2400 Oldal V  « < 88 89 90 91 92 > »   
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
> A Fekete Sereg :), Ki itt belépsz, hagyj fel minden reménnyel... :D
Angelus
post 2009.11. 11. - 14:56:57
Létrehozva: #1781

devotee

Idézet (vicuska @ 2009.11. 11. - 14:55:28) *
Angie ismered azt a mondást,hogy álmodozás az élet megrontója.De azért álmodj királylány...hehehe (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Sajnos ismerem, de már jobb kedvem lett a témától (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Akkor már megérte, nem? (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2009.11. 11. - 15:00:30
Létrehozva: #1782

devotee

Végül is igen.Legalább van min vigyorogni mert kint elég gyászos az idő.Meg különben is nemsokára úgy is koronás királylányok lesztek nemde? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2009.11. 11. - 15:05:11
Létrehozva: #1783

devotee

Idézet (vicuska @ 2009.11. 11. - 15:00:30) *
Végül is igen.Legalább van min vigyorogni mert kint elég gyászos az idő.Meg különben is nemsokára úgy is koronás királylányok lesztek nemde? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Igen, és 7végén biztos legyártom a prototípust. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2009.11. 11. - 15:11:56
Létrehozva: #1784

devotee

Hát jahhh Vica! De ha már álmodunk, akkor merjünk nagyot! Szerintem itt mindenki tudna az álmairól mesélni.. ...hehehhehee...
Na én is bemásolom Nektek, hogy hova megyek egy hétre, barátnőmhöz... ő itt dolgozik, és meglátogatom majd!!

Mindenkitől előre is elnézést kérek (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

http://www.cothaymanor.co.uk/
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2009.11. 11. - 15:15:10
Létrehozva: #1785

devotee

Idézet (Edóka @ 2009.11. 11. - 15:11:56) *
Hát jahhh Vica! De ha már álmodunk, akkor merjünk nagyot! Szerintem itt mindenki tudna az álmairól mesélni.. ...hehehhehee...
Na én is bemásolom Nektek, hogy hova megyek egy hétre, barátnőmhöz... ő itt dolgozik, és meglátogatom majd!!

Mindenkitől előre is elnézést kérek (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

http://www.cothaymanor.co.uk/

Akkor te a rövidebb repülésektől nem is félsz. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Szép hely, mikor mész?
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2009.11. 11. - 15:19:57
Létrehozva: #1786

devotee

Dehogy nem... nekem 5 perc a levegőben is szörnyű (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) De ide legalább nem egyedül megyek, mert egy másik barátnőm is jön. Hát nyáron valamikor, egész végig mehetünk.. aztán elmegyünk egy csomó helyre... Londonhoz kell majd vagy 2 nap... bevesszük a kocsmákat is (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Szóval sűrű lesz a nyár!!! Ugye milyen gyönyörű? hát tuti el leszek azokban a kertekben... csak lesz ott egy angol lovag is (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2009.11. 11. - 15:26:03
Létrehozva: #1787

devotee

Idézet (Edóka @ 2009.11. 11. - 15:19:57) *
Dehogy nem... nekem 5 perc a levegőben is szörnyű (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) De ide legalább nem egyedül megyek, mert egy másik barátnőm is jön. Hát nyáron valamikor, egész végig mehetünk.. aztán elmegyünk egy csomó helyre... Londonhoz kell majd vagy 2 nap... bevesszük a kocsmákat is (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Szóval sűrű lesz a nyár!!! Ugye milyen gyönyörű? hát tuti el leszek azokban a kertekben... csak lesz ott egy angol lovag is (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Jól hangzik, csak ne legyen rossz időtök, bár a kocsmázáshoz mindegy milyen az időjárás. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) London biztos klassz lesz, egyszer én is majdnem eljutottam odáig.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2009.11. 11. - 16:23:43
Létrehozva: #1788

devotee

Edóka ha már Londonba mész akkor elmehetnél Basildonba is legalább látnád a DM fiúk városát is.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2009.11. 11. - 16:41:26
Létrehozva: #1789

devotee

Idézet (vicuska @ 2009.11. 11. - 16:23:43) *
Edóka ha már Londonba mész akkor elmehetnél Basildonba is legalább látnád a DM fiúk városát is.

Na igen (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2009.11. 11. - 16:50:12
Létrehozva: #1790

devotee

Ugye Angie?Látom egyet értesz.Edóka csak lenne rá valami MODE,hogy megnézd hol gőgicséltek a srácok kiskorukban. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2009.11. 11. - 17:36:56
Létrehozva: #1791

devotee

Mode-unkban áll majd.... megyünk is... ezt nem hagyom ki, ha már arra lógok (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Majd csinálok videó felvételt közben, hogy ti is láthasságok.... szerintetek hülyének néznek majd az ottani emberek ? Hát de őszintén.. szarom le (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
ildi.dm
post 2009.11. 11. - 19:11:08
Létrehozva: #1792

devotee

Edóka!

