![]() ![]() |
2009.11. 13. - 14:59:53
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Pedig nagyon finom áfonya öntettel a sajt, egyszer majd próbáld ki. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2009.11. 13. - 15:09:56
Létrehozva:
|
|
|
Angie már próbáltam és nálam nem nyert hangszórót. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
2009.11. 13. - 15:47:14
Létrehozva:
|
|
|
Igen Vica, apu népszerű (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
áfonya öntettel a sajt? hűha..hát nem hangzik valami jól, aztán az is lehet, hogy finom (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2009.11. 13. - 15:53:43
Létrehozva:
|
|
|
Isteni a cami sajt áfonyával.. én imádom (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Macsek.. küldj át fény post (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Mode... ez a kép... azonnal szedd le.. ahányszor ránézek, mindig megijedek.. annyira hasonlít az egyik volt pasimra, mindig azt hiszem ő vigyorog ott nekem (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) még nem néztem meg amit kiraktál Angie, de amint nincs vendég nálam, oda is klikkelek. Ma meghallgatta Valics barátnőm a freestate-et. Azt mondt rá, hogy ez milyen fantasztikus zene.. és egyértelműen dugósos (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Úgyhogy majd ki is próbálja, csak még nem tudja mikor, és kivel (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) mindegy, a zene már megvan hozzá!!!! |
|
|
|
2009.11. 13. - 16:09:23
Létrehozva:
|
|
|
Isteni a cami sajt áfonyával.. én imádom (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Macsek.. küldj át fény post (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Mode... ez a kép... azonnal szedd le.. ahányszor ránézek, mindig megijedek.. annyira hasonlít az egyik volt pasimra, mindig azt hiszem ő vigyorog ott nekem (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) még nem néztem meg amit kiraktál Angie, de amint nincs vendég nálam, oda is klikkelek. Ma meghallgatta Valics barátnőm a freestate-et. Azt mondt rá, hogy ez milyen fantasztikus zene.. és egyértelműen dugósos (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Úgyhogy majd ki is próbálja, csak még nem tudja mikor, és kivel (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) mindegy, a zene már megvan hozzá!!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Majdnem kiköptem a kólát! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2009.11. 13. - 16:13:10
Létrehozva:
|
|
|
Dave-re hasonlító pasid volt Edó??? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Jujj (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nem is értem, mit vágyakoztok Dave után, neked a volt pasid hasonlít Dave-re, Vicának a férje..
De Edóka nem szedem le, mert nagyon aranyos, imádom, de ne aggódj, nemsokára úgyis megunom, ahogy magamat ismerem (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Már van is ötletem, melyik lesz a következő (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
|
2009.11. 13. - 16:39:16
Létrehozva:
|
|
|
Jó 7végét csajok! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
2009.11. 13. - 16:54:13
Létrehozva:
|
|
|
Angie:neked is jó hétvégét.
Mode:Elküldhetnéd nekem a képet amiből az avatárt kreáltad a neved mellé.Olyan édi Dave rajta. Edóka te is tudtad kire hasonlitó pasit válassz magadnak hm?vagy véletlen volt? |
|
|
|
2009.11. 13. - 16:59:40
Létrehozva:
|
|
|
Jó költözködést Angie! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) már ha van olyan.. de milyen jó lesz az az új konyha!!!!
Ki tudja mi volt előbb Vicus! A tyúk.. vagy a tojás (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2009.11. 13. - 17:01:48
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2009.11. 13. - 17:22:05
Létrehozva:
|
|
|
Angie:neked is jó hétvégét. Mode:Elküldhetnéd nekem a képet amiből az avatárt kreáltad a neved mellé.Olyan édi Dave rajta. Edóka te is tudtad kire hasonlitó pasit válassz magadnak hm?vagy véletlen volt? okés (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Mindjárt megy |
|
|
|
2009.11. 13. - 18:04:46
Létrehozva:
|
|
|
Köszi Mode drága vagy. (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (mivel nincs puszis smile ezért ezt küldöm.)
Megy a gyűjteménybe. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2009.11. 13. - 19:47:55
Létrehozva:
|
|
|
Köszi nektek, drágák vagytok! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Nagyon szuper az új lakás ám!! Most teszteljük. A fürdő is totál újra van csempézve, kiri, és abszolút modern. Majd még szennyes kosarat meg szemetest vennem kell, úgyhogy vasárnap nagy bevásárlás lesz az IKEA-ban. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Hamarabb jövünk majd fel. A két DM posztert meg szintén vasárnap veszem át a sráctól és majd bekereteztetem. Azok mennek ki az én szobám falára. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
2009.11. 13. - 19:51:22
Létrehozva:
|
|
|
Mode:tegnap azon nevetgéltél,hogy miket olvastál Dave-ről Strippedbe.Én is belekukkantottam tegnap és én meg azon somolyogtam amikor az egyik osztálytársa kilógatta Dave-et az ablakon.Bár szerintem ő nem találta olyan viccesnek.Meg saját maga mesélte miket művelt:motorlopás,falfirka,intézetbe került.Szóval egy jómadár volt apád gyerekkorába. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
Úgy látom ez egy csendes péntek este. Á Angie azt hittem ma már nem leszel.Örülök,hogy jó az új albi. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2009.11. 13. - 19:58:15
Létrehozva:
|
|
|
De még gondoltam felnézek mielőtt lefekszek aludni ebben a meghitt csendben. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Dave, hát elég zűrös gyerek volt, de valahol érthető, hiszen a környék, akol lakott, az apa nélküliség és a szegénység nagyban hozzájárult a lázadásához. Azonban sikerült legyőznie a démonokat és ez nem semmi. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2009.11. 13. - 20:02:57
Létrehozva:
|
|
|
Hát Angie engem is egyedül nevelt fel az anyám mert elváltak a szüleim és nem voltunk eleresztve anyagilag de azért ilyesmit nem csináltam mint Dave.
Jó,hogy még felnéztél. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2009.11. 13. - 20:09:23
Létrehozva:
|
|
|
Hát Angie engem is egyedül nevelt fel az anyám mert elváltak a szüleim és nem voltunk eleresztve anyagilag de azért ilyesmit nem csináltam mint Dave. Jó,hogy még felnéztél. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Különben Angliában azok az idők, mikor Dave kicsi volt a legnehezebb évek voltak, a lakosság nagyon szegény volt meg hát tök más kultúra, mint a miénk. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Most már tényleg alszok, puszi! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2009.11. 13. - 20:22:20
Létrehozva:
|
|
|
Igazad lehet Angie.Sajnálom Dave-et,hogy nem volt valami jó a gyerekkora és az anyukáját sem irigylem,hogy egyedül kellett felnevelnie négy gyereket.Le a kalappal előtte.(nem akartam Dave-et bántani isten ments nehogy valamelyikőtök azt higgye)
Jó éjszakát Angie.Puszi (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ha már egyedül maradtam akkor én is jó éjszakát kivánok.Puszi mindenkinek. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2009.11. 14. - 07:20:36
Létrehozva:
|
|
|
Jó reggelt csajok (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Hetek óta most aludtam a legjobban. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Bár nem álmodtam semmi érdekeset, mégis kipihentnek érzem magam, tök jó. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
|
|
|
|
2009.11. 14. - 07:47:21
Létrehozva:
|
|
|
Jó reggelt.
Szia Angie. Örülök,hogy végre sikerült kipihenned magad. : Kellemes szombatot mindenkinek. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ) |
|
|
|
![]() ![]() |