![]() ![]() |
2009.11. 14. - 16:06:55
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Jó költözködést Angie! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) már ha van olyan.. de milyen jó lesz az az új konyha!!!! Ki tudja mi volt előbb Vicus! A tyúk.. vagy a tojás (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) A kakas volt előbb (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2009.11. 14. - 16:14:53
Létrehozva:
|
|
|
Halika!
Látom ma mindenki pihizik. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Én is azt fogok, ma kivételesen a saját, jól megszokott ágyamban. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Useless-girl vajon merre jár? Mégsem ment haza? Szia Mode (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2009.11. 14. - 16:24:41
Létrehozva:
|
|
|
Sziasztok lányok!
Én olyan fáradt vagyok Angie-vel ellentétben... reggel jöttem haza, reggel dolgoznom kellett.. kinyitottam a szemem az ágyban, a fejem nem tudtam elforgatni, meg voltam feszülve, mint Krisztus a kereszten. Annyi bacardi-t megittunk, hogy csak na. Karaokee buliban voltunk, és képzeljétek ott volt egy nagyon kis fiatal kiscsaj... 20 éves volt, és énekelt Enjoy-t... mi sikitoztunk, énekeltünk vele. Odajött hozzánk, és kérdezte, hogy szeretjük-e, mondtuk, hogy igen, és hogy ő is jön a januári koncertre, és most is volt nyáron (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Olyan jó ilyen fiatalokat látni, hogy szeretik ezt a zenét.. nem csak az én korosztályom, a vén rókák (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Angie.. most hol aludtál? Ez most az új albi? Vagy otthon? Kicsit megzavarodtam (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Lehet pihennem kéne, viszont lakás avatóra megyek barátnémhoz, úgyhogy ide is csak felugrottam... remélem mindenki jól van.. Te Mode!!!.. ne szemtelenkedj (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Még hogy a kakas (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Jajj... Mode... ez a kép, kész vagyok.. Dobd már át nekem, bár az is lehet, hogy megvan (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2009.11. 14. - 16:30:15
Létrehozva:
|
|
|
Sziasztok lányok! Én olyan fáradt vagyok Angie-vel ellentétben... reggel jöttem haza, reggel dolgoznom kellett.. kinyitottam a szemem az ágyban, a fejem nem tudtam elforgatni, meg voltam feszülve, mint Krisztus a kereszten. Annyi bacardi-t megittunk, hogy csak na. Karaokee buliban voltunk, és képzeljétek ott volt egy nagyon kis fiatal kiscsaj... 20 éves volt, és énekelt Enjoy-t... mi sikitoztunk, énekeltünk vele. Odajött hozzánk, és kérdezte, hogy szeretjük-e, mondtuk, hogy igen, és hogy ő is jön a januári koncertre, és most is volt nyáron (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Olyan jó ilyen fiatalokat látni, hogy szeretik ezt a zenét.. nem csak az én korosztályom, a vén rókák (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Angie.. most hol aludtál? Ez most az új albi? Vagy otthon? Kicsit megzavarodtam (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Lehet pihennem kéne, viszont lakás avatóra megyek barátnémhoz, úgyhogy ide is csak felugrottam... remélem mindenki jól van.. Te Mode!!!.. ne szemtelenkedj (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Még hogy a kakas (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Jajj... Mode... ez a kép, kész vagyok.. Dobd már át nekem, bár az is lehet, hogy megvan (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Szia Edóka! Te aztán bírod a bulit (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Jó házavatást... Hát mi tegnap nem jöttünk haza, inkább kipróbáltuk az új helyet, így csak ma reggel jöttünk Csabára, de holnap délbe már megyünk vissza, mert még venni kell az IKEA-ban pár dolgot, amit feltétlenül muszáj. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Pl. az új DM plakátjaimnak kell keretet meg üveget vennem és azt csak kocsival tudom szállítani, máshogy nem... holnap remélem nem lesz akkora forgalom és meg tudunk állni az Őrs Vezér térnél. És még vennem kell egy jó kis szemetes kukát a konyhába és egy hajszárítót is. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Más asszem most nem kell, mert szennyesládát ma vettünk a Tescoba. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2009.11. 14. - 16:37:34
Létrehozva:
|
|
|
Jajjj.. vásárlás! Annyira imádom.. akkor neked most nagyon jó. Az ikea meg akkora buli nekem minden alkalommal! Az benne ajó, hogy mások kitalálják, hogy legyen nekem könnyebb az életem, és ügyesen meg is csinálják. Én még nem csalódtam benne. A piactéren meg egyszerűen elveszek. Nekem ez egy külön nap, mert annyit én simán el tudok ott tölteni, csak a jóisten pénze nem elég ehhez. Na akkor jól értelmeztem, hogy ma Békéscsabán vagy...
Jaaajjj.. nem is mondtam a lényeget, mi Valiccsal elénekeltük a Somebody-t... hát valami katasztrofális volt... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) még jó, hogy senkinél nem volt tojás!!! Na megyek is, mert még tésztasalit kell csinálnom! Mindenkinek szép estét, még este majd visszanézek, ha hazaértem!! Pusz |
|
|
|
2009.11. 14. - 16:50:29
Létrehozva:
|
|
|
Edóka, technikai kérdésem lenne, az Örsön hol lehet megállni az IKEA környékén? Van ott valami parkoló? Életemben nem voltam ott kocsival, csak gyalog meg bkv-val. Most viszont nagyon fontos lenne tudnom, hogy ne bénázzak a forgalomban.
|
|
|
|
2009.11. 14. - 17:04:55
Létrehozva:
|
|
|
Helló mindenki.
Edóka jó bulizást a lakásavatón. Angie:én az IKEA-ban még sosem voltam. Egyébként azt hiszem engem kisért csajos-csicsergős Just can't get enough.A héten már vagy harmadszorra hallottam a kocsiban. |
|
|
|
2009.11. 14. - 17:32:16
Létrehozva:
|
|
|
Tessék...mire én ideérek mindenki eltűnik. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Hát akkor szép estét csajok.
|
|
|
|
2009.11. 14. - 23:18:40
Létrehozva:
|
|
|
Edóka, technikai kérdésem lenne, az Örsön hol lehet megállni az IKEA környékén? Van ott valami parkoló? Életemben nem voltam ott kocsival, csak gyalog meg bkv-val. Most viszont nagyon fontos lenne tudnom, hogy ne bénázzak a forgalomban. Huhhh... Macsek, most értem csak haza, de nem fogok tudni neked segiteni, mivel én mindig a budaörs-i Ikea-ba megyek, nekem az innen egy köpés, és nem kell bent tekeregnem a városban. De nem hiszem, hogy problémád lesz, mivel vasárnap nincs nagy forgalom, és tuti nagy parkoló van előtte (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Na mindenkinek jóccakát, kiváncsi vagyok miket vásárolsz! |
|
|
|
2009.11. 15. - 07:54:39
Létrehozva:
|
|
|
Pálinkás jó reggelt.
Szép napot mindenkinek. Angie:jó vásárlást. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2009.11. 15. - 09:16:28
Létrehozva:
|
|
|
Sziasztok csajok!
Vica, egyszer el kell menned az Ikeába (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Nem fogod megbánni... mellesleg az étterme elég olcsó és nagyon fincsi kajákat árulnak ott. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Edóka, egy picit halasztódott a vásárlás dolog, mert majd csak jövő héten vasárnap megyünk. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) De ami késik, az nem múlik! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Amúgy köszike, de közbe kiderítettem, hogy mélygarázsa van! |
|
|
|
2009.11. 15. - 09:37:34
Létrehozva:
|
|
|
Angie ha egyszer úgy adódik majd megnézem az IKEÁ-t. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Na belevetem magam a házimunkába. (IMG:style_emoticons/default/dry.gif) Később még benézek. |
|
|
|
2009.11. 15. - 09:57:25
Létrehozva:
|
|
|
Sziasztok!
Hát a laptop gond valszeg csak jövő héten oldódik meg, leviszem ott egy gépes csókához Szegeden, mert apuval tegnapelőtt nem igazán tudtunk rájönni, miként is kéne az illesztőprogramot leszedni és telepíteni, mert elég bonyolult. (Ja mert hogy közben kiderült, hogy csak egy illesztőprogramot kéne újrarakni rajta.) Jó egy kicsit itthon, bár ma megyek vissza Szegedre, amihez nem sok kedvem van. Amúgy mostanában filmeket nézek leginkább, mivel Máté barátomtól kaptam sokat-sokat. Illetve tegnap elkezdtem nézni egy viszonylag új vámpíros sorozatot a "The Vampire Diaries" - A vámpír naplók - ami egész kellemes sorozat (eddig 5 részt láttam a 9-ből). Kicsit olyan True Blood, Laurel K. Hamilton - Anita Blake vámpírvadász, Buffy, Drakula és Twilight keverék. De egyébként vannak benne poénos részek - pl. mikor az egyik főszereplő (a gonosz tesó) fikázza a Twilightot és megjegyzi hogy hiányzik neki Anne Rice, aki elég jól rálátott a dolgokra! XD Na ezen a poénon felröhögtem! Egyébként az alapsztori annyi kb, hogy van Elena, 1 középsulis csaj meg az öccse, akiknek meghaltak a szüleik egy autobalesetben 4 hónapja. A csaj naplót vezet és egy nap egy fura srác jön a középsuliba (Stephen), akiről lassan kiderül, hogy nem szimpla ember (de ő is naplót vezet amúgy). Egy kis idő múlva meg feltűnik Damon, Stephen gonosz bátyja, aki meg akarja keseríteni öccse életét, mert a múltban mindketten egy nőt (Katherine) szerettek, de a lány meghalt és azóta Damon dühös Stephenre. Egyébként "véletlenül" Elena kiköpött mása Katherine-nek és asszem a két tesó közt fog ő is őrlődni. Kivi leszek, most jött rá a csaj, hogy a pasija, Stephen, vámpír. Edóka: A Rémségek Cirkuszát nem fogom megnézni moziban, max majd letöltöm, de csak rosszat hallottam róla. Semmi köze a regényhez, amiből készült. Mondjuk én amúgy se szeretem a Darren Shan regényeket, de asszem ezt már kifejtettem korábban. Azt a sorozatot, amiből ez a film is készült, csak a 9. kötetig olvastam, mert kinyírta az író a kedvenc karakterem. Egyébként meg már a film trailerértől sikítófrászt kaptam - hogy az istenbe cseszhették el Larten-t ennyire??? Ez a színész nagyon gáz!!! A könyvben sokkal jóképűbb a sebhelye ellenére és szerettem a stílusát. Na majd egy esélyt adok a filmnek, de valszeg csak egyszer fogom megnézni. A New Moon-t meg kötelező lesz megnéznem. Csak nem tom kivel. Valszeg egyedül. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) (Szegeden nincs nagyon olyan ismim, aki kedvelné vagy meg akarná nézni - Krisszel mentem volna, de hát ő meg elköltözik.) Angie: örülök, hogy tetszik az új albi!!! Nálam lakótárs fronton annyi, hogy kisebb kavarodás után elméletileg jövő hétfőn vagy kedden költözik ki végre Krisztián. Már tököm kivan és úgy vagyok vele, hogy csak menjen már el aztán kalap-kabát! Nekem egyáltalán nem újdonság, hogy a kedvenc bandám jóval idősebb nálam! XD (a bandatagokról nem is beszélve....) Jah és jól néz ki az új DM-es naptárad - nekem kb. ilyen van idénre, de sajna mindjárt vége! (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) de most van a legjobb képnél. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Amúgy milyenek a képek a tiedben? csak PTA-sak? én hiányolnám a SOTU-sakat, hisz már volt idejük belepakolni. jaj istenkém, az a youtube-os 98-as OWILM videó az egyik kedvencem! jesszumpepi, van benne egy rész a vége felé, mikor Dave felteszi a kezeit és elkezdi mozgatni a csípőjét a zene ritmusára, a fekete inge meg izzadtan tapad rá..... jajjjj jézzzzzzussss..... Huh most belegondoltam itt a nagy lakásavatók meg berendezések közben, hogy milyen jól ellennék ha már saját lakásba költöznék. imádnám pakolászni meg rendezgetni a cuccaimat, csak lenne rá pénz, hogy új dolgokat vegyek! huh, kiélhetném kreativitásom! IKEA-ban még én sem voltam soha, mert anyuék nem járnak, nekem meg még nem volt szükség rá. Bár lehet egyszer kiskoromban a nagybátyám felesége elvitt, mert ő a nagy bevásárlóközpont-járó... Amúgy azért nem jöttem hamarabb a hétvégén, mert nem volt kedvem felcsúszni netre. Oh igen, ha tehetném és lenne pénzem, én húznék ki vagy Angliába, vagy New Yorkba, ott még a barátaimnál is tudnék lakni kicsit Long Island-en. Istenkém de jó lenne........... (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) vica: ha nem álmodoznánk, akkor nem lennének fanfictionök sem - bele gondoltál már ebbe? úgyhogy én álmodozás párti vagyok!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) egyébként nagyon cuki a két kép Petráról és a plakátról! Király plakát, nagyon tetszik! Pedig a camambert nagggyon finom áfonyával vagy áfonyalekvárral! szuperul kihozza az ízét! egyszer ettem még Pécsett mikor oszt.kriándulásról meglógtam, hogy a pécsi DM-es barátommal és a családjával találkozzam! Edóka: aztamindenségit de jó helyre mész te látogatóba!!!!! ÉN IS AKAROOOOOK!!!! Hehe, nekem van egy falevelem Basildonból, Dave háza elől! XD Múltkor, mikor a londoni koncert elmaradt Dave betegsége miatt, barátnőmék mégis csak kimentek és körbejárták a városkát és kaptam angol zászlós fém öngyújtót meg képeslapot meg basildoni falevelet! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) csak sajna a fényképeik vesztek el egy baleset miatt. Úgyhogy várom sok szeretettel majd én is a képeket a fiúk házairól. (Azt tudom, hogy Mauék elmentek a volt középsulijukhoz is.) ildi: király a sztorid a DM-esedésedről! Macsus: és azt tudtad, hogy Steve, az And One énekese, egy 88-as német DM koncin volt kinn, mikor elhatározta, hogy együttest csinál? én legalábbis így olvastam. Mode: Adriszkát én is ismerem kicsit. majd belemélyedek jobban az oldalába, de ma nem nagyon van időm rá. :S hehe, és még az én oldalamat is megemlíti a linkek között! ez de kedves! Nahhh, végre a végére értem..... bocs, ha hosszú lett. |
|
|
|
2009.11. 15. - 09:57:41
Létrehozva:
|
|
|
Angie ha egyszer úgy adódik majd megnézem az IKEÁ-t. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Na belevetem magam a házimunkába. (IMG:style_emoticons/default/dry.gif) Később még benézek. Jó munkát vica (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Én meg pakolom, ami kell még a fenti lakásba. Viszek egy nagy csomó filmet, meg egy kis tv-t a szobámba. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Aztán még a kaját is össze kell pakolni meg a ruháim. Ikea élményt ki ne hagyd, majd egyszer nyáron gyertek fel Pestre 1 napra és elkalauzollak benneteket. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Az éttermét azért szeretem, mert tradicionális svéd ételeket lehet enni, és mindig van akció is. Legutóbb egy ezresből degeszre ettem magam. Ilyen tálcás, félig önkiszolgálós dolog. Ha pedig ízlett a kaja, akkor a bejáratnál lévő Ikea élelmiszer boltban meg is lehet venni a hozzávalókat. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Plusz csomó féle lekvárt, befőttet, fűszert, csokit... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Szia Useless-girl, már hiányoltalak, hogy merre lehetsz. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Képzeljétek, Kelly küldött új képeket a lovairól. Gyönyörűek!!!! |
|
|
|
2009.11. 15. - 10:23:53
Létrehozva:
|
|
|
hát most még itt leszek kb. 4:20-ig, aztán megyek az 5-ös vonahoz. de nincs kedvem visszamenni egyedül! :S
bár most megye khajat mosni meg szárítani. na jó lehet, az azIKEA - még nem nagyon ettem svéd ételeket. |
|
|
|
2009.11. 15. - 10:42:42
Létrehozva:
|
|
|
hát most még itt leszek kb. 4:20-ig, aztán megyek az 5-ös vonahoz. de nincs kedvem visszamenni egyedül! :S bár most megye khajat mosni meg szárítani. na jó lehet, az azIKEA - még nem nagyon ettem svéd ételeket. Nekem sincs túl sok kedvem vissza menni Pestre, főleg hogy megint beborult. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Fincsik a svéd kaják. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2009.11. 15. - 11:18:32
Létrehozva:
|
|
|
itt süt a nap ezerrel, csak néha futnak el előtte felhők.
na kész a hajszárítás is. hm, mindjárt kaptok egy kis kedv-felderítőt! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2009.11. 15. - 11:55:50
Létrehozva:
|
|
|
No hát egyik órán unatkoztam... (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
DM_chibies_again____by_Useless_girl.jpg ( 933.37K )
Letöltések száma: 6 |
|
|
|
2009.11. 15. - 12:01:11
Létrehozva:
|
|
|
Jó munkát vica (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Én meg pakolom, ami kell még a fenti lakásba. Viszek egy nagy csomó filmet, meg egy kis tv-t a szobámba. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Aztán még a kaját is össze kell pakolni meg a ruháim. Ikea élményt ki ne hagyd, majd egyszer nyáron gyertek fel Pestre 1 napra és elkalauzollak benneteket. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Az éttermét azért szeretem, mert tradicionális svéd ételeket lehet enni, és mindig van akció is. Legutóbb egy ezresből degeszre ettem magam. Ilyen tálcás, félig önkiszolgálós dolog. Ha pedig ízlett a kaja, akkor a bejáratnál lévő Ikea élelmiszer boltban meg is lehet venni a hozzávalókat. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Plusz csomó féle lekvárt, befőttet, fűszert, csokit... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Szia Useless-girl, már hiányoltalak, hogy merre lehetsz. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Képzeljétek, Kelly küldött új képeket a lovairól. Gyönyörűek!!!! Köszi Angie,de majd ebéd után jön még a java.Felmosás ,vasalás és a többi... (IMG:style_emoticons/default/dry.gif) Neked pedig jó pakolást. Jó lenne a nyáron pesten találkozni. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Na majd meglátjuk. U-girl már én is hiányoltalak. Örülök,hogy tetszik a plakát is meg a Petrás képek is.A másik plakát egyébként a szekrényem ajtaján belül landolt. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Nos ami az álmodozást illeti igazad van.Tényleg jó álmodozni csak az a rossz amikor eszembe jut,hogy lehet ezek az álmok sosem valósulnak meg.Vagy ki tudja? U-girl ez a rajz.....csúúúúcs...hehe (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2009.11. 15. - 12:37:49
Létrehozva:
|
|
|
hát igen, van amikor pofáncsapásként ér egy-egy sztori vagy álmodozás után, hogy ez csak fikció volt, de ettől függetlenül én tipikus álmodozó vagyok. nem véletlen akarom a kövi tetkómba beledolgozni, hogy "Head in the clouds..." a Useless-ből.
örülök, hogy tecc a rajz! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) hehe, most nézem a 6. részét ennek a The Vampire Diariesnek és egy Enjoy the silence rockos feldolgozás megy alatta. XD Meg az első részben volt a Placebo-tól a Running up that hill - nagy kedvencem. |
|
|
|
![]() ![]() |