mert nem tehetnek róla. Mondjuk minket csak az idegesít, hogy otthon minden háznál van kuty és mikor egyszerre kezdenek ugatni, akkora hangzavar van, hogy náyron nem lehet nyitott ablaknál aludni. De ez megint az emberek hibája, hogy így bezsúfolják szegény állatokat. De mi sosem tudnánk bántani egy cicát vagy egy kutyát. Vagy akármilyen állatot a rovarokon meg ilyeneken kívül. Azokat én se csípem nagyon. Nekem mondjuk sajna még sosem volt házi állatom, mert anyuék mindig találtak vmi kifogást ellenük, de megfogadtam, hogy ha egyszer saját lakásom lesz, akkor lesz egy fekete vagy hamuszürke cicám!!! (Érdekes egyébként, hogy alapjában véve a kutyákat szerettem jobban nagyon sokáig, de pár éve nagyon macskapárti lettem.)

Macsus: boldog névnapot!

Edóka: Hole to feed video feelinged volt??? XD szerencsére nekem nem kell ilyeneket néznem - mondjuk Szegeden nem is tudnék, mert nincs tévénk. És én is jobbulást kívánok a gyomrodnak!
Angie: neked meg a fejedhez.
Vica: szerintem csak a pénzért és a hírverésért csinálják azok a nők. De egyetértek azzal, amit írtál. nincs az a pénz, hogy beinduljak arra a pasira. blöe!

na robogok is tovább, mert nem soká jön a főbérlő, délután meg kiköltözik végre Krisztián. szép hetet, majd pénteken jelentkezem otthonról!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2009.11. 10. - 12:05:23
Létrehozva: #1732

devotee

U-girl:neked is kellemes napot és hetet. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2009.11. 10. - 12:15:21
Létrehozva: #1733

devotee

Ja türelemmel várjuk a Violator rózsát.Hehe (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2009.11. 10. - 12:17:35
Létrehozva: #1734

devotee

Szerintem igazad van Vica, ez a migrénem. Már tegnap kezdődött és akkor egész hétre ki fog hatni, előre tudom. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

U-girl, akkor jó, én nem értek annyira a lótopokhoz, csak ez volt az első lehetséges megoldás, ami eszembe jutott. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Bocsi, nem néztelek szőkének. Remélem a 7végén sikerül életet lehelni a masinádba és újra kalózkodhatsz a nyílt hálózatokban. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Itt Pesten mindegyik le van védve pedig csomót talál a wifi mikor bekapcsolom a gépet, ezért van nekünk is web and walk managerünk. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Csak kár, hogy T....

A plakátot nem tudom ellopni a metróból, mert az nagyon feltűnő lenne, máshol meg nem nagyon láttam. Pedig most az eső miatt könnyebb lenne leszedni. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Majd megpróbálok azért kérni abban a jegy irodában, amit mondtam. Hátha szerencsém lesz.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
ildi.dm
post 2009.11. 10. - 12:43:27
Létrehozva: #1735

devotee

STRANGELOVE a slágeren

IMÁDOMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2009.11. 10. - 13:16:06
Létrehozva: #1736

devotee

Idézet (ildi.dm @ 2009.11. 10. - 12:43:27) *
STRANGELOVE a slágeren

IMÁDOMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM!!!!!!!!!!!!!!!

Anyum felhívott, hogy DM van a rádióban. Erről jutottam eszébe (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ez kész. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2009.11. 10. - 14:21:14
Létrehozva: #1737

devotee

Angie te szegény sajnálom,hogy fáj az az okos kobakod.Van rá valami gyógyszered?

Plakátról jut az eszembe:kitettem ám a konyha falra az egyiket.Legalább főzés közben nézegetem a srácokat.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2009.11. 10. - 14:49:48
Létrehozva: #1738

devotee

Idézet (vicuska @ 2009.11. 10. - 14:21:14) *
Angie te szegény sajnálom,hogy fáj az az okos kobakod.Van rá valami gyógyszered?

Plakátról jut az eszembe:kitettem ám a konyha falra az egyiket.Legalább főzés közben nézegetem a srácokat.

Megittam egy erős Lipton teát és kicsit tompította. Gyógyszert már nem merek enni a többi mellé.

Ah, akkor most már mindig képben vannak a fiúk. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Ez igen.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2009.11. 10. - 16:13:35
Létrehozva: #1739

devotee

Ja Angie de nem csak nekem vannak képben a fiúk hanem a Petrának is. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Borzasztó lehet az olyan erős fejfájás mint ami neked van. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

Egyébként a platinalemezes topicban amiket nekem irtál olyanokat röhögök.... (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2009.11. 10. - 17:37:53
Létrehozva: #1740

devotee

Sziasztok!

Nekem is rettenetesen fáj a fejem... az idő hozza ki.. megőrülök tőle, és én bizony beveszek bogyót, mint a huzat. Ha nagyon fáj, nem tudok aludni sem, muszáj bevennem valamit.

Usi mennyit irtál.. csak kapkodtam a fejem, mindenkihez volt valami kedves szavad (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Angie... ok, hogy minden rendben a meló helyeden, meg ok, hogy nem jó a névmemóriád... nade legalább egy pasi nevet megjegyeztél már? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Egyet mondj... aki megérdemli, hogy megjegyezd (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Huhhh... mindig is utáltam irodában dolgozni, nem tudok sokáig egy helyben lenni, viszont azért szerettem, mert ott legalább lehetett ismerkedni. Az én szakmámban, elég nehéz, mivel nők vesznek körül... muszáj mindig kimozdulnom (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Mennyivel jobb neked !!!! Na nem komolytalankodom ám (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Én ma vásárolni voltam.. annyira szeretek ruhákat venni, egyszerűen nem birok magammal, néha komolyan a lelkemnek kell. Úgyhogy elbatytam ma egy kis pénzt,... de olyan boldog lettem tőle, hogy csak na... Fekete kordnadrág, három rövid ujjú pulcsi (zsemle, szürke, kék) és egy nagyon nagyon frankó barna gumis vastag öv.
Ez a mai szerzemény!!!

JAAAAAAAAAAAjj.. a lényeget majdnem elfelejtettem mondani.. több lényeg is volt ma (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Az egyik, hogy ahogy mentem ma vásárolni, esett az eső, ment ezerrel az ablaktörlőm. Kocsiban meg üvöltött a 101 cd, azon belül pedig a NLMDA... hát én annyira röhögtem a szitun, nem fogjátok elhinni.. az ablaktörlőm pont abban a ritmusban ment, amiben a szám ritmusa... annyira jó volt nézni, ahogy jobbra, ballra, Dave meg üvöltött, hogy óóóó.... aztán meg, hogy hééééé... én meg automatikusan emeltem is a kezem az ablaktörlővel együtt... nagyon nagy volt..
A másik, hogy a C&A ban voltam éppen.. válogattam a gatyák közt.. tudnotok kell, hogy nekem most Personal Jesus-osan csörög a telóm. állandóan csörög, agyamra megy.. 65 cucc az ember kezében, táska a vállon, és persze megcsörren...
Kb 2 perce tettem el, amikor újra hallom, hogy bimm-bamm... Reach out-touch faith... még mondtam is, hogy nem hiszem el, és kotortam is a táskámban. De a telefonom sötét volt... ehhh.... hát a boltban szólalt meg.. én úgy elkezdtem röhögni, hogy csak na.. tuti azt hitték, megbolondultam..

Vicus.. csak úgy kiraktad a konyhába a plakátot? Én már mondtam Angie-nek, hogy Dave-et szeretnék a francia ágyam fölé.. annyira jól mutatna felettem (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) huhhh.,. minden féle értelemben!!! Keretbe foglalnám!!! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

A lap tetejére

+Hozzászólás idézete

2400 Oldal V  « < 85 86 87 88 89 > » 
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
120 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (120 vendég és 0 anonim felhasználó)
0 felhasználó: