![]() ![]() |
2009.11. 12. - 13:28:22
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ez a gyerek mindig a pulton nyomul (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Tündéri!!! Macsek!! A képekre emlékeztem a könyvből, csak arra nem, hogy cim is lett volna oda irva. De majd addig még kideritjük! Annyira jó, hogy te ilyen okos vagy, és az e-bay-ről szoktál rendelni.. most én is rá fogok cuppanni, ami bizony nem fog jót tenni a pénztárcámnak (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Szép a naptár, meg is néztem, a fene egye meg. Hát én 88-ban még csak 13 voltam, nem igazán engedtek volna el a szüleim... csak a játszóra mehettünk, ott hallgattuk a 2 kazettás magnónkkal a kedvenceinket.... aztán apám füttyentett az erkélyről, és már mehettem is felfelé. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Jajja, nagyon szupppper a naptár (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Én est vettem meg :http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=370287926239&ssPageName=STRK:MEWNX:IT Különben egyszerű eBayről vásárolni és sokkal olcsóbb! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ha valami nem tiszta, majd szólj és segítek. 88-ban 5 éves voltam és nem tudom mit csináltam. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Persze,hogy nem bánom Angie.Azért is csináltam mert kértétek.Na tiszta népszerű lesz a gyerekem. (IMG:style_emoticons/default/cool.gif) Lassan már népszerűbb lesz, mint az együttes. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2009.11. 12. - 13:30:59
Létrehozva:
|
|
|
Na... KAtika drágám mániákus e-bay-es, ő már a veszélyes kategóriába tartozik... na ő rendel nekem, csak meg kell mondanom melyik legyen... majd körül nézek még mi van.. mit érdemes... elmerültem a tubuson az előbb... annyira imádom ezt az összeállitást, hogy most egymás után 3x megnéztem... kész vagyok tőle, legyetek kész ti is!!!
http://www.youtube.com/watch?v=_axIBAOpCOY |
|
|
|
2009.11. 12. - 13:38:54
Létrehozva:
|
|
|
Na... KAtika drágám mániákus e-bay-es, ő már a veszélyes kategóriába tartozik... na ő rendel nekem, csak meg kell mondanom melyik legyen... majd körül nézek még mi van.. mit érdemes... elmerültem a tubuson az előbb... annyira imádom ezt az összeállitást, hogy most egymás után 3x megnéztem... kész vagyok tőle, legyetek kész ti is!!! http://www.youtube.com/watch?v=_axIBAOpCOY Óóóóóóóóóóóóóóóóó anyám, itt olvadok el a székben. (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Kár, hogy hangfalam az nincs. |
|
|
|
2009.11. 12. - 13:42:00
Létrehozva:
|
|
|
Pedig basszus a zene is nagyon jó, kellemes.. otthon pótold.. vagy kérj azonnal egy fejhallgatót!! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
2009.11. 12. - 13:50:31
Létrehozva:
|
|
|
Pedig basszus a zene is nagyon jó, kellemes.. otthon pótold.. vagy kérj azonnal egy fejhallgatót!! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Tudom, hogy jó szám (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Sajna itt nincs fejhallgató sem csak a headsettem. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Azzal működik? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2009.11. 12. - 14:05:13
Létrehozva:
|
|
|
Hát nem tudom, nem értek hozzá... valaki nem ért ilyenhez körülötted?
|
|
|
|
2009.11. 12. - 14:17:47
Létrehozva:
|
|
|
Edóka én csak akkor tudom megnézni ha majd az asztali masinához ülök.De ahogy Angie "ó anyám" megnyilvánulását olvasom gondolom Dave-ről szól az összeállitás és látszik benne a szexi felsőteste.Hehe (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2009.11. 12. - 14:19:39
Létrehozva:
|
|
|
Hát nem tudom, nem értek hozzá... valaki nem ért ilyenhez körülötted? A fülhallgató bemenet nem kompatibilis a headsettem dugójával. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Edóka én csak akkor tudom megnézni ha majd az asztali masinához ülök.De ahogy Angie "ó anyám" megnyilvánulását olvasom gondolom Dave-ről szól az összeállitás és látszik benne a szexi felsőteste.Hehe (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hűűű, Vica, teljesen ráhibáztál a dologra (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2009.11. 12. - 14:20:38
Létrehozva:
|
|
|
Francba Angie... akkor most csak lesd (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Vica.. talált süllyedt!! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2009.11. 12. - 14:21:24
Létrehozva:
|
|
|
Ez a pannon net tiszta hülye.Szórakozik itt velem vagy ez az öreg nyavalya.
Angie:csak arra vigyázz nézés közben el ne csöppenjen a nyálad. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Edóka:sejtettem a reagálásból. Ja megtaláltam a könyvbe a fiúk cimeit. |
|
|
|
2009.11. 12. - 14:34:12
Létrehozva:
|
|
|
Ide húztam magamhoz a szemétkosarat a nyál miatt. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
|
|
|
|
2009.11. 12. - 14:43:59
Létrehozva:
|
|
|
Ide húztam magamhoz a szemétkosarat a nyál miatt. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) hehehehe (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Edóka itt is elmondhatná mint a kinti topicban " a begerjedt nők" (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2009.11. 12. - 14:46:31
Létrehozva:
|
|
|
Nem tom abbahagyni a vigyorgást (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Vica, nagyon nagy vagy! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
Közben még bezsákoltam két DM posztert a netről. Az egyik Singles tour plakát, a másik meg Playing the angeles (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2009.11. 12. - 14:52:41
Létrehozva:
|
|
|
Én is itt röhögök a konyhában. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) A humor terén te is nagy vagy. Most képzeld el ha egyszer személyesen találkoznánk szerintem mást se csinálnánk csak röhögnénk.
Szaporodik a gyüjtemény.Én nem értek hozzá,hogy kell ilyesmihez hozzájutni. |
|
|
|
2009.11. 12. - 15:01:10
Létrehozva:
|
|
|
Én is itt röhögök a konyhában. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) A humor terén te is nagy vagy. Most képzeld el ha egyszer személyesen találkoznánk szerintem mást se csinálnánk csak röhögnénk. Szaporodik a gyüjtemény.Én nem értek hozzá,hogy kell ilyesmihez hozzájutni. Háhá, majd egyszer becsöngetek hozzád Kecskeméten, úgyis minden héten kétszer átmegyek rajtatok vagy mellettetek. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Aztán indulhat a non-stop röhögés. Jajj, ezeket a posztereket a Vaterán vettem, ami magyar. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Szóval nem kell nehézségekbe ütközni, te is nyugodtan vásárolhatsz ott csak be kell regisztrálnod. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2009.11. 12. - 15:21:02
Létrehozva:
|
|
|
oké Angie nyugodtan csöngess,gyere csak.Szóval kétszer átjössz rajtunk...hát én nem érzem...biztos finoman teszed. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Köszi az infót a vateráról. |
|
|
|
2009.11. 12. - 15:30:09
Létrehozva:
|
|
|
oké Angie nyugodtan csöngess,gyere csak.Szóval kétszer átjössz rajtunk...hát én nem érzem...biztos finoman teszed. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Köszi az infót a vateráról. Jajj Vica, ne röhögtess. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2009.11. 12. - 16:01:05
Létrehozva:
|
|
|
Örülök,hogy ennyire mulattatlak Angie. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2009.11. 12. - 16:13:14
Létrehozva:
|
|
|
Örülök,hogy ennyire mulattatlak Angie. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Lassan megyek haza, segítek költözködni az ősöknek! Ma már nem biztos, hogy leszek, de legyetek jók. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Vagy rosszak. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) |
|
|
|
2009.11. 12. - 16:25:50
Létrehozva:
|
|
|
Pá Angie.Jó költözést.Pussz (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Megnéztem Edóka a vidit és én is azt mondom mint Angie,ó anyám. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
![]() ![]() |