2400 Oldal V  « < 86 87 88 89 90 > »   
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
> A Fekete Sereg :), Ki itt belépsz, hagyj fel minden reménnyel... :D
ildi.dm
post 2009.11. 10. - 19:37:55
Létrehozva: #1741

devotee

Edóka!Ez a boltos story jó lehetett,tuti én is röhögtem volna.Egyébként most is röhögtem ahogy olvastam.

Angi!Remélem elmúlik a migréned!!! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Nekem mondjuk nem volt soha,nem tudom milyen,de régen volt egy kolléganőm,őt is gyötörte.Rajta keresztűl tudom milyen rossz,akinek van. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

Vicus!Jó lehet a konyhád!Gondolom eztán a főzés is kellemesebben zajlik majd!!! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Nekem is eszembe juttattad,hogy rakhatnék ki egyet.Nekem anno a szobám VELÜK volt kitapétázva.Kb.15 éve minden régi DM cuccom elraktam emlékbe.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2009.11. 10. - 19:42:22
Létrehozva: #1742

devotee

Edóka te egy haláli csaj vagy.Végig röhögtem ahogy olvastam amit irtál. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Fasza cuccokat vettél,bizti csini leszel bennük ha felveszed és a pasik sorba fordulnak majd utánad.
Egyébként nekem is Personal Jesus-os a telefon csörgésem.
Szeretnéd Dave-et at ágyad fölé hm...?Azt elhiszem.Aztán egyszer úgy járnál mint Usi,hogy arra ébrdnél fel Dave rád esett.Hehehe (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2009.11. 10. - 19:49:01
Létrehozva: #1743

devotee

Szia Ildi.

Köszi.Hát ja feldobták a srácok a konyhát.Egyébként akartam már kérdezni nálad,hogy kezdődött a rajongás?Sok DM-es cuccod van?

Edóka:az előbb elfelejtettem,jobbulást a fejfájásodnak.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
ildi.dm
post 2009.11. 10. - 19:54:00
Létrehozva: #1744

devotee

Vicuska!Majd holnap elmesélem szívesen,mert most már át kell adnom a nagyLányomnak a terepet.

Úgyhogy jó éjt!Szép álmokat Minden Fekete Sereg Tagnak!!!!!!!!!!!!! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Pusssz
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2009.11. 10. - 20:11:09
Létrehozva: #1745

devotee

Drága Edóka, nagyon jót röhögtem vacsora közben, azt hittem a kaját ráköpöm a lótopra. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Mekkora sztori már ez a csengő hanggal meg az ablaktörlővel. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Haláli vagy!

Gratulálok az új ruha szerzeményedhez. Majd én is megyek vásárolni valami göncöket, mert 1 hónapja semmi ruhát nem vettem és már hiányzik, de most még előbb el kell foglalnom az új albit apuval együtt. Jajj, nagyon beleszerettem a lakásba, ma voltunk úgy, hogy én is mentem megnézni, apu ki is fizette a bérleti díjat. A konyha álom, igaz pici, de minden új és mindent lehet használni. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Van 4 ágy, szóval ha a januári konci után valaki nem tud hazamenni nagyon szívesen el tudom szállásolni. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Csüt-péntek költözés lesz. 1. emeleti, felettünk nem lakik senki... (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

Nekem most elmúlt a fejfájásom, jót tett a Lipton. 1 filter erős tea 1 bögrébe, bejött. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Vica (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Majd egyszer örökítsd már meg a Petrát a poszter előtt ha tudod, lécci. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

Szép álmokat Ildi.dm! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2009.11. 10. - 20:21:37
Létrehozva: #1746

devotee

Ildi oké akkor majd holnap.Jó éjszakát és pussz. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Angie:jól hangzik amit irtál az új albiról.Klassz.
Jó lefotózom a Petrát a poszter előtt.Különben reggel mondta az apjának mutatva a poszter felé"nézd csak Martin".Később kiabálva mondta nekem "Dávid".Hehe...

Én is megyek.Jó éjszakát mindenki.DM-es álmokat. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2009.11. 10. - 20:50:20
Létrehozva: #1747

devotee

Jó pihenést mindenkinek! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2009.11. 10. - 22:04:11
Létrehozva: #1748

devotee

Angie.. Valiccsal most néztük meg az Utolsó ház balra-t... te mondtad nekem, asszem, hogy láttad..
Hát kemény egy film, vannak benne komoly részek, és az az erőszakolós rész, hát sokkot kaptam. Még a számat sem csuktam be, nyelni sem mertem. Ezt moziban megnézni.. uhhh...
Jajj.. a konyha nagyon fontos... én is imádom az enyimet, nekem sem nagy, de minden van benne, és még 0 km-es volt, múlt héten avattam fel (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Vica, én is várom azt a gyerekes képet (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) és igazad van.. Dave jól mutat majd felettem... mutatna... azt se bánnám, ha rám borulna (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Ildi nálunk úgy volt ez a poszterezés dolog, hogy én Dm-el posztereztem, hugi meg Madonnával.. ő mindig nagy Madonnás volt.. aztán ahogy teltek az évek, nekem is muszáj volt kicsit Madonnásnak lennem, mert az "picit" nőiesebb volt, és muszáj volt nőiesednem (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Valahogy igy volt ez nálam, mikor még lökött voltam, sodródtam, beálltam a sorba.. de csak picikét (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) A DM imádatom viszont semmi nem tudta elnyomni,rengeteg emlék köt a bandához, és szerencsére a barátaim is szeretik, úgyhogy nekem van kivel pörögnöm!! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Na jóccakát mindenkinek, szép álmokat!

A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2009.11. 11. - 08:18:56
Létrehozva: #1749

devotee

Jó reggelt mindenki.

Szokás szerint fos az idő. (IMG:style_emoticons/default/angry.gif)

De ennek ellenére szép napot csajok.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2009.11. 11. - 08:35:26
Létrehozva: #1750

devotee

Jó reggelt Fekete Sereg!

Edóka, igen én írtam egyszer az Utolsó ház balra című filmről. Engem is megviselt főleg a megerőszakolásos jelenet, még jó hogy nem moziban láttam, mert biztos sokkot kaptam volna. Mondjuk így is hatott, de nagyban még jobban hatott volna rám. Nagyon szívesen megnézném az eredeti, 1971-es verziót, de nem nagyon lehet megszerezni.

Erről a Dave ráesős sztoriról jutott eszembe mikor Useless girl ébredt arra, hogy Dave betakarta. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Leesett a faláról egy plakát míg aludt. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2009.11. 11. - 08:39:01
Létrehozva: #1751

devotee

Angie nekem is U-girl sztorija jutott az eszembe azért írtam Edókának,hogy ha Dave plakát lenne az ágy felett egyszer arra ébredene,hogy ráesett. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ilyen ráesést én se bánnék...persze élőben még jobb lenne. (IMG:style_emoticons/default/cool.gif) (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2009.11. 11. - 08:45:59
Létrehozva: #1752

devotee

Idézet (vicuska @ 2009.11. 11. - 08:39:01) *
Angie nekem is U-girl sztorija jutott az eszembe azért írtam Edókának,hogy ha Dave plakát lenne az ágy felett egyszer arra ébredene,hogy ráesett. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ilyen ráesést én se bánnék...persze élőben még jobb lenne. (IMG:style_emoticons/default/cool.gif) (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

Akkor összegondoltunk. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Majd az új lakásba kell vennem pár fali képet, mert olyan kopaszak a falak, de arra is gondoltam, hogy majd szerzek plakátot és bekereteztetem, felteszem a falra. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Vannak mozi plakátjaim is, egészen jól néznének ki a falakon. Csak így nem tudnak majd rám esni a kedvenceim. (IMG:style_emoticons/default/happy.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2009.11. 11. - 09:12:44
Létrehozva: #1753

devotee

Sziasztok Angie, Vica!

Hát ez az idő!! Fél óra alatt úgy eláztam a kutyával, a gatyám, a kabátom... mindenem... Kutyám végig lelapitott füllel baktatott. És a fej is fáj még. Valaki elzárhtaná odafenn a csapot (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Nem mondanak jobb időt? Azért még hideg ne legyen nagyon, mert a menhelyen csak 25.-étől lesz fűtésünk, ne fázzanak a kutymók!

Angie a falakat ne hagyd kopaszon! Nekem Nagypapám festett, úgyhogy nagyon sok festményünk van tőle, én is azt hozok majd még le anyuéktól. Viszont a hálóba nem rakok festményt (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Angie vagy Usi ti láttátok már ezt a vámpiros filmet? Nem tudom a cimét.. ma arra megyünk, kiváncsi vagyok rá. Ti tuti láttátok már!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2009.11. 11. - 10:35:52
Létrehozva: #1754

devotee

Edóka, tényleg elzárhatná már valaki odafenn a csapot... nagyon unom az esőt, meg még ma reggel ez a jeges szél... (IMG:style_emoticons/default/blink.gif)

Nem tudom milyen vámpíros film. Hm... Nem az Újhold? Bár azt csak a jövő héttől játszák. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2009.11. 11. - 10:51:41
Létrehozva: #1755

devotee

Én is unom már ezt a köcsög időt. (IMG:style_emoticons/default/dry.gif)

Edóka a hálószobába ha nem festményt raksz akkor mit?
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2009.11. 11. - 11:09:04
Létrehozva: #1756

devotee

Nagyon nyomi ez az idő, el lehet aludni. (IMG:style_emoticons/default/huh.gif)

Vica, gondolom valami klassz plakátra gondolt. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2009.11. 11. - 12:30:14
Létrehozva: #1757

devotee

Hát valami fekete-fehér képre... keretezve (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Ma már második pár cipőm áztattam el,,, gyalázat, ami odakint van. Alig akartam kiszállni a kocsiból. Megnéztem, mit nézek meg... leht nem is vámpiros, csak én hittem azt. Rémségek cirkusza
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2009.11. 11. - 12:42:56
Létrehozva: #1758

devotee

Edóka, tegnap nem válaszoltam a pasis kérdésedre. Azért vannak jó pasik itt (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

Idézet (Edóka @ 2009.11. 11. - 12:30:14) *
Hát valami fekete-fehér képre... keretezve (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Ma már második pár cipőm áztattam el,,, gyalázat, ami odakint van. Alig akartam kiszállni a kocsiból. Megnéztem, mit nézek meg... leht nem is vámpiros, csak én hittem azt. Rémségek cirkusza

De, a Rémségek cirkusza az vámpíros (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
ildi.dm
post 2009.11. 11. - 12:52:43
Létrehozva: #1759

devotee

Hali!Sziasztok Csajok!
Hát én is eláztam párszor ma,reggel óta úton voltam,intézkedtem,de én szeretem ezt az időt!Nincs hideg,csak esik.Egyébbként hétvégére meg a jövő hétre jó időt hallottam,lehet még 15 fok is.

Edóka!Reméljük így lesz és akkor nem fognak fázni a kutyusok!Jól hangzik az a fekete-fehér kép!
Tökre szeretem ezeket a dM-es sztorikat olvasni vagy hallani.Én nem nőiesedtem,még 25 évesen is nagy,lezser fekete cuccokban jártam,meg bakancs kinézetű magas szárú cipőben.Tényleg!dokinál még nem voltál a gyomroddal?Fejfájásra igyál Te is teát,hátha Neked is beválik,mint Anginek.

Angi!Jól hangzik az új albi.Remélem minden ok lesz!Örülök,hogy nem fáj már a fejed!Nekem hál Istennek ritkán szokott,de legközelebb kipróbálom ezt a tea dolgot.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2009.11. 11. - 13:17:37
Létrehozva: #1760

devotee

Itt szélvihar van... (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
Jajj, nekem a tea bejön, ha nagyon fáj, akkor dupla filter 1 bögrébe és nagyobbat üt, mint a kv. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete

2400 Oldal V  « < 86 87 88 89 90 > » 
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
160 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (160 vendég és 0 anonim felhasználó)
0 felhasználó: