2400 Oldal V  « < 93 94 95 96 97 > »   
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
> A Fekete Sereg :), Ki itt belépsz, hagyj fel minden reménnyel... :D
Angelus
post 2009.11. 13. - 14:59:53
Létrehozva: #1881

devotee

Pedig nagyon finom áfonya öntettel a sajt, egyszer majd próbáld ki. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2009.11. 13. - 15:09:56
Létrehozva: #1882

devotee

Angie már próbáltam és nálam nem nyert hangszórót. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2009.11. 13. - 15:47:14
Létrehozva: #1883

devotee

Igen Vica, apu népszerű (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
áfonya öntettel a sajt? hűha..hát nem hangzik valami jól, aztán az is lehet, hogy finom (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2009.11. 13. - 15:53:43
Létrehozva: #1884

devotee

Isteni a cami sajt áfonyával.. én imádom (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Macsek.. küldj át fény post (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Mode... ez a kép... azonnal szedd le.. ahányszor ránézek, mindig megijedek.. annyira hasonlít az egyik volt pasimra, mindig azt hiszem ő vigyorog ott nekem (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) még nem néztem meg amit kiraktál Angie, de amint nincs vendég nálam, oda is klikkelek.
Ma meghallgatta Valics barátnőm a freestate-et. Azt mondt rá, hogy ez milyen fantasztikus zene.. és egyértelműen dugósos (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Úgyhogy majd ki is próbálja, csak még nem tudja mikor, és kivel (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) mindegy, a zene már megvan hozzá!!!!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2009.11. 13. - 16:09:23
Létrehozva: #1885

devotee

Idézet (Edóka @ 2009.11. 13. - 15:53:43) *
Isteni a cami sajt áfonyával.. én imádom (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Macsek.. küldj át fény post (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Mode... ez a kép... azonnal szedd le.. ahányszor ránézek, mindig megijedek.. annyira hasonlít az egyik volt pasimra, mindig azt hiszem ő vigyorog ott nekem (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) még nem néztem meg amit kiraktál Angie, de amint nincs vendég nálam, oda is klikkelek.
Ma meghallgatta Valics barátnőm a freestate-et. Azt mondt rá, hogy ez milyen fantasztikus zene.. és egyértelműen dugósos (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Úgyhogy majd ki is próbálja, csak még nem tudja mikor, és kivel (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) mindegy, a zene már megvan hozzá!!!!

(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Majdnem kiköptem a kólát! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2009.11. 13. - 16:13:10
Létrehozva: #1886

devotee

Dave-re hasonlító pasid volt Edó??? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Jujj (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nem is értem, mit vágyakoztok Dave után, neked a volt pasid hasonlít Dave-re, Vicának a férje..
De Edóka nem szedem le, mert nagyon aranyos, imádom, de ne aggódj, nemsokára úgyis megunom, ahogy magamat ismerem (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Már van is ötletem, melyik lesz a következő (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2009.11. 13. - 16:39:16
Létrehozva: #1887

devotee

Jó 7végét csajok! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2009.11. 13. - 16:54:13
Létrehozva: #1888

devotee

Angie:neked is jó hétvégét.

Mode:Elküldhetnéd nekem a képet amiből az avatárt kreáltad a neved mellé.Olyan édi Dave rajta.

Edóka te is tudtad kire hasonlitó pasit válassz magadnak hm?vagy véletlen volt?
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2009.11. 13. - 16:59:40
Létrehozva: #1889

devotee

Jó költözködést Angie! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) már ha van olyan.. de milyen jó lesz az az új konyha!!!!

Ki tudja mi volt előbb Vicus! A tyúk.. vagy a tojás (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2009.11. 13. - 17:01:48
Létrehozva: #1890

devotee

Edóka:hihi... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Angie:én is azt mondom jó és gyors költözést.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2009.11. 13. - 17:22:05
Létrehozva: #1891

devotee

Idézet (vicuska @ 2009.11. 13. - 17:54:13) *
Angie:neked is jó hétvégét.

Mode:Elküldhetnéd nekem a képet amiből az avatárt kreáltad a neved mellé.Olyan édi Dave rajta.

Edóka te is tudtad kire hasonlitó pasit válassz magadnak hm?vagy véletlen volt?

okés (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Mindjárt megy
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2009.11. 13. - 18:04:46
Létrehozva: #1892

devotee

Köszi Mode drága vagy. (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (mivel nincs puszis smile ezért ezt küldöm.)
Megy a gyűjteménybe. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2009.11. 13. - 19:47:55
Létrehozva: #1893

devotee

Köszi nektek, drágák vagytok! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Nagyon szuper az új lakás ám!! Most teszteljük. A fürdő is totál újra van csempézve, kiri, és abszolút modern. Majd még szennyes kosarat meg szemetest vennem kell, úgyhogy vasárnap nagy bevásárlás lesz az IKEA-ban. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Hamarabb jövünk majd fel. A két DM posztert meg szintén vasárnap veszem át a sráctól és majd bekereteztetem. Azok mennek ki az én szobám falára. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2009.11. 13. - 19:51:22
Létrehozva: #1894

devotee

Mode:tegnap azon nevetgéltél,hogy miket olvastál Dave-ről Strippedbe.Én is belekukkantottam tegnap és én meg azon somolyogtam amikor az egyik osztálytársa kilógatta Dave-et az ablakon.Bár szerintem ő nem találta olyan viccesnek.Meg saját maga mesélte miket művelt:motorlopás,falfirka,intézetbe került.Szóval egy jómadár volt apád gyerekkorába. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

Úgy látom ez egy csendes péntek este.

Á Angie azt hittem ma már nem leszel.Örülök,hogy jó az új albi. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2009.11. 13. - 19:58:15
Létrehozva: #1895

devotee

De még gondoltam felnézek mielőtt lefekszek aludni ebben a meghitt csendben. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Dave, hát elég zűrös gyerek volt, de valahol érthető, hiszen a környék, akol lakott, az apa nélküliség és a szegénység nagyban hozzájárult a lázadásához. Azonban sikerült legyőznie a démonokat és ez nem semmi. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2009.11. 13. - 20:02:57
Létrehozva: #1896

devotee

Hát Angie engem is egyedül nevelt fel az anyám mert elváltak a szüleim és nem voltunk eleresztve anyagilag de azért ilyesmit nem csináltam mint Dave.

Jó,hogy még felnéztél. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2009.11. 13. - 20:09:23
Létrehozva: #1897

devotee

Idézet (vicuska @ 2009.11. 13. - 20:02:57) *
Hát Angie engem is egyedül nevelt fel az anyám mert elváltak a szüleim és nem voltunk eleresztve anyagilag de azért ilyesmit nem csináltam mint Dave.

Jó,hogy még felnéztél. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Különben Angliában azok az idők, mikor Dave kicsi volt a legnehezebb évek voltak, a lakosság nagyon szegény volt meg hát tök más kultúra, mint a miénk. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Most már tényleg alszok, puszi! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2009.11. 13. - 20:22:20
Létrehozva: #1898

devotee

Igazad lehet Angie.Sajnálom Dave-et,hogy nem volt valami jó a gyerekkora és az anyukáját sem irigylem,hogy egyedül kellett felnevelnie négy gyereket.Le a kalappal előtte.(nem akartam Dave-et bántani isten ments nehogy valamelyikőtök azt higgye)

Jó éjszakát Angie.Puszi (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Ha már egyedül maradtam akkor én is jó éjszakát kivánok.Puszi mindenkinek. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2009.11. 14. - 07:20:36
Létrehozva: #1899

devotee

Jó reggelt csajok (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Hetek óta most aludtam a legjobban. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Bár nem álmodtam semmi érdekeset, mégis kipihentnek érzem magam, tök jó. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2009.11. 14. - 07:47:21
Létrehozva: #1900

devotee

Jó reggelt.

Szia Angie.
Örülök,hogy végre sikerült kipihenned magad. :

Kellemes szombatot mindenkinek. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) )
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete

2400 Oldal V  « < 93 94 95 96 97 > » 
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
171 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (171 vendég és 0 anonim felhasználó)
0 felhasználó: