![]() ![]() |
2009.11. 11. - 13:25:47
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Szia Ildi.Na ha időd engedi elő rajongásod történetét.
Itt elég nyavalyás az idő.Utálom,abba hagyhatná már magát az eső. Angie ezt a teás témát én is kipróbálom ha fáj a fejem.Lehet röhögni fogtok de múltkor nem volt itthon semmilyen fájdalomcsillapitó csak a gyerekem Nurofen szuszpenziója és azt vettem be.Tök gyorsan hatásolt. |
|
|
|
2009.11. 11. - 13:37:29
Létrehozva:
|
|
|
Ildi, most nem fáj a gyomrom, ma még nem is fájt.. tegnap pedig este kicsi bepizzáztunk Valiccsal.
JAja.. Angie, figyeltem, hogy sumákoltad a választ, de türelmesen vártam.. örülök,hogy vannak jó pacákok nálatok! Tudjátok milyen finom kaját kaptam? Apukám hozta az előbb. Barátnőm állatkórházban dolgozik, apu oda ment ellenőrizni, tudta Kátya, hogy megy, és tudjátok mit kaptam tőle? Valami isteni finom.. Nem vagyok édes szájú, ezért nem is szoktam kürtös kalácsot enni. Most Kátya küldött nekem foghagymás-sajtos kürtös kalácsot... nyami.... isteni finom, mindjárt csinálok hozzá egy bögre kakaót, meg is van az ebédem. Na.. Vica.. nincs ezzel semmi gond.. te a gyereked gyógyszerét eszed, én meg a kutyámét (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2009.11. 11. - 13:44:20
Létrehozva:
|
|
|
Szia Ildi.Na ha időd engedi elő rajongásod történetét. Itt elég nyavalyás az idő.Utálom,abba hagyhatná már magát az eső. Angie ezt a teás témát én is kipróbálom ha fáj a fejem.Lehet röhögni fogtok de múltkor nem volt itthon semmilyen fájdalomcsillapitó csak a gyerekem Nurofen szuszpenziója és azt vettem be.Tök gyorsan hatásolt. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ez aranyos, de legalább hatott. Na itt is esik még mindig, és a szél is nagyon fúl. Edóka, pont a kutyás sztorid jutott eszembe. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2009.11. 11. - 13:49:39
Létrehozva:
|
|
|
Edóka lehet a pizza hozta helyre a gyomrodat. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Örülök,hogy már nem fáj.Fokhagymás-sajtos kürtöskalácsról most hallok először.
A férjemnek az idegesség szokott rámenni akkor napokig fáj szegénynek.Volt,hogy mondta neki a háziorvos egyen diétásan:krumpli, keksz ilyesmi.Tudjátok ti is.Erre ő hazajött és nekiült császárszalonnát enni.Kérdeztem tőle" neked nem diétázni kéne" mire vigyorgott egyett és közölte,hogy ez diétás császárszalonna.Na azóta is emlegetjük ha azt eszünk. Ja Angie tényleg hatott a Petra gyógyszere.Azóta is röhögök magamba ha eszembe jut,hogy azt használtam. |
|
|
|
2009.11. 11. - 13:57:31
Létrehozva:
|
|
|
Mode olvasgat (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Én meg tolom befelé a kalácsot, a kakóval. Ez a kakaó nem lett az igazi, alig volt itthon tej, ezért vizzel csináltam. Kicsi tej ment azért bele.. hmmm. nem az igazi, de azért ezzel a foghagymás cuccal elmegy (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Vica... diétás szalonna.. egyem meg a férjed husát, hát tud élni a lelkem!!! |
|
|
|
2009.11. 11. - 14:06:28
Létrehozva:
|
|
|
Jó étvágyat Edóka!
Én közben írtam egy levelet Kellynek, az amerikai csajszinak, akivel a Youtube-on kezdtem levelezni. Edó, te biztos kedvelnéd, mert vannak kutyái, macskái és lovai. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Küldött is képeket róluk, nagyon aranyosak. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
|
2009.11. 11. - 14:08:54
Létrehozva:
|
|
|
Huhhh.. komolyan? Akkor talpra esett csaj lehet (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) imádom az állatos embereket!!! Ennyire jóba lettetek? Ez nagyon remek... remek, hogy nyitott vagy mindenki felé (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) köszi, étvágyammal nincs gond (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
2009.11. 11. - 14:10:31
Létrehozva:
|
|
|
Huhhh.. komolyan? Akkor talpra esett csaj lehet (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) imádom az állatos embereket!!! Ennyire jóba lettetek? Ez nagyon remek... remek, hogy nyitott vagy mindenki felé (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) köszi, étvágyammal nincs gond (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Igen, elég jóba lettünk, minden nap ír meg én is neki. Legalább gyakorlom az angolt. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) És különben nagyon aranyos lányzó. Hát igen, a nyitottsággal nincs gond, de van, amikor ez hátrány. |
|
|
|
2009.11. 11. - 14:12:28
Létrehozva:
|
|
|
"Vica... diétás szalonna.. egyem meg a férjed husát, hát tud élni a lelkem!!!" Edóka ezen megint úgy röhögök... (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Ja jó étvágyat. Angie jó egy ilyen ismeretség. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Valahogy ez az idézős dolog nem mindig jön össze nekem.Béna vagyok. |
|
|
|
2009.11. 11. - 14:16:10
Létrehozva:
|
|
|
Kelly állatai (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Csatolt állományok
CassieStar.jpg ( 52.83K )
Letöltések száma: 3
Colby_Yum.jpg ( 38.6K )
Letöltések száma: 4
MarmTeddy.jpg ( 34.81K )
Letöltések száma: 2
Pegasus.jpg ( 37.64K )
Letöltések száma: 2
Pembrook.jpg ( 35.61K )
Letöltések száma: 1
Teddy.jpg ( 37.73K )
Letöltések száma: 1
TeddyTravis.jpg ( 50.81K )
Letöltések száma: 3
Travis.jpg ( 36K )
Letöltések száma: 2 |
|
|
|
2009.11. 11. - 14:20:14
Létrehozva:
|
|
|
Hű micsoda állatállomány.Arik a kutyusok. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
2009.11. 11. - 14:21:57
Létrehozva:
|
|
|
Hű micsoda állatállomány.Arik a kutyusok. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) És ez még nem is az összes (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Sok ló van még náluk, mert ez egy lovas ranch. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2009.11. 11. - 14:25:08
Létrehozva:
|
|
|
Ha jó barátságba keveredtek a csajjal egyszer talán meghiv hozzájuk.És akkor mehetsz Amcsiba. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
2009.11. 11. - 14:30:56
Létrehozva:
|
|
|
Ha jó barátságba keveredtek a csajjal egyszer talán meghiv hozzájuk.És akkor mehetsz Amcsiba. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Jó lenne, ha egyszer mehetnék. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2009.11. 11. - 14:34:47
Létrehozva:
|
|
|
Jajj... de tündériek! Tök jó lehet neki, én is annyira élnék ilyen helyen... fúúú.. egyáltalán nem zavarna, ha korán azzal kéne kezdenem, hogy ki kell ganézni a lovat, a disznót, meg a kutyák kenneljét is rendbe kellene tennem.. na ez az igazi munka, és elégedettséggel töltene el. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) jajj.. de irigy vagyok ráááá!
Hát igen.. meglehet, hogy egyszer meghív magához... és te ráadásul majd még bátor is leszel, és simán felülsz a gépre.. nem úgy mint én, aki 10 éve mehetne, és nem mer (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Jajj.. láttad, milyen édes az a törpe tacsi? imádom őket, hatalmas figurák.. és mindnek van saját mindent összezsírozós-koszolós csontja... az ágyon (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Köszi a képeket Angie!! |
|
|
|
2009.11. 11. - 14:40:58
Létrehozva:
|
|
|
Jajj... de tündériek! Tök jó lehet neki, én is annyira élnék ilyen helyen... fúúú.. egyáltalán nem zavarna, ha korán azzal kéne kezdenem, hogy ki kell ganézni a lovat, a disznót, meg a kutyák kenneljét is rendbe kellene tennem.. na ez az igazi munka, és elégedettséggel töltene el. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) jajj.. de irigy vagyok ráááá! Hát igen.. meglehet, hogy egyszer meghív magához... és te ráadásul majd még bátor is leszel, és simán felülsz a gépre.. nem úgy mint én, aki 10 éve mehetne, és nem mer (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Jajj.. láttad, milyen édes az a törpe tacsi? imádom őket, hatalmas figurák.. és mindnek van saját mindent összezsírozós-koszolós csontja... az ágyon (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Köszi a képeket Angie!! Csak miattad tettem fel a képeket, hogy kicsit jobb kedved legyen és legyen mit nézni az ebéd mellett. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Az egyik barátnőm többszöt volt USA-ban, sőt még Hawaii-n is. Na sárga lettem az irigységtől, amikor nézegettem a képeket. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Na, de ami késik... Hát a kutyusok nagyon tüncik. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Egy tuti, hogy ezeken a helyeken nincs probléma a csönddel. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Nagyon szívesen. |
|
|
|
2009.11. 11. - 14:44:31
Létrehozva:
|
|
|
Mode olvasgat (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Én meg tolom befelé a kalácsot, a kakóval. Ez a kakaó nem lett az igazi, alig volt itthon tej, ezért vizzel csináltam. Kicsi tej ment azért bele.. hmmm. nem az igazi, de azért ezzel a foghagymás cuccal elmegy (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Vica... diétás szalonna.. egyem meg a férjed husát, hát tud élni a lelkem!!! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
|
2009.11. 11. - 14:46:52
Létrehozva:
|
|
|
Hát én olyanról álmodni sem merek,hogy kijussak az USA-ba vagy Hawaii-ba.Nekem valószinű sosem lesz rá lehetőségem se pénzem.De hátha te Angie.
Szia Mode. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2009.11. 11. - 14:50:58
Létrehozva:
|
|
|
Hát én olyanról álmodni sem merek,hogy kijussak az USA-ba vagy Hawaii-ba.Nekem valószinű sosem lesz rá lehetőségem se pénzem.De hátha te Angie. Szia Mode. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Kliprendezőként bárhová, főleg ha a DM-nek kellene klipet csinálnom. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) De akkor már persze mindenkinek dobnék jegyet, hogy gyertek meglátogatni. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
|
2009.11. 11. - 14:55:28
Létrehozva:
|
|
|
Angie ismered azt a mondást,hogy álmodozás az élet megrontója.De azért álmodj királylány...hehehe (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
![]() ![]() |