![]() ![]() |
2009.11. 15. - 12:47:33
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
No hát egyik órán unatkoztam... (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) [attachment=406:DM_chibi...ess_girl.jpg] Tök jó lett a karikatúra (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Sajnos itt vastag felhők tornyosultak az égre és tök szürke kinn minden. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Elég lehangoló... pedig reggel, amikor indultam az uszodába sütött a nap és olyan szép volt, ahogy a reggeli párán átsütött. Egészen festői pillanat volt. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Vica, egyszer tényleg mítingelhetnénk Pesten valamikor, amikor jobb az idő és sokáig van világos, és lehet mászkálni úgy, hogy közben süt a nap és meleg van. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Imádom a nyarat és a késő tavaszt, olyan jó, mikor alig van ruha az emberen, és nem kell 2-3 réteget felhúzni magamra, hogy aztán minden létező helyen leizzadjak. hát igen, van amikor pofáncsapásként ér egy-egy sztori vagy álmodozás után, hogy ez csak fikció volt, de ettől függetlenül én tipikus álmodozó vagyok. nem véletlen akarom a kövi tetkómba beledolgozni, hogy "Head in the clouds..." a Useless-ből. örülök, hogy tecc a rajz! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) hehe, most nézem a 6. részét ennek a The Vampire Diariesnek és egy Enjoy the silence rockos feldolgozás megy alatta. XD Meg az első részben volt a Placebo-tól a Running up that hill - nagy kedvencem. Jó kombináció (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Lassan indulok Pestre, legyetek jók! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2009.11. 15. - 13:01:19
Létrehozva:
|
|
|
jó utat Angie! örülök, hogy neked is tetszik a kép! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
|
|
|
|
2009.11. 15. - 14:15:13
Létrehozva:
|
|
|
hát igen, van amikor pofáncsapásként ér egy-egy sztori vagy álmodozás után, hogy ez csak fikció volt, de ettől függetlenül én tipikus álmodozó vagyok. nem véletlen akarom a kövi tetkómba beledolgozni, hogy "Head in the clouds..." a Useless-ből. örülök, hogy tecc a rajz! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) hehe, most nézem a 6. részét ennek a The Vampire Diariesnek és egy Enjoy the silence rockos feldolgozás megy alatta. XD Meg az első részben volt a Placebo-tól a Running up that hill - nagy kedvencem. U-girl:mit fog ábrázolni a kövi tetkód és hol lesz? Ja igen már az előbb is akartam kérdezni,hogy mit meséltek a barátnőid milyen város Basildon? Angiet már kérdeztem de téged is hátha te még többet tudsz:szóval a fiúk anyukájai még mindig ott laknak?Esetleg ugyanabba a házba?Bár én azt kötve hiszem. Angie: jó utat. |
|
|
|
2009.11. 15. - 14:29:59
Létrehozva:
|
|
|
hát azt nem tom hol laknak. de ha minden igaz, akkor mind a három fiú mamája él. Sylvia Gahan talán még Basildonban, de nem tom, hogy helyileg hol lehetnek az anyukák. Dave apja ugye eltűnt, a nevelőapja rég meghalt. Azt hiszem Martin néger papája is eltűnt jó ideje vagy lehet azóta meg is halt. Andy apja meg ugye nem rég húnyt el.
Basildonról azt mesélte Mauka, hogy nem egy túl izgalmas város, de hát a DM-es dolgok nekik feldobták a látogatást. elmentek a volt középsulijukhoz, meg az tuti, hogy Dave-ék régi házához, ami előtt az egyik fáról hozott Mauka nekem egy falevelet, amit azóta is őrzök, hehe. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) majd be akarom kereteztetni. (igen, kissé lökött vagyok XD) meg csináltak csomó képet, de sajnos a francia volt barátnőnk, akivel Mau ment, véletlen letörölte Mau képeit (gondolhatod hogy kiakadt), mire meg elkérte volna weetum képeit, addigra megszakadt a barátság. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) szóval szar helyzet. úgyhogy Edókára lesz bízva, hogy sokat-sokat-sokat fotózzon! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) magát is fotózza le a házak előtt! XD A kövi tetkóm valszeg a bal alkarom belső felén lesz. középen finomabb vonalakkal azt a DM-es szimbólumot akarom, ahol a D és az M egymás mellett van és az M jobb szárából egy szív formálódik. na és eköré szeretnék valami ízléses indákat (lehet hogy színesben) és az egyik inda helyén lenne ez a "Head in the clouds..." idézet. csak ezt még meg kéne rajzolnom meg megálmodnom hogy miként legyen. |
|
|
|
2009.11. 15. - 14:44:13
Létrehozva:
|
|
|
hát azt nem tom hol laknak. de ha minden igaz, akkor mind a három fiú mamája él. Sylvia Gahan talán még Basildonban, de nem tom, hogy helyileg hol lehetnek az anyukák. Dave apja ugye eltűnt, a nevelőapja rég meghalt. Azt hiszem Martin néger papája is eltűnt jó ideje vagy lehet azóta meg is halt. Andy apja meg ugye nem rég húnyt el. Basildonról azt mesélte Mauka, hogy nem egy túl izgalmas város, de hát a DM-es dolgok nekik feldobták a látogatást. elmentek a volt középsulijukhoz, meg az tuti, hogy Dave-ék régi házához, ami előtt az egyik fáról hozott Mauka nekem egy falevelet, amit azóta is őrzök, hehe. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) majd be akarom kereteztetni. (igen, kissé lökött vagyok XD) meg csináltak csomó képet, de sajnos a francia volt barátnőnk, akivel Mau ment, véletlen letörölte Mau képeit (gondolhatod hogy kiakadt), mire meg elkérte volna weetum képeit, addigra megszakadt a barátság. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) szóval szar helyzet. úgyhogy Edókára lesz bízva, hogy sokat-sokat-sokat fotózzon! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) magát is fotózza le a házak előtt! XD A kövi tetkóm valszeg a bal alkarom belső felén lesz. középen finomabb vonalakkal azt a DM-es szimbólumot akarom, ahol a D és az M egymás mellett van és az M jobb szárából egy szív formálódik. na és eköré szeretnék valami ízléses indákat (lehet hogy színesben) és az egyik inda helyén lenne ez a "Head in the clouds..." idézet. csak ezt még meg kéne rajzolnom meg megálmodnom hogy miként legyen. Én úgy emlékszem a Stripped- ből,hogy Dave igazi apja 1990-ben meghalt.Különben az anyukája nekem szimpi.Kedvesnek látszik. Véletlen letörölte a képeket a csaj?Hát én lehet megfojtottam volna Mau helyében.Egyébként is mit piszkálta más gépét az a francia nőszemély? (IMG:style_emoticons/default/angry.gif) Kereteztesd csak be azt a falevelet elvégre egy kincs. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ha lesz rajz a tetkódról majd muti.De már igy a leirás alapján elképzelve szerintem tök szép lesz. |
|
|
|
2009.11. 15. - 15:36:18
Létrehozva:
|
|
|
hát igyekszem, hogy szépet hozzak össze, elvégre egész életemben fogom hordani. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
amúgy meg kicsit maj hagyni akarok alkotói szabadságot a tetkóművésznek is, mert hát a profizmusnak is teret kell engedni, én úgysem tudom olyan jól megrajzolni, csak az alapkoncepciót tudom majd megmutatni neki. kíváncsi leszek. lehetséges, hogy akkor meghalt. nem tudom, nagyon-nagyon-nagyon régen olvastam a Strippedet, nekem nincs is sajna meg. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) naná, hogy kincs az a falevél! majdnem sikítófárszt kaptam, mikor anyu egyszer locsolás közben véletlen leöntötte vízzel a levelet meg pár DM-es újságkivágást! ehh... a Dm-es cuccaimra nagyon-nagyon háklis vagyok! hát gondolhatod, hogy Mau mennyire kiakadt - el is sírta magát asszem. aztán így utólag visszagondolva lehet, hogy nem is véletlen volt a dolog, sajnos.... :S |
|
|
|
2009.11. 15. - 15:54:38
Létrehozva:
|
|
|
hát igyekszem, hogy szépet hozzak össze, elvégre egész életemben fogom hordani. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) amúgy meg kicsit maj hagyni akarok alkotói szabadságot a tetkóművésznek is, mert hát a profizmusnak is teret kell engedni, én úgysem tudom olyan jól megrajzolni, csak az alapkoncepciót tudom majd megmutatni neki. kíváncsi leszek. lehetséges, hogy akkor meghalt. nem tudom, nagyon-nagyon-nagyon régen olvastam a Strippedet, nekem nincs is sajna meg. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) naná, hogy kincs az a falevél! majdnem sikítófárszt kaptam, mikor anyu egyszer locsolás közben véletlen leöntötte vízzel a levelet meg pár DM-es újságkivágást! ehh... a Dm-es cuccaimra nagyon-nagyon háklis vagyok! hát gondolhatod, hogy Mau mennyire kiakadt - el is sírta magát asszem. aztán így utólag visszagondolva lehet, hogy nem is véletlen volt a dolog, sajnos.... :S Hogy lehet valaki ilyen szemét? (IMG:style_emoticons/default/angry.gif) ...ha direkt törölte ki a képeket.Egyáltalán mi haszna volt belőle?Megáll az eszem... (IMG:style_emoticons/default/dry.gif) A Stripped-et itt Kecskeméten az Alexandra könyves boltban láttam megint valamelyik nap.Esetleg én nem tudok segiteni,hogy hozzájuss?Vagy Szegeden nincs nagyobb könyves bolt ahol kapni lehet? Mikor csináltatod a tetkót?Én a héten két helyi tetováló honlapját nézegettem kiváncsiságból.Sajnos nem vagyok olyan bátor,hogy csináltassak meg azt hiszem a férjem elég furcsán nézne rám ha egyszer bejelenteném,hogy megyek tetováltatni az anyámról nem is beszélve aki szerintem egyenesen szivrohamot kapna ha meglátna rajtam egy tetoválást. Hát a DM-es dolgaimat azt a nem túl sokat én is becsbe tartom. |
|
|
|
2009.11. 15. - 16:27:19
Létrehozva:
|
|
|
Hát ha esetleg látod újra a Stripped könyvet, megnézhetnéd, hogy mennyibe kerül, én megnézem van-e annyi félrerakott pénzem, és akkor lezsírozhatjuk postán utánvéttel, ha gondolod. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) az nagy segítség lenne. legfeljebb azt mondom, hogy ezt kértem karácsonyra. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
addig nem halhatok meg míg nem lesz egy Stripped könyvem, hehe. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) na most megyek, nem soká indulok vonathoz. legyetek rosszak. majd ha tudok, jelentkezem. szép hetet! |
|
|
|
2009.11. 15. - 16:31:59
Létrehozva:
|
|
|
Mode:tegnap azon nevetgéltél,hogy miket olvastál Dave-ről Strippedbe.Én is belekukkantottam tegnap és én meg azon somolyogtam amikor az egyik osztálytársa kilógatta Dave-et az ablakon.Bár szerintem ő nem találta olyan viccesnek.Meg saját maga mesélte miket művelt:motorlopás,falfirka,intézetbe került.Szóval egy jómadár volt apád gyerekkorába. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Úgy látom ez egy csendes péntek este. Á Angie azt hittem ma már nem leszel.Örülök,hogy jó az új albi. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Hú, ezt még nem olvastam, vagy nem emlékszem rá, de biztos, hogy mérges voltam, ha olvastam, mert aki bántja Dave-et, az nálam a fekete istára kerül (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2009.11. 15. - 16:32:41
Létrehozva:
|
|
|
oké megnézem de azt hiszem 6500 ft körül van.A postai utánvétet meg majd elmagyarázod hogy működik és akkor megy a könyv.
Jó utat.puszi szia Mode.Pedig benne van a lógatós sztori.... |
|
|
|
2009.11. 15. - 16:37:00
Létrehozva:
|
|
|
Az elején van, vagy a végén? Lehet, hogy akkor utánanézek.
|
|
|
|
2009.11. 15. - 16:43:28
Létrehozva:
|
|
|
Mode 39.oldal lapalja.Nick Barnes nevű fickó meséli.
Fel is sorolja kik csinálták apáddal ezt...mehetnek a fekete listádra (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2009.11. 15. - 16:59:59
Létrehozva:
|
|
|
Mode 39.oldal lapalja.Nick Barnes nevű fickó meséli. Fel is sorolja kik csinálták apáddal ezt...mehetnek a fekete listádra (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Okés:D Nemsokára meg is nézem (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) De akkor azért nem emlékszem rá, mert 39. oldal, én már valahol a 200-nál járok, azután valahol |
|
|
|
2009.11. 15. - 17:24:19
Létrehozva:
|
|
|
Azt hiszem én is újra elolvasom a könyvet.Annyit beszélünk róla pár napja,hogy kedvet kaptam hozzá.
|
|
|
|
2009.11. 16. - 06:11:34
Létrehozva:
|
|
|
Jó reggelt!
Igaza van vicának, megint lehet kapni a Stripped könyvet. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Én is láttam a csabai Alexandrában múlt héten. De szerintem olcsóbban megúszod Usi, ha a netről rendeled meg, legalább 1000 Ft-al olcsóbb. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2009.11. 16. - 08:15:59
Létrehozva:
|
|
|
Jó reggelt.
Igen Angie ahogy mondod.Tegnap megnéztem az Alexandra honlapján. Usi ha felmész a www.alexandra.hu-ra és online megrendeled akkor "csak" 5525 ft(ha jól emlékszem) a könyv.Igaz,hogy 550 ft a szállítási költség viszont egy nap alatt kiviszik neked.Esetleg ez is megoldás lehet,hogy könyvhöz juss és még kicsit olcsóbb is. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) De félreértés ne essék én is szívesen segítek ha úgy szeretnéd. Egyébként a fancsali idő ellenére szép napot mindenkinek. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2009.11. 16. - 09:28:50
Létrehozva:
|
|
|
Szerintem is jobb a netes rendelés még úgy is 500 Ft-al olcsóbb (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
2009.11. 16. - 12:25:34
Létrehozva:
|
|
|
Én ezt a netes rendelős dolgot még nem próbáltam de Usinak bizti nem okozna problémát.
Angie:tegnap beszéltük,hogy nyáron jó lenne találkozni és ahogy gondolkodom rajta egyre jobban tetszik az ötlet. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Nagyon szivesen mitingelnék veled vagy hogy is irtad (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2009.11. 16. - 13:04:51
Létrehozva:
|
|
|
Én ezt a netes rendelős dolgot még nem próbáltam de Usinak bizti nem okozna problémát. Angie:tegnap beszéltük,hogy nyáron jó lenne találkozni és ahogy gondolkodom rajta egyre jobban tetszik az ötlet. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Nagyon szivesen mitingelnék veled vagy hogy is irtad (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nagyon sok mindent rendelek netről, csomót lehet vele spórolni. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Én benne vagyok, jól el lehet ütni az időt itt Pesten (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ja igen, mítingelünk (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
|
2009.11. 16. - 14:24:02
Létrehozva:
|
|
|
Angie akkor te netes rendelésben nagy vagy. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Hát az tuti,hogy Pesten sok a látnivaló.
Arra felétek is ilyen undoritó nyálkás az idő mint nálunk? A többiek vajon merre járnak? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
![]() ![]() |