Hát én most legszívesebben BŐGNÉK!!!!!!!!!!!!
Félre ne értsd!!!
Persze annak örülök,hogy Te eljutsz oda!!!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2009.11. 11. - 19:41:19
Létrehozva: #1793

devotee

Edóka hát majd kivi leszek mit mesélsz Basildonról.Irigy is vagyok ám....hogy eljutsz oda. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Szia Ildi. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2009.11. 11. - 19:42:59
Létrehozva: #1794

devotee

Idézet (vicuska @ 2009.11. 11. - 19:41:19) *
Edóka hát majd kivi leszek mit mesélsz Basildonról.Irigy is vagyok ám....hogy eljutsz oda. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Szia Ildi. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Majd várunk képeket a fiúk egykori otthonairól. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2009.11. 11. - 19:48:35
Létrehozva: #1795

devotee

Ja Angie minimum.

Egyébként te mit tudsz arról,hogy a fiúk szülei élnek még?Tudom Andy apukája sajnos nem és Dave-é sem. De az anyukájaik?Egyáltalán ott laknak még a szülők?

Különben nézz be a platina lemezes topicba ha akarsz röhögni egy jót. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2009.11. 11. - 19:56:02
Létrehozva: #1796

devotee

Idézet (vicuska @ 2009.11. 11. - 19:48:35) *
Ja Angie minimum.

Egyébként te mit tudsz arról,hogy a fiúk szülei élnek még?Tudom Andy apukája sajnos nem és Dave-é sem. De az anyukájaik?Egyáltalán ott laknak még a szülők?

Különben nézz be a platina lemezes topicba ha akarsz röhögni egy jót. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Az Anyukák élnek, és azt hiszem Basildorban laknak még mindig. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Jajj, mindjárt nézem a topicot (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
ildi.dm
post 2009.11. 11. - 20:07:31
Létrehozva: #1797

devotee

Vicuska!
Nem felejtettem ám el mit ígértem!Kora délután eleveztem más vizekre.Aztán meg sietnem kellett,hogy elérjem a buszt,mentem kezelésre.

Hogy lettem Depeche Mode-os

1984 volt.Ebben az időben nem áramlottak még úgy a zenék kis hazánkba mint manapság,de szerencsére mi itt az ország nyugati határához közel,mindíg Ö 3 rádiót hallgattuk.Valamikor ősszel,mert arra emlékszem már elkezdődött a suli,meghallottam egy gyönyörűséges lassú számot.Nem hallottam sem az előadó nevét,sem a címét,csak egy kis dallam részletre emlékeztem.Volt nekem egy jó haverom,aki nagyon sok zenét ismert,az akori NSZK-ban lakott a keresztanyja,pár évente,mikor kimehetett hozzá,mindíg hozott sok jó zenét.Anno nekünk tartott a keriben videó disco-t is.Szóval,Neki dudolgattam ezt a kis dallamot,már amire emlékeztem,hátha rájön mi az.Egyszer csak szólt,hogy majd menjek fel hozzá,mutatni akar valamit.Felmentem és felvett a rádióból egy szám részletet,meghallottam és marhára örültem,mert ez volt az a szám és elkezdtem kérdezni,tudja-e ki az előadó stb.Ő meg elmondott mindenféle szemétnek,mert mint utóbb kiderült egy évvel azelőtt a keresztanyjától hozott "jó zenére"azt mondtam:"vidd innen ezt a szemetet!"Elmondta,hogy az együttes neve:DEPECHE MODE,a szám címe:SOMEBODY és a "szemét zene"a DEPECHE MODE '83-as lemeze volt.Aztán megszerzett nekem mindent ami addíg megjelent a DEPECHE-től.Ő mondott el róluk sok mindent,mutatott kinti Popcorn újságokat is,meg azt is Tőle tudtam meg,hogy a DEPECHE-ek feketében járnak.

Hát ez az én történetem.

Pusssz Mindenkinek
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2009.11. 11. - 20:09:23
Létrehozva: #1798

devotee

Azt hiszem akkor a fiúk anyujai már igen csak 70 év körül járhatnak.Hál isten,hogy élnek tegyék még jó sokáig.

Na röhögtél? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2009.11. 11. - 20:14:38
Létrehozva: #1799

devotee

Ildi uh micsoda sztori.Tök jó.Köszi,hogy elmesélted.Puszi,jó éjszakát. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2009.11. 11. - 20:20:09
Létrehozva: #1800

devotee

Idézet (vicuska @ 2009.11. 11. - 20:09:23) *
Azt hiszem akkor a fiúk anyujai már igen csak 70 év körül járhatnak.Hál isten,hogy élnek tegyék még jó sokáig.

Na röhögtél? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Láttam, reagáltam is. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Ildi, nagyon ari a sztorid a DM-el kapcsolatban. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Teszem hozzá, hogy 84-ben én még csak 1 éves voltam, LOL! A kedvenc bandám idősebb nálam. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Ebbe csak most gondoltam bele. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete

2400 Oldal V  « < 88 89 90 91 92 > » 
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
135 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (135 vendég és 0 anonim felhasználó)
0 felhasználó: