2400 Oldal V  « < 91 92 93 94 95 > »   
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
> A Fekete Sereg :), Ki itt belépsz, hagyj fel minden reménnyel... :D
Alisha
post 2009.11. 12. - 16:44:26
Létrehozva: #1841

devotee

Mi ment itt... egek... kuplungos mind a két nőszemély! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Usi? Net nuku?
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2009.11. 12. - 18:09:05
Létrehozva: #1842

devotee

Sziassssztoook (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Nincs türelmem végigolvasni, mint alkottatok, majd ha lesz, akkor pótolom, bár sok esély nincs rá (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Tegnap DM könyvet olvastam, egyedül feküdtem az ágyamon, de úgy röhögtem hogy az hihetetlen XDDD Andy egyik beszólása: "Kutyaszar city" XD Ha jól emlékszem Párizsra mondta, mert mindenkinek volt kutyája, és minden tele volt kutyaszarral XD jajj de most is rám jött a röhögés XD Kutyaszar City... XDDD istenem XD Hú meg nem is emlékszem, mik voltak még, majd visszanézem, de haláli. Jajj meg dave mesélte, hogy egyszer olyan részeg volt, hogy a WC-n aludt el (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ezen először jót röhögtem, amíg tovább nem olvastam, mert azt mondta, hogy reggel is olyan fáradt volt, hogy beleesett a zuhanykabinba, és megdagat a pici bokája rendesen :S De ez a Kutyaszar City..hát ez kész XD

Idézet (Angelus @ 2009.11. 12. - 13:18:37) *
Még egy kép a Petráról. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

istenem..de édes ez a kislány..mintha magamat látnám, csak kisebb kiadásba (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2009.11. 12. - 19:14:53
Létrehozva: #1843

devotee

Idézet (Edóka @ 2009.11. 12. - 16:44:26) *
Mi ment itt... egek... kuplungos mind a két nőszemély! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Usi? Net nuku?

Edóka csúcs vagy.Ezen a annyira röhögök,hogy fetrengek és folynak a könnyeim. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Mode:A kutyaszar cityre én is emlékszem meg arra is,hogy mikor olvastam hangosan felröhögtem. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Meg Dave-en is amikor részegen csicsikált a klotyón. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Egyébként úgy a férjem is járt.A szomszéd néni berúgatta aztán éjszaka kitámolygott a wc-re és arra ébredt,hogy a mostoha anyja keltegeti.Hehe

Köszi amit a Petráról mondtál.Persze,hogy édes olyan mint az anyja (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) ....hehe csak vicceltem nehogy komolyan vedd.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2009.11. 12. - 19:18:28
Létrehozva: #1844

devotee

Idézet (vicuska @ 2009.11. 12. - 19:14:53) *
Edóka csúcs vagy.Ezen a annyira röhögök,hogy fetrengek és folynak a könnyeim. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Mode:A kutyaszar cityre én is emlékszem meg arra is,hogy mikor olvastam hangosan felröhögtem. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Meg Dave-en is amikor részegen csicsikált a lotyón. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Egyébként úgy a férjem is járt.A szomszéd néni berúgatta aztán éjszaka kitámolygott a wc-re és arra ébredt,hogy a mostoha anyja keltegeti.Hehe

Köszi amit a Petráról mondtál.Persze,hogy édes olyan mint az anyja (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) ....hehe csak vicceltem nehogy komolyan vedd.

Lotyón? Nem inkább a klotyón? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Bocsi, ezt nem tudtam kihagyni. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2009.11. 12. - 19:21:09
Létrehozva: #1845

devotee

Angie menet közben én is észre vettem mit írtam és most meg azon röhögök.
Bár ki tudja lehet,hogy néha egy-két lotyón is elaludt Dave. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nem tudom mi van velem de egyfolytában röhögök mint a fakutya.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2009.11. 12. - 19:23:01
Létrehozva: #1846

devotee

Idézet (vicuska @ 2009.11. 12. - 19:21:09) *
Angie menet közben én is észre vettem mit írtam és most meg azon röhögök.
Bár ki tudja lehet,hogy néha egy-két lotyón is elaludt Dave. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nem tudom mi van velem de egyfolytában röhögök mint a fakutya.

Nem vagy egyedül, én is. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ha ez a melóhelyen történik hát nem tom, de nem tudnám ott se magamba folytani. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2009.11. 12. - 19:27:24
Létrehozva: #1847

devotee

Úgy látszik ma nagyon formába vagyunk ami a röhögést illeti. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) nekem már fáj a hasam...
A munkahelyeden azt látnák,hogy egyfolytában vigyorogsz és fulladozol a visszafolytott röhögéstől lehet azt hinnék valami bajod van. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Ha a csajok majd ezt olvassák azt fogják gondolni meghibbantunk.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2009.11. 12. - 19:30:20
Létrehozva: #1848

devotee

Idézet (vicuska @ 2009.11. 12. - 19:27:24) *
Úgy látszik ma nagyon formába vagyunk ami a röhögést illeti. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) nekem már fáj a hasam...
A munkahelyeden azt látnák,hogy egyfolytában vigyorogsz és fulladozol a visszafolytott röhögéstől lehet azt hinnék valami bajod van. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Ott is nézték min vigyorgok, de Andi is röhögött. Tegnap Uhrin Benedeket kellett hallgatnunk és kielemezték nekünk a mérnök fiúk, hát ne tudd meg... Azt hittem össze pisilem magam az asztalnál ülve. Nem tudtam felvenni a telefont. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2009.11. 12. - 19:38:08
Létrehozva: #1849

devotee

Hát ha meglátom azt az öreg csávót már az is elég vicces hátha még énekelni kezd. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) És állítólag még rajongói is vannak.Hihetetlen.
Hogy bírtad hallgatni?
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2009.11. 12. - 19:48:08
Létrehozva: #1850

devotee

Idézet (vicuska @ 2009.11. 12. - 19:38:08) *
Hát ha meglátom azt az öreg csávót már az is elég vicces hátha még énekelni kezd. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) És állítólag még rajongói is vannak.Hihetetlen.
Hogy bírtad hallgatni?

Nehezen, de közben fulladozva röhögtem. Nem volt semmi. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Elteszem magam holnapra, elég fáradt vagyok! Jó éjszakát nektek!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2009.11. 12. - 19:54:07
Létrehozva: #1851

devotee

Jó éjt Angie.Pihenj csak.Remélem álmodban is nevetsz majd. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Puszi

Én is megyek.Éccakát mindenkinek és sok DM-es álmot.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2009.11. 12. - 20:42:54
Létrehozva: #1852

devotee

Hát én ma halálra röhögtem magam egész nap, úgy látszik, most sincs megllás (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
De az előőőőbb (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hajmosás közbe hallgattam a rádiót, illetve akkor már szárítás után szórakoztam vele, és német rádió szólt. Egszercsak mit hallok? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) :
Hy, I'am Andy Fletcher...Hy, I'am Martin Gore" Hát mondanom se kell, úgy összerándult a gyomrom, és olyat visítottam...xD Utána Martin drágám mondott valamit németül, de akkor már nem arra figyeltem, hanem hát ugye el voltam ragadtatva, és nem értettem (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Aztán mondta a műsorvezető, hogy nemsokára következik az Enjoy The Silence..és következett is 10 perc után (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) a 04-es verzió, kicsit felhangosítottam (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) :P De csak picit (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) :P:P:P Juj de még most hogy örülök neki (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Andy és a Kutyaszar city XD

Jajj eszembe jutott még valami, amin jó nagyot röhögtem : essexi szexisten (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Dave-et hívták így XD Mondjuk igazuk van XD
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Macsus
post 2009.11. 13. - 01:33:26
Létrehozva: #1853

devotee

Sziasztok DMlányok!

Nagyon köszi a névnapi köszöntéseket,arik vagytok!!!:) Mondjuk,én nem szeretem a nevemet,azt hozzá kell tennem (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Ildi,Edóka: Nagyon jó volt olvasni a DMes sztoijaitokat!!! Megnéztem volna azt az időt,amikor mindenki feketében járt,a bulik tele voltak DMfiúk hasonmásaival:) Ha van még ilyen régi sztoritok,írjátok meg,nagyon kíváncsi vagyok! Milyenek voltak a bulik? Meg úgy az egész hangulat!36 órás DMklub-on volt vmelyikőtök?
Edóka: Behaltam ezen a vásárlós+ablaktörlős sztorin!!!:D

Vica: Hát ahogy olvasom a (k)lotyós sztorit,a férjed tényleg Gahan Géza:D:D
Nagyon tündéri Petra a DM poszterrel!!! És ahogy mutat Dávijára,szinte hallom ahogy mondja,h Dávi!:D
Húúú a szalonnát én nagyon szeretem,de én az erdélyit jobban!! Mikor tavaly kérdezték,h mit kérek karácsonyra,azt mondtam,h szalonnát!:D

Onix: Láttam azt a két And One klippet,a Traumfrau video végül is illik a szöveg tartalmához,(már amennyit megértettem belőle:D),igaz kicsit érdekes megoldásban.Jó lenne,ha jönnének Ők is Mo.ra,szívesen mennék a koncira! Megnéznem élőben Steve-et!:D Ő is ám szereti a DMet;) Hú,ha előzenekarként And One,utána DM jujjj,hát az dupla élvezet lenne,az tuti:D

Kül,most ezen a héten Tescoban diákmelóztam,gyűjtöm a manit a koncijegyre,meg az esetleges karácsonyi ajándékokra (vagy inkább magamnak DM cuccokra:D).Ajándékkosarakat kell csinálni,nem nehéz.

Ja,és azt kértem névnapomra apukámtól,h menjünk el bulizni! Én a Filterre gondoltam,DM klubra,pláne,h most pénteken DM+And One van!! Juhhhujjj!!! De,nem oda megyünk sajnos!Apukám,csak hoz visz minket,mert tesóimmal megyünk, Arató discóba végül,volt már vmelyikőtök? Mondjuk nem baj,mert régi zenéket tesz fel,és én amúgy is azokat szeretem,és talán még DM is lehet!:D Bár,én mindig kérni szoktam a DJ-ktől vmilyen számot,nyaggataom őket,szóval,lehet,h majd kérek DM-et!!!És olyan nem lehet,h nem!:D
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2009.11. 13. - 06:20:10
Létrehozva: #1854

devotee

Jó reggelt!

Macsus, szia. Már nem tudtam merre jársz, de ezek szerint megvagy még. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Mode, nagyon haláli vagy. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2009.11. 13. - 07:12:17
Létrehozva: #1855

devotee

Jó reggelt Fekete Sereg.

Macsus:örülök,hogy erre jártál (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Köszi amit a családtagjaimra mondtál.Hehe (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Mode:olyan aranyos vagy amikor mesélsz.Az ikonodon meg Dave az ari. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (honnan van?)

Angie:azt hiszem tegnap izgató vagy röhögtető por volt a levegőben mert úgy tűnik nem csak ránk hatott hanem Mode-ra is.Az jutott az eszembe,hogy ha egyszer tényleg összejönne a csapat egy találkozóra nyilvános helyen nem lenne jó mert szerintem szakadnánk a röhögéstől és kő kövön nem maradna.Tekintve,hogy mindannyiótoknak olyan dumája van,hogy ahogy leülnénk beszélgetni perceken belül kiszakadna a humorzsák. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2009.11. 13. - 10:52:11
Létrehozva: #1856

devotee

Köszike (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Hát igen, de Dave drága egyetlenem hol nem aranyos? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2009.11. 13. - 10:55:57
Létrehozva: #1857

devotee

Idézet (vicuska @ 2009.11. 13. - 07:12:17) *
Jó reggelt Fekete Sereg.

Macsus:örülök,hogy erre jártál (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Köszi amit a családtagjaimra mondtál.Hehe (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Mode:olyan aranyos vagy amikor mesélsz.Az ikonodon meg Dave az ari. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (honnan van?)

Angie:azt hiszem tegnap izgató vagy röhögtető por volt a levegőben mert úgy tűnik nem csak ránk hatott hanem Mode-ra is.Az jutott az eszembe,hogy ha egyszer tényleg összejönne a csapat egy találkozóra nyilvános helyen nem lenne jó mert szerintem szakadnánk a röhögéstől és kő kövön nem maradna.Tekintve,hogy mindannyiótoknak olyan dumája van,hogy ahogy leülnénk beszélgetni perceken belül kiszakadna a humorzsák. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Tréfa répát nem ettél véletlenül? (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2009.11. 13. - 10:56:26
Létrehozva: #1858

devotee

Szia Mode.

Méghogy Dave drága egyetlenem..neked apa. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Angie:répát ettem de,hogy tréfás lett volna? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2009.11. 13. - 10:58:03
Létrehozva: #1859

devotee

Csak nektek (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

http://www.youtube.com/watch?v=3EFs5ABg0aA
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2009.11. 13. - 11:02:40
Létrehozva: #1860

devotee

Angie mi van benne?
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete

2400 Oldal V  « < 91 92 93 94 95 > » 
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
148 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (148 vendég és 0 anonim felhasználó)
0 felhasználó: