![]() ![]() |
2009.11. 16. - 14:32:30
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Angie akkor te netes rendelésben nagy vagy. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Hát az tuti,hogy Pesten sok a látnivaló. Arra felétek is ilyen undoritó nyálkás az idő mint nálunk? A többiek vajon merre járnak? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Igen, eléggé otthon vagyok a netes rendelésekben. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Itt csak be van borulva, de nem esik... viszont lehangoló a táj. Nem tom merre vannak a többiek, de fura ez a csönd. |
|
|
|
2009.11. 16. - 14:49:34
Létrehozva:
|
|
|
Ja tényleg lehangoló az idő.Ma nem vagyunk nevetős hangulatban mint a múlt héten.Úgy tűnik csak ketten boldogitjuk egymást. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Szóval mondhatnál valami izgit...
|
|
|
|
2009.11. 16. - 16:01:30
Létrehozva:
|
|
|
Painkiller ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sziasztoooook!
Huh,zajlik az élet a Fekete seregben,amint vissza olvasgattam!Helyes! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Vicus!Petra annyira aranyos a plakátos fotókon!Kis tündér! Nálunk is nagyon borongós az idő.Meg fel is húzta egy öreglány az agyamat.Eh!Mindegy.Újfent beigazolódott,hogy nagy az Isten állatkertje és alacsony a kerítés...! Képzeljétek!Tegnap egyik barátnőmet fotóztam!Nagy buli volt!Erotikus sorozatot szeretne a pasijának évfordulójukra.Bemelegítettünk Apám jó kis borával,aztán ment minden,mint a karikacsapás! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ma egész délelőtt a fotókat szerkesztgettem,retusáltam,nagyon élveztem az egészet!Jól sikerültek,Viki gyönyörű rajtuk!Szóval most van egy kis sikerélményem. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Hát,Csajok,amúgy egyéb izgalmas dologgal nem tudok szolgálni. |
|
|
|
2009.11. 16. - 16:15:27
Létrehozva:
|
|
|
ÓÓÓÓÓ!Most néztem meg a liszaboni One Caress videót!Egyik nagy kedvencem Martintól!Micsoda gyönyörűen énekli! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Remélem szerepelni fog ez a dal a januári pesti setlistben is!
|
|
|
|
2009.11. 16. - 16:17:14
Létrehozva:
|
|
|
Szia Onix! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
2009.11. 16. - 16:20:17
Létrehozva:
|
|
|
Szia Onix! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Szevasz Angie!Örülök,hogy végre sikerült egy nyugis albiba költöznötök! |
|
|
|
2009.11. 16. - 16:34:01
Létrehozva:
|
|
|
Szasz Angie, Onix, Vicus!
Itt olyan kellemes idő van.. rendesen meleg van. Az a One caress... nagyon nagyon tetszett nekem is! Hol van mindenki? Hát dolgozik.. én most pont nem, mert van fél órám, és evés helyett inkább ide ültem (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) NEm árt!!!! Nincs valaki, aki valóban lefordítaná a Nimber One interjút? kukkot nem beszélek németül, úgy érzem magam, mint mikor gyerek koromban néztem a német adókat, és csak találgattam miről szólhat! Bocs... number one... nagy a körmöm, mellé nyúlok |
|
|
|
2009.11. 16. - 17:16:03
Létrehozva:
|
|
|
Szia Onix.
Jó látni téged erre. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Örülök,hogy tetszettek a Petrás képek. Edóka:ja,hát nem volna egy hátrány ha valaki leforditaná a német interjút.Hátha akad valaki. |
|
|
|
2009.11. 16. - 18:03:58
Létrehozva:
|
|
|
Szevasz Angie!Örülök,hogy végre sikerült egy nyugis albiba költöznötök! Köszi Onix. Tegnap este is tök jót aludtam, csak ma 5-kor ébredtem. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2009.11. 16. - 19:18:45
Létrehozva:
|
|
|
Angie végre tudsz rendesen aludni.Tök jó. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Legalább itt nincs süket szomszéd.Akkor rád igaz volt a mondás mikor még az előző albiban laktál,hogy rossz szomszédság török átok.De hál isten sikerült onnan megszabadulni. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
2009.11. 16. - 19:52:08
Létrehozva:
|
|
|
Angie végre tudsz rendesen aludni.Tök jó. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Legalább itt nincs süket szomszéd.Akkor rád igaz volt a mondás mikor még az előző albiban laktál,hogy rossz szomszédság török átok.De hál isten sikerült onnan megszabadulni. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Igen, tudok és nagyon sokat számít (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Majd csinálok képeket a szobámról, a bútorzat tök retro, de amúgy állati jó kis szoba, főleg ha majd a DM poszeterek is kikerülnek. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2009.11. 16. - 20:05:33
Létrehozva:
|
|
|
Az jó lesz ha csinálsz képeket a szobádról úgyis kivi vagyok rá,főleg a DM poszterekre.Hehe....
|
|
|
|
2009.11. 16. - 20:14:37
Létrehozva:
|
|
|
Az jó lesz ha csinálsz képeket a szobádról úgyis kivi vagyok rá,főleg a DM poszterekre.Hehe.... A poszterek még nincsenek fenn, mert előbb még be kell kereteznem. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2009.11. 16. - 20:15:43
Létrehozva:
|
|
|
Jó éjszakát mindenkinek.Pusszantás...
|
|
|
|
2009.11. 16. - 20:32:40
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2009.11. 16. - 22:37:03
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2009.11. 17. - 06:14:16
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2009.11. 17. - 07:57:01
Létrehozva:
|
|
|
Sziasztok.
Én nem játszottam még mert nem tudom a választ és utána kéne néznem.De egyébként sem vagyok nyerő típus úgyhogy az a gyanúm úgy sem nyernék. |
|
|
|
2009.11. 17. - 08:05:00
Létrehozva:
|
|
|
Vica,
ne légy ilyen negatív (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ha meg sem próbálod, akkor sosem nyersz. Én mindig úgy játszok, hogy nem fűzök hozzá reményt, mármint a nyeréshez. Aztán volt, hogy komplett ajándékcsomagot és cd-t meg dvd-t is nyertem. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ma hallgathatjuk utoljára a Sláger Rádiót, megpróbálom velük tölteni az egész napot. Most megy az utolsó Bumeráng. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Olyan rossz ezt leírni... |
|
|
|
2009.11. 17. - 09:29:09
Létrehozva:
|
|
|
Igen... Mikulás játék... mindig játszom, sosem nyerek... hátha most végre rám mosolyog a szerencse (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Hát én sajna itthon nem tudom fogni a slágert.. ehhez ki kéne ülnöm a kocsiba! Vica... próbáld csak meg... egyébként találsz mankót itt is, keresd meg a video-k közt, és tudni fogod a választ (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Macsek.. játszottál? |
|
|
|
![]() ![]() |